52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
jocking #29116 A pályádról. Bár látom kötekedésnek vetted, úgyhogy inkább nem szóltam... -
krisztian1329 #29115 Van-e olyan mód ami a pénzt forintban jeleníti meg?
Ha van adnátok egy linket! -
De pl Vajo Daf-án volt szép felni, az honnan van? :-) Neked milyen gumis -od van? -
gumis van többféle, de felnis csak idióta tuningfelnik.. :-/ -
Ez se rossz, de én olyat szeretnék, ami úgy full reálisnak mondható. Tehát nevesek a gumik, de nem színesek, hiszen nem szoktak fehérek lenni a feliratok rajtuk. És ugye vannak különböző, felnik. amik nincsenek a játékban.
valami ilyesmi mod kellene nekem.. Némelyik kamionon itt a topikban is láttam ilyet, és ezért gondoltam, hátha megosztja valaki:-) -
kb. az első jelentett hiba volt :D -
frank007
Időn túl, ha még nem említette senki, M0 Csepel-Duna híd után:
-
kukubenko66 #29109 Nem tudom, hogy ilyenre gondoltál-e, én ezt használom. Működik 1.4.8-on TSM 3.5-tel
http://ets2.lt/en/realistiskos-padangos/ -
És ebben? :)
-
kjhun #29107 Egy kérdés. Ma voltam szomszédnál, és az egyik régi kedvencemet nézte a netről, mégpedig a "Knight Rider"-t, annak is az egyik "Goliath"-os részét. Ezt a kamiont, még senki se csinálta meg a játékba? (Akár az ETS1-be is.)
Ő lenne az:
Mit lehetne szállítani benne?
-
Estét!
-
Ez engem is érdekelne! -
kjhun #29104 A Hungary map v0.8.5-re jó pár találatot kidobott a Google:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szeretnék kérni valakitől, egy jó kerék módot. Olyanra gondolok, hogy ezek a szép, de "EREDETI" kamion kerekek legyenek. És a gumik real névvel szerepeljenek.
Semmilyen csili vili idióta tunning őrület nem érdekel, csak real kamion kerekek, de szépek, különlegesek..
Előre is köszi:-) -
frank007 #29102 Köszi!
-
frank007 #29101 Már javítva, jöszi!
-
Hmmm lehet, vagy az út bugos dubrovnik és split között. A leállósávban közlekedve úgynézki ok a dolog... :) -
Lehet, hogy a gyökér AI beléd megy hátulról. -
krisztian1329 #29098 Frank007 egy hibát találtam .Pilisvörösvárban nem tudok beállni az LKW-ba.Láthatatlan fal van. -
Az miért van, hogy megyek az úton Split felé és elkezd sebződni a pótom ? normálisan megyek az úton, kábé 50-el... És felugrik 8%, 16... stb... -
mzsolti21 #29096 Ide írhatod. 
De ne írj olyat, ahol még nincs kész a map, mert szegény már kitépi a haját :) -
peta19901010 #29095 Tudom nem ide tartozik ezért elnézéseteket is kérem.
Sajnos a Loki (Debrece) is egy nagy zakót kapott ("hazai pályán" 0-3). Nem vagy egyedül. -
krisztian1329 #29094 Dobjatok már egy linket hogy hova tudom írni frank térkép hibáit. -
kinéztem megnézni a mecset a Bozsikba.. de csúnyán kikapunk.... :D
-
avus #29092 Van egy kis köd. :)
-
avus #29091 Milyen olcsó afrikában a gázolaj...
-
frank007!
Minden sajnálatom a tiéd! -
avus #29089
-
avus #29088 -
Úton útfélen, szép tájakon:
-
hálás köszönet
-
frank007 #29085 https://www.4shared.com/account/home.jsp#dir=XVV9Pyc- -
franki honnan tudnám letölteni a mappot,mert a restcarra nem enged be a rendszer -
frank007 #29083 Szerintem te is olyan részen mentél, ami nincs benne a "NAGYON FONTOS" fájlban!
1. A növényzet szerintem sűrűbb, mint a valóságban. A googleearth streetview alapján csináltam! Ennél többet nem is bírna a legtöbb gép!
2. Olyan utak ,amiket JELÖL A TÉRKÉP és nem vezetnek sehova, csak és kizárólag olyan részen vannak, ahol nem is lehetnél, mert még nincs kész!
3. Az útjelző táblák is csak ott nincsenek rendesen feliratozva, ami MÉG NINCS KÉSZ!
Egyszerüen nem értem, miért nme lehet elolvasni a "NAGYON FONTOS" fájlt !? -
frank007 #29082 Te miről beszélsz?????????, -
frank007 #29081 MÉG 11-IG RAKHATTOK FEL HIBAJELENTÉST ESETLEGES BUGOKRÓL, utána már csomagolom, aztán még ma felrakom a javítást! Biztos, hogy mindent nem tudok kijavítani, de igyekeztem! -
jocking #29080 Nah, sikerült beüzemelni a mapot. Az észrevételeim:
- Kevés a fa, 1-2 úton amerre járok a valóságban ennél sokkal több van. De ha eltekintünk a valóságtól, akkor is sokkal hangulatosabb lenne több/változatosabb növényzet.
- Van, hogy egy út térkép szerint vezet valahova, de a valóságban ha arra megyek, leesek a semmibe.
- Növények nőnek ki az aszfalton.
- Néhány kanyar túl éles, az AI hajlamos ütközni a szembeforgalommal.
- Nem működik a GPS.
- Az útjelző táblák alapján lehetetlen közlekedni, mert ami rájuk van írva, az nem arra van.:D
Jelezném ez nem fikázás, hanem építő jellegű kritika. A map tetszik, sok lehetőség van benne, így tovább! :) -
frank007 #29079 A Hungárián nem tudom miért tervezi mindig újra, én még nem vettem észre!
A "defektes" busznál nem tudom mi történhetett, sokszor mentem arra, de még nem láttam ilyet! A játék hibája lehet...
A benzinkutak meg nem tudom miért nem írnak ki semmit, semmit nem ákkítottam át velük kapcsolatban! Örülök, hogy nem fagy le már tankolásnál, de majd átnézem.
És köszi!
-
Amugy a MODBOX-on is fent van franknak a mapja nemtom ,h ez gond csak most látam. -
mzsolti21 #29077 Ha jól látom eltűnt a map,mert hozzá akartam szólni és nem lehet.
Hoztam még pár apróságot a mapodról.
Itt elég érdekesen megy a navigáció. Mentem tovább egyenesen és többször megszakad, újrakezdi a tervezést, olyan,mintha meg lenne szakadva az út. A Hungária körúton majdnem minden kereszteződés ilyen.
Beesett az útba a busz és se ki se be. Remélem látszik a térképen, ez is Pest.
Ingyé van a benzin, teletankoltam és a mennyiséget se írta ki :S
M1 Biatorbágy környéke.
Egyébként az M0-ról mentem rá az M1-re Győr fele, és csak az volt kiírva hogy Székesfehérvár.
Mára asszem ennyi :)