52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Tom Polsky #23647 megtaláltam a belsőt.... -
Tom Polsky #23646 Mennyire kell a fejedet elforgatni, hogy lásd a jobb oldali tükröt?
valamint hol tudom megszerezni ezt a kamion belsőt vagy műszerfalat, tetszik a fehér hátlapos kilóméteróra :) -
fs9pilot #23645 Töröltem.
A videó fent van:
Ez a videó még a nagyon kezdeti állapotban lévő profillal van. Azóta már van egy közel 90%-os. :) -
bazsika00010109 #23644 sziasztok !
lene egy kérdésem!
van egy olyan modos oldal ahol rengeteg mod van a restcaron kivűl ??
meg egy olyan hogy mikor lesz magyar map??
amikor lesz magyar map valaki eltudja küldeni majd privátba ??? -
Már nem létezik a blog? Videó azért meg van? -
Ilyenkor tehettek be képet nyugodtan. -
Vabis Wheel ETS2-be ;D -
Köszi! -
Nem felesleges. Várom azért a videót. -
zorba3333 #23638 Egy kis segítség azoknak, akik Face TrackNoir programot használnak, és túl érzékeny a fejmozgásra a program.
Az indítás utáni panelen van egy Filter beállítási lehetőség.
Ez az a bizonyos EWMA ablak, ahol a különböző érzékenységi fokokat lehet beállítani.
(Fontos, hogy az EWMA szűrést külön be kell kapcsolni (ki kell pipálni a beállítás panelon az EWMA előtti jelölőnégyzetet, ha alapból nincs engedélyezve.)
Az EWMA beállítási panelon három csúszkát találtok.
A felső csúszka a Min.Frame: Ezzel a csúszkával a fejmozgáshoz képest történő elmozdulás intenzitását tudjátok szabályozni. Minél nagyobb értéket állítotok be, annál lassabb lesz a reakció, vagyis annál később fog elmozdulni a kép a fejmozgáshoz képest.
A középső csúszka a Max. frame: Ezzel a beállítással pont az ellenkezője érhető el, mint az előző beállítással. (Inverz beállítást teszi gyakorlatilag lehetővé) Minél nagyobb lesz a beállított érték, annál több fejmozgásra van szükség a kép elmozdulásához.
Az alsó csúszka a Curve (pow): Ezzel a beállítási lehetőséggel a program által generált reakcióidőt lehet beállítani. Általában akkor, jön jól, ha pörgős játékokkal játszik valaki, ahol kimondottan fontos a gyors, akár többszörösen, vagy gyors egymás utániban bekövetkező nézetváltás.
További finomítási lehetőségként ott van a smooting funkció. Nem kimondottan mozgásérzékenység beállítására való, de a mozgás "simaságát" egyenletességét kiválóan lehet szabályozni vele, ezért írom, hogy finomhangolásra való. Egyébként célszerű azután szórakozni vele miután az EWMA lehetőségeket nagyjából már beállítottuk.
Minél alacsonyabb a beállított érték, annál érzékenyebb.
Sajnos igen erősen türelemjáték a beállítás, ráadásul mindenkinek más a megfelelő érték, ezért nem lehet általánosítva, azonos adatokra támaszkodva játszani vele. -
De én nem.
Igaz, találtam 2 jobb config beállítást a neten, de még mindig nem elég stabil, még kevésbé érzékenyebbnek kell lenni minden irányban...
itt vannak ezek a configok. link -
fs9pilot #23636 Ahogy látom, akkor felesleges csinálnom akármit is, rájöttök ti magatoktól. XDDD
lol. -
Most nagyjából sikerült belőnöm, kellemesebb volt most vezetni így. -
Igen, ugyanez van nálam is! Webcam: Logitech C600 -
Nekem is érzékeny, meg néha késik, bár szar kamerám van. Elvileg tudja a 30 fps-t be lehet állítani, de nem annyira jó. -
fagy53 #23632 Kösz, jó ötlet és kíváncsi vagyok, gondolom nem csak én, a fejleményekre nem minden érdek nélkül...
-
fs9pilot #23631 Inkább létrehoztam egy Blogot, ott egyszerűbb írkálni, meg követni a fejleményeket:
BLOG
"Bugyuta" kis blog, de nem is a kinézet a lényeg. :)))
Érdemes minden nap nézni, mert igyekszem a fejleményeket kiírni, ahogy időm engedi. :) -
Tegnap sikerült beállítanom a youtubeos videó alapján.Igazából működik,csak nagyon érzékeny,tehát végig mereven előre kell bámulnom,millimétert sem szabad mozdítanom a fejemet,mert azonnal elfordul a kamera,kicsit visszább tudnám venni az érzékenységet máris jó lenne.
Várom a videódat azért,hátha segít. -
jól hangzik
-
fs9pilot #23628 Ui.: A profil természetesen letölthető lesz, miután sikerült "RTM" szintre hoznom. :DD
Valamint leírok mindent a programmal kapcsolatosan is! :) -
fs9pilot #23627 Akit érdekel a téma, annak mondom, hogy elkezdtem gyártani egy config-profilt a FaceTrackNoir progihoz. :)
Megtaláltam a kamerámat, így neki is tudtam állni a beállításnak. Hamarosan dobok fel egy videót is. A profil egyenlőre még BÉTA, szóval még sok mindent kell rajta javítani.
Hamarosan feldobom a videót! :) -
rarma #23626 akkor neked jó, mert betölti a térképet, de nekem nem. tegnap probáltam volna ki, de betöltés után vagy újra tölti mégegyszer, vagy beadja a profilt és ennyi. Valami rossz ebben a térkép elkészítésben hogy nem működik?.
