52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
retoucher #25817 Csoszogunk, csoszogunk, kopjon az a gumi...
-
Suba1993 #25816 Tetszetős :P -
én ia adok egypár képet
-
lusti12 #25814 Hello!
-
Szép 

-
Mandoki72 #25812 Kétféle hűtős van alapba . Amelyiknek 9 dds e van azt tudod mindkét oldalról szerkeszteni cool_liner kronecool 0-9 ig 5.3 M, a másiknak csak egy, azt nem, collin 682.8 k kiterjesztésű,
Vagy amit találsz hűtőst és ki tudod bontani a dds-ét és két oldala van. Szerintem -
retoucher #25811 Csavarogtam jobbra-balra...
-
Szemerey transport /Renault premium/
-
Valószínű ha újra kezded a játékot akkor lesz fuvarod. sajnos meglévő mentéssel nem valószínű hogy találsz fuvart
-
Kyp8821 #25808 Beletettem a RED2-t, de nekem nem jött be. A napkelte, meg a napnyugta az tetszik, de a kontraszt szerintem erős. A valóságban nem ilyen erősek a színek. Sok esetben a sárga és piros kamionok olyanok a napsütéstől, mintha világítanának.
A másik amivel próbálkoztam, az a TruckSim Map v2.2. Nagyon tetszik, nagyon jól megcsinálták. De nálam nincsenek az új városokba fuvarok. Azokat külön kell beletenni? Vagy azt még nem készítették el hozzá? -
Valaki tudna nekem olyan modot,amivel ennek a pótkocsinak mind2 oldalát külön tudnám festeni? 1.3.0 ás verziom van!
-
tomika123456789 #25806 Be van pipálva, de ez mindösszesen annyit csinál, hogy menet közben szépen lassan egyenesbe hozza a gépet.
A korábbi játékoknál ez úgy nézett ki, ha álltál a géppel, teljesen elfordítottad a kormány akkor magától visszaugrott egyenesbe. Most ha elfordítom, cseszik visszafordulni.
Így is játszható, csak folyamatosan ellenkormányozni kell, 90-es tempónál egy kanyarkombinációt követően törtem is mindent. -
Köszöntem! -
Köszi, megnézem! -
TerDikDev #25803 ha modot használsz akkor az scs fájlban de előfordul hogy külön van a modell scs fájlától és külön scs-ben van
viszont van olyan hogy nincs is def egy modhoz mert a kamion modellt cseréli ki és más adatot nem ír át,ilyenkor általában jó a feloldó mód is.
"kamion" meg szemléltetésnek írtam mert persze külön néven van 1 mappába a másik márka. pl daf.xf a daf adatait tartalmazza
-
Szia! Bocsi, hogy közbe kérdezek, de engem is érdekelne ez a téma, csak nem tudom, hogy hol van a " def/vehicle/kamion" fájl vagy mappa! Meg tennéd , hogy elárulod? Köszi és üdv.
-
TerDikDev #25801 a def/vehicle/kamion neve(persze itt kiválasztod melyik kamiont akarod szerkeszteni,mint pl scania.r,vagy renault.magnum) és az alkatrészek mappáiban a sii fájlokat megnyitod szövegszerkesztővel kikeresed ezt:
unlock : X (az X az a feloldás szintje,ezt kell átírni 0-ra vagy a feloldás szintjére.)
-
Sziasztok!
Én a TSM map 2.2.1-et használom, amelyben minden kamion elérhető az elejétől fogva, tehát a megvételük nincs szinthez kötve. Azonban szedtem le néhányat a nemrég kiadott mod kamionokból, amelyek megvásárlása bizonyos szinthez kötött, és ez így hülyén néz ki, hogy egyik szinthez kötött a másik nem. Megnyitottam a mod kamionok .scs fájlait total commanderrel, de nem találtam, hogy hol lehetne ezt átírni.
Ez lenne a kérdésem, hogy hol lehet azt átírni, vagy át lehet-e egyáltalán, hogy melyik kamiont hányas szinten lehet megvenni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
JohnBart #25799 Van elvileg az opciók között egy "Kormány középre igazítása" nevű kapcsoló, az be van pipálva? -
tomika123456789 #25798 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Tegnap kipróbáltam a játékot kormánnyal, de nem nagyon vált be a kütyü, kicsit régebbi volt, így visszaváltottam billentyűzetre, de ennek köszönhetően elszállt a szervó.
Gyakorlatilag nem ugrik vissza automatikusan középre a kormány, mint a korábbi játékoknál, vagy, mint kormány előtt.
Tud valaki valami megoldást mondani?
A játékot újrapakoltam, minden mentést és korábbi configot töröltem, de így sem nyert.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
Krisz1117 #25797 Köszönöm, kipróbálom :) -
Hungarykum #25796 Én ezt használom:
Erősebb AI fények -
Hungarykum #25795 A Dokumentumok/ETS2 mappában megkeresed a config.cfg-t
Megnyitod és megkeresed a következő két sort és a 0-át átírod 1-re mindkettőnél:
uset g_developer "0"
uset g_console "0"
Elmented.
Ha a kamionnal az utcán vagy, akkor "Ö" betűt nyomsz (angol billen 0-át).
Numerikus gombokkal tudod irányítani és egérrel forgatni a kamerát. -
Krisz1117 #25794 Hali
Valaki tud valami mod-ot, vagy kis belenyúlást a játékba, hogy a közlekedés többi résztvevőjének a világítása ne legyen ilyen röhejesen "visszafogott"?
