52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
HellerEnrico #32574 Szerintem a vezetéknélküli billentyűzettel van a gond. -
Bohusek #32573 Mondom Szahara... -
Bal0924 #32572 Most is 2x kellett visszatöltenem mert nekimentem a falnak/sövénynek/autónak!!!!
Rohadtul felhúzott ez a játék!
MI A GOND A JÁTÉKKAL VAGY A BILLENTYŰZETTEL (billentyűzet kevesebb mint 5napos, gondja van a vezeték nélkülivel????) -
Bal0924 #32571 K*b*sz*tt*l idegesítő!!!!!!!!
Egyfolytában neki megyek valaminek, csak azért nem nem lehet rendesen irányítani a kamiont! nem áll meg, nem kormányoz és nem vált!!!!
Valamikor meg simán megy minden. -
BhityHD #32570 Hoppá! Elnézést... 
-
BhityHD #32569 Ráadásnak az elmaradhatatlan Turul- madár:
https://scs-wotr-gallery.s3.amazonaws.com/view/E4F/0000000000008F4E.jpg
-
BhityHD #32568 Valahol az M1 -es autópályán...
-
Nagyon szép
-
AttilaRO #32566 sziasztok,par kep tolem is rem nem zavar
-
1000 km az nem is sok,másfél nap alatt megvan ;) -
Rollerboy94 #32564 eredeti mapon van ez ?? -
Bohusek #32563 Benne van a progiban, bárki rálelhet. A navkütyü mutatja az igazságot. Lehet felkutatni, támpont: a Szahara nyugati részén keresendő. ;) -
zorba3333 #32562 Ment a részletes válasz....
#32561 (Bohusek)
"Valós" helyszín, vagy egyedileg megrendezett jelenet? -
Bohusek #32561 A franc... most kereshetek másik útvonalat.
-
HellerEnrico #32560 Indulás egy 1000km-es fárasztó útra!
-
Bal0924 #32559 Segítséget kérnék!
Vadonatúj a billentyűzetem, vezeték nélküli-s. És nem indig reagál amit csinálok. Nem fordul el, vagy ha igen akkor nekimegy a falnak mert nem hajlandó visszamenni. nem akar fékezni és elindulni.
Most cseréltem le egy másik billentyűzetet mert azt hittem hogy azzal van a gond, de úgy tűnik tévedtem.
Más játékoknál nem vettem észre hogy nem reagálna, csak ebben.
Van valakinek hasonló problémája? -
kukubenko66 #32558 Működik mp3-mal is.
Csináltam egy 200db zenéből álló összeállítást (mp3, 192kbps, VBR, normalizálva az összes) amit eddig 13-an töltöttek le és még senkitől nem kaptam olyan visszajelzést, hogy probléma lenne velük. Természetesen én is ezeket hallgatom játék közben, mivel a kedvenc zenéimet szedtem össze. Véletlenszerű sorszámokat kaptak, hogy ne abc-sorrendben játssza le. -
Rollerboy94 #32557 a legegyszerűbb meg oldás játék alatt Media Player elindítod kb olyan 10-re levesed a hangot és semmi gond sincs vele
-
Jahh, hogy 1.5 patchtől ogg csak? De miért butították le ezt patchel? -
Bal0924 #32555 köszi. akkor nem hallgatok semmit. :) -
Hungarykum #32554 Csak mp3 és ogg.
Az 1.5 frissítés óta megint csak ogg-t játszik, mert mp3-at nem akar. -
És 6 pont -
Bal0924 #32552 Sziasztok!
A Dokumentum/Euro..2/music mappába csak rendes fájlokat lehet betenni vagy elfogadja a parancsikonokat is? -
vajo #32551
-
kisfüsi #32550 :) -
sewy21 #32549 helyszíni bírság 30.000 jó magyar forint... 

-
Kudawudashuda #32548 ment pü -
előzés -
-
sewy21 #32545 szép napot! nem tud vki scania tandem módot linkelni, ami működik is? amit a barátom mutatott (google), azok nem akartak működni... 
-
-
Köszönöm válaszod.
Sajnos egyik sem jó, de szerencsére nagy nehezen találtam egy működő módot ami jó.
