52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Köszi :)
#31762:
-
krisztian1329 #31765 Tsm map 4.1.1-ben Wien és Bratislava túl közel van egymáshoz ezért a két garázs csak Wien-be tudom berakni.Nem tudok rákantina Bratislavára csak Wien-re.Lehet valahogy közelíteni? -
gyurkikrisz #31764 Sziasztok!
Feltettem a TSM 4.x-et ( a legújabbbat), semmi probléma, kivéve egyet: Amikor megnyitom a világtérképet, és zoomolni akarok kidob a játékkal a szokásos "A program működése leállt" hibával. Bent van a Going East DLC is, ha ez segít a problémám megoldásban. Egyébként 1.5.2 patchel használom a játékot. -
Bejön ez a Scania :)
Gratula hozzá
-
sziasztok
jó kis IVECO :D ....
egy kis pihenő kollégával valahol franciába
-
-
Nagyon baba 
-
SirCaesar #31759 Sziasztok!
Én egy 183 trailer packet tartalmazó modot használok. Érdekelne hogy valaki használ-e ennél több trailert tartalmazó modot és ha igen akkor mennyit és az tudna-e küldeni egy linket? -
-
Szép napot mindenkinek!!! :-)
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok... Mivel régen elég intenzíven moddoltam GTS-t, azonban ETS 2-vel sehogy sem boldogulok. Találtam egy nagyon tetszetős Volvo modellt. Az játékban található gép fülkéje lett átméretezve XXL fülkésből XL-be, azonban ami nekem nagyon hiányzik róla, az a tetőspoiler... Ha valaki tudna nekem segíteni, egy kis útbaigazítással, hogy mit hogy kell megcsinálni ahhoz, hogy a kiegészítők listáján szerepeljen a spoiler, azt megköszönném...
Itt van a gép, amelyikről szó lenne:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
Axtros #31756 Te inkább ne hozzál ilyen nagy felbontású képeket. Csak kisebbeket, oké?! -
matusz09 #31755 yeah ez az köszi a segítséget ;) -
Dozy2233 #31754 http://www.youtube.com/watch?v=Dl6lGdZNMZw új nyerges :) -
kisfüsi #31753 Végeztem a lefejtéssel :) -
sziasztok hozok én is 1-2 képet ..
Nagyon szép gépek készülnek itt gratulálok mindenkinek !!!!
-
Luspy, AttilaRO -
-
AttilaRO #31750 sziasztok,szep gep LUSPY!!
-
vajo #31749 HDR-t kapcsold ki a játékban, és szebb lesz a fény. :D -
Mandoki72 #31748 Egy kis friss levegő szippantás aztán indulás.
-
fs9pilot #31747 Egy kis egyedi Volvo Dashboard. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Világítás nélkül.
Világítással.
-
milos620 #31746 Sziasztok!
Előre elnézést a láma kérdésemért, de most böngésztem az scs honlapját és hirdetve van egy nyereményjáték.
Sajnos a google fordítóval nem minden vehető ki tisztán ezért csak annyi lenne a kérdésem, hogy egy képet lehet csak feltölteni vagy többet is?
-
-
Rollerboy94 #31744 erre gondoltál ha minden igaz -
matusz09 #31743 Sziasztok. Újra nyomtam a windowst és elfelejtettem lementeni a modokat. Egy lényeges modot nem találok, a látható műszerfal modot. Ha valakinek megvan ez a mod, akkor belinkelhetné nekem ;)
Ez az a mod, ami távolabb viszi a kamerát a műszerfaltól -
fs9pilot #31742 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Hungarykum #31740 Sajnos némely rádió nem akar szólni játék közben függetlenül attól, hogy külön lejátszóban szól. Ez van. -
Ha a Frank-féle magyar mapon történt, akkor biztos Újpesten áthaladva történt. Üllői úton zöldre fog váltani. -
Plett #31738 Elnézést a dupláért...
http://restacar.hu/xen/index.php?resources/oxxo-transport.184/ -
Plett #31737
http://restacar.hu/xen/index.php?resources/oxxo-transport.184/ -
kristóf497 #31736 Hali! Csináltam egy élő rádiót mutatja de nem szól. Mit tegyek? -
siplace2 #31735 Olvass vissza a fórumban és meglátod a megoldást -
szirc #31734 Játék közben a kamion színe átvált halvány lilává . mi lehet a hiba ? -
-
Hungarykum #31732 Ezt a hibát szerintem valamilyen "interior" mód okozhatja, mert nálam hibátlan mindegyik kamion ablaktörlője és a többi része is.
(Valószínű, hogy olyan mód lesz, amiben benne van az adott kamion belsejének modellfájlja, ami egy .pmg fájl)
(Egy tömörítőprogrammal megtudod nézni a módokat, hogy milyen fájlokat tartalmaznak) -
cső!
egy új színezhető skin :)
-
Hello.
Valaki nem tud olyan modot hogy nem előznek az AI-k? Már egy csomó fuvaromat elcseszték. Nemtudom minek rakták bele ha nem tudják jól megoldani. -
Hungarykum #31729 Ha meglenne neked az a mód, amit kicsit régebben csináltam, akkor mindegyik kamionnak mindegyik tengelyelrendezésű változata benne lenne az AI forgalomban.
Mivel nincs meg, így letöltheted innen -
BhityHD #31728 Abba ne hagyd! Imádom a sorozatod.
-
Ezt csak ugy lőttem a körfogóba..2 is jött egymás után.