52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
rokasuhanc #24891 az nem lehet hogy csak az eredeti profilt raktad be és az 1.3.1-et (ha az van) kihagytad!??
Ben66 -
Alias Pingvin #24890 Bocsi a kép lemaradt! :D
-
Alias Pingvin #24889 Helló"kollégák"!
Azt szeretném kérdezni,hogy van e ez az Iveco tandem fajta az Ets2-be?Ha nincsen akkor milyent ajánlotok?Válaszokat Köszönöm! -
Ben66 #24888 Sziasztok.
Tegnap előtt újra kellett raknom a játékot,és törlés előtt kivettem a profilom.Telepítés után visszaraktam,de a játék nem érzékeli. Szerintetek mi lehet a baj? A segítséget előre is köszönöm. -
Ivanmaxx #24887
-
Néhány kép mai utról:
szembe velem záróvonalon:)
tábla bánta a fordulást:
-
Gábor 1992 #24885 Heló rarma
Köszi szépen a sgítséget -
mzsolti21 #24884 Üdv. Ezért lép ki a játékom, valaki meg tudná mondani, hogy mi ez?:
00:16:51.564 : <ERROR> [dx9] Failed to allocate vertex buffer of 4194304 bytes (pool: default). [0x8007000e]
00:16:51.564 : <ERROR> .\dx9_buffer.cpp(117): ??0vertex_buffer_t@dx9@prism@@QAE@QAVcontext_t@12@I_N@Z: Failed to allocate vertex buffer
-
Tonno Szabi #24883 Helló rarma
Ezer köszönet
-
rarma #24882 Szia Gábor 1992 !
Írtam neked privát üzenetet !
-
Üdv. Szeretnék segítséget kérni. Felnit kellene készíteni, csak nemtudom van- e valaki aki tudja kezelni a z- modeller programot. Jelenleg készül a makett, a felniről, amit az ETS2- be szeretnék csináltatni a kamionomra. Ha elkészültem a maketemmel, lefényképezem és megosztom a fórumon a képeket. Előre is köszönöm a segítséget. -
ToMM23 #24880 Sziasztok ! Danyr a #24874-es hozzászólásodban linkelt képeiden a vontató felnijeit honnan szerezted be? Nagyon jól néznek ki (y) Tudsz esetleg linket adni hozzájuk? Vagy ha vannak még más jó felnik is.. Amiket Én találtam azok nem ilyenek :( Előre is köszönöm Neked a segítséget ! :) A "Just_Play_SS_TSM2" mindenkinek ki fagy? Akkor is ha csak az van a mod mappában.. Abban vannak jó felnik meg kocsira tuning cuccok, de jelszós igy nemlehet kivenni belöle sajnos ... :( A színjavitás graf opció egyáltalán minek van benne? Mert csak fakóbb és komorabb lesz tőle a game..
. Na egyenlöre csak ennyit akartam :)
-
trélert megkaphatom? :) -
Gábor 1992 #24878 Kössz azt tudom.De valami olyan pénz mod nincs hozzá? -
Debilon #24877 bármilyen meglepő, fuvarok teljesítésével -
mzsolti21 #24876 Egyetlen nagy baj van még ezzel a játékkal, mégpedig ahogy kikanyarodnak elém.
Szépen 80-nak cammogok Nagyvárad közelében, a bekötőútról meg kivágódik elém a Ford, én meg felrepültem a betonkorlátra :D
-
Gábor 1992 #24875 Sziasztok egy kis segítséget kérek. Hogyan lehet pénzt csinálni a játékba? -
danyr #24874
-
rarma #24873 Szia Tonno Szabi !
Írtam neked privát üzenetet !
-
Új patch mikor lesz, meg dlc? Vagy együtt jönnek? -
Hungarykum #24871 Korábban volt egy oldal belinkelve, hogy ETS2 Multiplayer, de az SCS blogján én még nem láttam kiírva, hogy lesz multi.
Amíg a blogon ki nem írják, addig szerintem felesleges a multiról álmodozni. -
Medvecki Martin #24870 Sziasztok! :D
4 hónapja játszok ezzel a játékkal és teljesen a szívemhez nőtt. :D Hallottam, hogy a multi junius körül jön ki tud valaki erről valamit
Ja meg pár a kép a gépről 
-
Hippo0315 #24869 IVECO kereskedésben keresd. -
Ricsike9214 #24868 letöltöttem, beraktam a modba, de nem találom, egyik volvo kereskedésbe se..ilyenkor mivan??:D -
Gyönyörű 

-
Ricsike9214 #24866 köszönöm -
Hungarykum #24865 Volvo VN -
Ricsike9214 #24864 Sziasztok! segítségeteket szeretném kérni, tudtok vmi oldalt, linket küldeni ahol tudok letölteni csőrős volvo-t. nem találtam sehol, azért kérném a segitségeteket! Köszi!! -
Ivanmaxx #24863
-
fagy53 #24862 Klassz, tetszenek a színek, összességében élethű /kerékpáros, gyalogosok és épületegyüttesek/. Olyan mint a RED winter mod, életszerű....
-
matusz09 #24861 Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni egy mapot, méghozzá, egy MO mapot. a kérdésem az lenne, hogy be tudnék-e illeszteni a háttérnek egy google térképet, akkora méretben, amilyenben én akarok. Tudom, hogy az A betűvel tudom berakni, de nekem csak MO kellene.
Remélem érthető volt a fogalmazásom, még nekem nagyon reggel van :) -
matusz09 #24860 Örülök, hogy segíthettem :) -
Tonno Szabi #24859 üDv rarma!!
Mivel alapba kellene rajt lennie így újra telepítettem, elindult egyből aktiválás némi játék és kiléptem.
Az említtet fájlok sehol,vissza raktam az 1,3,1 és az automatán elmentet állást hozta vissza,
A kicsomagolóval látom a mappákat, de nem tudok betenni oda semmit.
Valami egyéb ötlet meg oldás?
Előre is Köszi -
Bala24 #24858 Köszönöm! Ezt tudtam de akkor se tölti be és nem tudom miért. Próbáltam de nem jó! -
felix6617 #24857
-
vajo #24856 -
BBSTi #24855 Elfelejtettem, hogy a vontató végére is jó lenne, ha lehetne piros-fehér méretjelzőt tenni
-
BBSTi #24854 Sziasztok!
Én ezzel a DAF XF-el gurulok
Azt sajnálom, hogy a nyillal jelölt helyre nem lehet előre fehér, hátra piros fényű kiegészítő lámpát tenni, így jobb híján ezt a fehér lámpát tettem oda :) Remélem majd egy későbbi frissítés tartalmazni fogja :D
Köszönöm a segítséget Matusz09, ma egy hosszabb utat is kibírt kilépés nélkül!!! -
vajo #24853 Nagyon ott van!
-
Gázfröccs #24852 Retoucher!
Köszönöm segítségedet! Még annyi ha vmit átalakítok a térképen akk utána már nem lehet visszavonni?
Előre is köszi!