52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
a képet linkeld, ne az oldalt! :D
-
Könnyű Fokozat #29715 Hihetetlen, hogy még mindig nem megy....
Valaki esetleg megtudná mondani miért nem működik egy mod sem 1.4.1 és 1.4.8 patch alatt sem? -
Könnyű Fokozat #29714 -
Könnyű Fokozat #29713 [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/4/a1_2013_8_4_920wj7zat0_tn.png] -
első ránézésre a kép linkelést te is... :D -
sirenato #29711 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_4_kuhxt1c3tw.jpg
Mit rontottam el? -
mert nem a képet linkelted.. :D
-
Könnyű Fokozat #29709 ok, megpróbálom! -
Töltsd fel egy képfeltöltő oldalra, és onnan linkeld be, bármilyen méret jöhet akkor.
-
Könnyű Fokozat #29707 Miért nem tudok még kevesebb mint 20 kbyte-os képeket sem feltölteni ide? -
Könnyű Fokozat #29706 Kikötőben
-
Könnyű Fokozat #29705 Ennek örülök, már azt hittem csak digitális formában lesz megvásárolható! -
-
szerintem ez csak egy sima render.. :-/
elméletileg ilyen lesz majd a tok amúgy
-
Padlogáz2 #29702 A DLC be lesz benne az uj Volvo is?:)
-
-
Ez a térképrészlet a 1:44-nél hol van? Még nem láttam... -
gyury1983 #29699 Hogyan tudod húzni a sárga ponyvás Hungarco kamiont húzni tudnál egy linket adni? Köszönöm -
szgabe #29698 Frankie csodálatos térképe. Köszönjük!!!
Retoucher, király vagy! -
retoucher #29697 Kis retro feeling... 
-
BBSTi #29696 Sziasztok, engem érdekelne, hogy lehet átkonvertálni egy ETS-es kamiont ETS2-be? Előre is köszi -
sirenato #29695 Hali! Mi a teendő ilyenkor?
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_4_kuhxt1c3tw.jpg -
Lolluki #29694 szia a red2 megvan a másikról kérhetnék linket? mert beírtam találtam is 1-2őt de ilyen premium letöltés és így a többi :) -
kisfüsi #29693 :) -
peti178 #29692 Nem nézegetem állandóan azt mikor jön válasz vagy sem ha meg írnak azt meg úgyis észreveszem amikor belépek vagy felnézek és reagálok... 
Amúgy ment válasz!!!! -
kukubenko66 #29691 És tényleg bevált. A kollégámnak is térkép problémája volt, mondtam neki, írjon elé 8-10 "z" betűt és jó lett a térkép.
Köszi az infót.
Azért az még érdekelne, hogy sok olyan moddal találkoztam, aminek a nevében több-kevesebb "z" van. Ha mindegyiknél az a lényeg, hogy utolsó legyen a sorban, akkor ezt elég nehéz megoldani ilyen esetben, mivel csak egy utolsó lehet. :-) -
peta19901010 #29690 Igazad van.
Bocs az nem jutott el a tudatomig. Hosszú volt a nap. -
Hungarykum #29689 Én nem használom, de leírásnál oda van írva, hogy "AwiBMoD" a jelszó. -
peta19901010 #29688 Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy valaki használja-e az ets2.lt-ről az AwibMap-ot?
Ha van valaki aki használja meg tudná mondani a hozzátartozó jelszót? Mert a nélkül nem lehet kicsomagolni és használni.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
-
szgabe #29686 Fehérvárral van a bibi:). Még az sincs a listán. -
Mandoki72 #29685 A választható fuvarok között ott van Tata és oda vittem a fuvart,de mivel Fehérvárról vittem a fuvart
ezért lovasberénynek indultam és utánna Csákvár és Oroszlány felé mentem. Benéztem egy két céghez
ahova lehet vinni fuvart.És mielőtt Tatára mentem volna beugrottam a szervízbe Tatabányára.
Te készítettél egy király térképet,(amiért mindenki hálás neked) mi meg próbáljuk felfedezni.
Én is fényképeztem már le egy pár hibát, de nem fogok panaszkodni sőt, megosztom veled,amit találok
csak írd le hova küldjem.
-
fs9pilot #29684 Szerintem már csinálni kellene javascriptben valami popupot, hogy ha a Magyar mappal kapcsolatban akarsz olyan hibát bejelenteni, hogy valamelyik városba nem lehet menni, fal van stb. akkor olvasd el először a "Nagyon Fontos" fájlt. :D Jobbat nem tudok. :D -
frank007 #29683 AZ HOGY NEM TUDJÁTOK LESZÁLLÍTANI A FUVART EGY ÚTLEZÁRÓ FAL MIATT AZ NEM A PÁLYA, HANEM A TI HIBÁTOK!
Egyszerűen meg kellene tanulni olvasni!!! Áruld már el légyszives, hogy te mit keresel ott, ahol a kép mutat téged!!! Azok a falak a pálya jelenlegi határát mutatják, tehát azon kivül nem is lehetnétek! Olvassátok már el az a k.... "NAGYON FONTOS" fájlt! Bírom, hogy ezeket mindig a pálya hibájának tüntetitek fel, meg majd biztos javítani fogom! Nem fogom, mert nincs mit! Ilyen falak mindig lesznek, amíg el nem éri a pálya mindenhol az országhatárt! Bocs, ha ingerültebb voltam, de ez már a kb a kétszázadik eset, hogy hasonlókat írnak!
-
BBSTi #29682 Na igen, szép is a szélárnyék, csak a 85-90-es tempónál a satuféket 50-re nehezen kerülöm ki, sőt a múltkor 28 %-os sérülést szenvedtem, nem voltam felkészülve. 
-
feketekereszt4 #29681 Ment a válasz privát üzire (peti178) ezentúl mindíg nézd meg az üzeneteidet legalább egyszer egy nap.
PETI178
PETI178
PETI178
PETI178
PETI178
PETI178 FIGYELEM FELKELTÉSBŐL, -
Mandoki72 #29680 Rosszul fogalmaztam! Mielőtt elágazáshoz érsz, mentsd le a játékot mert ha láthatatlan falba
ütközöl akkor hátha el tudsz menni másfelé is. -
fagy53 #29679 frank007 magyar mapja nemcsak hogy BÉTA de demo is. Ez azt jelenti, hogy a rengeteg sürgető érdeklődés hatására feltett egy részletet a készülő alkotásbol, demonstrálva azt, hogy milyen lesz a kész map.
Most mindenki láthatta, hogy nem a levegőbe beszélt és hogy mennyire nekünk magyarokhoz szóló, hangulatiságú lesz a kész map. Most még nem igazán játék ez, hanem egy vázlat, piszkozat ha tetszik, érdemes ízlelgetni, de az igazi ebéd később jön, legalább is bízunk benne.
Meg kell köszönni minden hibájával együtt ezt az eddigi munkát!
-
Mandoki72 #29678 Ha láthatatlan falat látsz akkor arra ne menj keress más utat ha tudsz. Lezárásnál pedig itt egy alternatív megoldás, már ahol ki tudod kerülni. Ha viszek valahova valamit akkor az eágazás vagy letérés előtt lementem a játékot. Ne terheljük frank 007-et ilyen kis hibákkal.
-