52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • wollnerd #29676
    Ezt meg hogy?? :DDD
  • volvooo
    de olvastam, csak azt nemtudom h megvan az út is meg a gps-is arra vinne, de nem lehet arra menni
  • Szabi #29674
    mert nem olvastad el a leírást.. :(
  • volvooo
    Sziasztok :) Frank007 mapjában miért van az hogy megvan az út, meg minden egy városhoz, mégsem tudok oda fuvart vinni mert egy fal van az úton?
  • Szabi #29672
    ajaj.. valahol rossz irányba fordultam... :DD
  • hotwheels
  • Könnyű Fokozat
    Kikötőben
  • wollnerd #29669
    Vicces. :) :D
  • RiCSi1234
    Jót tettem ma a forgalommal, de csak mert megérdemelte. És még csak büntit sem kaptam érte. Rögtön a fuvar elején ilyen hülyeségbe ütköztem. :)

Szar gépem van, azért nem csili-vili a graf. :D
  • kcsbubi
    Szélárnyékban kevesebbet fogyaszt. De fárasztó is állandóan a féklámpát figyelni.

• Könnyű Fokozat
    Sziasztok!
    Miért van az, hogy a legutolsó patch óta egy mod sem működik, pedig olyanokat töltöttem le amik tesztelve voltak már vele?
    Gyakorlatilag semmilyen mod nem müködik az 1.4-es patchel :(
  • hotwheels
    RED2 + HDR mod :)
  • ntex
    Ha állítottál a tükörre vonatkozó grafikai beállításokra az nálam csak játék restart után lépett életbe
  • Lolluki
    Sziasztok lenne nekem 3 problémám 1.4.8s alatt..

Iveco High Way Nem tudok középen a visszajelzőn álligatni az "i" betűvel!!!
    Nagyon csúnya a tükör hiába van minden max grafikán olyan pixeles a tükör olyan homályos csúnya!!!
    Amikor kiakarok választani valami fuvart a kamionok bele csúsznak a térképbe!!!
  • Lolluki
    Miért ilyen szépek a színek?
  • Szabi #29661

• sirenato
    Kiszedtem de ugyanúgy kidob. Amúgy van egy kamion valami daf akármi hosszú platós http://users.atw.hu/eurotruck/downloads.php?cat_id=42&rowstart=15
    A neve DAF WIND FIX NO TRAILER (piros színű). Ezzel hogyan lehet szállítani?
  • gyury1983
    Helló.
    Azt szeretném kérdezni,hogy a Scania R700 kamionnak a belsejét nem lehetne valahogy megcsinálni az összes Scaniára?

• Szabi #29658
    vagy közelítsük meg másképp, azt tölti be utolsónak, így az lesz az érvényes :D
  • hotwheels
  • wollnerd #29656
    Én kipróbáltam és bevált.
    Mert így a játék annak modnak a game_data.sii fájlját "legelső" prioritásban fogja használni, amelyik a leghosszabb a fájlneve van...
  • kukubenko66
    Ez most holt komoly, hogy a sok "z" megoldja, hogy a teljes térkép látható legyen ?
  • wollnerd #29654
    Alap térkép megváltoztatva, sok nehezebb-könnyebb kihívásokkal, új városok nélkül: AbiMap
    Nagy, kibővített térkép, sok-sok új városokkal. Különlegessége,folytatható a régi, eddig gyári mappal tolt profillal, Vagyis tudsz új városokba is szállítani a többi mappal ellentétben! (ha nem tudod a térkép minden részletét nézni a fuvarválasztásnál, világtérképen, akkor tedd a fájlnév elé sok "z"-t pl. TSM_Map_3.5.scs ---> zzzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzTSM_Map_3.5 és aktiváld újra a profil szerkesztésben) TSM 3.5 -----> Én ezt ajánlom. :)
  • gordon 24
    Van egy olyan map aminek az a neve, hogy Europa rebuilding vagy valami hasonló. Ez feltupírozza kicsit a térképet, és egy két várost tesz hozzá. Keress rá..
  • avus
    Jó éjt!

• Drope
    Valaki tudna ajánlani egy mapot ami jól kivan dolgozva,szép helyek vannak benne,és nem lecseréli az eredeti mapot hanem csak hozzáad?:)
  • hotwheels

• Drope
    Mondanál egy jó mapot ami hozzáad,és nem bugos?:) ÉS szép?
  • peti178
    Ment Privát üzi!
  • Szabi #29647
    van ami hozzáad, van ami lecserél :D
  • Drope
    Srácok hogy megy ez a map berakás?:D pl ha berakok egy mapot akkor az lecseréli az egész mapot vagy csak hozzáad az alaphoz? Bocsi ha hülye kérdés de ilyet még nem csináltam
  • barni1122
    Rutin tolatás a Tesco mögött:
  • snakegab
    AI forgalomban közlekedik-e az új Iveco? Én még nem láttam...
  • feketekereszt4
    Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy honnan tudok olyan dolgokat letölteni mint pl:Mischlein mester a kamion tetején vagy ADR illetve TIR tábla van a kamion elején.

Aki tud segíteni küldjön üzenetet privátba

Üdv:Tamás
  • fbalfonso
    Sziasztok!

Aki unja a TSM 3.5 map-en azt, hogy folyamatosan sérül Albánia és Görögország (és még ki tudja, hogy hol?) környékén a rakomány és a gépes is, az írja át térkép "game_data.sii" fájljában a következő sorok értékeit nullára:

truck_damage_coef
    trailer_damage_coef
    truck_to_trailer_dmg

Tudom, ez így egy kicsit "csalás", de legalább nem sérül a cucc az emelkedőkön ész nélkül beléd hajtó AI-tól...
    Amúgy ettől a kis módosítástól még a motor, a váltó és a gumi ugyanúgy kopik!
  • fagy53
    "Különösen ha olyan helyen mész, ami kész sincs. De igazából ez már százszor el lett mondva. Ott az OLVASS EL! -fájl. Csak azokból a városokból - városokba lehet fuvart vállalni amik ott fel vannak sorolva.

Nem mellesleg, ez egy BÉTA map. Egyedül csinálja Frank. Szóval, nem kell még tőle sokat várni. Folyamatosan javítja, bővíti, fejleszti ahogy ideje engedi, pár javítást már így is adott ki. Akárhogyan is nézzük, ez egy brutálisan jó map, és ha készen lesz majd, akkor ha az összes eddigi mapot összeraknánk is, simán elverné ez az egy Magyar térkép. Hangulatos, kidolgozott, részletes. Már most."

Ez egy nagyon lényegretörő, jól megfogalmazott hsz, kitettem mégegyszer. Grat!
  • Szabi #29640
    szia, elméletileg még csak egy X6-os jelent meg.. de ez még nagyon távol van a jótól.. :)
  • balintk
    Hali!
    Tudna esetleg valaki dobni nekem egy jó kis autó mod-ot ? (nem AI)

Előre is köszi!
  • frank007
    NO COMMENT! Ha valaki nem tud olvasni...
  • gyury1983
    Azt szeretném kérdezni,hogy milyen Grafikai módott használsz?