52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Luspy
  • hotwheels

gigamen -
  • Ördögpalanta62
    akkor nem vagy otthon az ultiba,mert a mindig más a negyedik
  • Mandoki72
    én a fájlkezelést total commanderrel csináltam bármelyik rendszeren
  • feketekereszt4
    Hali mindenki szép gépek.

lenne egy olyan kérdésem hogy Windovs 7-en hogy kell kibontani a letöltött mod okat? hol van az hogy kibontás
  • gigamen
    A hétvége itt fog eltelni...

• The Best
    Köszönöm a válaszokat
  • Gis80s
    Nem bántás...de azért ezen még van mit javítani. Az irány jó lehet...
  • tomi161996
    helló alakul a pótkocsi is:D

• jutiput
    Bocsika, de az ultihoz csak három játékos kell, a negyediket lehet csicskáztatni, példul hogy az fizesse a fogyasztásokat!
  • fagy53
    Ez már csak így van és ebben az esetben legalább részben hibás is vagy, mert nem tettél meg mindent a baleset elkerülésének érdekében!
    Mivel nem volt korlát, így ki lehetett volna kerülni azt a szerencsétlent, ha félig lekapod magad az úttestről, én megtettem ezt már számtalanszor és nem került semmibe, de korlát esetén én is legyalultam volna azt a majmot és fizettem volna, mint ezt már annyiszor.....
  • Dévid112
    Ha egyenesbe lett volna akkor jobban észre veszem de a kanyar után volt mint ahogy mutatja a navigáció is!
  • Dévid112
    Az autósok :

És még én lettem a hibás :

Mér nekünk kell fizetni?
  • Robert24
    Azt a mapot véletlenül nem tudod hol lehet letölteni?
  • dantre
    Sziasztok !
    Volna egy olyan problémám hogy új pályát szeretnék beletenni a játékba, de az új profil készítése után egy mentés hiányosságra hivatkozva kilép, illetve nem tudok tovább jutni, van erre valami megoldás ? Trükk vagy bármi használható ötlete valakinek ?
    Előre is köszi !
  • Ördögpalanta62
    négy magyar találkozott és beültek ultizni a kútra
  • Mr Danonino
    Megérkrzett a Vonat

• peti178
    A gép amivel most járom az útakat! [IMG][/IMG]
  • krisz0000
    szia erről a reális potokrol lehetne egy letöltési linket kérni ?válaszod elore is köszi!
  • komiki
    Udv.Szerintem is a kártyát vedd inkább,az más játékoknál is jól jön.Ezt a játékot mint az előttem szoló is írta, jól lehet írányítani egyéb eszközzel is ,pl:(bill, egér).Egyébként meg én , csak ezért a játékért nem vennék kormányt.Ez személyes vélemény.
  • Gis80s
    Hát én biztos akkor inkább videókártyát vennék. Irányítani egész türhetően lehet egérrel és billentyűzettel is, de ha a grafika gyenge, az nagyon sokat ront az élményen szerintem. (kormányból pedig én csak olyat vennék, ami 900 fokos elfordulást tud)
  • The Best
    Hali olyan kérdésem lenne hogy 1 dologra van pénzem szerintetek melyiket vegyem meg a Kormányt vagy a Videó kártyát elöre is köszi.?
  • Szabi #30616
    szép járgány
  • avus
    Jó éjt mindenkinek.

• kisfüsi
    ETS2 TSM mapja kb 1 négyzetméterben :)
  • AudiQuattro
    Karriert újrakezdtem.310 lóerővel bevállaltam a 25 tonnás fuvart.

360 lovas gép

420 asra cseréltem..Ez már kezd hasítani:)

• mzsolti21
    Tessék parancsolni :)
  • Luspy
    Oké.
  • gomze
    Elvittem a konténert. Megyek a következőért!
  • Mandoki72
    Reális fuvar 1.

• botto0604
    bocs xar a billentyőzeet
  • botto0604
    Akkor vagy csinálták volny meg rendesen vagy kihagyták volna belőlew éb például euro truck 1-ben is megvoltom előzések nélkül.
  • sure
    Igen, ez elég gyakori, ilyen az AI (a gép által "irányított" kocsik), elkezdenek előzni, aztán ha jön szembe valami, akkor befékeznek és ott maradnak a sávban. Egy idő után visszatérnek, de ha az ember elbambul, akkor addigra legtöbbször késő... (be kell tartani az alvásszüneteket, hehe)

Ettől eltekintve annyira nem rossz az AI, és szerencsére akkor is befékeznek, mikor esetleg te kezdesz meggondolatlan előzésbe, és még időben "meglátnak".
  • fs9pilot
    De még mennyivel... ...és még neked is hány ilyen hasonló "élményed" lesz. :D Készülj fel rájuk! :DD
  • Eisenberg
    Az igen. Valaki találkozott már hasonlóval? Megyek szép nyugodtan egy bérelt MAN-el a célom felé. Kétsávos út ellentétes irány, a szembe sáv mellettem van ugye. Elbambultam kissé, figyeltem a tájat, aztán egyszercsak megláttam: Egy kocsi előttem de velem szemben áll, és indexel jobbra. WTF? Kb 3-4 méter lehetett köztünk de szerencsére nem jött senki a másik sávban, és ki tudtam kerülni épp időben. Ez mi? :D
  • barni1122
    Sziasztok hoztam két képet:

A hőlégballont rosszul kötötték ki és ez lett a vége(üresjárat):
  • Krigare90
    Hali. Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal és teljesen nem értem h mi az a retarder és mit csinál. Meg tudná mondani valaki?
  • kalee
    Jó lenne csak az a baj hogy pl a Premiumban továbbra sem megy vele a retarder! Nem lesz animálva a kar mozgása ha kiválasztod a GPs-t!
  • avus
    helló

• R420
    Sziasztok!:)