52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
együtt kitömörítettem a kettőt egyszerre 1.5 GB.Utána beraktam a módot a helyére,megcsináltam a profilt,nyomtam egy kövér gázt és kidobott az udvarunkra úgy mint a macskát.:) -
BhityHD #28874 Köszi Frank, ez nagyon üt, még ma kipróbálom!
-
kukubenko66 #28873 Behajózás Gibraltarban. Alig találtam meg, hova kell állni. :-D
De korrektül megcsinálták ezt is.
Itt még meg is álltam, mert ilyet ebben a játékban még nem láttam. Kerékpáros Casablancaban. Később járókelők is voltak és simán átmennek a zebrán is. :-D
Ez pedig egy tájkép Casablancaról. Nem csúnya. :-D
Vettem is egy garázst, hogy bármikor vissza tudjak ide jönni, ha olyan kedvem van.
-
Smucig nagy orrúak, még lopnak is
. Szép lett volna, ha még el is kúrják a kocsit mellé.
Reggel a Bratislava-Tripoli rep. úton szembe tűnőbb volt a diffi. csak arról nincs képem. -
fagy53 #28871 Most, hogy elkészült a jelenlegi frissítésre is alkalmas magyar map, leszedtem és feltettem...frank007, le vagyok nyűgözve!!! Bár dél pesti lévén csak ezt a környéket vizslattam, majdnem hazamentem, hogy integessek magamnak, de egy erdő három utcányira a házunktól utamat állta, így ez nem jött össze....
GPS és térkép nélkül egyébként simán tájékozódom, szédületes!
Alig várom, hogy kimozdulva a fővárosból bejárjam kis hazánk eddig elkészült településeit, útjait.
Köszönöm eddigi munkádat, fáradozásodat, most eltölthet a siker érzése, de ne hagyd abba, ezzel az érzéssel fejezd be mindannyiunk kívánságára, örömére ezt a munkát.
-
mzsolti21 #28870 Elképzelhető, de a kettőt együtt tömörítsd ki, amúgy nem fog menni. -
Shimo #28869 Ezen ne lepődj meg válság van a görögöknél :-D :-D Amúgy a Cairói fuvarnál így jártam én is és mellé kaptam még 3% sérülést a pótra. -
Felszálltam Ancona-ban a kompra ennyi üzemanyaggal:
Mire Patrasba értem ennyi maradt belőle:
A kompon álló helyzetben, hová lett a nafta? -
letöltöttem a TSM map 3.5 de a part 2 be nincs semmi.ez reális vagy kéne benne lenni valaminek? -
mzsolti21 #28866 Nagyon király a magyar map! A Nyugati régió (Tatabánya, Tata, Füzitő...) nagyon élethűen meg van csinálva, gratulálok Frank!
Igaz, még erősen béta verzió, Szákesfehérvár környéke, lerakó :D
-
fs9pilot #28865 Most nekem sem jó! 
Nem értem, miért csinálja ezt. Szerintem vagy Steam-es marhaság, vagy bug a programban. De szerintem az előbbi, mert egyszer jó, egyszer nem. Volt már nekem is hogy 3napig nem volt stream. Utána meg volt.
-
Shimo #28864 Köszönöm :) meglesem este :) -
Hát aki frank mapjára azt mondja, hogy nem jó, az vagy nem budapesti, vagy nagyon komoly gondok vannak vele :) Zseniálisan jó és nagyon életszerű :)
-
Ha visszább olvasol kiderül, hogy valamelyik másik mód miatt történik ez a térképeddel. -
bake05 #28861 Nem kel nyomnod azM-et.Valamelyik mod zavarja be a térképet.kapcsold ki egyesével őket és megfogd találni melyik zavar be.Én is így voltam a térképpel aztán adták az ötletet és lám sikerült is kiszúrnom,hogy melyik mod kevert. -
Hippo0315 #28860 Inkább maradok a gyári térképnél. Ez nekem nem jön be. -
Pelsodriver #28859 Frank, kb. ott tartasz a modkészítésben, ahol a Bayern München a fociban... Ilyet csak Rofia tud az MSTS-ben.A román map készítője alighanem a haját tépi...hacsak nem magyar ő is...Megnézném Pavelék arcát is, amikor kipróbálják a mapodat! Visegrád és Pilisvörösvár között toltam, elképesztő a részletesség ,a hangulat! Csak a villamosított vasútvonalon csodálkoztam, de tudomásul veszem a szándékodat, hogy te ezt a vonalat villamosítani szeretnéd...Érdeklődnék, hogy merrefelé kívánod majd továbbfejleszteni a mapodat, ill. tecnikailag megoldható, hogy egyszer majd összekapcsoljad mondjuk a TSM-mappal nemzetközi fuvarok érdekében? -
szövegértelmezés 1-es.. 
-
Hippo0315 #28857 Ha a zip-ben lévőre gondolsz, akkor azt elolvastam, mást meg nem találok sehol.
"TELEPÍTÉS:
Másoljátok a magyar.zip és def.zip fájlokat a mod mappába! A profilkészítésnél játékmodulnak válasszátok a hungary.mbd-t!"
tehát ezt ismerem, eszerint jártam el, de ha a zip-eket bemásolom hungary.mbd-t fel se ajánl csak magyar.zip-et és def.zip-et. -
ott hogy nem olvastad el a leírást -
Hippo0315 #28855 Leírnád a mnegoldást, mert az istenért nem akar működni, pedig a 2 zip a mod mappában van és ki is lett jelőlve mind a kett, de csak Bécsig van térkép.
Hol tolom el? -
razor1997 #28854 Frank le a kalappal előtted. Igaz hogy még csak most töltöttem le és levittem az oktatófuvart, de ha kész a tervezett mennyiség akkor az egész ETS2 moddervilág megirigyelheti majd a munkádat. 
Nem akarok telhetetlenkedni, de az SCS is csinálhatott volna legalább ennyire összetett városokat. Úgyhogy ehhez a maphoz nem lesz említésre méltó vetélytársa, igaz hogy nem lehet semmi se hibátlan de ez a teljesítmény is megér egy nagy gratulációt!
Csak így tovább!!
-
Shimo #28853 Sziasztok, egy olyan problémában tudnátok segíteni, hogy a TSM 3.5 felrakása után, hogy tudjátok a full térképet nézni? Remélem nem az lesz a válasz, h nyomd meg az M-et és ott :-) mert ott nem lehet az egész térképen manőverezni az egérrel. (az egérrel való mozgatás véges, legalábbis nálam 1.4.8-nál) A kérdés azért mertült fel, mert tegnap volt egy fuvarom Cairóba és az Anconai komp utazás után, már csak "random kompozással" jutottam el a célig (Milanóbol indolva 59 óra volt az út :-D). Előre is köszi -
avus #28852 Úgy csináltam ahogy leírtad, de még mindig nem működik. Pedig tegnap előtt még jó volt. Franc se érti. Azért kösz a segítséget. -
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy amikor a vajo féle skinezést próbálom csinálniakkor bemegyek a "vehicle"-be ott miért nincs semmi? :/ mit kell csinálnom hogy olyan legyen mint neki? -
metaxx #28850 frank007 Apa! Nem tudom, hogy csináltad, de nagyon eltaláltad a hangulatot. :D Ez, hogy saroktól sarokig megyek, pirostól pirosig, közben 10 emeletesek, és jellemző épületek, közlekedési és hirdető táblák, mesés. Gratula. Csak így tovább. Hatalmas pakk :D -
Oké már meg van 
-
Lehet ,hogy hülyének néztek de ez a játékmodult ,hogy kell kiválasztani mert az a baj .hogy csak Bécs várost adja be. -
fs9pilot #28847 Ha Steam-es a játék, akkor először a Steam-et indítsd el mindig. Ne a játék exéjével induljon el a kliens is! Először a klienst, utána meg magát az ETS2-őt. Így elvileg lesz rádiód. Hogy miért így van, ne kérdezd, szerintem Steam -es marhaság. Nekem így működik.
1. Steam indítás
2. Megvárod még betölt a Steam
3. Steam -en belül, a "Könyvtár" -ból, vagy az asztalra kihelyezett parancsikonnal indítod.
4. Elvileg van rádiód.
Ha pedig nem Steam-es a cucc, akkor nem tudom.
-
hun violetta #28846 sziasztok a hungary mappal szeretnék játszani de nem megy mert mikor odaérek a leadó helyre mindig kifagy a játék ez miért van? -
szerintem fölösleges bonyolítani, indítsd el simán valamilyen média lejátszóban ;) -
"A profilkészítésnél játékmodulnak válasszátok a hungary.mbd-t!" Bakker.... 

