52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
1440X900 -
zorba3333 #32533 Na, a válasz gomb meg sikeresen lemaradt...
Az előző hozzászólásommal "gordon 24" fórumozótársunk #32490. hozzászólásában leírt problémájában próbálok segíteni. -
zorba3333 #32532 Nálad sajnos nem csak akadás, hanem kompatibilitásbeli gondok is vannak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első problémás mod az általad írtak közül a zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztrafficsound_tsm35.scs hangcsomag.
Ez nem csak szimplán összeakad a zzzzz_Kilroy´s_Multi_Traffic_Mod_ETS 2.0_JPM.scs móddal, de sajnos nem működik együtt a legújabb 1.6.1 játékfrissítéssel sem, ugyanis ez a verzió, még a TSM 3.5 kiadásához készült 1.4.8 alá.
Az akadást az okozza, hogy a zzzzz_Kilroy´s_Multi_Traffic_Mod_ETS 2.0_JPM.scs módosítás szintén használ hangmódosítást ugyanabban a szekcióban, mint az előbb említett kiegészítő.
Három megoldást javaslok a probléma elhárítására:
- Célszerű a számodra kevesebbet tudó módot kikapcsolni.
- A zzzzz_Kilroy´s_Multi_Traffic_Mod_ETS 2.0_JPM.scs módban le kell tiltani (át kell írni az elérési útvonalat, vagy át kell nevezni amappát, hogy a játék csak egyet "lásson" belőle) azt a részt, ami ugyanarra a hangmódosításra vonatkozik.
- A már jól ismert módon össze kell fésülni a módokat.
A második gondot maga a zzzzz_Kilroy´s_Multi_Traffic_Mod_ETS 2.0_JPM.scs módosítás okozza.
A fejlesztők említették több fórumon is, hogy bár működik, de jelenleg sem a JPM, sem a Multi Traffic csomagjuk nem kompatibilis az 1.6.0, és az 1.6.1 frissítésekkel.
A DLC használata pedig tovább fokozza az akadás, fagyás kockázatát. Már készül a frissítés, de addig mindenki csak saját felelősségére használja az említett kiegészítőket.
A harmadik problémát a 5-4-aspect-rat-1.3.x-v.1.0.scs mod okozza.
Ez a módosítás azért problémás, mert 1.4.12 óta ezt a gondot a fejlesztők orvosolták, így vélhetőleg ezzel akad össze.
A Multi traffic mod helyett javaslom a traffic mod használatát.
Sokkal változatosabb, tele van új AI járművel, és ez is használja az általad alkalmazott hangmódosítást.
Az 50K féle kerékcsomagra pedig folyamatos figyelmeztetéseket fog küldeni a log fájlon keresztül a játék, mivel 50K még nem frissítette a kiegészítőt, így a játék állandóan az elavult / öreg formátumra fog hivatkozni. Ez alapból nem gond, de ha több ilyen módosítás is bekerül a játékba, akkor bizony könnyen akadás, vagy fagyás lehet a vége.
-
mzsolti21 #32531 -
Tudtátok hogy (a Scania-ban biztosan) ha még 1x lenyomjátok az I gombot (a kormány mögötti képernyő váltás) akkor mutatja az aktuális, pillanatnyi üzemanyag fogyasztásának mértékét, az aktuális gázadás mértékének függően? :D -
Beszállok már én is a mutogatásba. :)
-
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Olyan módot keresek amivel az összes kamion elejére fel tudom rakni a következő táblákat.
ADR, T.I.R., L, G, S táblákat, és még működne mellette az Air Horn is 1.6.1.-es verzióhoz.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Pontosan az a feladat, hogy a lécet úgy kell leverni, hogy a piros botok, amik tartják, nem dőlnek el.
Lásd Scania Truck Driving Simulator :) -
Rollerboy94 #32526 na szóval igen ez lenne a gépem 
-
Rollerboy94 #32525 na akkor még egyszer 
-
TerDikDev #32524 -
Rollerboy94 #32523 én is dobok egy képet a gépezetről
-
krisztian1329 #32522 TSM maphoz kéne nekem egy olyan zoom-nak a méretei amely az egész világtérképet látom. -
Szép estét mindenkinek!!! 
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
peta19901010 #32520 Na az nekem nincs és nem is lesz, mert egyáltalán nem szeretem.
Ebben az esetben marad nállam minden az alaphelyzetben.
Köszönöm a válaszod. -
Tsaba01 #32519 A gépem. :)
-
siplace2 #32518 -
krisztian1329 #32517 Vki nagysúlyú rakomány módot pl:75tonna -
krisztian1329 #32516 total commanderen keresztül -
krisztian1329 #32515 motort és hogy hány sebességes legyen azt is lehet állítani? -
peta19901010 #32514 Helló.
A tankot, hogy csináltad meg, mert engem a 7z nem akar beengedni a def-be (ha abban a def-ben kell átírni amit a progra telepített helyen találtam)?
Válaszodat előre is köszönöm. -
krisztian1329 #32513 na a tank és az alváz módot megoldottam -
Kicsit off a téma, de a csávókat egy hangyafasznyit tud:-) Persze leveri a lécet meg ilyenek, de hát tempó van :-)
Katt -
Hungarykum #32511 A "def\vehicle\truck\kamion típus\chassis\" mappában megtalálod az alváztípusokat.
Megnyitod valamelyiket és van egy olyan rész benne, hogy "tank_size" és utána van írva, hogy hány literes a tank. Ezt a számot olyanra írod, amilyenre akarod. -
krisztian1329 #32510 És hol lehet átírni? -
Hungarykum #32509 Én nem használom a TSM térképet, de sztem ami hozzá van game_data.sii fájl az jó kell, hogy legyen hozzá.
Lehet van egy másik módod, amiben van game_data.sii fájl és az bekavar. -
Hungarykum #32508 Igen. Mivel csak egy adat, így olyan nagyra lehet csinálni amilyenre akarod.
Egy barátomnak csináltam 20000 L-es tankot az alapkamionokhoz :D -
krisztian1329 #32507 És mennyire kell nem tudod-e véletlenül? -
Hungarykum #32506 Gondolom alapból meglehet nézni, de valószínű, hogy egy game_data.sii fájl bekavar.
Ebben a fájlban lehet állítani, hogy milyen messzire lehessen a térképet eltolni vagy zoomolni. -
krisztian1329 #32505 Mármint a tankja?
-
krisztian1329 #32504 Tsm mapom nem tudom megnézni világtérképen Afrikában hol járok.Van egy olyan mód amivel meg tudom nézni annak mi a neve? -
Hungarykum #32503 Kis adat módosítással bármennyi lehet :D -
Köszike! :-) -
krisztian1329 #32501 Mindegy csak 2000l-es tankja legyen minimum. -
Hungarykum #32500 Nem változik az indítási hely. Jól írtad le. -
Hát ezt nem tudtam:-)
Akkor már csak egy kérdés van.. Ha a következő elérési utam van.
Cél:
"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe"
indítás helye:
"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86"
Hogy kell kinéznie?
Így ni: ?
"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200
Inditás helye változik?
-
Hungarykum #32498 Itt keresd!
-
Hungarykum #32497 Off topikban keresgélj vagy valahol máshol, de ne itt.
NO WAREZ! -
Hungarykum #32496 Az 5:4 képarány módot feleslegesen használod, mert már alapból nincs fekete sáv vezetéskor csak a menüben, de az szerintem nem vészes. -
szilveszter86 #32495 nem tudom hogy hol keressem