52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bal0924 #50847 Én még régimódi vagyok. Legyen fogható bizonyíték, hogy megvan nekem a játék/kiegészítő. -
Link31 #50846 Megnéztem a halom módot és valóban az volt a ludas!
Köszönöm! -
Axtros #50845 Nézd meg, hogy nincs-e olyan modod, amelyik a forgalmat befolyásolja. Ami lehet, hogy 1.28 alatt még jól működött, de 1.30 alatt már nem. Sajnos verzióváltáskor sok módot már nem lehet használni, és csak reménykedhetünk abban, hogy lesz a mód esetében is update. -
Axtros #50844 Azért, mert a dobozos verziónak vannak korlátai, amelyeket nem minden esetben lehet megoldani azonnal. A dobozt természetesen előre be lehet szerezni, de a steam kódok kiadása nem biztos, hogy kiadható a megjelenésig, elkerülve a csalásokat. Egyébként egyszerűbb megvenni a steam-en keresztül, mint feleslegesen üres DVD tokokat gyűjteni. -
Link31 #50843 Sziasztok!
Lenne kérdésem, hogy 1.28 alatt volt forgalom, de 1.30-nál pedig eltűntek a járművek az utakról!
Mit lehet tenni, hogy ismét közlekedjenek a járművek?
-
Bal0924 #50842 Sziasztok.
Az hogy lehet hogy letölthető állapotban már megjelent de dobozosan meg, még 9nap.
Nem képesek szerezni egy hülye dobozt és felcinkézni? -
peti79 #50841 Már megjelent.:) -
bajusza #50840 restacar.hu oldalon minden le van írva. -
Cziras #50839 Sziasztok, szép napot :) Én nem rég kezdtem a játékot Fel van telepítve a játék. Az alapjáték. Már Elit szinten vagyok.
Látom itt ugye a képeket, meg hogy többen vannak olyanok akik Magyarországi pályán vannak..
Honnan lehet ezeket a bővítményeket megszerezni és hogyan kell berakni a játékba? Köszönöm a segítségeteket előre is. -
Axtros #50838 A blog-on le volt írva.
To be more specific, we are planning to release the DLC in afternoon hours our local time - Prague, Czech Republic (GMT+1). We are planning a pizza party in the office to celebrate the occasion! ;)
Please be aware that in places ahead of us on the clock like Australia or China, it may be very late night already and the calendar may even show a new day. On the other hand, for our fans in Brazil or Canada, it will still be morning hours. -
sziasztok nem tudjátok hogy mikortól érhető el az Olasz térkép?
Ma este télapóra?
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2017.12.05. 11:50:37 -
Axtros #50836 Megjelent a Promods 2.25. Ez már kompatibilis az 1.30-as verzióval. -
Rákonfigolod a kormány egyik gombjára a sebváltó gombot ami osztja a sebességeket és beállítod, hogy alapban 1-6 legyen, ha megnyomod a gombot, akkor pedig 7-12. Nálam így volt, azt hiszem a tartomány szerinti felező volt az. Nem tudom ez így van-e még vagy változtattak rajta. -
Ezeket néztem én is, ilyesmi nélkül nem megoldható sehogy? (olcsóbban
)
-
Stefan28 #50833
-
mardal #50832 Vagy ezzel:
Utoljára szerkesztette: mardal, 2017.12.04. 18:20:28 -
sztamas65 #50831 https://www.ebay.com/itm/ALMAR-SKRS-gearshift-knob-to-a-MAN-TGA-and-TGX-truck-ATS-ETS-G27-G25-G29-Shift/272619219349?hash=item3f795f2995:g:FqEAAOSwWxNYym2M
Talán ez. :)
-
Kérdés... van valami megoldás hogy 12 sebességes módban tudjak viszonylag kényelmesen menni a sima logitech g29 H váltóval?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.12.04. 15:14:09 -
ets2.lt
Ott van.
-
BigdaweM12 #50828 valaki esetleg tud az 1.30as verzióhoz winter modot? frissítés előtt egy héttel találtam egy egész jót működött is 1.28al de 1.30at már nem támogatja -
Axtros #50827 -
mumus70 #50826 Várj amíg frissítik a modderek. -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
TGabesz87 #50824 Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy nagyon rég óta haszálok egy Volvo FH 2012-höz egy modot de most hogy volt verzió váltás nem müködik.
