52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SimaSuna #26901
    Jó 5let lenne, de számos más dolog hiányzik...

- Saját pót jó lenne, de nem tuti, hogy B-ből saját póttal vissza tudnál jönni.

- rohadtul hiányzik a város-falu-város érzés. Tehát nincs kis falu ahol lenne kis házam nagy parkolóval. (cég telephely nekem nem tetszik. (Scania Truck Drivigbe volt asszem ilyen útszakasz)

- Frequency írta, hogy nincs esős, murvás visszajelzés. ha RBR-ben és más játékban meg lehetett írni, a koszolódást, itt is meglehetett volna.

- a kutakon nem csak üzemanyagot, hanem pl kaját / Kv-t is lehetne venni, amivel pl az alvásigényt lehetne csökkenteni.

- kamion parkolókban nincs mozgás. Jó lenne valami kis bár, vagy valami, illetve több kamion.

de ezek csak fiktív elképzelések...hiába a videókon bemutatott kurvák, lopások és zombik, azok csak apró módosítások...

itt aki valaha is ült kamionba, a "szimulálás" elég gyér szó a játékra :(
  • Krisz1117
    :D :D :D
    Tényleg, már amikor először játszottam vele, nekem is feltűnt, hogy igen halk, havert kérdeztem, hogy neki is ennyire csendes, hátha nálam van a baj, de kiderült, hogy mindenkinél.. :D

De viccet félretéve, valami különféle "játékmeneteket" kitalálhatnának, mert hamar megunja az ember.
  • Frequency
    Azt hiszem azt a hangosabb motorhang mod megoldja.
  • SimaSuna #26898
    vagy a turbó hangosabban fütyülne :D
  • Frequency
    Én már annak is örülnék ha valaki csinálna egy olyan modifikációt ahol kicsit beszűrődne a kerekek hangja a fülkébe.Más hangja van egy keréknek betonon,vizes úton,murván.Most pont olyan mintha egy légpárnás járművet vezetnénk.
  • Krisz1117
    Ja, ööö, ötlet..

Szerintem jelentősen meg lehetne növelni a játék "élményét" azzal, hogy különféle lehetőségeket kínálnának...

Teszem azt lehetne több verzió magát a játékot, a szállítást illetően.
    Most ugye mindenki azt csinálja, hogy van kamionja, azzal A-ból B-be elviszi a cuccost..

Na de ez egy idő után (kinek hosszabb, kinek rövidebb idő után..) egyre unalmasabb és értelmetlen lesz..

Lehetne azt, mint ami a való életben is számtalan van, hogy;

- Van egy kamionod (mint most) és ahhoz van egy saját (!) pótod, és azzal mész mindenhova. Lehetne választani, hogy ponyvás pótot akarsz, vagy olyat, amin traktorokat, ezt-azt lehet vinni, mint ami a játékban is van több.

-A másik lehetőség lehetne olyan, hogy egy "céget vezetsz", és annak csinálsz egy skint, kamionokra, pótokra egyaránt, és a sofőrök, amiket felveszünk, (egyféle festéssel) azokkal mennének (mint itthon a Waberers, Gartner például, csak hogy innen Zalából mondjak két közelebbi, nagyobb céget).

Ezzel akár lehetne találkozni a saját alkalmazottakkal az utakon, feltűnőbb lenne a dolog, és kicsit valósághűbb is. Mert ez, hogy vannak alkalmazottaink, és van, amikor 3-4 napig otthon ül a seggén, az kicsit bosszantó tud lenni.. :D
  • barni1122
    Ez a mod nehezebbé teszi a trélereket!
  • Krisz1117
    Azt ne tőlem kérdezd, nem vagyok ilyen mod meg config bütykölő típus, viszem azt, ami megtetszik és jól fizetnek érte.. :)
  • SimaSuna #26893
    a trélerek súlyán hol tudnék változtatni?
    csak mert jó lenne néha izmosabb dolgot is kipróbálni :)
    (az ilyen extrém hosszú busz, vonat és fa törsz szállítás hanyagolható)
  • Krisz1117
    Az 1987 valószínű, hogy a születési éved, de ennyi évesen talán már tudni kéne önállóan gondolkozni is, ...

Egy 24-26 éves ember talán tanult annyi fizikát, hogy ilyen hülye kérdést ne kelljen feltennie...

Na de úgy tűnik nálad nem ez a helyzet...

Vannak bizonyos trailerek, amik nehezebbek, és/vagy magasabbak a többinél, azok (főleg az utóbbiak) a nagy sebesség és a magas súlypont miatt könnye(bbe)n felborulnak, ilyen például az olyan konténeres trailer, amin csak egy, kisebb konténer van, méghozzá a pót hátulján, ezzel a legkönnyebb felborulni, én azért se viszek ilyet sehova..

