52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
XxXcsabi1987XxX #26700 melyik mod lehet az? nem tudjátok? -
XxXcsabi1987XxX #26699 én láttam egy olyan videót,amiben föl lehet venni az út közepén stopposokat (valamiféle mod) persze kurvákat xD -
Hungarykum #26698 Na jó mégis van, de nálam semmit nem ér, de szerintem azért, mert ez csak egy 2.1. Amúgy ugyan az, mint a Windows hangerőszabályzó.
Itt van: Audio Sliders -
Hungarykum #26697 Nekem csak egy 2.1-es hangfalam van, de a gyári Windows hangerőszabályzóban levő mélynyomó szabályzójára nem reagál. Az integrált hangkártyához is van egy külön szabályozó program, de a mélynyomó erre sem reagál. Külön hangerőszabályzó program meg nem hiszem, hogy van. -
fagy53 #26696 Megnéztem, ill. kipróbáltam a linkelt map-ot. Azonkívűl, hogy hó egy szál sem volt és csak átnevezéssel lehetett szóra bírni, remekül nosztalgiáztam vele pár órát, kösz!
-
Feró Flex #26695 Kb semmi köze romániához ill. Erdélyhez pláne,van benne pár ötletes dolog de kb ennyi.Egy próbát azért feltétlen megérdemel:O) -
-
Suba1993 #26693 Jó is lenn, mivel csepeli vagyok :D (akk már benne lehetne a Csepel művek -
JohnBart #26692 Kíváncsi leszek rá, azt a modot még lehet én is felrakom majd (ami nálam nagy szó). Alig várom, hogy a csepeli szabadkikötőben döntsem a konténereket. :D -
inkább csak túlzottan elnagyolt
na de majd Fra....... :) -
XxXcsabi1987XxX #26690 gyerekek,tudjátok mi a baj? a játékban semmi nem valóságos,mint a való életben,pl.: az autópályák,az országok városok meg ilyenek :D az egész egy fantázia szüleménye... -
Nem tudtok ajánlani egy olyan hangszyínszabályzó progit, amivel tudok levenni a mélyhangból játék közben? A mélynyomómat már tökig letekertem, de még így is amikor nyomom a gázt, néha rezeg a billentyűzetem. -
Köszönöm! Ez tényleg hangulatos map lesz! ;)
-
AXmen #26687 Truckers map -
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogy melyik az a map amin rajta van Oroszország?
Vagy valami nagyon jó, változatos, izgalmas mapot tudnátok ajánlani?
Köszönöm, szép gépek/képek!
-
AXmen #26685 Köszi srácok! :DD -
na ez így már jól néz ki 
-
Mandoki72 #26683 Válasz törölve.Elnéztem -
Mandoki72 #26682 Köszi a biztatást
-
Tökéletes!!! :-) 

-
Mandoki72 #26680
Elkészült a MANcikám lerakom a fuvart és megyek érte.
-
AXmen #26679 Legalább megpróbáltam! :)
-
Jó képek/gépek.Szerintem a topik jobban néz ki 
-
BBSTi #26677 Semmi baj, majd megpróbálom valami blue light for ETS2 féle google keresést 
-
Az új vas:
[IMG][/IMG]
-
Mandoki72 #26675 Már olyan rég használom hogy azt se tudom honnan szedtem.
csak olyan linket tudok dobni amit kb 1-2 hete használok.
Bocsi -
BBSTi #26674
Okééé 
A kék fényhez milyen modot használsz? -
ming1996 #26673 hellosztok a ricö-s modnak valaki fel tudja rakni a linkjét köszönöm -
A román térképet próbálta mar valaki?:) most jott ki a 2.0 -
Mandoki72 #26671 Rendben majd nézek valami párosat. Vagy veszek egy scania-t és
felvértezem mint te.
-
#26670 Milyen graf modot használsz? Elég pofás így a játék. -
Akkor ne nézd sokáig... -
BBSTi #26668 Az én vasam
Sötétben
Csattantam egy Skodával, ami emiatt...
...szépen lassan...
...elsüllyedt szégyenében
Fuvar Angliába
-
BBSTi #26667 Jól néz ki a kék fény :D De felül az a páratlan számú távfény szúrja a szemem 
Szép a vas, grat! -
Mandoki72 #26666
Csináltam már két képet, amíg a lámpánál állok. -
BhityHD #26665 -
BhityHD #26664 Őőő... Bocsi a régi képhost -ról akartam feltölteni. -
vajo #26662 Minden pótot betudsz állítani olyanra amilyenre akarod. Ha ponyvásat akarsz akkor, megnyitod a def/cargo mappát, és az összes árunál beírod a vehicle sor mögé, vagy a helyére:
vehicles[]: trailer.krone.profiliner
Ha meg berakod a dupla oldalú skinezhető pótkocsi pakkot (Eurofreaks.eu), akkor kedvedre festheted is. :D
-
Patch-ről még mindig nincs hír? -
Mandoki72 #26660 Csak azért kérdeztem meg,hogy ne legyen probléma ha kérdéses skinnt csinálok valamiből.
Egyébként amiket eddig felraktam képet azokat megtalálni mindkét kamionos játékba (ETS 1 ,ETS 2) ezekből
skineztem. Tehát már eleve benne volt.