52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
zorba3333 #33095 Ez sok mindentől lehet, ezért szükség volna további információkra ahhoz, hogy tudjunk segíteni.
Valószínű, hogy kompatibilitásbeli probléma / problémák állnak a háttérben, de ez így, kellő infó nélkül csak egy erős tipp
Mit ír a log fájl?
Mit ír a game.crash fájl?
(Ezeket a C:/gépnév/Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2 /elérési útvonalon találod)
Melyik frissítéssel használod a játékot?
Dobozos vagy Steam verzió?
Milyen módok vannak telepítve?
Az utolsó módosítás berakása előtt rendesen működött?
#33094 (orixon)
Igazán nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni, és sikerült megoldanod a problémát. -
orixon #33094 Oke. Kosz a segitseget. -
szilveszteeeer #33093 Erre nem tudtok megoldást? :(
#33074 -
zorba3333 #33092 Az előző hozzászólásomban az első sor hibásan jelent meg ezért javítom...
Tehát:
"Megnyitod a módot, majd a def vehicle truck_dealer márkanév mappában lévő sii fáj felső sorában szereplő számokat kitörlöd, és csak azt hagyod benne, amelyik modellt szeretnéd lecserélni." -
zorba3333 #33091 Megnyitod a módot, majd a defvehicle ruck_dealermárkanév mappában lévő sii fáj felső sorában szereplő számokat kitörlöd, és csak azt hagyod benne, amelyik modellt szeretnéd lecserélni.
(Természetesen amennyiben használ külön "külsős" hivatkozást is a mód, akkor a hozzátartozó .tobj fájlban is át kell írni a számot / számokat.)
A számok a gyári modelleket jelölik megjelenítés sorrendjében, így egy "nagy szalonban" könnyen megtudod nézni, hogy melyik számhoz milyen vontató tartozik.
Az idézőjeles számok esetében eltérés van árban vagy specifikációban a kis és nagy szalon kínálata között, de a modell maga ugyanaz.
Ebből összesen 3db van eredetileg a játékban, tehát nem mérvadó, és gond nélkül cserélhető.
Példa az sii fájlban lévő értékre:
vehicle: .tdealer.volvo_5
Ebben az esetben a mód a gyári modellverziók közül az 5. helyére illeszti be a módosításodat.
Amennyiben a fenti sorban több szám is szerepel, akkor a számoknak megfelelő modellek helyére is az új vontató kerül behelyezésre.
Célszerű egy márkán belül egyszerre csak egy "gyári" modellt lecserélni.
-
orixon #33090 Sziasztok !
Valaki tudna nekem abban segiteni hogy mit kellene atirni hogy egy moddal betett kamion nem valtoztassa meg az osszes olyan tipusu kamiont a kamionkereskedesnel, pl csak egyet irjon felul..
Koszonom. -
Dévid112 #33089 Jó kis gép!
-
Roonyy #33088 http://www.youtube.com/watch?v=hAY0-N4Teko volvom :) -
Köszi a pótot:) -
Budapest-Liege:
AudiQuattro -
Punky -
-
Csak utas voltam,de azért kiprobáltam ezt is..:) Az én actrossomhoz ez sehol..
-
SKO
Köszi neked és Misukának. -
A pót privát?:)
Amúgy nagyon szép:) -
zorba3333 #33082 Így próbáld meg, és remélhetőleg biztos lesz a siker....
- A letöltött állományt csomagold ki, így megkapod a három mappát.
- Az scs könyvtárban lévő Volvo FH2013 Interior Light By Alang7™.scs fájlt Total Commanderben csak simán nevezd át Volvo FH2013 Interior Light By Alang7™.zip-re, majd ezután egyszerűen kattints rá, és máris megnyílik.
Szerkesztés után ne felejtsd el visszanevezni scs kiterjesztésre, bár ha kimarad az sem gond, mert az ETS 2 olvassa a zip tömörítéseket is.
- Természetesen ugyanígy kell eljárni valamennyi scs fájl esetében, ha szerkeszteni akarod.
- Amennyiben 7.8.00 vagy újabb a Total Commander, amit használsz, akkor már át sem kell nevezned az scs fájlt zip-re, csak simán rákattintva nyitható a beépített tömörítőnek köszönhetően.
Ezután már csak az előző hozzászólásomban leírtakat kell megcsinálnod, és működni fog a módosítás! -
A TIR mégis ott virít a Schmitz-en 
Amúgy nagyon vagány
-
Amíg a Volvo szervizben van,belföldezek :)
BP - Debrecen
-
BigdaweM12 #33079 csak szerintem elég siralmas ez a magyar rendszám? :/ :D -
Semmi baj és nincs mit ;) -
kamionos26 #33077 Köszönöm a segítséget!
