52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Egyébként más is észrevette, az új patch-el kapcsolatban, hogy a legtöbb városba bekerültek az úgynevezett buszpihenőhelyek ? :D -
JohnBart #27063 Keresd meg a Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2 mappában a config.cfg fájlt, nyisd meg, majd állítsd a set g_console bejegyzés értékét 1-re.
Ezután játék közben alapból a "0"-val tudod előhívni a konzolt, oda írd be. -
I73770K #27062 Harmadjára is megkérdem hátha..
Ezeket a parancsokat hova kell beírni?:
((A kuplung erőssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))
Előre is köszönöm!!! -
azt hiszem ez már meg van nekem, és nem müködik, továbbra is 70 a tempó
-
fcbdavid #27060 Nekem nagyon bejön ez az új Iveco Stralis Hi-Way :D
-
fs9pilot #27059 Erre már van mod: ITT :) -
fs9pilot #27058 Persze hogy teszteltem. Hát saját. :D Működik. :) -
Kérnék is: AI kamion mod, 90-el menjen mindegyik autopályán, nem akarok szlalomozni köztük :) -
Már mindkettőt tesztelted az uj patch-el? Mert nálam pl a Schmitz by nordish and bora nem megy, pedig az is csak a skin-t cseréli... -
fs9pilot #27055 Vagy amit én írtam anno. :) Azzal is megy.
#27025. -es hozzászólás. -
fs9pilot #27054 Akit érdekel, csinálgatok néha pár modot. Amit felteszek ide (most kezdtem csak publikálgatni őket)
Ahogy eszembe jut, csinálok modokat, pótkocsi festéseket is. Ezt a linket érdemes nézegetni, akit érdekel esetleg. :)) Ha van kérés/észrevétel a jelenlegi vagy jövőbeli modokkal kapcsolatban, akkor azt privátban! (Kamion festéssel NEM foglalkozom!) -
Akinek steam-es verziója van, bemásolja a játék mappájába ahol a base.scs fájl van a patch exe fájlját onnan indítja feltelepíti és megy, a steam se fog reklamálni utána. -
Bala24 #27052 Szép
-
AXmen #27051 új skin :)
-
Menj át az OFF topik ETS2-be, itt nincs warez!! -
a rohadékok... mirre jó ez? -
XxXcsabi1987XxX #27048 én mit kezdjek azzal,h nem jó a term.kulcs? :/ valaki segítene? -
ma reggel még törölgettem néhány spamtopikot.. :-/ -
JohnBart #27046 Kis infó a RestaCarra is járó törzsvendégeknek:
Úgy néz ki elég keményen letámadta az orosz spambot-hadjárat a szerverünket, Boxer most írta, hogy konkrétan semmilyen, a szerveren futó szolgáltatás nem érhető el (weboldalak, fórum, FTP, RestaBit tracker). Amint helyreáll a kapcsolat, nekiállunk megizmosítani a fórumot is, ez valószínűleg a fórummotor frissítésével vagy cseréjével, illetve az adatbázis totális kitakarításával jár (=a feltöltött képek/anyagok/felhasználói fiókok elvesztésével).
Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért, a nyitás után pedig ismét várunk minden kedves fuvarost! ;) -
Feró Flex #27045 Na most meg elfogadta,megnyugaodtam. -
matusz09 #27044 Nem attól leszel nagy, hanem attól, hogy leszarod az ilyeneket, basszus ezen veszekedtek lesz-e map vagy nem....már bocs de ki nem szarja le...lesz-lesz, nem-nem, ennyi. Ha lesz úgy sem azért lesz mert ti itt balhéztok -
Feró Flex #27043 Na Sofőrök nálam sem megy az eredeti kulcsal az új pöccs,egy cseppet most bizony felszaladt a pumpám! -
hangulatosak ezek az új pihenőhelyek :D
(a határoknál eddig is voltak kis épületek a pihenő közelében ? :D) -
I73770K #27041 Szép napot mindenkinek!
Egy olyan jellegű kérdésem lenne,hogy ezeket a parancsokat hova kell beírni?:
((A kuplung erőssége immár a "g_pedal_clutch_range" konzolparanccsal szabályozható.
