52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kjhun
    Sokaknak gondja volt a nagyméretű fájl letöltésével, de összetömöríteni senkinek sem jutott az eszébe. 425MB helyett, azért mégiscsak barátibb méret a 63.2MB pakk.

Hungary Map v0.8 Repacked

A pakkban lévő "hungary_map_v0.8.7z" fájl tartalmazza a 2 db zip fájlt. A mod mappába tömörítsétek ki a 7z fájl tartalmát.
  • kisfüsi
    Igen arról beszélünk és úgy csináltam
  • XxXcsabi1987XxX
    nekem most az a 3.0ás map kellene :D csak nem tudom honnan szerezzem meg mert már eddig mindenhol kerestem de nem találom :/
  • frank007
    Arról a fuvarról beszélünk, amit te választasz elöször, vagy amit a gép ad? És a végén nyomj enter-t, ne te állj be, az az idő is beleszámít!
  • Boxer HUN
    http://restacar.hu/board/index.php?useralbums/ets2_00048-png.8/standalone&embedded=1

Csak egy kérdés... meg lehet nyitni?
  • Boxer HUN
    ...csak, hogy kiengedi-e a fórum, az albumokból a képeket...

A pihenő valahol itt kezdődik...

• frank007
    öt és fél...
  • kisfüsi
    1,5 perc alatt el vittem és még mindig ki fagy :( (1.1.3)
  • frank007
    Öt fél órát vezettem! Azt hiszem most egy időre kielégültem , Mindjárt megnézem mit tehetek pecsileg.
  • kisfüsi
    Nem kell egyből bunkózni...
  • kristóf497
    frank007 kész lesz ma a fríssítés?
  • frank007
    Valós időben, persze!
  • Szabi #28020
    igen, 20mp alatt kell elvinni a fuvart -.-"
  • kisfüsi
    Frank amúgy mondtad hogy a legelső fuvart 2 percen belül kell elvinni. Na de a játékban 2 perc vagy a valós időben? :S
  • XxXcsabi1987XxX
    kössz szépen előreis
  • gordon 24
    Igen mert keresi a frekvenciát. Sajna ilyen. ha zavar, indíts el rádiót alatta, úgy is tudod hallgatni.
  • XxXcsabi1987XxX
    bake05
    azt a mapot vhogy el tudnád nekem küldeni? azt keresem égen földön de sehol nem találom :/
  • rambóóxd
    a rádió mindenkinél percek alatt kezd el szólni?? Mert nálam 5-7 perc de addig megvan fagyva a játék.
  • gordon 24
    1.1.1 még egyszer 1.1.1
  • bazsika00010109
    sziasztok !! Tőlem pár kép indulás bratislavából brnoba !!

gyorsan felveszem a trailert és goo !!
    http://www.kep-host.weboldala.net/images/lchjcsz5smhv8b0gof91.png

INDULÁS !!

ott vagyok

JÓ ÉJSZAKÁT KOLLÉGÁK !!
  • forzaferrari
    Hello mindenki!

Mivel a frank-féle map csak az 1.1.3-as verzión megy, muszáj volt letörölnöm a meglevőt és újra feltenni, de nem a legújabb patch-el, hogy ki tudjam próbálni azt. Nos, amint megtörtént az eset (1.1.1-ről 1.1.3-ra), elindítottam a játékot, viszont mindig a profilválasztás előtt kidobott. A "game.log"-ban megnéztem, és a hiba a profilok betöltődésével volt, így azokat a Dokumentumoknál (ahol van a helyük ugye) kitöröltem. Így már továbbengedett: tudtam új profilt csinálni, de ekkor újabb probléma merült fel: amint elkezdett a showroom betöltődni, kb. a felénél visszalökött a profilválasztó menübe, pedig megpróbáltam úgy is, hogy a felesleges modokat külön tettem... a "game.log"-ban pedig megint a profil van ludasként megjelölve.

Valaki tudna nekem segíteni?
  • kecsa kamionos
    ühü
  • Szabi #28010
    minimális rá az esély :D
  • kecsa kamionos
    Frank nem akarlak csesztetni de akk ma még kész lessz?
  • Boxer HUN
    ...remélem segít..
  • Boxer HUN
    How to convert a 1.3.1 map to 1.4.1

• frank007
    Köszi előre is! Akkor ma még pecselek!
  • TaRka0107
    Jó lenne ha futna 1.4.1-el, mert tuti nem patchelem már vissza!

Ezer köszönet a munkádért még egyszer!
  • Boxer HUN
    Mi tényleg szeretnénk segíteni, és ha akarod, még satan-t is bevonjuk a hiba felderítésére... Ezért kell, hogy az új pályakezelés feltételeinek megfeleljen a map. Amúgy emelem kalapom, tiszteletem a tiéd.
  • frank007
    Ma felrakom a patchet, és megpróbálom betölteni az editorba és újra elmenteni a mapot! De szerintem ez nem lesz elég...majd meglátjuk! Folytatni úgyis csak akkor fogom, ha ezt megoldom! Az a két probléma meg tényleg nagyon idegesítő, főleg, hogy a tankolással kapcsolatban egyáltalán nem változtattam semmit!
  • Misuka963
    Annyira sürgettétek Frank-et,most meg nyavajogtok.(Tisztelet a kivételnek),hogy ennyi meg annyi hiba.Sürgettétek hogy mikor lesz már kész.Inkább még vártatok volna vagy kb egy hónapot,és akkot lehet hogy az új patch-el is ment volna és hibák se lennének benne.

És nem Frank-et kell basztatni, és nem kell itt értetlenkedni,hanem be kell érni ennyivel.

Bocsánat az offért
  • wollnerd #28001
    Miért is ne? :D
    Akkor szoktam alkalmazni, amikor ki is lépek a játékból.
  • Szabi #28000
    jelenleg max 1.1.3. (#27991)
  • kecsa kamionos
    Most akkor hanyas patchel megy a magyar map?
  • Boxer HUN
    ...na de a leállósávban???
  • wollnerd #27997
    Hozok én is egy képet. :)
    Pihenő a Calais-tól nem messze.
  • Boxer HUN
    ...lehet, hogy a RestaCar csapattagok közül valaki segítene neked a hiba elhárításában.
  • Szabi #27995
  • Boxer HUN
    Frank, tedd meg légy szíves, hogy legalább 1.4.1 -ig felpatcheled a játékodat, betöltöd editorba a mapot, újból elmented, és publikálod. Én biztos, hogy soha az életben nem fogom vissza patcheléni a játékot, de te sem fogod megtudni így, hogy hogyan kezeli le. Teljesítmény növekedésre tuti lehet számítani, és lehet a szerkesztés is gyorsabban menne...
  • frank007
    Hát, úgy látom, hogy az 1.4.x patch az alap játékkal se túl stabil! De szerintem megpróbálom ezt felrakni és kompatibilissé tenni a pályát vele.