Kicsit irreális, hogy én tompított fsz.-val bevilágítom az autópálya 4 (3+1) sávját, míg a többi autónak, kamionnak a lámpája alig pislákol egy kicsit?
Autópályán ez csak a valóságérzetet rombolja, de 1-1 éjszakai úton ha nem pályán megyek, akkor gyorsabb szakaszokon a semmiből tűnik fel az előttem menő autó, illetve ha előzök, akkor szintén alig lehet észre venni, hogyha valaki jön szemből... -
Meghoztam a cuccost:D
Pihi utáni kép
UI: Szabad kamerát, hogy kell bekapcsolni? -
JohnBart #25792 Sajnos nem. Azzal, hogy kisebb szerkeszthető szektorokra osztották a mapot, remekül el is csesztek valamit a pályagenerálásnál, szóval most az egész béta tele van pályahibákkal (láthatatlan lyukak, az utakba benyúló falak, stb.). Ezeket mindenképp ki kell gyomlálni, mielőtt kiadják a javítást. Pár hétre saccolom a dolgot, de ne vegyétek készpénznek! -
ennyire közel lenne már ? :D -
JohnBart #25790 A következő peccsel bekerül majd egy sebességlimitert ki/bekapcsoló opció is a játékba, szóval a speed limit modokat ne felejtsétek majd el kihajítani... ;) -
Mandoki72 #25789
Egy megbízás Linzbe.
-
Szabad kamerát melyik parancsban kell átírni? -
vagy valamelyik AI bárány nem okoz tömegbalesetet sávváltáskor :D -
fs9pilot #25786 Én sem értettem sosem azt, hogy mi a ráknak kell 200-ra, meg 150-re átírkálni a végsebességeket. Jó hogy már 330-al nem megy egy 460-as Scania. Igaz, mindenkinek magánügye hogyan használja az ETS2 -t, és milyen modokkal, de szerintem valóban NINCS semmi értelme úgy a játéknak. Mellesleg röhejessé teszi az egészet. Nálam 110 a vége, amúgy 130 lenne, csak állítottam rajta. De még a 110-et sem szoktam elérni, max. 100. Nagyon ritka amikor 110-el megyek. Max. ha valami birka miatt késésben vagyok. -
zorba3333 #25785 
-
1. Az ETS2 nem níd forszpíd.
2. Ne kérdezd újra 10percenként ugyanazt. Aki tud válaszolni, segíteni fog.
3. A probléma valamilyen modnál van, amit beraktál. Felülírja a 135-t 90-re.
4. Valóságban sem repesztenek. A Convoyban is csak 74mph-val azaz 120km/h-val mentek. Ebben a játékban olyan hosszú egyenes nincs, hogy te percekig 120-130al haladj...
5. A szarrátuningolással (ami nyilván optikai) gyorsabb nem leszel.
Mivel elektronikán nem tudsz módosítani, váltóáttételen Te nem tudsz módosítani, ezért kétlen, hogy 3 reflektorral meg némi LED halmazzal gyorsulást érnél el :)
Hiába rakod be az 1100hp-s modot, elveszted a játék élményét... -
matusz09 #25783 Az alapokat nem fogom neked részletezni! Nyisd meg a modokat egyenként, keresd meg bennük a game data sii fájlt. Keresd meg benne a truck_speed_limit sort, majd az utána lévő értéket írd át a kívántra. Szerintem mindegyik modban át kell majd írni, amelyikben van ilyen sor, mert nem tudni, hogy melyik írja felül melyiket. Amúgy a későbbiekre annyit, hogy egy kicsit nyugodj le, mert attól, hogy 5 percenként megkérdezed ugyan azt, attól még nem igen válaszolnak előbb. Ez NEM CHAT, ezt nem nézik egyfolytában. Volt olyan kérdésem, amire 2 nap múlva kaptam választ, vagy egyáltalán nem is kaptam, de túlétem azt is, és ha tudtam megoldottam valahogy magamnak.
Hidd el, ha lenyugszol, és nem "sz@rod" tele a fórumot azzal, hogy 5 percenként megkérdezted ugyanazt, akkor az senkinek nem lesz veled semmi baja. -
Hát ez egyszerűen zseniális és lenyűgöző. Szinte a kikanyaraodás után már rá ismertem a helyszínre, baromi jól alakul :))) -
XxXcsabi1987XxX #25781 valaki megtudja nekem mondani,hogy miért csak 90-el megyek a pályákon? meg minden utakon...
mondjuk raktam be sokféle módot (állítólag némelyik miatt van az) bár nem tudom,de minden módot ki vettem belőle,ugye ETS 2ből és csak egyet raktam vissza és szintén csak 90-el tudok menni pedig eddig 130 meg 135öel is tudtam,és kicsit többel is most valamiért nem tudok kihozni többet egyik kamionból se,hiába tuningolom őket szarrá,ugyan úgy 90-es tempó :( sőt a játékot is eddig kétszer raktam újra,szal csináltam már mindent,és megmaradt az a 90km/h. ... nos valaki tudna valamit mondani? esetleg valami ötlet? KÖSZÖNÖM előre is !! -
highdanger #25780 Nem akarok kötekedni, de olyan hülye vagy mint a s*gg
-
vajo #25779 Csigalom, nyugavér!! -
XxXcsabi1987XxX #25778 te komiki 1 úgy írok,ahogy nekem tetszik :) 2 ha neked nem tetszik,el lehet húzni a sunyiba xD jah,és mi vagy te? hogy pont nekem ugass,kutya? o.O XD na szevasz ;)