52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
SirCaesar #31120 Sziasztok!
A TSM MAP 4.X-re ad valaki létszí egy jó linket, mert ahonnan a módokat töltöm le, onnan nem tudom letölteni valamiért :/ -
Semmit csak akkor vált feljebb ha benyomod a kuplungot.
#31117 Egyik be sem de ha már a játék támogatja akkor üsse kő legyen, kihasználom. :D -
TerDikDev #31118 kuplung nélkül tudsz váltani?:DD vagy akkor mit csinál ha nem kuplungolsz? -
a játékban melyik kamionba van kuplung és h váltó ? :D -
Kuplung és H váltó emeli meg rendesen :P -
TerDikDev #31115 :D és jó?megemeli egy "pöppet" a játékélményt? -
az enyém három éves és ingyé' kaptam a Logitechtől :D
Formula Force EX kormányom és a pedálja is behalt, garira csak egy DFGT-t tudtak adni cserébe érte, mert FFEX már sehol nem volt raktáron.. :(
(FFEX 15k volt 5éve is, DFGT meg amikor kaptam 45.... :) -
TerDikDev #31113 látom logitech dfgt-d van.milyen a kormány,és mikor,hol vetted?mert én még július 19-én rendeltem hardverker-en de azóta nincsen.és mennyi volt az ára?
-
-
-
Hoppá
|spoiler||/spoiler|
-
És arról hogy mikor lesz hozá crack?
-
10nap múlva és valószinű 3ezer ft -
jocking #31107 Van már valami infó, hogy mikor jelenik meg a DLC, és hogy milyen árban lesz kb.? -
kukubenko66 #31106 Üdv.
Ebben valaki esetleg nem tudna segíteni ?
Tutira működő MAN interior modot keresek. Teljesen mindegy, hogyan néz ki, csak ki szeretném próbálni, mert amiket én összeszedegettem, egyik sem változtat semmit a fülke belsején. Próbáltam normál és különleges kabinnal is, de semmi. Nem tudom, mi lehet a baj, de hogy 6db modból egyik sem jó nálam, az kissé gyanús. Játékverzió: 1.4.12 és semmilyen egyéb kamionhoz való interior mod nincs aktiválva.
Köszi előre is -
Szia!
Én úgy emlékszem, hogy udvariasan köszöntem, mint mindig és nem csak odavetem a választ, mint Te , de mivel nem értesz egyet velem, így már nem csodálkozom ezen a stíluson, ahogy írtad a nekem szóló választ!
Még mindig úgy gondolom, hogy a sok kép miatt és a negatív válaszok miatt, vannak akik elriadnak inkább, mint hogy kérdezzenek, mert ha nem tetszik a kérdés, simán lehülyézitek! És ha van az a kép feltöltési változat, amit írtál, akkor vajon miért terhelik meg néha az egész oldallal a képeket, amire nem mindenki kíváncsi! Hidd el , hogy van egy pár itteni "kamionos" ismerős, akinek szintén ez a véleménye, de valakinek már szót kell emelnie ez ügyben! De mivel a házigazda is ezt teszi , ezért nem remélek nagy változást! Elnézést ezért a pár mondatért! Üdv.
-
Nekem ezekkel a beállításokkal van ellenállás kanyarban, motor rázkódás idegesít, kikapcsoltam. 1.4.8-as patch jelentős előrelépést hozott FFB terén -
-
jaja, a legjobb mód a játékhoz :D -
" értelmes beírásokat, segítség kéréseket és segítséget olvasson az ember"
kb. egy kezemen meg tudom számolni, mennyi ilyen volt az utóbbi 3 hónapban (amióta követem a tápigot...)
