52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tomi161996
    hol tudok olvasni az új patch-ről vagy mi lesz benne?
  • Norby646
    Inkább megvárom amíg a játék készítője bemoddol egy helikoptert is mert ezek az utak járhatatlanok. :D Mondjuk egész otthonosan éreztem magam ezeken a szar utakon.

Krisz1117: Truckers map by goba. Így keress rá. Sztem nem csak orosz, nem nagyon néztem át, torrenten leszedtem, beraktam, elindultam, kiakadtam, töröltem. Na kb ennyire ismerem. :D
  • Szabi #26738
    kedden 3kor
  • ronso
    Brazil
  • krisztian1329
    Ez melyik map?
  • ronso
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Mikorra várható az új patch?
  • AXmen
    Javításra került ez is!

• ronso
    de jó hoy nem engedi a képet
  • ronso

• ronso

• kecsa kamionos
    De te meg tudnád csinálni ? Ha szépen kérlek?
  • kecsa kamionos
    DE VAN CSAK NEM TOM MEG CSINÁLNI!!!!
  • Szabi #26727
    nincs winrar-od ?
  • kecsa kamionos
    Valaki tu olyat csinálni hogy nekem meg van már a skin festés meg stb. és csak meg kéne csinálni scs fájlba
  • Krisz1117
    Tudnád linkelni azt a mapot, hogy hol lehet letölteni?
    Kipróbálnám én is egy fél órára :D :D

Ez csak orosz map, vagy a rendes térkép kiegészítése Oroszországgal?
  • Szabi #26724
    nem :)

hátha most indítják el az új oldalt amin rendszámot lehet választani :D
  • Scania20
    Helló, ti meg tudjátok nyitni az ETS 2 hivatalos oldalát, mert engem nem enged be?
  • ronso
    Üdv
    Én a Brazil térképen játszom azzal egy baj van az autók az autópályán néhol 40el mennek és egyfolytában megy a világitásuk baromi zavaró.Ja meg a készitő egyszer csak gondolt egyet és betett az autópálya közepére egy fekvőrendört :)Nem lehet valahol átirni az AI autók sebességét?
  • marko37
    Hogy hogy nem tudsz játszani GOBA tavaris összehányt összetákolt szar térképein? Pedig GOBA világelső a játszhatatlan térképek készítésében.
  • Szabi #26720
    van direkt offroad gumi ami megemeli a járgányt :D
  • Zola02
    Köszönöm a segítséget!
  • Boxer HUN
    majd online tudod megvenni...
  • Zola02
    Sziasztok! Letöltöttem a SCANIA 2008 by 50keda modot és nem akar sikerülni nem rakja be! Pedig be van pipálva mindent a readme txt szerint csináltam és mégse valami ötlet?
  • Boxer HUN
  • rokasuhanc
    nekemis ismerős ez, ugyan az lett a sorsa! :/
  • Norby646
    Kb. fél órát játszottam az orosz térképpel, nekem nem jött be. 10 perc alatt 9x akadtam el. Először egy volvo-val próbálkoztam, persze az első bukkanónál leért az alja. Jött a man, azzal már nagyobb sikert arattam, de azzal is kín szenvedés volt kivergődni az útra, amikor meg végre sikerült, akkor meg az emelkedőn akadtam el. kb 2km-es sor mögöttem, előre nem tudok menni, az áru meg a kocsi is szarrátört már... Na itt került törlésre a mod, pedig jónak tűnt. A föld utakon meg a havon vért hugyoz az ember mire átjut ezekkel a verdákkal.

• Norby646
    Nekem is 2.1-es van + külső hangkártya. Hát igen nekem se mennek ezek. Mind1 azért köszönöm hogy foglalkoztál a problémámmal. :)
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    Nekem valamiért a játékba amikor besötétedik a kép elkezd így előre ugrálni.
    Mi lehet a probléma szerintetek?
  • BhityHD
    Már regisztráltam :D Csak gondoltam szólok neked.
  • Boxer HUN
    Adott a link az aláírásomban. Csak regisztrálnod, és utána használnod kell...
  • BhityHD
    Én szívesen segédkeznék :D
  • akos25
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Boxer HUN
    Teszteléshez keresek játékosokat, akik az aláírásomban szereplő torrent oldalunk tesztelésében segédkeznének. Egyenlőre limitált létszámmal...

THX by Boxer.
  • AXmen
  • komiki
    Jézusom.Megint te vagy xxxxxxxxxCSABI:(((. sicc innét ne rosszalkodj.:)
  • fs9pilot
    Nem értem... Könyörgöm, ez a program egy SZIMULÁTOR! Nem holmi gyerekeknek való, 345-el beveszem a kanyart, meg gyalogosokat ütök el szitu. Fogjuk már fel végre, hogy egy kamion nem megy 240-el az autópályán, nem veszi be a kanyarokat sem 200-al. Menjünk szépen 90-el, max. 100-al (ez még belefér). Attól hogy a városok nem laser-scanneltek, és az autópályák sem tükrözik a valóságot, attól maga a program még szimulátor, (vezetési szempontból), ezt kellene már felfogni. Nem balhézni akarok (Isten ments...), csak már unom, hogy "mindenki" 1 mach -al akar menni az autópályán. Lassan már "sonic boom" lesz a kamion körül, annyival megy.
  • SimaSuna #26703
    a csőrös Scanián lévő antennákat le lehet venni? baromira idegesít.

scania 112h

vannak szép kerekek, de van rajta valami "lopásgátló" vagy mi a [email protected] mit takar? mi a feladata?
  • AXmen
    Az FAKE, tehát nem lessz olyan soha! :DD

-------------------------------

Persze most sem hagyhattam ki az alkalmat, nekiláttam még egynek

• Hungarykum
    Ez nem a GTA.

Ebben soha nem fogsz felvenni stopposokat, max csak pótkocsikat.
    Nem fogsz vele multizni.
    Nem fogsz zombikat elütni.
    És mást sem.

Ebben csak fuvarokat fogsz vinni! (ha tetszik, ha nem )