52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gyury1983
    Nekem is küldenél?
  • Rollerboy94
    elküldtem privátba
  • jocking
    Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi annak a modnak a neve, amivel plusz lámpákat és táblákat lehet rakni a kamionokra, és hogy honnan lehet esetleg letölteni?
  • Ördögpalanta62
    vagy vehicle/truck/upgrade/paintjob
  • Ördögpalanta62
    vehicle/truck/scannia_rcab_2009/color

abba a módba amelyikbe ez van
  • Hunarnold
    Hello,valaki nem tudja hol lehet ezt a feliratot átirni?
  • kcsbubi
  • BreeZeRr
    Köszi a tippet!

Bence19990412 : neked is!

Előbb felfejlesztem teljesen az ADR-t aztán utána kipróbálom a hosszútávút.
  • peta19901010
    Egy kép tőllem.
    Valaki kicsit ott hagyta forgalommal szemben a pótját:
  • Athus93
    Ne is mond.Borzasztó a sérülés amit ezek a b*rmok okoznak :(
    Én úgy szoktam,hogy felküzdöm magam egy dombra és mentek kb 5 méterenként,biztos ami biztos alapon.
    Köszi a tippet,megpróbálom úgy!Csak mert Casablanca felé elég sok fincsi fuvar van :D
  • Tanker56
    Én az ADR-t húztam fel teljesen. Az keresett szépen is. Szerintem azt húzd fel.
  • jocking
    Nálam is rendszeresen belém jönnek azon a részen. Megoldás: hegynek felfelé a szembe sávban kell menni. Ha valami jön szembe, akkor húzódj ki a bal útszélre, hogy a szembe forgalom tőled jobbra essen. A kamion elfér, a szembejövők nem zavarnak, beléd sem jönnek és lehet szépen felaraszolni a hegyen. Nálam legalábbis így működik, ha nem akarom, hogy mire horvátból görögbe érek, 70%-osan sérült legyen a rakomány...
  • Axtros
    Nekem még nem volt ilyen problémám. Én is araszolva tudok csak felmenni a hegyekben, de azért nem jöttek még belém hátulról.
  • Gábor 1992
    Üdv Mindenkinek.Magyarország módot honnan tudok le tölteni?Ha van ilyen
  • maujuri #30182
    [IMG][/IMG]
  • akos25
    [IMG][/IMG]
  • Athus93
    Sziasztok!

Nem rég már említette valaki,hogy az ilyen Albánia,Algier,Casablanca felé menő utaknál kilehet küszöbölni azt,hogy az autósok nekem jöjjenek a dimes-dombos részeken.
    Tudna ebben nekem segíteni valaki?

Köszönöm előre is! :)
  • lenhoffer
    szép estet mindenkinek a magyarorszag térkép mikortol lesz letölthetö
  • Misuka963
  • Mandoki72
    A gyerek rendezi a szállodaszámlát aztán indulunk.

• Rollerboy94
    csak igy tudom berakni de nézzétek meg tud valamit az biztos

http://auto.indavideo.hu/video/Az_orosz_kamionos_aki_nem_ma_kezdte
  • jutiput
    Szia!
    Egy kicsit tényleg szaggat! Üdv.
  • lorci
    Na ez nagyon szép
  • gigamen
  • Rollerboy94
    Most nem tudom eldönteni hogy tényleg kicsit szaggat a Fraps vagy csak én képzelem be

• Hunarnold
    Sziasztok,engem érdekelne,hogy lehet átkonvertálni egy ETS-es kamiont ETS2-be?Előre is köszi
  • Bence19990412
    Szerintem a hosszútávút meg az értékes rakományt egyenlően.
  • BreeZeRr
    Köszönöm szépen a válaszokat.

Még lenne egy kérdésem,ha nem baj. :D

Melyik képzettséget éri meg legelőször kifejleszteni maxra ami aránylag sok pénzt hoz a konyhára? (értékes rakomány,törékeny rakomány stb....)
  • Tanker56
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :D

BreeZeRr:
    Én is anno Volvo-t vettem. Az volt a legerősebb "kezdőként". Aztán amikor volt rá pénzem, természetesen becseréltem a legfullosabb MAN-ra. :D Annyira megtetszett, hogy 2 garázsom is csupa MAN volt. Aztán jött egy Scania-s korszak ami jelenleg is tart. :D Azért mert szép a formája, bejön + kibaszott sok mod van rá. :D
  • BigdaweM12
    én az eleje óta Actrossal megyek eddig semmi gondom nem volt vele a hegyeket is szépen megmássza :D 250.000 levezetett km után se unom meg :D én am lvl 78-nál járok :D
  • Rollerboy94
    Olyan mod van hogy mindegyik kamionba van 750-es motor, amugy nagy különbség nincsenek nekem eddig a Man meg a Merci volt a favorit de már Iveco párti lettem jól sikerült az HI-WAY, én anno egy Actros vettem am a Scania se drágább !!!!
  • BreeZeRr
    Sziasztok!

Eljutottam oda,hogy megvegyem első kamionomat a játékban. Scania-t jelöltem meg kedvenc márkának,de ez a márka szerintem még túl drága lenne befektetésnek. Volvon gondolkozom, 700 lóerős motorja lenne,ami azért elég erős. :) Vagy mit kell nézni kamion vásárlásánál? Inkább a nyomatékot? Ti milyen kamiont javasolnátok? (lvl10-es vagyok)

• BigdaweM12
    kéne egy kis segítség! hogyan tudok gyári mercedesre egyedileg rendszámot csinálni? nem a szélvédő mögé, alulra gondoltam magyar rendszámot. előre is köszi :)
  • Ördögpalanta62
    nm
  • Rollerboy94
    kösz
  • Ördögpalanta62
    keresd meg a modok között a def mappába
  • Rollerboy94
    kicsit részletesebben is letudod írni ha nem gond ??
  • Ördögpalanta62
    economy_data
    itt áttudod írni
  • Rollerboy94
    hogy csináltad hogy forintba van a pénz ??
  • kcsbubi
    Frank hogy áll a magyar mappel? Melyik a legújabb verziója?
    http://restacar.hu/xen/index.php?resources/hungary-map.18/download&version=99

TSM Mapnak mi a legújabb verziója?
    http://ets2.lt/en/tsm-map-version-3-5/

Van kint új patch vagy bármi egyéb ami fontos lehet?
    http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php

Örülök, hogy segíthettem.