A saját és kollégáink bevétele immár a "g_income_factor" konzolparanccsal szabályozható. ))
Előre is köszönöm!!! -
krisztian1329 #27040 http://www.youtube.com/watch?v=jYEkdusH0s8
Nekem működik. -
fs9pilot #27039 Na! Egyből másabb 100k felett vinni a dobozos pótokat. :D -
+1
-
fs9pilot #27037 Majd kiderül akkor! :DD -
passz, még nem próbáltam :D
én csak a büntetéseket szoktam kikapcsolni, az eladások árát úgy megadni hogy vásárlási áron lehessen eladni a dolgokat illetve az épületek árát viszem jelentősen lejjebb, ennyi csalás nekem elég :D -
fs9pilot #27035 Köszöntem! :) Mennyivel célszerű megnövelni, 0.05-ről? 0.10 -re? Vagy többre? -
Pelsodriver #27034 És attól növök fel, hogy annak örülök, hogy valaki jól szórakozik rajtam? Miféle logika ez? Éppen ez a szemlélet miatt tart ez az ország ott, ahol tart, hogy az ígéretnek nincs semmi értéke. Ezért kell mindenhol mindenért ezer papírt kitölteni. Nem árt komolyan venni az etikaórát a suliban legalább annak, aki még felnövőben van... -
nem esküdözött, max ígérgetett, de gondolom ez az első ilyesmi módja, ezért igérget még.. de majd idővel rájön hogy határidőt nem tippelünk, vagy ha igen akkor nagyondurván eltúlozva csak.. :D
jó munkához idő kell, idő meló után ha van is, kedv nem mindig, meló nélkül van idő, de ilyenekkel foglalkozni meg kedv nincs.. szóval én tökéletesen megértem őt :D
az meg hogy a sok vérpistike fenyegetőzik és okoskodik csak őket minősíti (most főként a yt-os kommentelőkre gondoltam), sajnos miattuk kezdett el dátumokkal dobálózni, amiket persze lehetetlen volt betartani, főleg hogy mindig egyre jobb és jobb demót szeretne Frank is kiadni :)
én továbbra is csak sok kitartást és türelmet tudok kívánni Frank-nek! :) -
Pelsodriver #27032 Nem áll meg az élet, csak tudod, ez már a sokadik eset, és ha valaki többször esküdözik, hogy ekkor meg ekkor kiadja, akkor szép lassan hiteltelenné válik nálam. Egy béta verzióval minden készítő előjön ennyi idő alatt, hibát a SCS munkájában is lehet találni, rá sem mondana komoly szimulátoros rosszat, legfeljebb jó tanácsot. -
matusz09 #27031 Nem értem miért sír mindenkinek a szája a magyar map miatt! Senki sem kérte Franket hogy csináljon,de ha igaz amit mond, akkor csinálja és frankó lesz. Ha nem igaz, akkor sincs semmi gond, ez csak egy játék, ő meg jót szórakozott rajtatok. Én személy szerint hiszem, hogy igaza van és lesz map. Gyerekek.....fel kéne már nőni nem gondoljátok..... -
def/economy_data.sii -ben van egy ilyen rész, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!reward_bonus_long_dist[0]: 0.05
reward_bonus_long_dist[1]: 0.05
reward_bonus_long_dist[2]: 0.05
reward_bonus_long_dist[3]: 0.05
reward_bonus_long_dist[4]: 0.05
reward_bonus_long_dist[5]: 0.05
reward_bonus_heavy[0]: 0.05
reward_bonus_heavy[1]: 0.05
reward_bonus_heavy[2]: 0.05
reward_bonus_heavy[3]: 0.05
reward_bonus_heavy[4]: 0.05
reward_bonus_heavy[5]: 0.05
reward_bonus_fragile[0]: 0.05
reward_bonus_fragile[1]: 0.05
reward_bonus_fragile[2]: 0.05
reward_bonus_fragile[3]: 0.05
reward_bonus_fragile[4]: 0.05
reward_bonus_fragile[5]: 0.05
reward_bonus_urgent[0]: 0.05
reward_bonus_urgent[1]: 0.05
reward_bonus_urgent[2]: 0.05
reward_bonus_urgent[3]: 0.05
reward_bonus_urgent[4]: 0.05
reward_bonus_urgent[5]: 0.05
megemeled picivel a törékeny és sürgős bónuszát és akkor kb annyit kapsz a dobozosokért is mint alapból a munkagépekért :) -
fs9pilot #27029 Esetleg tudod a módját? :D Megköszönném. :) -
elméletileg meglehet :) -
fs9pilot #27027 Azt nem lehet valahogy megcsinálni hogy nagyobb értékű ponyvás, vagy hűtős, vagy "dobozos" pótkocsit lehessen húzni? Mert már unom, hogy állandóan ADR osztályú matyikat, meg munkagépeket viszek, mivel azok a nagyobb értékűek. -
végignéztem a módjaimat amiket használtam és az új frissített játékfájlokat, néhány fájl alaposan módosult, a valódi mód gyűjteményemben egy egész mappát töröltem inkább, mert annyi minden változott a fuvaroknál :D
csináltam az új fájlokból garázs árcsökkentő és büntetés kikapcsolós verziót.. ha valakit érdekel írjon.. :) -
fs9pilot #27025 Budapest és Debrecen nem ezzel a patchel jön. Az egy fizetős DLC kiegészítő lesz majd. Valamikor.
Más téma:
Akinek Steam -en van meg az ETS2, annak célszerű az Early Access patch-et feltennie, ugyanis még mindig nincs patch (nem értem miért), tegnap kipróbáltam, minden hibátlan vele, nem tudom mire vár a Steam vagy az SCS. Aki akarja ezt a bizonyos Early Access-t, az tegye a következőt:
1. Steam főablakot nyisd meg.
2. Felül kattints a Könyvtár menüpontra
3, Keresd meg az Euro Truck Simulator 2 -őt
4, Jobb egérgomb - > Tulajdonságok
5, A felugró ablakban kattints a "Béták" menüpontra
6, A legördülő listában (alul lesz) válaszd ki a: temporary 141 - Temporary 1.4.1 for early access -t
7, Simán kattints alul a bezárás gombra
8, Elkezd frissíteni a program
9, Ha végzett, indítsd, és a program menüjében alul az 1.4.1s -t fogod látni.