52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • VERESS 96

1440X900
  • zorba3333
    Na, a válasz gomb meg sikeresen lemaradt...

Az előző hozzászólásommal "gordon 24" fórumozótársunk #32490. hozzászólásában leírt problémájában próbálok segíteni.
  • zorba3333
    Nálad sajnos nem csak akadás, hanem kompatibilitásbeli gondok is vannak...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az első problémás mod az általad írtak közül a zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztrafficsound_tsm35.scs hangcsomag.

Ez nem csak szimplán összeakad a zzzzz_Kilroy´s_Multi_Traffic_Mod_ETS 2.0_JPM.scs móddal, de sajnos nem működik együtt a legújabb 1.6.1 játékfrissítéssel sem, ugyanis ez a verzió, még a TSM 3.5 kiadásához készült 1.4.8 alá.

Az akadást az okozza, hogy a zzzzz_Kilroy´s_Multi_Traffic_Mod_ETS 2.0_JPM.scs módosítás szintén használ hangmódosítást ugyanabban a szekcióban, mint az előbb említett kiegészítő.

Három megoldást javaslok a probléma elhárítására:
    - Célszerű a számodra kevesebbet tudó módot kikapcsolni.
    - A zzzzz_Kilroy´s_Multi_Traffic_Mod_ETS 2.0_JPM.scs módban le kell tiltani (át kell írni az elérési útvonalat, vagy át kell nevezni amappát, hogy a játék csak egyet "lásson" belőle) azt a részt, ami ugyanarra a hangmódosításra vonatkozik.
    - A már jól ismert módon össze kell fésülni a módokat.

A második gondot maga a zzzzz_Kilroy´s_Multi_Traffic_Mod_ETS 2.0_JPM.scs módosítás okozza.
    A fejlesztők említették több fórumon is, hogy bár működik, de jelenleg sem a JPM, sem a Multi Traffic csomagjuk nem kompatibilis az 1.6.0, és az 1.6.1 frissítésekkel.
    A DLC használata pedig tovább fokozza az akadás, fagyás kockázatát. Már készül a frissítés, de addig mindenki csak saját felelősségére használja az említett kiegészítőket.

A harmadik problémát a 5-4-aspect-rat-1.3.x-v.1.0.scs mod okozza.
    Ez a módosítás azért problémás, mert 1.4.12 óta ezt a gondot a fejlesztők orvosolták, így vélhetőleg ezzel akad össze.

A Multi traffic mod helyett javaslom a traffic mod használatát.
    Sokkal változatosabb, tele van új AI járművel, és ez is használja az általad alkalmazott hangmódosítást.
    Az 50K féle kerékcsomagra pedig folyamatos figyelmeztetéseket fog küldeni a log fájlon keresztül a játék, mivel 50K még nem frissítette a kiegészítőt, így a játék állandóan az elavult / öreg formátumra fog hivatkozni. Ez alapból nem gond, de ha több ilyen módosítás is bekerül a játékba, akkor bizony könnyen akadás, vagy fagyás lehet a vége.

• mzsolti21
  • wollnerd #32530
    Tudtátok hogy (a Scania-ban biztosan) ha még 1x lenyomjátok az I gombot (a kormány mögötti képernyő váltás) akkor mutatja az aktuális, pillanatnyi üzemanyag fogyasztásának mértékét, az aktuális gázadás mértékének függően? :D
  • Toby0501
    Beszállok már én is a mutogatásba. :)
  • holecsko10
    Üdv!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Olyan módot keresek amivel az összes kamion elejére fel tudom rakni a következő táblákat.
    ADR, T.I.R., L, G, S táblákat, és még működne mellette az Air Horn is 1.6.1.-es verzióhoz.

Köszönöm előre is a segítséget.
  • sure
    Pontosan az a feladat, hogy a lécet úgy kell leverni, hogy a piros botok, amik tartják, nem dőlnek el.
    Lásd Scania Truck Driving Simulator :)
  • Rollerboy94
    na szóval igen ez lenne a gépem

• Rollerboy94
    na akkor még egyszer

• TerDikDev
  • Rollerboy94
    én is dobok egy képet a gépezetről
  • krisztian1329
    TSM maphoz kéne nekem egy olyan zoom-nak a méretei amely az egész világtérképet látom.
  • akos25
    Szép estét mindenkinek!!!
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • peta19901010
    Na az nekem nincs és nem is lesz, mert egyáltalán nem szeretem.
    Ebben az esetben marad nállam minden az alaphelyzetben.
    Köszönöm a válaszod.
  • Tsaba01
    A gépem. :)

• siplace2
  • krisztian1329
    Vki nagysúlyú rakomány módot pl:75tonna
  • krisztian1329
    total commanderen keresztül
  • krisztian1329
    motort és hogy hány sebességes legyen azt is lehet állítani?
  • peta19901010
    Helló.
    A tankot, hogy csináltad meg, mert engem a 7z nem akar beengedni a def-be (ha abban a def-ben kell átírni amit a progra telepített helyen találtam)?
    Válaszodat előre is köszönöm.
  • krisztian1329
    na a tank és az alváz módot megoldottam
  • gordon 24
    Kicsit off a téma, de a csávókat egy hangyafasznyit tud:-) Persze leveri a lécet meg ilyenek, de hát tempó van :-)

Katt
  • Hungarykum
    A "def\vehicle\truck\kamion típus\chassis\" mappában megtalálod az alváztípusokat.
    Megnyitod valamelyiket és van egy olyan rész benne, hogy "tank_size" és utána van írva, hogy hány literes a tank. Ezt a számot olyanra írod, amilyenre akarod.
  • krisztian1329
    És hol lehet átírni?
  • Hungarykum
    Én nem használom a TSM térképet, de sztem ami hozzá van game_data.sii fájl az jó kell, hogy legyen hozzá.
    Lehet van egy másik módod, amiben van game_data.sii fájl és az bekavar.
  • Hungarykum
    Igen. Mivel csak egy adat, így olyan nagyra lehet csinálni amilyenre akarod.
    Egy barátomnak csináltam 20000 L-es tankot az alapkamionokhoz :D
  • krisztian1329
    És mennyire kell nem tudod-e véletlenül?
  • Hungarykum
    Gondolom alapból meglehet nézni, de valószínű, hogy egy game_data.sii fájl bekavar.
    Ebben a fájlban lehet állítani, hogy milyen messzire lehessen a térképet eltolni vagy zoomolni.
  • krisztian1329
    Mármint a tankja?
  • krisztian1329
    Tsm mapom nem tudom megnézni világtérképen Afrikában hol járok.Van egy olyan mód amivel meg tudom nézni annak mi a neve?
  • Hungarykum
    Kis adat módosítással bármennyi lehet :D
  • gordon 24
    Köszike! :-)
  • krisztian1329
    Mindegy csak 2000l-es tankja legyen minimum.
  • Hungarykum
    Nem változik az indítási hely. Jól írtad le.
  • gordon 24
    Hát ezt nem tudtam:-)

Akkor már csak egy kérdés van.. Ha a következő elérési utam van.

Cél:

"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe"

indítás helye:

"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86"

Hogy kell kinéznie?

Így ni: ?

"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200

Inditás helye változik?

• Hungarykum
    Itt keresd!
  • Hungarykum
    Off topikban keresgélj vagy valahol máshol, de ne itt.

NO WAREZ!
  • Hungarykum
    Az 5:4 képarány módot feleslegesen használod, mert már alapból nincs fekete sáv vezetéskor csak a menüben, de az szerintem nem vészes.
  • szilveszter86
    nem tudom hogy hol keressem