-
Suba1993 #33076 Tessék, zmodeler 3 -
kamionos26 #33075 Üdv mindenkinek! Tegnap tettem fel ezt a kérdést: #33047
A segítséget előre is köszönöm! -
szilveszteeeer #33074 Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert kezdő vagyok a játékban.
Elkezdtem fuvarozni, szépen csináltam is a dolgomat, mád az összes ADR képzettséget megcsináltam, elértem a 6os szintet és egyszerűen elkezdem csinálni a fuvart és mikor már csak 20-30km van hátra a fuvarból kilép és visszadob a főmenübe. Miért van ez? HELP ME! :( -
Bohusek #33073 Kösz Zorba, megpróbálom. A mod fájl megnyitása a kérdés, mert total commander szerkesztés opciója egy nagy katyvaszt adott csak. -
Dévid112 #33072 Jó gép!
Én is targoncát viszek! -
kisfüsi #33071 -
Mex -
-
kristóf497 #33069 Jó reggelt!
-
Jó reggelt:)
Úton:
Pihenő:
AudiQuattro,Punky -
-
zorba3333 #33067 Bár nem engem szólítottál meg, de gondolom a válasz a lényeg.... :)
A belső világítást az alábbiak szerint tudod működésre bírni:
- A csomagban található három mappa közül a SCS könyvtárban található a Volvo FH2013 Interior Light By Alang7™.scs fájl, amit tartalmazza magát a módot. Ezt kell a mod mappába bemásolni.
- Ezt a Volvo FH2013 Interior Light By Alang7™.scs fájl megnyitva, a unit/hookup mappában van az aktuális szín .sii fájlja.
Ez alapértelmezésben a piros.
- Amennyiben változtatni szeretnél rajta, akkor a csomaghoz tartozó Colours Files mappában lévő színek közül másold be az előbb említett unit/hookup mappába a használni kívánt új szín .sii fájlját a régi helyére.
Ezt követően, már az új fényt fogod látni, ha a "villogót" bekapcsolod.
FONTOS!
- Az előző színt törölni kell, nem szabad felülírni az újonan használni kívánt színnel!
- Egyszerre csak egy szín lehet az említett mappában!
- Amennyiben használsz a gyáritól eltérő segédfényeket (is) tartalmazó kiegészítőket, akkor elképzelhető, hogy akadni fog a szóban forgó módosítással, ezért érdemes átnézni, és szükség szerint korrigálni a fájlokat.
("Gyárilag" a vörös szín nincs benne a "Colours File" gyűjtőmappában, csak magán a módon belüli hookup könyvtárban, mint alapértelmezett szín.
Ezért, ha netán színt módosítasz, de később szeretnéd még használni a vöröset is, akkor törlés előtt, másold be az említett gyűjtőmappába, mert különben elveszik.)
#33066 (norbee46)
Az említett probléma azért jelentkezik nálad, mert van olyan módosításod, ami a gyáritól eltérő segédfényeket (oldallámpák, fülkéhez tartozó dekorvilágítás, xenon világítás, stb) is tartalmaz, vagy hivatkozik rájuk.
Sajnos ez a szóban forgó Volvo éjszakai beltérvilágítás egy összeollózott mód, így több eltérő értéket is tartalmaz.
Jó megoldás lehet, ha a log fájlban megnézed, hogy melyik, általad használt módosítással akad össze, és a jelzett fájlban / fájlokban javítod a "hibás" (azonos paraméterre vonatkozó, de eltérő) értéket / értékeket.
-
Na ilyen a kék beltér pilács de van kínja neki!
Ugyanis nekem ha ez a mod bent van nem jeleníti meg az oldal szoknyát "oldal takarót"
Íme a kép:
-
-
Bohusek #33064 Üdv,
és a színváltást hogyan lehet kieszközölni, az sii fájlokkal mi a teendő?
Ugyan olvastam az angol instrukciót, de a unit/hooker micsodát nem tudtam hová tenni. Egy kis segítség elkelne, köszönöm! -
Estét! :)
:D :D :D -
Teszek majd egy próbát, köszi! -
Szia!
Bocsi csak most vettem észre a hsz-ed.
Köszönöm, ha megbírkózom vele akkor lesz egy skin majd. -
Hehe tényleg :D
Pedig csak véletlen lett ilyen,sima maszek :D
Mexx - szép DAF -
upsz! Bocsi lemaradt a válasz gomb. -
Köszi.
Az is szép fuvar lesz! :)
Ha van interior-os mod-od az lehet hogy bezavar neki.
Nálam müködik. Esetleg próbáld meg azt hogy kiszedsz a mod mappából mindent és csak ezt hagyod bent. -
Én most egy 2302km-es fuvarba kezdtem, am szép a gép!
Hát nálam nem igazán működik, de majd megpróbálom még1x hátha csak nem aktiváltam vagy ilyesmi. Azért köszi! -
Elég korrekt szerelvény