52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • ocskoszilard
    Hali!
    Bocsi hogy ide írok, de off topikba nem nagy az élet. Olyan gondom van, hogy felraktam a demót, és nem hajlandó elindulni (még nem volt sajna pénzem megvenni boltba). Driverek le vannak frissítve, de csak ott van a tálcán, és nem csinál semmit, néha pár perc után közli, hogy nem válaszol. Van valami ötletetek?
  • aerolive
    Hali, van valami mod, ami növeli a levelt? TSM-et raktam fel és nem akarom újrakezdeni az egészet, próbáltam vajo modját, ami több pontod ad, de nem működik, meg igazából egyből kéne.

TSM-be hol találok Renault, Mercedes kereskedést?
  • Hunarnold
    Mostani munkahely :D

• maujuri #26255
    Egy kis pihenő Angliában...
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • Ördögpalanta62
    egy kis segítség kellene nekem is.esőben nem hallom a fülkében az eső zaját.mit kéne modosítani,hogy a menydörgést haljam?
  • JohnBart
    Biztos nem átverés, készül a mod. Csak ne felejtsd el hogy egy ilyen részletességű map elkészítéséhez rohadtul sok idő kell. ;)
  • maujuri #26252
  • bazsika00010109
    sziasztok képet hogyan lehet feltenni ???
  • Hungarykum
    Nincsen, de lehet csinálni. Nagyjából mennyire kell közeli?
    Ha a baloldali tükör teljesen eltűnne, az elég közeli lenne vagy az már sok?
  • peti178
    [/URL]
  • peti178

A kép!
  • peti178
    Remélem majd Sopron is benne lesz!
    Mai fuvarom Veronába fél úton!
    [URL=[URL=http://kephost.adatbazis.eu/viewer.php?file=77182059208493477713.jpg][IMG]
  • maujuri #26246
    Úgy legyen.
  • barni1122
    Nem hinném, hogy átverés lenne.
    Frank elött le a kalappal és azért is hiszem, hogy nem átverés, mert ha vki Budapestel ennyit dolgozott az nem szokta csak úgy abbahagyni a munkát.
    Franknek meg kitartás kívánok és remélem, hogy Körmend is bent lesz a már eddig is csodásnak tűnő mapjában.
  • maujuri #26244
    Ha lesz. Tőle is csak igérgetés volt eddig, de ha mégis van a map, akkor le a kalappal előtte, mert gyönyörű. Vagy lehet hogy csak átverés.....?
  • Luspy
    Az csak próba verzió lesz.
  • Pelsodriver
    Én Frank007 mapját sokkal ígéretesebbnek tar -ta-nám, ha hinnék benne, hogy valóban létezik. De hát az úriember könnyen meggyőzhet egy letöltőlinkkel állítólag június végén...meglátjuk...
  • maujuri #26241
    Esetleg ilyenre gondolsz?
    [IMG][/IMG]
  • JohnBart
    Valóban nem olvashatod régóta, mert nyolc hozzászólással alattad linkelték... ;)

Csepeli szabadkikötő, lakihegyi torony, az M0-s Deák Ferenc-híd... Jó lesz ez, és a bejegyzés szerint a mennyiséget minőséggel pótolják majd, Budapest és Debrecen a leírtak szerint az ETS2-es terep legnagyobb városai közé tartozik majd! :)
  • balazsgigi
    Tehát ezek szerint nincs a szélvédőhöz közelebbi kameranézet.
    Akkor új kérdésem: a fov-ot lehet változtatni valami úton módon?
  • Tessitore22
    sziasztok.! régoota nem olvastam a foorumot (és tuul lusta vagyok vissza olvasni, elnézést), szooval ha már írtátok akkor bocsánat. De ez érdekes. Ha már volt még egszer is elnézést!:D
  • placido
    sziasztok azt hogy tudom elérni hogy ne egy nöi karakter üljön a volánnál hanem férfi karakter?
  • Linux01
    Képfeltöltő linket módosítsa egy admin:

http://kephost.adatbazis.eu/
  • Gis80s
    Remek :) A 6. kép az M0 akar lenni? Csak, mert ha igen, akkor telitalálat. Ezen az oldalon dugó, a másikon meg baleset....stimmel :)
  • milos620
    Ui: 25-30fps városban azon kívül meg 40-50!
  • milos620
    1440x900

Minden maxon van kivéve a renderelést ami 200%!

Proci:955BE 3,2GHz
    Videokártya: Sapphire HD6850 1GB
    Ram: Kingston Hyperx
  • BhityHD
    ati radeon hd4800 , ultra
  • Szabi #26231
  • SnyperDv2
    SCS Blog- Magyarország
  • TerDikDev
    ati hd6950 2gb , ultra meg max ami lehet a render az meg vagy 150 vagy 200%..nemtudom 1 hónapja játszottam
  • barni1122
    Szép napot fórumozók!

A grafikai beállításokban kérnék segítséget tőletek, mert nem nagyon tudom eltalálni azokat.
    Az lenne a kérésem, hogy ha lehet akkor írjátok le a videókártyátok fajtáját a játékbeli felbontást és a renderelési vagy milyen százalékot ami alatt játszani szoktatok.

Előre is köszönöm a segítségeteket! [#puszi
  • Debilon
    sosem volt ilyen gondom, a legelső hitelt vettem csak fel, vettem egy alap ivecot- és azóta csak plusz van

igaz nem játszom sokat, 3x szinten vagyok és 2 milla körüli pénz (igaz már van 4 v 5 sofőröm + traktor, akik nem hoznak túl sok pénzt)
    de sokáig csak egyedül voltam a "cégben" és sosem volt pénz problémám

igaz, nem nagyon töröm a kocsikat, minimális a javítási költségem
  • peta19901010
    ja és még a kamion is sérült, így még az is pénz
  • peta19901010
    - 40 ezer felett már kell
    hitelt meg nem kapok
  • Debilon
    pár hosszabb fuvar és dől a pénz, nem értem ezeket a "sok pénz kell" dolgokat
  • rokasuhanc
    ne mod-ot használj hanem Cheat engine-t!!!!
    am én nekem is 500.000 Euró többletem van!!
  • peta19901010
    Helló mindenkinek

Nekem egy olyan kérdésem/kérésm lenne, hogy olvastam régebben itt egy olyan módról amit ha beteszek könnyen tudok pénzhez jutni.
    Ha valaki tud rólla valamit kérem segítsen.

UI.: Tudom nem szeretitek az ilyen módokat, de szükségem lenne rá, mert pénzek csak mennek és jönni meg nem úgy jönnek ahogy kellene. Még egyszer köszönöm a segítséget.
  • BhityHD
    Tudom, hogy nem igazán ide tartozik, de valaki tudna nekem egy olyan helyet mondani, ahol még lehet kapni régi hangkártyát? Mert csak azon van az ősrégi Microsoft kormányomhoz való port... Úgy azért mégis élethűbb lenne.
  • Misuka963
  • bazsika00010109
    Hát az az igazság én se tudom hogy tört el csak egy kattanás volt aztán kiugrott a pedál !!