Mit tudnátok tanácsolni mit tegyek?
New Volvo FH 2013 v 3.0 ez a mod az.
-
sgforum #50823 -
Az egész ETS2 közösség ezzel van...
Ahogy a szabályzatból idézzek az FB csportból..
"gen, drága barátom, el lett mondva, hogy NEM hivatalos SCS a multi,
így várni kell, amíg frissítik a klienst.
CSAK 64BIT-es rendszerrel működik!
Ha hibaüzenetet kapsz, OLVASD el, FORDÍTSD le. - SZAR VERZIÓD VAN
A NEM megfelelő verziószám miatt NEM fog futni a játék.
Még mindig kell MINIMUM 2 óra offline játék, publikus profil ahhoz, hogy multizhass.
Regisztrálni kell, a @ jelet innen másold ki, vagy jegyzettömbből.
Truckersmp.com - Oldal alján a verzió.
MINDIG ellenőrizd le! MINDIG!
Ha nem megy továbbra sem, JELENTKEZZ KI MINDEN BÉTÁBÓL.
Csoport kereső / google segít!..
-
valaki tud nekem ebben segiteni?
-
Hogy te milyen népszerű vagy a steamen!
-
valahogy ismét megtalált engem valami KAMUS idegen
kérlek jelentsétek őt
http://steamcommunity.com/profiles/76561198082284008/ -
peti79 #50818 11.39€ most a cdkeys-en. -
mumus70 #50817 az ára is baráti lesz.... :p -
Axtros #50816 2017. december 5.-én jön az Italy DLC. Itt olvasható a nagy hír. Még pizzázni is fognak a megjelenés után a fiúk. :) -
mumus70 #50815 -
pont ezen mutatkozik meg, hogy ez egy vírus...vírusírtás, ha nem megy új OP rendszer...de ez csak az én véleményem! -
gabesz? ez valami joci vagy ki a ...szom
még jó h jelentem -
hát nem tudom de ugyan az szórakozik velem az se tudom ki ez valójában de ugyan azt hajtogatja nekem -
van 100barátom steam-en. Soha nem kaptam ilyen jellegű megkeresést.
Miért nem a steam felé jelzed?
1. A Steam minden beszélgetés elején szól, hogy a jelszavad senkinek.
2. Ha bekamuznak neked egy ilyet és TE kis naív elhiszed, az jó tanulópénz.
Jelentheted a fiókot...
Ahogy Wollnerd írja, nálad van valami gubanc, mert hetente 1x jössz ilyen dologgal :D -
Én aktív steames vagyok és mégsem kaptam ilyesmi privát üzeneteket soha, sőt egyáltalán semmilyen üzenetet sem! (csak egy-kettőt egy baráttól, nincs sok barátom a Steam-en) És ahogy utánanéztem a neten, csak a barátok között csak lehetőség privát üziket (gondolom chat formájában) küldeni a Steam-en!!
Valami gebasz van nálad, ha te kapsz ilyeneket......
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.11.28. 18:41:26 -
hali megint felvett valami idegen ezzel a szöveggel:
Szia , szerencsés játékos!
Örömmel közlöm veled, hogy a mai nap nyertél 30€-t! :)
Hogy, hogyan is nyerhettél?
Minden nap, magyar steam csoportokból kisorsolunk némi összeget.
Ha szeretnéd átvenni a nyereményed közöld velem! Ha viszont mégsem élnél a nyereménnyel akkor esetleg felajánlhatod egy barátodnak vagy valakinek, ha mégsem tennéd akkor új sorsolásra fog sor kerülni!
E-mail címünk: [email protected]
Üdvözlettel FreeEuroGroup!
ez a steam profilja: http://steamcommunity.com/id/jociid/
NE HIDDJÉTEK EL NEKI UGYANIS 101% HOGY KAMU=ÁTVERÉS!!
gondoltam jelzem mielőtt bedőlnétek neki
-
cxaxoxc #50808 Végre eljött az idő... Már nagyon régóta vártam ezt a pillanatot, köszi SCS!