52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Mandoki72

• szabii98
    most nincs kép de őszetőrt a volvom xd
  • Tikal #26496
    ez mod? Tudnad linkelni?
  • szabii98
    nincs új volvo kép
  • lorci
    Úton...

Pihenés

• Tikal #26493
    Épp most volt egy 90 fokos kanyar, rogton utana egy kijárat benzinkuthoz.... Megyek tovabb, es lám, ugyanez a kombo ujra, 90 fokos kanyar, benzinkuttal, copy paste. Persze ez elkerülhetetlen eg ekkora terkepnel, de rogton egymás utan berakni ezeket....
  • Dozy2233
    http://www.youtube.com/watch?v=fQCxyX9C_Zc
  • Tikal #26491
    Persze szep a grafika, nem arrol van szo, csak pl hol vannak azok a szep helyek, lerakodok, stb amik a SCANIA-ban voltak???
  • Tikal #26490
    Hat ehhez nem sok fantázia kellett .... Lasd benzinkutak, autópálya kijaratok stb, ossze vannak csapva...
  • Scania20
    Ha nem lenne fantáziájuk akkor ez a játék nem így nézne ki!!!
  • Tikal #26488
    Leszedtem egy térképet, Europe Map by prolog4. Szép, ötletes. Nem értem SCS miért nem veszi meg egy két modder munkáját és rakja bele hivatalosan a játékba, ha már nekik nincs elég fantáziájuk, meg persze idejük, kapacitásuk bőviteni.

Van rá lehetőség hogy ezekben a modokban elhelyezett statikus pótokon cserélni a skin-t?? Vagy ezt csak valami térkép szerkesztőben lehetne?
  • Szabi #26487
    elméletileg hamarosan kiadják publikusan is és nem csak bétásoknak

az új fészlift Iveco meg sok-sok javítás és frissítés, pontos listát még nem tudni, de remélem hogy az egyedi logó és rendszám is jön végre :D
  • BhityHD
    Mért, lesz új pach??? és mi lesz benne??
  • Szabi #26485
    hamarosan kiad egy tesztverziót, majd másnap kijön a játékfrissítés és nem fog működni vele
  • barni1122
    A térkép készül és bízunk Frankben, hogy lassan, de biztosan egy beta verziót kiad nekünk.
  • bocsibalazs97
    valaki megtudná mondani hogy frank térképe hol tart? nyaraltam 2 hétig és nemtudok semmit:|
  • marko37

Ócson vettem fehér babát megy a gumikhoz
  • akos25
    Szedd le ezt a modot, és neked is menni fog... :-)
    Link
  • Oliverius
    Én hosszabb lejtős részeken szoktam használni mert nekem jobban bevált mint ha fékezgetnék, főleg ha a nyomorék ai feltart.
  • barni1122
    Nem kopnak a fékbetétek
  • Tikal #26478
    Amúgy van valami értelme a játékban a retarder használatnak vagy csak "dísz"? Megnyomom a féket aztán még 90ről is meg áll 5 méteren :D
  • barni1122
    Hogyan tudod ilyen közelről nézni a műszerfalat?
  • Oliverius
    Retarder: http://www.delpestibusz.hu/ret.html
  • highdanger
    http://lmgtfy.com/?q=retarder

Első link....
  • Gruudge
    retarder erösitése meg gyengitése az mit jelent? meg mi az a retarder?
  • marko37
    infók letöltések tippek trükkök
  • gepesz89
    sziasztok tud valaki segite hogy melyik városokba van merci kereskedés
  • Gruudge
    IGEN KIVETTEM A PHYSICS modot és mostmár müködik :D köszi szépen srácok! de e helyett van másik amugy?
  • Gruudge
    köszi szépen :D
  • akos25
    Gondolom használsz valami Physics mod-ot... Akkor vedd ki és próbáld meg anélkül, mert én is hasonlóképp jártam, és nálam az csinálta a hibát... Utána kerestem egy másik Physics mod-ot. Ha hazaérek a munkából feltöltöm és küldök linket arról, amit én használok... :-)
  • JohnBart
    Bakavar a physics mod amit használsz, töröld. ;)
  • Gruudge
    sziasztok ! annyi lenne hogy amikor tolatok és fékezek egyszerüen nem ál meg a kamion hanem megy tovább ilyen 4-5-el és nem értem miért... és nagyon idegesitő amikor tolatok hátra fékezek és nem ál meg hihetetlen-.-" nem tudjátok mi lehet a baja? köszi elöre a segitséget!
  • mzsolti21
    TSM 2.2.1
  • Misuka963
  • marko37

A power Tunis-ban
  • akos25
    [IMG][/IMG]
  • Tikal #26462
    how to...
  • sure
    A 90 fokos kanyarok 90 km/órás sebességre lettek optimalizálva

Számomra valamilyen szinten érthető a gyári 90-es limit, 100 km/ó felett alap fizikával is könnyen borulnak mondjuk egy éjszaka uccsó pillanatba észrevett leágazásnál.

Ha tényleg lesz patch, remélem, fehozzák Scania Truck Driving Simulator 1.5.0-s szintre grafika és fizika terén.
  • Leo 1991
    hali

egy kérdés,hogy tudok saját festést csinálni a kamionomra??
    Előre is kösz a segítsegét
  • Mandoki72

Ekkora kupit egy telephelyen