Ez lenne az.
Annyit kell csak módosítani, hogy működjön az Air horn hogy ki kell törölni a def\vehicle\addon_hookups mappában a horn.sii filet és működik.
Szerencsére aki a módot készítette ezt a helyet nem védte le jelszóval. -
zorba3333 #32542 Nekem már nincs fent ez a módosítás, én ehelyett használom a sima traffic módot, mint ahogy ezt írtam is, így ez alapján írok...
Két megoldás létezik, íme az első:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Vehicle/AI mappa tartalmazza a személykocsikat, a Vehicle/Truck mappában pedig az AI teherautók vannak.
Amelyik nem kell azokat vagy töröld, vagy nevezed át a mappáját, ügyelve arra hogy törlés előtt ellenőrizni kell, hogy hivatkozik-e .sii-n keresztül valami másik járműre, vagy nem. Amennyiben igen, így a kérdéses .sii-ből is törölni kell a hozzá tartozó részt / részeket.
(Nagyon kevés ilyen ai van, szerencsére)
A másik megoldás, ha egyszerűen a def/vehicle mappán belül megnyitod a truck_traffic_storage.sii, illetve a traffic_storage.sii fájlokat, és törlöd a számodra felesleges járműhöz tartozó bejegyzést / bejegyzéseket.
(Az elsőben a teherautók, a másodikban a személykocsik vannak.)
Ilyen bejegyzések lesznek a szóban forgó .sii fájlokban, amiket törölni kell majd:
@include "truck/kraz2_traffic.sii"
Amire Te gondolsz az a sima traffic mód, nem a multi mód :)
Itt éred el:
Traffic mod
-
azannya!!
-
Jesszum pepi:-) Akkor kb mindennel van gond:-)
Az 5.4 es modot kivettem belőle. Az akkor már nem gond.
Ez a sima Multi mod hol található meg? MErt szeretem ezt a Kiroly félét, de pl ez a sok orosz régi jármű nem kellene.
Viszont a több fajta jármű, buszok stb stb az jó, meg ugye így nagyobb torlódás is kialakul néha, ami szintén tetszetős.. -
Hungarykum #32539 Ja. A régi IVECO-nál meg semmi nem mutatja. -
Hungarykum #32538 Ha az alapjátékot akarod módolni, akkor először ki kell csomagolni a játékot.
Megkeresed a kamionokhoz tartozó alvázakat és ezeket a fájlokat kellesz majd módosítani, de nem a kicsomagoltét, hanem külön módban megcsinálva. -
zorba3333 #32537 Több pakkban is benne vannak az általad keresett táblák, de hogy melyik fog működni rendesen 1.6.1 alatt, az nagyban függ attól is, hogy milyen módokat használsz.
Íme két csomag, ami tartalmazza az általad keresett táblákat:
(Mindkét pakk régebbi verziókhoz készült, ami nem jelenti azt, hogy nem működik, de használat előtt mindenképp érdemes biztonsági mentést készíteni.)
Tuning pack
Mega Tuning mod pack
Én nem használok ilyen, és ehhez hasonló pakkokat, így a működésükről sem tudok tapasztalatot mondani.
-
Hungarykum #32536 Mindent lehet, de a sebváltó kicsit macerásabb, mert itt az áttételekkel is vacakolni kell.
A motort ugyan ebben a mappában találod csak nem a "chassis" hanem az "engines" mappában.
Itt lehet állítani a nyomatékot meg a lóerőt.
Nagyobb lóerővel meg nyomatékkal, nem lesz több a végsebesség csak a gyorsulás lesz jobb.
Nagyobb végsebességhez már kell új váltó, azt is ugyan itt találod csak a \'transmission" mappában.
De kár ezzel szórakozni, mert már van váltómód erre a célra.
Hogy miért nem tudod megnézni Afrikát, azt meg már írtam tegnap: #32509 -
fagy53 #32535 "TSM maphoz kéne nekem egy olyan zoom-nak a méretei amely az egész világtérképet látom." - alapból kellene látnod pl Észak-Afrikát is, de valamelyik általad használt mod bezavar, jártunk már így egy páran.