52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
fs9pilot #31686 Erről beszéltem anno hogy KIZÁRT hogy belepakolná egy modder csapat a 3.000Ft-os DLC-t ingyen egy mapba. Szerintem ezt senki nem gondolhatja komolyan. -
Sziasztok reggeli közben csináltam pár képet
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
TerDikDev #31684 komolyan azt hiszed,hogy a tsm -es fiúk integrálják benne a DLC-t?az nekik nem érné meg.direkt úgy csinálták meg,hogy a DLC ha megvan azzal is menjen. -
krisztian1329 #31683 Tsm map 4.1.1-el játszok és nem jelenek meg a dlc.Miért?Az ets2 going east is fel kell rakni? -
Bohusek #31682 Már írtam róla, érdemes olykor visszafelé böngészni a fórumot . Én most megtettem neked, de mennem kellett rendesen, hogy az egyébként impozáns képeken átrágjam magam, így most neked nem kell.
31577 bejegyzés idézet:
"Rómából Taza-ba, Afrikába haladva, még csak Bologna felé az autóm vezetés közben bugyi-rózsaszínre váltott. Majd idővel a többi három kamionom is szépan sorban. Rengeteg utánajárás és próbálgatás során kijött, hogy ez egy "bug" és így rákeresve a mindenki barátjával (pink bug) egy youtub-os megosztásban lévő linkek között leltem rá a megoldásra. Azóta ez nem jött elő."
31579 bejegyzés idézet:
"A bug megoldására a link: http://www.youtube.com/watch?v=ap71U_0aRbE. a videó csak képek, a megosztó leírásában vannak a linkek"
Járj sikerrel! -
TerDikDev #31681 és piros volt... -
TerDikDev #31680 ez most mitől van?1.5 ös patch , meg a kilroy traffic pack óta csinálja ezt..azóta a DAF,meg a saját Scaniám is lyen lilás lett..
-
-
sziasztok rég voltam hoztam 1-2képet
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
-
vajo #31676 -
Az szép és láttam ETS 1-be is még anno a Magnumodat az egy gyönyörűség volt de ez is fasza
-
AttilaRO #31674 hat 253.807 ezen es mikor jatszotam a ets 1 et abba a magnumba volt 1 mil 650 km. -
Hungarykum #31673 Amcsi Truck Simulator képek -
Pontosan mennyi ha megkérdezhetem ? :) -
AttilaRO #31671 hat van egy par km rajta -
Nem öreg az a Magnum :)
-
-
AttilaRO #31668 sziasztok reg nem tetem kepet tolem is egy par.
az oreg vasal
-
theconvicted #31667 Na, rájöttem mekkora hülye voltam, ezt is a 'mod' mappába kellett csak tenni 
Viszont nekem a TSM map adott és az ahhoz jövő kicsinyített térkép. A kezdésnél nem tudom egyik várost se kiválasztani, ami a DLC-ben újként van benne, mert a térképen nincs rajta, hiába hozzáadtam a modot az új profil készítésénél... tehát majd vég- vagy kezdőpontként se tudom őket a játék során kiválasztani? -
-
BhityHD #31665 Egy kicsit késni fog a helyi járat Hamburgban...
-
-
Ja értem..ezt nem tudtam .pedig közel a 40 hez már sokmindenről hallottam köszönöm a segitséget.. -
theconvicted #31662 Valaki esetleg...? Senkinél sem volt ilyen gond? D: -
én is ^^ :O tegnap este vadásztam rá, de nem találtam semmi értelmeset, csak bruteforce-ost az meg nem kell. -
zorba3333 #31660 A 7z ugyanolyan tömörített formátum, mint a rar, vagy a zip, csak jobb tömörítési aránnyal dolgozik, ezért használják ezt nagyobb méretű fájlok becsomagolására.
Rengeteg program van amivel ki tudod csomagolni, akár ezzel is:
7zip
Miután kicsomagoltad a pakkban található 4 scs fájlt, másold őket a mod mappába.
Indítás után ne felejtsd el kipipálni a szerkesztés menüben a kiegészítők engedélyezését. -
Bohusek #31659 Tömörítmény - winzip, de egy viszonylag újabb verzió kell hozzá -
Sziasztok letöltöttem a TSM 4.1.0-át de ez valami 7z file nem scs..ez mi? -
fs9pilot #31657 Köszönöm!
-
szgabe #31656 Ment egy privát -
Mandoki72 #31655 Megtiszteltél. Köszi, tied a kép.
"Az éhező művész" -
fs9pilot #31654 Adok érte két zsemlét, meg 1 liter tejet! -
Mandoki72 #31653 Valaki azt írta a múltkor hogy nem művészi képeket csinálunk.
Ezért csináltam eggyet.
Iveco Hi Way olajfestmény portré. Kikiáltási ár 1 Ft.
-
fs9pilot #31652 Anno linkelt valaki nekem egy olyan progit, ami a jelszó védett scs fájlt ki tudja csomagolni. De nem találom, el tudná valaki nekem küldeni akinek megvan? -
Sziasztok!
A TSM map nem tartalmazza a DLC-t csak működik vele.... A térkép leírásában világosan benne van, hogy a TSM map 4.1.x működik DLC-vel, és anélkül is. Tehát akinek megvan a DLC ott a 13 új város mikor játszik a TSM-el, akinek nincs meg, annak meg nincs... Hogy lenne benne a DLC tartalma, nem kalózok ők, hanem modderek! Győrt azért vették ki mert átkerült Ausztriába, így lett belőle St. Pölten. -
Bohusek #31650 Szerintem Axtros az a kijelentése, mi szerint:
"a DLC teljes tartalmát belerakják a fiúk a TSM map-ba" igaz, hiszen sem a Going East-ben sem a legújabb map modban nincs benne Győr, viszont minden új város (13), amit a DLC újat adott, azt a map 4.x is takarja. Vagy ha rosszul mondom, akkor bocs. -
Axtros #31649 Valóban, Győr eltűnt és helyette St. Pöletn lett helyette, de ezen kívül nekem benne van a TSM map-ben a teljes DLC. -
Bohusek #31648 Ó, pedig már reménykedtem. A helyzet az, hogy az eredeti volvót hajtom, az FH16-ot. így nincs mod, amit kiszedjek. :(
Akkor majd. Az angol oldalakat egyébként böngészem, hátha előjön, de eddig még nem láttam, még a hiba felvetését sem. -
peta19901010 #31647 Meg találtam. Ha leszedted a linken található új volvo módot annak a New Volvo FH by Sib3rius.scs fájlnévre halgató fájlja okzza. ha azt ki veszed megszűnik a probléma, VISZONT azzal egyetemben az új volvót is elveszíted azaz vissza alakul a régivé. Én erre jöttem rá. Hgy az említett dokumentumon belül mi okozza azt sajnos nem tudom, mert nem másztam bele, mert hiába is másznék bele úgy se tudom mit és hogy kerressek, meg sajnos ehez amúgy se értek.
Viszont ezután a tájékoztatás után ha ebben tudtam segíteni és te vagy más valaki ezutáán meg tudj oldani a problémát remélem tudtam segíteni.
Ui.: elnzést a kicsit kusza lett, remélem a lényege érthető.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]

[/IMG]
[/IMG]

az oreg vasal