Bár öszintén, nekem elég lenne belőle a nagy pótkocsi trailer pack, de az sem működik. -
rarma #23625 én egy rövid tesztre most probáltam, de új profilal, nekem nem akadt semmivel sem. -
siplace2 #23624 Valaki próbálta már az új Scania R700-at? Valamilyen moddal sajnos ütközik,csak nem deritettem ki,hogy melyikkel. -
Köszönöm szépen!
-
peta19901010 #23622 Esetleg valaki próbálta már ezt?
Ezzel kapcsolatban az volna a kérdésem, hogy benn van nekem ennek a módnak az 1.5-ös verziója és a kérdésem az volna, hogy új profil kezdés nélkül az új városokba tudok-e akkor menni ha a meglévőt lecserélem az újra?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Gázfröccs #23621 Tényleg nagyon köszönöm ezt a sok segítséget! A probléma elhárítva, útra készen vagyok!
-
jocking #23620 Vazz, rájöttem miért nem volt jó a Mercedes logo mod... Profil > szerkesztés, és be kellett külön kapcsolni...
-
peta19901010 #23619 Próbáltam, de nekem nem igazán jött be ez az irányítási módszer, szóval vagy billentyűzettel tolom, vagy kormánnyal (de technikai okok miatt kormánnyal most nem tudom tolni a játékot).
Esetleg más ötlet van? -
Gázfröccs #23618 Köszi majd kipróbálom, ha sikerül átverekedni magam ezeken a nehézségeken! -
rarma #23617 Na most megyek , és tesztelem az új Scania R700-at ,
hátha abban is csalódok, mint a DAF XF Euro 6-ban.
-
rarma #23616 én ezt a módott használom , és működik is.
REAL LOGO -
rarma #23615 Nekem nem kell kidobni az összes módott, csak teszteld végig hogy megjelennek-e a kiegészitők a játékban.
Nekem vannak, voltak olyan kiegészitők is ami,1.2.5.1 verziós volt és ugyanúgy működött 1.3.1 verzióba is. -
Gázfröccs #23614 Köszi a választ! Próbálkozom! -
zorba3333 #23613 Egyszerre csak egy, előzőleg mentett profilt másolj vissza a frissen telepített játékba 1.3.1 esetén.
Ügyelj arra, hogy azok a módok, amelyeket használtál a visszamásolt profil alatt, azok most is telepítve legyenek, és persze ne feledkezz meg a bekapcsolásukról sem a játékon belül.
(Mivel írtad, hogy nem először csinálod így a trükkökre külön nem térek ki.)
Nálam is volt ilyen gond. A hiba ugyan az, mint a módosítások esetén. Szimplán összeakadnak a profilmentéseid, aminek az az oka, hogy a visszamásolt profilok különböző, egymással egyébként akadó módokat tartalmaztak, vagy más-más verzió alatt lettek mentve az alattuk használt módosítások bejegyzéseivel.
Ez nem feltétlenül jelentette anno a játék nem megfelelő működését, csak vagy nem jelent meg a játékban, vagy jobban akadt stb.
Hiába nincs bent jelenleg a "hibás" vagy "hiányzó" mod, de a profilleírásban ott van.
A játék az első betöltéskor beolvassa az összes rendelkezésre álló profilállományt, hozzárendeli a szükséges elemeket, majd felajánlja a választás lehetőségét.
Innentől kezdve az újabb betöltések esetén csak a leíróból olvas, és azt a profilt tölti be amit kiválasztasz.
Ilyenkor, ha gond van szimplán visszamegy a kályhához (mivel még nincs bekapcsolva egyetlen mod sem, tehát csak a profil leírása tartalmazza a bejegyzést), és kizárólag az előröl kezdést ajánlja fel.
Ilyenkor az a teendő, hogy csak egy profilt, és az előzőekben a profillal használt módosításokat másolod vissza.
Amennyiben így sem sikerül fusd át a game.log fájlt és nézd meg mit hiányol, vagy mi a baja, amitől nem látja a visszamásolt profilodat.
-
Gázfröccs #23612 Sziasztok!
Le kellet szednem a játékot, egy hiba miatt! Már nem elsőre csinálom! De most mikor újrateszem nem ismeri fel a profilokat és azt akarja h kezdjek egy újat! Mitől van ez?? Nagyon fontos lenne!
Kérlek segítsetek -
zorba3333 #23611 Nem!
Az 1.3.0 javítástól kezdődően a program már lehetővé teszi, hogy játékon belül ki, illetve be lehessen kapcsolni a módosításokat. Ezért minden újonnan berakott változtatást először külön be kell kapcsolni a játékon belül.
Ezt úgy tudod megtenni, hogy a profilod alatt lévő "szerkesztés" fülre kattintasz, és a jobb oldalon megjelenő módok közül kiválasztod azt/azokat, amiket használni szeretnél.
Célszerű alapból olyan kiegészítőket feltenni, amelyek eleve 1.3.0, vagy 1.3.1 alá készültek.
Akkor sincs baj, ha előző javításokhoz készült, alapból 1.3.0, vagy 1.3.1 alatt nem működő, vagy más módokkal összeakadó módosítást akarsz használni, mert könnyen kompatibilissé tehető a jelenlegi legfrissebb javítással.
Részletek itt:
Teendő nem működő, vagy összeakadó módok esetén -
Aki feltette az 1.3.1.-es patchet-et,az dobhatja ki az összes modot? -
7850 -
De miért nem egérrel kormányzol?