52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Trd #28072 Sziasztok!
Én ma ezzel a géppel kezdtem a napot!
-
Sziasztok!
Először is frank007-nek egy hatalmas pacsi a munkájáért! Le a kalappal.
Viszont....
Megtennéd frank - vagy aki már használta / használja - , hogy leírod melyik verzióval lehet használni?
Előre is köszönöm! -
kamionos26 #28070 Valaki tudna küldeni egy működő linket, ahonnét le lehet tölteni a photoshopot XP-re. -
steamen hogy használsz 1.1.1-et ? o.0 -
Az én tudomásom szerint nem működik de nézd meg a honlapjukat hátha találsz valami infót róla. -
avus #28067 A TSM 3.0 map működik 1.4.1 alatt? -
avus #28066 Köszi így már tökéletesen működik. -
avus #28065 Király gép én is ilyennel nyomom, most egy Hi Wayre gyüjtögetek. -
XxXcsabi1987XxX #28064 nekem az egész magyar mapnak lőttek,mert egyszerűen nem bírom menni rajta mert ha megnyomom az F1et vagy ha elő hozom a GPS-t vagy hasonló,már kidob a játékból vmi steam hibával :( -
Tűzfal is blokkolhatja, esetleg a torrent, ha lefogja a sávszéledet... van egy pár akadályozó tényező. De ezt csak te fogod tudni megoldani, mert te látsz bele a gépedbe... -
rambóóxd #28062 de akkor valószínűleg ez a baja a rádiónak? -
Dicséretes, hogy megvetted.
-
rambóóxd #28060 Köszi, az lehet probléma hogy máig warezzal játszottam, ma jött meg, és ma aktiváltam..?! -
Ha így folytatja,.. tutira a nevemre veszem...
-
JohnBart #28058 És Ralph megint példát mutatott, hogyan is kéne a hazai moddereknek segítenie egymást. Hatalmas király vagy! -
Teszteltem, működik.
C:\Users\...Te Neved...\Documents\Euro Truck Simulator 2\live_streams.sii -
Privit olvasd itt az SG-n. FONTOS!
-
peta19901010 #28055 akkor nem tudom miért nem megy -
Lolluki #28054 skacok egyedi pótot hogyan kezdjem el??? Nagyon szeretnék egyet:$ -
frank007 #28053 Köszi szépen!
Mennyi ideig tartott így szétszedni őket? Egyenlőre most állok majd neki pecselni, de ahogy látom lesz még meló vele!
-
rambóóxd #28052 nem, felül irom azzal ami az euro truck simulator 2 mappában van. -
peta19901010 #28051 Hova teszed? A mod mappába teszed a live streems.sii féjlt? Mert ha igen akkor nem oda kell. -
rambóóxd #28050 Köszönöm, de ez sem működik. :/ vagy rosszul csináltam..vagy az 1.4.6 a hibás..nemtudom.. :( -
Estét! :)
fs9pilot -
-
fs9pilot #28048 Pikcsörök, tőlem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megcsináltam magamnak hogy narancs színű legyen a kompjúter' világítása. :D Megy a fülke színeihez.
Etetés...
Alvás. Holnap folytatjuk utunkat Angolba'.
Joccakát'.
-
http://restacar.hu/live_streams.sii -
rambóóxd #28046 Köszi. (: -
Nekem sem kér telepítésnél aktíváló kodot. Csak elöször utána a patcheknél már nem foglalkozik ezzel.
Én nem próbáltam még a mapot, mert 1.4 en vagyok, de holnap lehet rászánom magam... -
Akkor rosszul van szerkesztve...
mindjárt adok fájl-t... -
rambóóxd #28043 de..a Class Fm-et akartam hallgatni..telómon meg szól..
-
A fizetésem mertem volna rátenni, hogy az elsők közt leszel, aki segít Frank-nek... 
Van még egy-két tippem, de arra a fizumat már nem biztos, hogy megelőlegezném... lehet, hogy elfoglaltak.
-
döglött a csatorna, és leállította a stream-et.
-
rambóóxd #28040 az mitől van hogy betölti a rádiót de hang nincs?? Max-on van a zene hangereje.. -
forzaferrari #28039 Vagyis a telepítés után... na, gondolom ez érthető :D -
forzaferrari #28038 A memóriával nincsen gond, az alapjáték eddig is zökkenőmentesen ment a 1.3-ás verzióval, de ezt nem is értem...
Ami feltűnő, hogy telepítésnél a frissítéshez nem kért kulcsot sem, és már úgy kerültem rögtön a profilválasztó menübe... -
Akkor passzolom, de ne rakj nagyobb verziót, mert nem megy vele.
Memória? Nagy térképekhez legalább 4gb t írnak, hogy kell. -
RalphWald #28036 Frank, ha olvasod ezt és nem fog elveszni a sok hsz közt... Innen le tudod tölteni a modod 1.4.x verzióhoz alakított def/company mappájának tartalmát: Hungary map company defs. 1.4 verziótól már ebben a formában definiálták az egyes városokban található cégeket és azok prefabjait (amint azt majd magad is látni fogod, ha kibontod az 1.4 verzió def.scs fájlját).
Ma megpróbáltam 1.4.x verzió alatt életre kelteni a térképedet, de nem sikerült, viszont ha már megcsináltam hozzá ezeket a fájlokat, akkor megosztanám veled, a későbbiek során talán hasznát veheted...
Remélhetőleg ennyivel kevesebb munkát kell majd elvégezned... (Elég sok - bár kisméretű - fájlról van szó egyébként, pontosan 203 darabról) :) -
forzaferrari #28035 1.1.1-es verziónál is ugyanezzel küzdök... fogalmam sincs, mi lehet a hiba, az alapjátékot se akarja betölteni.
-
THX. -
Igen, látszik.