-
avus #28843 Ebben tudnátok segíteni?
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=28715 -
esetleg olvasd el a leírást... -
Akárhogy csinálom, mindig csak a Bécs marad a városválasztásnál! Full új profil és csak a def.zip és a magyar.zip aktiválva!! Pedig meg vagyok bizonyosodva hogy jót szedtem le, és mindig ez van!!! 

-
Én az észak-líbiai környezettel is teljesen elégedett vagyok:
-
bake05 #28839 NEM AKAR VALAKI A FRANK ÁLTAL KÉSZÍTETT MAGYAR MAP-HOZ EGY ÚGYMOND"MAGYAR TRAILERS-PACKOT"ÖSSZEHOZNI?ÉN MEGCSINÁLNÁM DE TÖREDELMESEN BE KELL VALLANOM,HOGY HÜLYE VAGYOK HOZZÁ. -
barni1122 #28838 Ide figyelj Frank!
Ez a map amit csináltál, hát hogy is mondjam k*rva jó!
A magyar reklámtáblák, az utak, a pályalehajtók, a telephelyek és a kisebb városok is baromi jók!
A bugok eltörpülnek a pálya feeling-je melett, komolyan úgy érzem, mintha tényleg kamiont vezetnék a f*s magyar utakon!

Csak gratulálni és sok sikert tudok kívánni a fejlesztésben és remélem, ahogy a térképen is láttam, kicsiny városkámban is tudok majd fuvarozni, melyet Körmendnek hívnak!

-
TerDikDev #28837 egyetértek :D az Iveco tényleg sz**, akkor megint Scania,DAF vagy MAN :D
Scania kereskedő van a mapon? -
bake05 #28836 Nekem is volt ilyen gondom.Tegnap nekem is javasolták,hogy nézem át a módokat.Elsőre rá is találtam melyik okozta ezt a nem látszik a teljes térkép gondot.A Vajó fél színt léptető mód okozta a galibát.