52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • szgabe
    A vasad gyenge a grafikus beállításokhoz. Vegyél vissza egy kicsit!
    Ha a fű sűrűségét leveszed teljesen, sokat javít. Igaz, többé nem látsz napraforgót:). És vannak olyan modok, amik a tükör méretét változtatják, az is bejöhet.
  • LiTTLee
    Simán csak azért,mert gyenge a géped hozzá.
  • XxXcsabi1987XxX
    -.- már nagy fiú vagyok ;) na mindegy,miért akad nálam a játék,ha be ülök a kamionba? meg amikor elő hozom a vissza pillantókat
  • ronso
    Azért be ne pisilj :)
  • XxXcsabi1987XxX
    de jó :D már türelmetlenül várom :)
  • v43 001
    hétvégén
  • XxXcsabi1987XxX
    ez a Frank007 vagy nem tudom már mi a nick neve,de mikor adja ki azt a Magyarország térképet? már alig várom,kíváncsi vagyok eddig hogy sikerült neki :D és én már nagyon várom :)
  • Gázfröccs
    marko37
    Honnan szedted a Scaniás sárvédőt?
  • Gázfröccs
    fs9pilot
    Milyen lámpa modot használsz?
  • Oliverius
  • marko37
  • marko37

http://kepkezelo.com/images/7xtzjf7goty0d77a6ig.jpg

Szerintem a mai napig a legszebb skin a HAULIN óta
  • marko37
    Keress olyant ami egyben a kettő:PL no demage no speed limnit mod vagy írj sok z-t a no demage mod elé:pl zzzzzzzzzzzz nodemage mod

M12 NEK TÉLI TÉRKÉP

MAGAS KEREKEK A TÉLI TÉRKÉPHEZ
  • BigdaweM12
    hát nem semmi :D de inkább a márciusi hóviharra emlékeztet mint oroszországra :D de én azér kíváncsi vagyok rá :D el tudnád linkelni hol tudom letölteni azt a mapot? max énis szenvedek vele 1 órát de akkor is kíváncsi vagyok rá :D
  • krisztian1329
    Azt szeretném kérdezni hogy total commanderen keresztül hol kell át írni hogy ne törjön a kamion(a no damage mod be van rakva de nem működik)?
  • BigdaweM12
    ilyen velem is szokott lenni.. :/ ilyenkor kell refit benyomni, nem jön semmi szemből akkor kielőzni a csigákat :D
  • fs9pilot
    3 kép!

Indulás előtt:

Ez meg a belső... (mert szíp. )
  • Krisz1117
    Srácok.

Van olyan trailer és valódi márka (elsősorban kamionra, autó nem fontos) mod ami működik a TSM map 2.0-val?
  • peta19901010
    Üdv mindenkinek!
    Régen töltöttem már fel képet ezért gondoltam, hogy töltök fel egy olyat ami engem nagyon ki tud akasztani.

• Boxer HUN
    Nem tudom megerősíteni. A patch kiadását megelőzően letiltották nálunk is azokat a funkciókat a főmenüben, ami összefüggésben van az online felülettel, fiókkal. Tehát még nem lesz benne ebben a javításban.
  • SimaSuna #26760
    Köszönöm! :)
  • Luspy
    Szép Scania Streamline festéssel ritka a T széria :) Braziloknál sok ilyen "lopásgátló" van ami igazából levegő cső így felfújható illetve ereszthető a gumikból a nyomás.
  • XxXcsabi1987XxX
    tényleg,hogy nyitottad ki az ajtót? erre én is kíváncsi vagyok :D
    elmondod? köszönöm/köszönjük előre is :)
  • LiTTLee
    GTA mod for Euro Truck Simulator
  • AXmen
    WTF?! Pink kamion?
  • bazsika00010109
    szia !
    hogy nyitottad ki az ajtót ??????
  • Misuka963
    lusti,Gigamen
  • tomigames

• SimaSuna #26752
    nekem szaggat a videó vagy mindenkinek? (480pben) 1080p-t meg se próbáltam.
    gamplay? nem gameplay?
    fuvarozók helyett fuvarozok illetve inkább szállítok.
  • ming1996
    xDDDDDDDDD
    hát ezen szakadtam "Ez a elsö gamplay jem amibe bemutatóm hogy én hogy fuvarozók a euro truck simulátor 2 ben"

hogyan fuvarozik inkább hogyan szenvedsz úgy akad a játék hogy az nem mindennapi és nagyon rossza a grafikája márt régóta meg akartam kérdezni ti hogyan tud így játszani ilyen rossz grafikával és akadással ???
  • tomigames

Ez a elsö gamplay jem amibe bemutatóm hogy én hogy fuvarozók a euro truck simulátor 2 ben
  • gigamen
  • Ördögpalanta62
    Linz előtt 4 km rel

ehez a Magnumhoz tudna nekem linkelni egy oldlszoknyát?
  • lusti12
    Lassan indulás.

• BBSTi
    Elfelejtettem a licenszet.... Köszi
    Engem a kiegészítők is érdekelnek, talán abban viszont lesz változás
  • fs9pilot
    Ezzel az a baj, hogy a pótkocsikra is meg kellene venni a licenszet. Legyen az Kröne, Schmitz meg még mittomén' hány márkára vonatkozóan. Gondolom azt meg megint csak nem akarják, hogy dél-kínai csengésű nevekre írják át a pótkocsik eredeti márkáját, hogy beletehessék a programba. Ezt úgy is megoldod mod-al, nem nagy dolog. Lehet, hogy a későbbiekben lesz ilyen irányú változás is, de jelenleg biztos nem lesz ilyen. Legalábbis ebben a patchben.
  • BBSTi
    Remélem minél előbb kiadják a frissítést, szerintem új játékot fogok kezdeni. Kíváncsi vagyok, melyik modot kell majd kidobnom
    Az egyetlen bajom ezzel a játékkal az, hogy a modok teszik játszhatóvá, az alap dolgok annyira gázak (pl. pótkocsik, kiegészítők), hogy muszáj betenni egy Truck-Shop, egy map és egy trailer pack modot . Remélem ez megváltozik a patch megjelenésekor.
  • JohnBart
    Most ezt olvasva rálöttyent a billentyűzetre a kávém a nevetéstől... :D

@Gázfröccs: A friss SCS-blogbejegyzésben azt írták, hogy már tegnap ki akarták adni, de a tesztelés során kijött egy rakás hajmeresztő bug. Jelenleg csak bugfix folyik, ezen a héten szerintem jönni fog.
  • tomi161996
    köszi szépen
  • milos620
    Szia!

Itt olvashatsz róla.