Kép viszont volt rengeteg, ami szép/vicces/stb. (persze olyan is, ami nem)
Úgy rémlik, kompromisszumos megoldásként javasolva lett a képek spoilerben feltöltése. Nemtom, én szívesebben nézek/görgetek át képeket, mint 28646. alkalommal látni a "mér tűnik el a pótkocsi", vagy a "hogy raklyam fel a krékkelt 1.4.1-re a peccset" , "mér nincs Bibvajbasznád ralyta a magyar meppen" kérdéseket. -
AwibMap mod adja hozzá (Other caractteristicas: -4 Flood between Praha and Brno)
+ nehezíti fuvar beparkolást (a depók udvarába midneféle akadályokat telepít)
Nem kompatibilis egyéb térkép modokkal! (konkrétan a TSM mappel biztosan nem) -
nálam az egyik mód miatt ilyen, ki is van bójázva az út széle jó előre, hogy figyelmeztessen :D -
Hungarykum #31098 Most jártam Prága és Brno között, de nálam nincs árvíz. -
Sziasztok!
Nem akarok senkit megsérteni, főleg a házigazdát és társait , de ez a fórum, már kezd hasonlítani egy képcsarnokhoz! Nem lehetne esetleg valahova feltölteni a képeket azoknak a kedves kollégáknak, akik szeretik dicsérni a saját lovukat és jelezni , hogy hol és mikor mennek kávézni stb....stb! Nem mindenkit érdekel ez szerintem és talán egy közös képnézegető helyen csemegézhetnek a kép feltölteni vágyók és nézegetők! Kicsit unalmas, hogy percekig görgetni kell, hogy értelmes beírásokat, segítség kéréseket és segítséget olvasson az ember! Elnézést kérek attól, akinek a lelkébe tapostam, de nem biztos, hogy egyedül vagyok ezzel a dologgal! Üdv.
-
kisfüsi #31096 Megitattam az 560 pacit. vagy is csak 552 mert a többi 8 V alakban van :P -
-
Kár hogy gyenge a motor benne,mert nagyon bejön. :)
-
Há miket találsz te... :D -
Prága és Brno között elég erősen elkezdet esni az eső és úgy tűnik a vízelvezetők nemigazán működnek.. :D
-
-
-
bocs, hogy ezzel zavarlak titeket itt, de légyszi nézzétek meg, hogy mit írtam az off topikba mert nagyon szeretnék már játszani a játékkal.
előre is köszi
-
JohnBart #31088 Bocs a dupláért...
Szabi, ha itthon is kiadják dobozosan, akkor remélem a PlayON-nak lesz annyi sütnivalója, hogy ne annyiért adjon egy 13 városos kieget, mint a 69 várost tartalmazó alapjátékot... :) -
JohnBart #31087 Pl. hogy nem eredeti a játék. -
orixon #31086 Mar volt szo rola, tudom, csak nem kapom a hozzaszolast. Mi okozza hogy menet kozben eltunik a fuvar, a trailer eltunik es annyi, megy tovabb a jatek..Koszonom elore is a segitseget.
-
Axtros #31085 "Azt nem hiszem, hogy túlzottan díjazná az SCS. Hiszen akkor mindenkinek "ingyen" meglenne a DLC csomag, ők meg X bevételtől elesnének. "
A TSM map az eredetiből indult ki, kissé feljavítva. Éppen azért nem a keleti oldalt fejlesztik a TMS-es srácok, mert tudják azt, hogy azt a SCS majd megcsinálja. Nekik pedig azt majd csak be kell építeniük a saját változatukba. A TSM map nem más, mint az eredeti térkép kibővített - és most már jócskán feljavított - változata.
Ez a DLC semmit sem ér így magában. -
kisfüsi #31084 Már csak 8 perc :) -
kisfüsi #31083 Ilyen is volt ma :) -
Óóóó pedig milyen jó is az mikor van kraft abban a kamionban. :P
Vannak jó kis tuning MOD-ok, bár extra erőre irányulót keveset találtam. :) Meg hát rövid a váltó. :D
Amúgy miért nincs FFB-em a progiban? Minden be van kapcsolva, fel is van húzva, de csak ütni, meg rázni tud, kanyarban meg semmi ellenállása... :( Tipp? -
a videók elvették egy kicsit az én kedvem is, 3ezer ft-ért tuti nem veszem meg, majd ha lesz jóárasitott verzió akkor esetleg..