52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • AudiQuattro
    Buszmegálló telephely.

• LeWyTy
    De várom már az ATS-t mikorra várható?

Remélem jók lesznek a hangok.
  • Szabi #27268
    hangulatosak ezek a csíkok
  • gigamen
    Nagyon megszerettem az új Iveco-t remélem a későbbiekben bekerülő kamionok is ilyen részletességgel, valamint ilyen jó vezethetőséggel lesznek megáldva!

• Rollerboy94
    ezer köszönet a linkért :)
  • Hippo0315
    Iveco Tuning v 1.4.1.
  • Mandoki72
  • hotwheels

• JohnBart
    Ha betölti az editorba a mapot 1.4.1 alatt, majd menti, akkor elvileg az új formátumba konvertálja a játék. Részletesen itt írták le, mit kell tenni.
  • Pelsodriver
    Aha...És vajon az 1.4-es javítással vagy nélküle lesz használható?
  • 0Diaz0
    Nem :)
  • GEMPAHUN
    Ugyan az a pw mint a worldben
  • GEMPAHUN
    Jééé gyere már fel tsre kérdeznék vmit gyere a GG Teamba
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Új patchnél kell új profil?
  • JohnBart
    Steames játékot ne peccseljetek a nem-steames javításokkal! (Tudom, későn szólok, de maradjon itt az utókornak :D).
  • 0Diaz0
    Restáról idézve :

Az 1.4.3-as peccs egyébként a következőket javítja:

- Megoldás a telezöld hibára.

- Rendszámtáblákkal kapcsolatos hibák javítva.

- Javítottak a nem-szélesvásznú felbontásokon: mostantól ugyanakkora szélességben látni a fülkét, mint szélesvásznú felbontás esetén.

- A játék immár nem fagy ki a moddolt rakományok hibás ütközésvizsgálati adataitól.

- Ismét megpróbálták kijavítani az elsüllyedő pótok hibáját.

- Javítottak a Hi-Way angol verziójának sebességmérőjén, illetve megcserélték az üzemanyagkijelző és a hőmérő helyét.

- Kijavították a hibás Turbo/AdBlue animációkat a brit Exclusive Volvo beltérben.

- Javítottak a Lumen Chrome segédfényen.

- A játék immár nem fagy ki, ha olyan területen hívjuk a sárga angyalt, ami nincs országhoz rendelve (szar mapmodok esetén fordulhat elő ez a hiba).

- Javították a felbontásváltással járó esetleges fagyásokat.

- Javítottak az ablaktörlők animációján (minden kamionon).

- Javították az eltűnő londoni buszállomást. :D

- Javították a teleportálás után látható pre-caching hibákat (voltaképp a pályaelemeket most már azelőtt be kell töltenie a játéknak, hogy láthatóvá válna a terület, ahova teleportáltunk).

Javították a slotok számának hiányát a kedvenc márka képernyőn (profilkészítő és szerkesztő ablak).

• TaRka0107
    Itt most 1300 Ft!
  • Szabi #27253
    grat, ma steamen 2ezerért volt :DD
  • GEMPAHUN
    Diaz és akkor ebbe a patchben mik vannak Kérlek magyarul ?
  • Potee28
    közben kiderült a turpisság:

Ha nem steamen keresztül frissítem a játékot, hanem az scs honlapjáról töltött frissítéssel, akkor valami olyan fájlhoz nyúl ami után úgy érzékeli hogy nincs aktiválva :)
  • GEMPAHUN
    Onnan van :D
  • BhityHD
    Én is. A CD Gala.....khmm vagyis egy olcsó helyről.
  • 0Diaz0
    Persze,most annyi.. :) A játék megjelenése után 1héttel volt 6e + 1ezres a postaköltség.. mellesleg,másnap már hozta is a futár.. szóval a cdgalaxis.hu-t bátran merem ajánlani bárkinek ha valamit szeretne onnan :)
  • GEMPAHUN
    Én 3000Ft ért vettem
  • hotwheels

• 0Diaz0
    Semmigond, egyszer valahol mindenkinek elkellett kezdenie.. :) Mondjuk én egyből , videók alapján inkább megvettem 7e-ért.. de máig úgyérzem hogy megérte ,és megéri a pénzét :)
  • GEMPAHUN
    Hát én kezdö vagyok még ebe
    Igaz hogy én is játszotam a töröt verzióval de már rá jöttem hogy sz@rt se ér az egész innkáb gondolkodtam hogy meg veszem.
  • 0Diaz0
    Nemlenne rossz ha a többi is fentlenne,és arra menne rá az 1.4es patch.. :)

tomi161996 : Nincs olyan program amivel TE tudod átkonvertálni. Esetleg a készítője tudja úgy megcsinálni.

Tokike97 : Van restacar.hu-n egy olyan mod,szedd le azt és jólesz! ;)

Potee28 : Ott kell lennie a kódnak! Nézd meg a levél legalján! Amit én vettem neten játékokat,azoknak is a levél legalján volt a kód!

Axman : Ne csodálkozz rajta. Mióta itt 'lóg' folyamatosan hülye,és képtelen gondolkozni.. Meg se lepődj ezen.
    ban-t neki,és viszlát.

Ronso : Ne vegyél el a gyerekeid kajapénzéből :) Azok valószinüleg többet gondolkoznak,és jobban megérdemlik a kaját mint ő a játékot... :)

fagy53 : Erre vár már ősidők óta,mert lusta apuci-anyucitól kérni pár forintot,hogy játszhasson normálisan...
  • BhityHD
  • GEMPAHUN
    De most akkor az egyész Patchet rakjam fel vagy csak a 1.4 et
  • BhityHD
    Mért is ne? Az a te döntésed.
  • GEMPAHUN
    Sziasztok Most vettem meg a játékot és egyből rá tehetem az 1.4es Patchet ?
  • Potee28
    Szervusztok, szép napot!

Megvettem végre én is a játékot most a steam leárazás keretein belül, de mikor indítanám termékkulcsot kér. Néztem a steam által küldött üzeneteket [számlákat] nem találtam meg benne, próbáltam faq illetve manuált is olvasni abban sem találtam meg az ide vonatkozó részt.

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy steamen vásárolt játékot hogyan tudnám beregisztrálni illetve product key-t kapni hozzá? [gugliztam is de warez jött csak szembe]

A választ előre is köszönöm! :)
  • BhityHD
    Frank barátunk ezt a kommentet posztolta az egyik vieója alá:

"Szerintem hétvégére meglesz, de lehet, hogy csak vasárnapra! :( "

Szóval már közel a map kijövetele
  • JohnBart
    Bétázzatok ti is!
  • tokike97
    hello lenne egy nagy kérdésem hogy a camerát hogyan lehetne álitani?
    ne legyen olyan köszel a kormány
  • tomi161996
    helló nem tudtok olyan programot amivel átlehet konvertálni az 1.4 patchre a módokat ?
  • hotwheels
    Megvan, köszi! :)
  • ronso
    Beállitásokban ott van a csuszka huzod amig neked tetszik és annyit esik az eső amennyit akarod..
  • ronso

pihi