52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
AXmen #26578 TSM v3 GAMEPLAY! Hát, ilyen rohadt nagyra azért nem számítottam! :DD Grat! 
#26410 - Szeptember 20?
Tetszik az új design! :D -
Akkor az új patch-ről csak annyi hír van, hogy nem sokára jön? -
Én problémáztam, és csak annyit kértem, ha sok képe van valakinek akkor SPOILER, ha egy kettő az senkit nem zavar, de volt itt valaki aki képregényt csinált szar képekből.. -
Nem, nem írom egy hsz-be, mert más a címzett, te hülye. Egyébként végig olvastad mit írt Vajo?
Tehát ha 8 képet raksz be akkor 3 SPOILER-ba, de mivel neked szarok a képeid, rakhatod mindet SPOILER-be :D
-
Egy hsz be írd amit írsz te csicska,ezzel rombolod szét a topikot..És nem kell senkinek sem spoilerbe rakni a képet,amíg az a játékhoz kapcsolódik,vagy mint Vajo írta. -
Innen. -
vajo #26572
1: Mi van PicturePush-al? Mióta fizetős? :OO
2: Nem tudom ki problémázott a spoileren, de nyugodtan rakjátok a képeket a képeket rendes HSZ-be. Persze ha 20 db képet akarsz felrakni abból az 5 legjobb hsz, többi spoiler. :D -
Ne tegyétek már SPOILERBE a lépeket.Szép képek megérdemlik hogy mindenki lássa .
-
semmilyen SKIN-t nem használsz a trailereken vagy a gépeden, vagy csak a videokon nem? :) -
jó lett, jól elkaptad a gépet :) ... és eszembe is jutott a mögötted álló autókról, hogy miért nincs Photo Mode a játékban, nagy ziccer ez is amit kihagytak. Jó lenne ha nyomhatnák bármikor egy PAUSE-t aztán akármilyen nézetbe válthatnék... -
nem tudom emlékszel e még, hogy nyitottál: "Ki a tököm ez a Tikai? "
ez a te szinted, ha már megint személyeskedünk.
de csak arra akartam utalni, hogy ha nem szólsz hozzá akkor nem lesznek plusz vagy minusz pontjaid, ennek semmi köze ahhoz hogy milyen "szinten" lévőnek gondolod magad... -
Angliában...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vajo #26566 -
phoffman #26565 Honnan lehet ezt a Scaniát letölteni? Vagy nem publikus? -
szgabe #26564 Ezt most már tényleg hagyjuk! Rég rájöttem, hogy ha leereszkedem a te szintedre, akkor kisebb a rutinom. -
ahhoz hozzá is kellene szólni néha a dolgokhoz :) -
szgabe #26562 :) Nem fogom.
Csak kíváncsi voltam, hogy az eddigi 3 hozzászólásom 100-as hasznossági értékelése, mennyire esik vissza. 50 lett, úgyhogy mindenkitől elnézést kérek és ígérem, hogy törekedni fogok arra, hogy Tikai kolléga -16-os szintjét sose érjem el:) -
orixon #26561 Tenyleg vagany a Scania...ezt lehet valahonnat letolteni? Vagy nem publikus?:) -
BBSTi #26560 Igen igen, a lámpák kapcsolhatósága 
A világító Michelin babák nagyon tetszenek, csakúgy, mint a külön kapcsolható távfények és ködlámpák
Egy patch-be beletehetnék ezt is!
-
highdanger #26559 Hígul a társaság :D jajjj mi lesz most :( azért fel ne vágd az ereidet
-
retoucher #26558 Ja, a világítás "kapcsolhatóságáról" nem is beszélve! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
retoucher #26557 50k végre kiadta a R 2008-as Scania-t, ami egy szóval összegezve profi munka!! 
Le is csavartam vele gyorsan egy kanyart...
Sok kép, ezért a durrogók kedvéért spoilerbe rakom!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igazi minőségi munka, ha csak azt nézem, h 4096x4096 px-es skin template van hozzá, és az egyik skin 89 MB-os dds!
Ehhez tuti, h nagyon sokan fognak skin-t csinálni, mármint külföldi fórumokon! -
Tetszik ez a felni! Melyik módban van? Vagy ez van valamelyik kamionnal? -
vajo #26555 -
Mandoki72 #26554 http://www.tir-portal.com/betujelzesek/
Ez a biztos -

-
Az L betű ugye valami zajszintet jelez, de láttam már ugyanilyen zöld jelzést csak számmal, az mit jelent? -
Mandoki72 #26551
Ráfestettem az asszonyt a kamcsimra hogy mindig közel legyen hozzám
-
Értem. És most úgy érzed segítettél? :)
De még ha nem is tetszik amit írok, miért kell ilyen kérdést feltenni, hogy ki a tököm? Mintha neked bármivel több jogod lenne itt lenni vagy irkálni... -
szgabe #26549 Én olvasom a fórumot és csak akkor szólok hozzá, ha tudok valamiben segíteni, vagy ha valami kérdésem van.
Attól, hogy sokat beszélsz feleslegesen, egyre hígabb lesz a fórum. -
és ki a tököm vagy te? még egy éve sincs, hogy regisztráltál a fórumra, tehát ide se irogathattál sokat, de hígulásról beszélsz :DD -
Te dolgod, hogy ha magadban tartod a nem tetszésed, én leírom, aztán majd lesz valami :)
Az, hogy hány éve modolsz, nem értem, hogy jön ide, attól még azok a screenshotok nem lesznek szépek, és nem kioktatás, hanem vélemény. Tőlem posztolhatsz akármennyi képet, de tényleg jobb lenne ha SPOILERbe raknád, legalább akkor mikor egynél többet nyomsz be. -
szgabe #26546 Ki a tököm ez a Tikai? Valami új arc? Nagyon hígul a társaság. SAJNOS!!! -
szerintem meg azzal rombolod szét a topikot,hogy 3 bejegyzesben irod le a hülyeséged.Nekemis sokminden nemtetszik megsem irok véleményt.pttm be elkeztem modolni kb 5,6éve.majd pont te oktatsz ki... -
ez is olyan randomledobált mint az előző verzió ? :D -
Szerintem semmennyire, gondolom az sem segít a dolgon, ha mindenki csak mond még valamit hozzá :) -
fs9pilot #26542 9,5... :))) Én nem vitáztam, csak mondtam valamit. :D Ennyi. -
mzsolti21 #26541 Azt le ne töltsd! Csak egy felesleges sávszélesség pazarlás az egész :D -
BhityHD #26540 Egy 10 -es skálán szerintetek mennyire érdekel minket a magán vitátok? -
Persze, hogy nem az, de ott vannak, ha SPOILER-ba rakná akkor lenne igaz amit mondasz :)