52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Hippo0315 #25217 Először is köszi a sok munkát. 
Az előző verzió leszedhető, vagy annak is fenn kell maradnia? -
Üdv arra lettem figyelmes hogy tegnap feltelepítettem a SCANIA truck simulator -t és egy busz suhant előttem el. Gondolom Hasonlóként lehet az ETS 2 -vel is ha feltelepítem a legújabb frissítéssel. Elnézést ha le vagyok maradva , de nekem ez új. -
Mi az a mapa?
-
lenhoffer #25214 teljes europa mapat nem tudna valaki csinalni tok jo lene europa minden orszagaba eljutni -
Eddig minden rendben ment,én is végigcsináltam,de nem tudom kiválasztani hogy hova töltse le(legalább is nekem nem jön fel az ablak)...
De köszi a segítséged... -
fs9pilot #25212 Link: Letöltés
1. Betölt az oldal.
2. Alul bejelölöd a(z): "I agree with the MEGA Terms of Service" -t.
3. Rákattintasz a DOWNLOAD gombra.
4. Enjoy.
:) -
Szép napot mindenkinek....
Sajnos nem értem hogy lehet letölteni,esetleg valami segítséget kaphatnék... -
Végre :D
-
AttilaRO,Mandoki,Ivanmaxx: 

-
vajo #25208 Nézzétek a blogot!
-
vajo #25207 Skinezős tutorial. A súgásért elnézést. Lövésem sincs mi lehet a gond, hiszen skypeon meg mindenhol jó a mikim. :S
-
-
AttilaRO #25205
-
Mandoki72 #25204
Te jössz Ivanmaxx.
-
Mandoki72 #25203 Oké, majd figyelek hogy olyan szerelvényt rakjak be ami megfelelel a valóságnak. -
Mandoki72 #25202 Szuper.Tedd utánna a pótot. -
Ivanmaxx #25201
-
siplace2 #25200 [IMG] [/IMG]
-
mzsolti21 #25196
-
nekik sárga Scania R420 van ha jól tudom :)
de hajrá Norbi!
Gold4-en szorítunk! :) -
Mandoki72 #25194 Bízzunk egy szép eredményben a hétvégén.
-
-
-
Ivanmaxx #25191
-

-
komiki #25189 Frankó lett Vajó.Köszönöm szépen a munkátokat ,alig várom már hogy használni tudjam. -
vajo #25188 -
Carmageddon #25187 Találtam egy skint ami totál odabasz. :)
Nem tudná valaki megcsinálni?
Ime:
ezt -
Szia.
1, Menü/ jobb oldalt fülke beállításai/ állítsd be a kamionod fényszóróit fül. alul 2 pipáld ki.
2, A GPS képen tudsz léptetni képet, az egyiken ott lesz. Nézd meg a bill beállításoknál mivel tudsz léptetni
-
Ricsike9214 #25185 Hali! két kérdésem lenne.
1. tettem a kamionra + ba kis lámpákat! de amikor refit kapcsolok akk nem kapcsolnak be...azt belehet állítani h azok is világítsanak!
2. Nekem a kis monitoron nem mutatja az "ágyat" h mennyi időm van a vezetésből! csak kiírja h aludjak! azt hol tudom beállítani? köszi.. -
üdv
olyan kamion skint keresek amit rama csinált translait volt ha lehet pm-be kérném
előre is kösy
-
Axtros #25183 Én is így gondoltam! -
Feró Flex #25182 Köszi Mester már vártam nagyon! 

-
Hungarykum #25181 Ez csak gányolás. Valaki csak unatkozott.
Szerintem az ETS2-nek soha nem lesz multija, de még az ATS és ECS részeknek sem. -
fs9pilot #25180 Nem. :) -
Axtros #25179
Ez az online mode komoly?
-
-
vajo #25177 Készen van. Nem sok a változás az elődhöz képest. Javítva vannak a hibák, új égboltok kerültek be, színesebb lett minimálisan a környezet, új megjelenést kapott. Hétvégén publikálásra kerül a sor. Az envsimstudio.blogspot.hu oldalon lesz elérhető szombaton vagy vasárnap.
-
Axtros #25176 Húzható Hungarocamion-os pótkocsit tudna valaki adni?
(Nem azt, ami csak az AI-kon jelenik meg, hanem olyat, ami megjelenik, mint választható fuvar.) -
Axtros #25175 Szerintem sok esetben nincs is előre kiírt időpontjuk a javítások, DLC-k egyebek kiadására. Ha valamit összehoznak, akkor azt vagy kiadják, vagy reklámozzák, és hibákkal vagy hiányosan megkapjuk mi. Nem kell sietniük, konkurencia nincs, a program a várakozásokkal ellentétben nagyon jól fogyott. Ameddig nem lesz egy megfelelő ellenfele a programnak, addig nem is kell vérre menő küzdelmet folytatni a játékosok kegyeiért.
Szerintem az lenne a legjobb megoldás, hogy - kizárva a sok egyénileg készített gagyi kiegészítőt és letölthető tartalmat - megbíznának egy harmadik felet, akik hivatalos DLC-ket készíthetnének a programhoz, a fejlesztőknek pedig csak a hibák javítását kellene elvégezniük. Mellette pedig lenne idejük az amerikai vagy buszos szimulátorukat készíteni (vagy ami épp tervben van). Sok más cég is így csinálja, például Eagle Dynamics is.