52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
tomi0113 #26659 Véletlenül nem tudod hogy nekem miért nem jó a játékban ez a scania?:)
Előre is köszi!:) -
megtaláltam! Köce!
új Volvo-ról semmi hír? -
lusti12 #26657 Németországban.
Hungarykum:Ide az oroszokhoz felesleges úgyse használják
SimaSuna:FH13 -
Azt meg lehet, hogy minden ponyvason pl egy fajta skin legyen, de a tobbi potot pl a tankereket nem tudod lecserélni ponyvasra -
nem lehet megoldani. -
Totoo #26654 Sziasztok nem tudjátok, hogy lehet megoldani, hogy minden pótkocsi helyett egy pótkocsi mód kerüljön be?
Totoo -
Szerintem Vajo is egyetért, ugyanis az ő videója :) -
JohnBart #26652 @Tikal: Engedelmeddel nyúlnám a vidi linkjét, és kiegészíteném vele a GYIK-unkat este... ;)
@Mandoki: A pontos jogi háttérrel nem vagyok tisztában, de ahogy Tikal mondja, ha közzéteszed a skint, mindenképp írj mellé egy rövid ReadMe-t, hogy kinek az emblémáit használod (nem igazán jogi okokból, hanem mert az illem is úgy kívánja).
Egyébként meg ha biztosra akarsz menni, érdemes e-mailben megkeresni az adott céget, hogy hozzájárulnak-e a céglogó-használathoz (a RestaCar-os modok összedobása előtt ezt meglépte Boxer, rá is bólintottak a dologra). Azért a hazai cégek zöme halad a korral, és inkább jópofa ingyenreklámot lát a dologban, semmint jogsértést. ;) -
Szerintem ha magadnak csinálod akkr sem baj nem lehet, ugye nem is fog rola tudni senki, de ha mar feltoltod valahova akkor erdemes lehet valami szöveget irni a felhasznált tartalmakrol, bar szerintem meg akkor is bele lehet kotni. Igaz anyagi hasznod nem származik belole, csak a cégnek akinek a logóját használod, de tuti ez se legális teljesen... -
Totoo #26650 köszi megnézem :D -
read me! :) -
Mandoki72 #26648 Hali vajo tök jó a fórumod. Az a kérdésem hogy mi számít jogsértésnek ? Ha a neten pl rákeresek egy cég
nevére és nyomok egy jobbegérgombot és engedi hogy a képet lementsem ,utánna beszerkesztem a félpótra,
és berakom a játékba , akkor az már nekik ingyenreklám vagy nem? Írj valamit rá légyszives. -
vajo #26647 Már dolgozok egy új megjelenésen, abba helyet fog kapni. Meg készülnek új tutorialok is. -
Mandoki72 #26646
Este hatos indulás
-
az alap pótkocsiról kaphatnák egy linket? -
Építeni szerintem nem fogsz megtanulni tutorialból, ahhoz ismerned kéne az ehhez való szoftverek használatát, azt hiszem zmodeller a neve.
Skinezéshez:
HOW TO MAKE A SKIN WIKI
Vajo, ezt esetleg fejlécbe is rakhatnád, mert naponta háromszor jön fel a kérdés... bár ahogy nézem, még a forumotokra s lusta elmenni az emberek többsége, pedig az is ott van... -
AXmen #26643 :) -
Szép lett! Grat hozzá! :-)
-
fcbarcelona1 #26641 mindkettő -
festeni vagy kabint épiteni? -
AXmen #26639 Megvan! :)
Csak most nem volt kedvem a hátulját javítani.
Jó ez a szürke, vagy csináljam vissza fehérre?
-
Mandoki72 #26638 Tessék itt van egy.
https://disk.yandex.com/public/?hash=3fDeMi3y%2BLMHCwck5xmWViRDHHRs46N/4cl0clRkvN0%3D -
fcbarcelona1 #26637 Sziasztok!
Hogy lehet saját kabint készíteni? -
Totoo #26636 Sziasztok!
Keresek egy sima egyszínű ponyvás trélert a játékba valaki nem tud ajánlani egyet?
Valami ilyesmire gondolok csak ets 2 höz: http://www.simulatormods.com/krone-spd27/
Totoo -
AXmen #26635 Pár kép tőlem is.. 
-
AXmen #26634 THX :D
Oké, majd átfestem :) -

-
Jó lett, csak az alap színt tedd át fehérről szürkére. :-) Amúgy találtam egy képet a hátuljáról, ha esetleg mégis javítani szeretnéd. Íme:
-
Ki a faxom az a KenBlock? :D -
AXmen #26630 Új skinem! 
Hátuljáról nem találtam se képet, se videót, ezért most már így marad.
Véleményeket PLS!
-
-
Jó éjt mindenkinek! 
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Bocsi, a kép lemaradt:
[IMG][/IMG]
-
Hosszú idő után lecseréltem a Premiumot... Íme az új vas:
-
Hungarykum #26625 Látom Oroszországban a MAN tükreit már lelopták
-
Hát az akkor elég nagy szívás, ha úgy van, ahogy te mondod...
Habár már addig eljutottam, hogy a kormányzás, és gáz/fék megy, de a kormányzással az a baj, hogy nem lineáris: mármint csak akkor fordul el, ha a kormányt egészen elfordítottam, de akkor a játékban is hirtelen és egyebet pedig nem tudom hogy állítsak be: pl jelzőlámpa, kinézés stb. -
peti178 #26623 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/644103_278617445591586_267441874_n.jpg
Ez valami eszméletlen szép Scania

-
Mandoki72 #26622
frank007
| tegnap 23:24 | privát | válasz | #26598
Sziasztok! Szerintem egy hetet csúszni fog a megjelenés (rajtam kivül álló okok miatt), de jövő hétvégére már 99,99%, hogy kiadom.
Addig is nem tudtok valami jó oldalt, ahova feltölthetem majd? Kb 430Mb lesz az első verzió. Olyan oldal kellene, ami vezet statisztikát is, hogy honnan hányan töltötték le. Szóval még egy kis türelmet kérek és előre is köszi a segítséget!
Te hogy fórumozol? Ezen az oldalon van leírva. Néha nézzetek vissza mielőtt kérdeztek. -
helló azt szeretném kérdezni hogy a magyar map mikor lesz kiadva?
-
FH 12?