52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hungarykum #25011 Melyik az az ezzel?
Valami linket adjál róla vagy küld el és ha nem védi jelszó és kivitelezhető, akkor megcsinálom. -
Sajna nekem ilyen bugos:
-
Köszönöm szépen!
-
Ivanmaxx #25008
-
MAN F90 tess:) -
Gázfröccs #25006 Hungarykum!
Esetleg tudsz ezzel is csodát tenni: Ezen is teccene ha króm lenne fekete csavarokkal!!
Kérlek még egyszer húzz ki a sz*rból! -
szgabe #25005 Ha eddig nem 1.3.x verziójú volt, most viszont az lett, akkor Profile könyvtár helyett Profiles-be tedd a mentett profilt! -
F90-ről linket tudnál adni a letöltéshez?:D -
Ben66 #25003 Sziasztok.
Néhány napja újra kellett raknom a játékot,és törlés előtt kivettem a profilom.Telepítés után visszaraktam,de a játék nem érzékeli. Szerintetek mi lehet a baj? hogyan tudnám visszaállítani a profilomat? A segítséget előre is köszönöm. -
MAN flotta:)
F90
Belső:
F2000,Tgx
TGX
TGX Euro6
-
Ivanmaxx #25001
-
az egy keddi nap.. :D -
Üdv. Mindenkinek!
Azt lehet-e már tudni hogy új Volvo mellé jön esetleg MP IV is? -
vajo #24998 "21th of May" -
:DD -
Oké. Tehát nincs még pontos dátum. Értettem:) -
kedd 14:35 -
Következő patch mikorra várható? -
AXmen #24993 Csatlakozom!
--------------------------------------------------------------------
-
Voronyezs #24992 Sziasztok srácok, az lenne a kérdésem, hogy lehet-e 1.7-es értékelésnél jobb sofőröket felvenni, vagy úgy egyáltalán mitől függ ez? 4 garázsom van 15 sofőrrel(én a 16.), és a legjobbak már ilyen 5.0 körül vannak, de értelemszerűen nagy a szórás...lehet ezen változtatni valahogy? Köszi :D -
Legszebb Magnum 
-
AttilaRO #24990
-
Hungarykum #24989 Kicsit még módosítottam rajta. Láttam a képen amit linkeltél, hogy feketék a csavarok a felnin. Most már ezen is.
-

-
Ivanmaxx #24987
-
Gázfröccs #24986 megkaptam!
köszi mégegyszer!! -
Hungarykum #24985 Ment privát -
Gázfröccs #24984 okok értem -
Hungarykum #24983 Nem gond :D Legalább lesz nekem is.
Amúgy 2 fajta felnicsomag van benne.
Ami képen látható az a 2-es.
Az 1-es csomagnál a kerekek kicsivel nagyobbak és az első felni is másabb, de gondoltam benne hagyom. -
Gázfröccs #24982 Nagyon tetszik! Köszönöm hogy ennyi időt fordítottál rá!! -
Hungarykum #24981 Ilyen lett:
-
Gázfröccs #24980 Nagyon szépen köszönöm!! -
Hungarykum #24979 Már készül közben
A kamionmódból már külön kivettem. Szóval csak a felnik lesznek.
Már csak a fényességet kell rátennem és kész is :D -
Gázfröccs #24978 Szerintem még az is jó lenne! Épp most gondoltam rá én is! Esetleg meg tudnád csinálni?
Előre is köszi! -
Hungarykum #24977 Van a Danz féle Mercedes MP4 kamionmód.
Abban van ehhez nagyon hasonló (de lehet ugyan ez) felni csomag (előre és hátra is), csak annyi van vele, hogy matt festésű, de szerintem fényesre meglehet csinálni pár adat átírásával.
A 2. oldalon van néhány Retoucher által felrakott kép (fekete MAN). Azon megnézheted hogy néz ki. -
lenhoffer #24976 valaki nem tud olyan modot hogy franciaba meg olaszba ne keljen meg allni a fuzeto kapuknal csak att hajtasz rajt es le veszi a lovet segitsegetek elore is koszonom -
Gázfröccs #24975 Sziasztok! Valaki ért itt zmodelleréshez? Annyi lenne h egy olyan felnit kéne csinálni mint a képen lévő 1. tengelyen! Lehet h csak annyiban más a 2. tengelyen lévőtől h nincs rajta dísztárcsa! Valaki le tudná nekem szedni róla? Ha igen PLS írjon priv üzit! Előre is köszi!
http://picturepush.com/public/12079770
Itt a 2. tengelyen lévő felni linkje! Nekem is ez van meg csak már unom és a dísztárcsa nélkül jobban tetszik! http://www.modbox.us/euro-truck-simulator-2-mods/1295-daf-alcoa-wheels-by-50k.html
Screenshot16477.jpg Picture - ETS2
picturepush.com
PicturePush is a free high quality photo hosting service. You can upload, share with your friends and tag your photos. -
szgabe #24974 Én tudtam, hogy 3-4 hét volt ígérve és nem is akarom sürgetni, vagy szemrehányni neki bármit is. Viszont én már nagyon szívesen kipróbálnám, akár az omega verziót is, mert amit láttam, az nagyon tetszett. Egyébként az sem igaz, hogy nem jelentkezett, mert a múlt heti keresésemre küldött egy üres üzenetet ide. Tehát még figyel ránk és ezért külön köszönetet érdemel. Úgyhogy hajrá, én szorítok és várok, ha várni kell. -
Dover :)
HD -
Elnézést Szabi, kösz hogy kijavítottál, visszaolvastam, tényleg 3-4 hetet írt. Nem tudom miért 2 hétre emlékeztem, biztos valami más hozzászólás volt:) Sorry..:)