52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
rokasuhanc #25417 picit sem kocka....
-
a Logitech küldött egy rakat játékirányítót és fülest a fejlesztőknek :D -
Akinek vansok pénye, ay könnyen beszél.
-
chicony #25414 -
fs9pilot #25413 Ez nem rossz tényleg. Bár, én már régebben eltüntettem egy moddal, mert ott jobb lent idegesített. :D Lehet hogy így viszont visszahozom. :) -
fs9pilot #25412 Szívesen! :) -
ez mekkora hatalmas ötlet volt, sokkal jobb itt a konzol :)
Route advisor simplification and relocation v1.2 -
bálint013 #25410 Köszi fs9pilot!!!
-
fs9pilot #25409 Link -
#25408 Ahogy elnézem a magyar területeket is csak táblával lehet megkülönböztetni a többitől... inkább türelmesen várok Frank mapjára, a fejlesztők is példát vehetnének róla, hogy hogy lehet egy kis igényességgel és odafigyeléssel olyan környezetet kialakítani, hogy a játékos tényleg az adott országban érezze magát. -
bálint013 #25407 Valaki tudna mondani várost ahol van nagy MAN és nagy Mercedes shop?
-
kényelmes lehet így vezetni..
-
na végre egy kis infóóóó, jött ki új bétaverzió
-
Igaz...
-
Például FRAPS, vagy BANDICAM.
-
Hungarykum #25402 Dijon és Zürich között lévő A36-os autópályán. -
csak elvi kérdés volt. :D
de a kamion (Formula Truck) miatt fáj a fogam :(
-
elméletileg megoldható, de macerás és szerintem nem fogja neked itt senki megcsinálni :D -
volna lehetőség arra, hogy egy rFactor/rbr autó kerüljön az autószállító trélerre? -
fs9pilot #25398 Tömöríteni kell!
Kérdés.rar
-
BBSTi #25397 A fene, ez mellett én is elmentem egyszer...De már nem emlékszem hol is van, valaki meg tudná írni nekem? -
Hunarnold #25396 Hello,aki jo map készítésben,megkérhetném hogy egy várost lemodellezen nekem ? :D -
BANNER!!!
-
Szentis fiu #25394 Lenne még a Hankook, Ferrobeton ,Momert,
Budai Nagy úton még ott van a Linde gáz telep. -
gyuresz1201 #25393 Sziasztok az ETS 2-ben melyik városban van scania kereskedés? Köszi előre!! -
szgabe #25392 Retoucher, léccci áruld el, hogy csináltál magyar rendszámot az MP4-esedre!
Köszi -
Egy mondatba foglaltál 3 kérdő mondatot,és még írásjelet se teszel? F.sza vagy
-
Mandoki72 #25390
TGV Kiállítás "1 db"
-
Ivanmaxx #25389 -
rokasuhanc #25388 ne nézzetek nagyon hülyének se vki elmagyarázná nekem hogy hogy kell videót csinálni?? :D
-
Ez jól néz ki. Ha kész lesz elérhező lesz? Engem is érdekel. -
tomigames #25386 -
Egy üzemképes magyarmap engem is érdekel. Remélem Frank pont egy ilyenen dolgozik. Sajnos részleteket nem ismerek. -
tomigames #25384 Ki lakik kalocsán és melyik utcában vagy utón laksz és hanyas házban és meg van neked a simcity5 pc és a battlefield 3 pc
-
Mandoki72 #25383
Király lesz az a magyar map.
-
Sőt. Igazából ,amik vannak, azok igazából :
- Tesco/ Penny/Aldi/Lidl/Interspar
- Vasmű
- Papírgyár
- Grabarics kft ( Betonszerkezet )
- Seat/Mazda/Suzuki
- Shell/OMV
+ kikötőbe lehetne valamit csinálni akár( mert ott a ruhagyár.. )
+ Papírgyári úton ott a kamionos pihenő
+ Budai Nagy Antal úton,ott a kamionszervíz
Én ennyit tudtam,most kapásból.. :) -
Naigen.. végülis,ha gondoljátok ( Dunaújvárosiak.. :D ) akkor, összegyűjthetnénk Franknek hogy itt a városba milyen helyek vannak,ahova lehetne szállítani.. Nameg ,persze Frank is belemenne.. mert jópár hely van a városban ahova szállítanak a kamionok..
Én speciel,most megpróbálok egy térképet csinálni a helyekről ( ami eszembejut.. :D ) De aki városi,az a nevét elküldhetné privátban,aztán bejelölöm fb-n,és akár ottis megbeszélhetjük a dolgokat! :)
-
Hungarykum #25380 Mivel Németországban van a HQ, így minden kamion rendszáma, (amit külföldön vettél) németre fog változni, ha kiválasztod vezetésre.
Csak azt lehet tenni, hogy megveszed a kamiont (elvitellel) a kívánt ország rendszámával és nem váltasz másik kamionra.
Ha váltasz erről egy másik kamionra és utána visszaváltasz erre, akkor fog németre változni a rendszáma, addig svájci marad. -
vajo #25379
-
milos620 #25378 Sziasztok!
Egy számomra fontos kérdésem lenne!
Mi a megoldás kulcsa annak, hogy az újonnan vett kamionon amit zürichi garázsba tettem svájci rendszámmal vezethessem?
Mert a játékot Hannoverbe kezdtem, de szeretném, ha az új gépek országtól függő rendszámokat kapjanak!
Előre is köszönöm a segítséget!