Én is szoktam gyorsan menni, erős a kamion, nincs speed limit, de azért ésszel megyek, és mivel van GPS, látod előre, hogy mikor, hol jön húzósabb kanyar, akkor lefékezel, és visszatérsz a hipertérből.
  • SimaSuna #26891
    hol a füst?
    Vényóc?

középen a lámpa miatt tényleg mozdony :D
  • Szabi #26890
    az én kis mozdonykám
  • fs9pilot
    Úgy lehet kicselezni, hogy nem 1 Mach -al mész az autópályán!
  • Misuka963
    Te nagyon hüly vagy .Annyi eszed sincs mint egy döglött hintalónak :D
  • SimaSuna #26887
    deaznemmenőmertNFSbensimánbevetteakanyart300al.... :D
  • Szabi #26886
    3 tengelyes kamionnal mész és betartod a sebeséghatárokat :D
  • Tikal #26885
    Na ezt kellene nagy betűkkel a menübe rakni, FAQ-nak, meg még egy két hasonlót, pl, hogyan kell skinezni :D
  • Tikal #26884

1. normális hangnemben írtam :)
    2. miért az én hozzászólásomra reagáltál, miért nem az övére? Lebaszol, hogy szerinted, nem segítek, de te még annyit sem tettél mint én.
    3. amilyen a kérdés, olyan a válasz. mielőtt kérdeztek, gondolkozzatok már picit. van egy mod-od, amit ha beraksz, fagy a játék, mégis mi lehet a probléma? valami probléma lehet a mod-dal, és ahhoz, hogy mi tudjunk segíteni, talán kicsit többet kellene leírni, mint azt, hogy kifagy a játék.
  • LiTTLee
    Fékezz élesebb kanyar előtt és akkor nem borulsz fel.
    Gondolkozhatnál néha mielőtt kérdezel
  • XxXcsabi1987XxX
    valaki tudna segíteni? miért van az,hogy egyes rakomány miatt felborulok? hogy lehetne azt kicselezni?
  • Mandoki72
    [IMG][/IMG]
  • fs9pilot
    Amiért kifagyhat:

- Összeakad valamelyik másik moddal (Pl.: TruckShop mod.)
    - Nem az általad használt verzióhoz való a mod
    - Egyszerűen csak hibás

Amit lehet tenni:

- Vegyél ki a "szerkesztés" gombra kattintva, a jobb oldali mod-menüből minden olyan modot aminek szerinted lehet köze a kamionhoz (Pl.: TruckShop, egyéb lámpa modok stb.)

- Nézd meg, hogy egyáltalán a verziószám egyezik -e. Bár, ez nem követelmény, hisz van olyan 1.2.5.0 vagy 1.2.5.1 -es mod ami jó az 1.3.1 verzióra is. Ezt általában írják, ahonnan letöltöd.

Így látatlanban ennyit tudok csak. :)
  • vajo

• fs9pilot
    Ha nem akarsz segíteni, akkor legalább ne válaszolj a hozzászólására. De nem értem miért kell bunkózni. Divat lett?
  • gordon 24
    ÉS miért nem lehet ezt normális hangnemben megírni? Esküszöm nem értem..
  • Tikal #26876
    talán mert szar a mod, talán mert akad egy másikkal... és ne, ne kérdezd meg mit lehet tenni.
  • bálint013
    Miért fagy ki a játék ha teszek bele egy kamon modot és megakarom venni?! Valaki kérem segítsen!!
  • szgabe
    És azt nem tudod, hogy hol keressem???
  • akos25
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Frequency
    Speed limit feloldva
  • Ricsi234
    Van hozzá Template asszem.
  • szgabe
    Vajo! Látom az R2008-assal tolod, találtál már hozzá pontos térképet, ami alapján skinezni lehetne? Nagyon karaj ez a vas, mert nagyobb felbontású bőrt lehetne ráhúzni, csak sehogy se találom az alkatrészek széleit:)
  • Ricsi234
    Majd pont azzal fogunk foglalkozni hogy nektek csináljunk pótot..
  • vajo

• kukubenko66
    Van olyan hely, ahonnan össze lehetne gyűjteni a legnépszerűbb, legtöbbet játszott működő modokat ? Mert raktam én már be például Mercedes kamiont, de kifagyott a játék. Ezért keresnék megbízható helyet. Minden érdekelne: térkép, új kamionok, havas-jeges úton vezetés, stb...)
    Köszi, ha valaki segít vagy ad 1-2 linket
  • Misuka963
    Azt értem de nem fog senki csinálni trailert neked mert neki abból semmi haszna,csak az idejét pazarolja.Van kismillió oldal ahol lehet keresgélni
  • martin bátyó
    Nem azt kértük hogy pontosan ezt a trailert linkeljék be hanem hogy valami hasonlót tud e valaki nekünk csináln
  • Misuka963
    Úgy se fog senki csinálni.Ez a trailer meg amúgy is privát (Ha jól tudom Kisgyerek csinálta)
  • kristóf497
    Heló valaki tudna nekem egy ilyesmi pótot csinálni :http://imgsrv02.kepkezelo.com/images/x/u/xu4okwd02kiiv19z5tsu.png
    Mert eléggé gyér a kínálat a hasonló trailerekből
    Előre is köszönöm
    Szép gépek/képek
    (ha lehet privátba kérem)
  • Hunarnold
    Hogy lehet GTS-ből ETS2-be kamionokat tenni ?