52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hungarykum
    Új Renault kamionról néhány kép
  • Misuka963
    Kíváncsi vagyok rá.Remélem valami ízléses kamiont mutatnak be
  • CB pocok
    http://www.newrange.renault-trucks.com/fr itt az uj renault bemutatása HIVATALOS!
  • Szabi #26015
  • TopGun
    Az mitol lehet, hogy egy pot nem jelenik meg a jatekban? nem fagy ki tole a jatek, de nem jelenik meg sehol, mar tobb varosban is kerestem, de semmi! Ha kiveszem a mod-ot, akkor az eredeti potok jelennek meg.
  • Misuka963
    Pontosan.Mire oda jutnék hogy vezethezek kamiont addigra már nem lesz a jó öreg MAN F2000,Volvo F10 sőt szerintem már a mostani gyönyörű gépcsodák se.(Nem ezek a förmedvények)
    A legtöbb gyártó már túlzásokba esik sajnos
  • Mandoki72
    Egyetértek veled Ha ilyenek lesznek az új kamionok akkor a következő ETS verzióval nem is fogok
    játszani, meghagyom a következő generációnak az élvezetet mert azok nem fogják majd ismerni
    a régi kamcsikat és ezeket szokják meg. (lásd Scania,Premium,Volvo stb)
  • mzsolti21
    Nekem speciel a Realystic Phisics mod 5.0 volt a ludas.
  • Misuka963
    Ez a Scania nem a legszebb
  • jutiput
    Szia! Köszi a segítő szándékot , megoldódott a TSM problémám, igaz döcög egy kicsit és összeakad némelyik móddal, de hát valamit valamiért! Köszi és üdv.
  • Hippo0315

• Hippo0315
    Az új vas

• Hungarykum
    Elég nyomi lett
    Úgy néz ki, mint valami japán kamion.
  • akos25
    Nem rossz, de nekem valahogy a mostani jobban bejön... :-p
  • TaRka0107
    Ez kell nekem a leghosszabb:D Köszi!
  • AudiQuattro
    Vajon ilyet is kapunk majd?:O

Érdekesen néz ki az uj premium.

• hGabeee
    Laerdal alagút - Norvégia
    Én ezt találtam. Igaz, hogy ez a leghosszabb a világon, de Európában van.
  • TaRka0107
    meg az vasúti, de közútira keresek direkt.
  • TaRka0107
    Üdv!

Melyik Európa leghosszabb közúti alagútja? (geci google a gotthárd alagutat hozza ki, de az a 2. leghosszabb)
  • hGabeee
    És megkérdezhetem, hogy miket mondtak? Nekem is jó lenne némi segítség fagyással kapcsolatban.
  • mzsolti21
    A Trucksim map készítői segítettek a kifagyásokkal kapcsolatban, így erősen próbálgatom a játékot :)
    Eddigi leghosszabb utam lesz ~ 3100 km

Bemelegítésnek egy kis hegymászás.

• BBSTi
    Na csak sikerült :D
  • BBSTi
    Gumilámpa
  • BBSTi
  • BBSTi
    Sziasztok!

Tegnap lenulláztam a játékot, mert eltűntek a fuvarjaim :D Kb. 40 ezer km és 23 szint ment a levesbe a TSM 2.2.1 fix miatt, amíg nem tettem be, minden oké volt. Most újabb modot kellett kiszednem, mert ütötték egymást a TSM trailer pack-kal.

A truckshop mod viszont tartalmazott ilyen gumilámpákat:

Ha valaki tudna egy olyan modot, amiben van ilyen méretjelző, tudná linkelni? Jó lenne, ha találnék olyat, ami nem ütközik a TSM mappal....
    Előre is köszi
  • Mandoki72

Német visszfuvarba rám esteledett
  • JohnBart
    ETS2-ben akkor lesz Magyarország, ha Frank elkészül a mapjával, vagy amint az SCS kihozza a Kelet-Európai DLC-t. Hogy ezek mikor lesznek kész, nem tudom, de amint megtudjuk a becsült megjelenési idejüket, megosztjuk veletek!
  • JohnBart
    RestaCar-hu-t érdemes olvasgatni, ott rendszeresen beszámolunk az érdemleges infókról. ;)
  • akos25
    Mivel gondolom nem eredeti játékról van szó, így az ilyen jellegű kérdéseket az off topikban tedd fel... :-)
    Off Topik
  • Tonno Szabi
    Helló mindenkinek!

Azokhoz lenne egy kérdésem akik a TSM 2.2.1 használják menyivel másabb illetve tud többet mint a 2.2
    nekem benn van még mellé Trailer Pack aafor All Trailers with just play trucsim map 2.2 és együtt nagyon jó

Üdv.
  • jutiput
    Szia! Köszi a segítséget, Avast nevű vírus irtóm van! Más modoknál nem szirénázott itt ebben a játékban!
    Üdv.
  • peti178
    Első kérdés az lenne milyen vírus irtód van?
    Mert nekem ESS6-om de az még sose szirénázott ha módokat szedtem le a játékba. Ha valami más vírusirtód van esetleg próbáld meg ezt innen tudod letölteni: www.eset.hu illetve amivel kapsz licenszet itt találod: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111644056 | #11770 hsz! Nem kell kód jobb gomb másolás katt regisztráció feliratra ott bemásolod a kódot egy név nem kell teljes meg email cím és 1 percen belül kapsz emailt amibe ott lesz a licenszkulcsod! Remélem tudtam segíteni!
  • jutiput
    Sziasztok "zorba3333" és " metaxx" ! Köszönöm szépen a tanácsokat és segítségeteket, de még az a bajom, hogy bárhonnan próbálom letölteni a TSM 2,2 -őt szirénázik a vírus irtó és hát nem szívesen tiltanám le a tűzfalat, hogy le tudjam tölteni, mert már az ilyenből volt már elég bajom! Nem tudtok valami megoldást?
    Bármelyikőtök segítségét előre is köszi! Üdv.
  • metaxx
    TSM mapnál új profilt kell kezdeni, hogy legyenek fuvarok. Nem lehet folytatni a régivel, mert egy deka fuvar se lesz sehol.
  • BBSTi
    Az összes városból eltűntek a fuvarok, a példa a legdurvább eset volt, a lejárati idő még nem telt le.
  • Hungarykum
    Mikor nézed a fuvarokat a listában, akkor a pótkocsik alatt van egy lejárati idő.
    Ha ez lejár, akkor tűnik el a pótkocsi, ha kiválasztottad leszállításra, hanem.
  • BBSTi
    Valaki segítene? Feltettem a TSM 2.2.1-es fixet és most eltűntek a fuvarjaim. A legdurvább az volt, hogy elindultam egy kicsit messzebb lévő pótkocsiért és mire odaértem, eltűnt :D
  • Szabi #25979
    szép letisztult
  • akos25
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • metaxx
    A kolléga csak abban akart segíteni, hogy ne fogyjon el a memória, és emiatt ne vagdaljon ki a bugos engine.