52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
.... és, most ezt -
-
frank007 #33373 Lovasberényt kétszer írtam! Bocsi! :) -
frank007 #33372 Székesfehérvár, Oroszlány, Mór, Bodajk, Lovasberény, Gárdony, Velence, Csákvár, Lovasberény, Százhalombatta, Ercsi, Adony és Pusztaszabolcs lesz benne pluszban a következő verzióban! Emellett az egész pályára (a régi részekre is ) beraktam egy csomó részletet!
-
És a kövi verzió már teljes verzió lesz vagy a Béta javítása? :) Csak érdeklődöm. :) -
sewy21 #33370 gőzerővel dolgozik a bővítésen... 

-
frank007 #33369 Hali! Nemsokára jön a következő verzió!
-
Hapho #33368 -
Sziasztok, Valaki tudna segíteni egy kicsit az OFF Topikban?? Előre is köszönöm. :) -
Mandoki72 #33366 Hali mindenkinek! frank007 mester
folytatja vajon a magyar térképet? Addig is pár kép magyarból.
-
sajnos teljesen így van…. -
avus #33364 Ehhez a játékhoz azért nem árt kamionbuzinak lenni. :) -
egyáltalán nem rossz, csak lehetne szimulátorabb is. nagyon jó a hangulata, a játék rendszere is ötletesen fel van építve(saját cég, alkalmazottak, hitel, stb...)
alapvetően jó játék, csak nekem mint szimulátorosnak hiányoznak a felsorolt funkciók. mindeképpen érdmes megvenni, ha egy kicsit is érdekel a téma. engem korábban nem érdekelt, de megfertőzött rendesen :) -
Nyiri #33362 Elég masszívan elvetted a kedvem a játéktól :) -
*figyelembe kéne venni -
rengeteg egyéb dolgot sem szimulál. az ETS1, German, Scania, ETS2 gyakorlatilag tök ua., csak folyamatosan javult a grafika. egy csomó dolgot kihagytak, amitől igazán szimulátor lehetne. csak néhány példa:
- a rakománynak csak a súlya van "szimulálva", az teljesen mindegy, hogy folyadékot vagy szilárd cuccot viszel
- a rakományra ható erők "szimulálása" kimerül abban, ha túl gyorsan mész, felborulsz...
- külön fizika mod kell az élethű fizikához - vicc
- az AI u.olyan hülye, mint az ETS1-ben, vagy a Germanban
- gyalogosokra nem kell figyelni a zebrákon, mert nem kelnek át
- hiába raksz fel plusz kürtöket, a hang u.az marad(bekapcsolt tetőkiegészítők mellett is)
- az autópályákon olyan éles kanyarok vannak, mint egy versenypályán
- a fuvar végi értékelés nagyon le van egyszerűsítve
- a nagyobb kabin nem jár sem fogyasztáscsökkenéssel, sem hatékonyabb pihenéssel, csak optikai tuning
hirtelen ennyi jutott eszembe. az értékelésnél figyelni kéne venni a pótra ható erőket, a rángatást, túl hirtelen fékezéseket(->törékeny rakomány), értékelni kéne a fogyasztást, a közl. szabályok betartását, a pót sávon belül tartását, és még jópár dolgot. így ez egy jó kamionos játék, amit ha szarrá moddolsz, akkor kezd szimulátorra hasonlítani. de a fotó módot rendkívül fontos volt kifejelszteni...
és akkor hol vannak még az évszakok, a köd, az érezhető oldalszél és egyéb, szimulátor szempontból tök mellékes paraméterek. -
videoton #33359 Sziasztok! Tök jó,hogy tudtok válaszolni az embernek ha kérdez! Azt hittem a kezdőket segiteni kell,de lehet hogy tévedtem! Nem akarok senkit megbántani,tehát előre is elnézést,de nem hiszem hogy olyan nehéz lenne válaszolni kérdésekre! De jó ez az oldal! -
Dévid112 #33358 Jó én is gondoltam rá! -
Nyiri #33357 Nincs benne alapból? Az elég gáz. Minek szimulálják a napokat ha mindig nyár van? Azért ez szomorú :( Biztos jön majd DLC-ben persze pénzért. -
Dévid112 #33356 Hali valaki nem tud egy jó tél modot?
Előre is köszönöm! -
Dévid112 #33355 Üdvözletem!
Megkapta az első gépét a David Logistics! Köszönettel : tomi161996
Parkolóban 45-ös
Másik oldalról(egy kicsit sötét)
metaxx, MexxHUN,
-
Nyiri #33354 Igen. Gondoltam rá mert fillérekért van. Egy gond van hogy lenyomtam 4500 km-t és már most kezdem unni, pedig már fél európát lenyomtam. -
fagy53 #33353 Még mindig jobb mintha kapnál egy levelet, erre is volt példa!
Vedd meg, megéri! -
Nyiri #33352 Erre tippeltem -
szándékos szívatás a tört játékban.. -
Nyiri #33350 Az normális hogy a kék Volvo kamionom néha gondol egyet és átfesti magát rózsaszínre? Ezt már 2x játszotta el. Elég ronda. Nem grafikai bug mert minden szép csak a kamion lesz metál rózsaszín. -
ntex #33349 Nem tudom volt-e már :D
-
metaxx #33348 -
Szép napot:)
45-ös:
Punky,AttilaRO,LiTLLee,SZABI,kamionos dzso -
-
Vadgalamb #33346 Köszi. -
zorba3333 #33345 A légnyomással kapcsolatos "probléma" azért merül fel nálad, mert játékon belül be van kapcsolva a légfék szimuláció.
Ezzel, és több hasonló aprónak tűnő, de összességükben jelentőssé váló opciós lehetőségekkel próbálták a fejlesztők tovább fokozni a valóság közeli élményt.
Amennyiben nem tetszik ez az opció, akkor a Beállítások / Játékmenet panelon a "Légfék szimuláció" opciónál vedd ki a jelölőnégyzetből a pipát. Ezzel ez a gond máris letudva.
Az alaptérképen a kamionkereskedők listáját itt találod:
Kamionkereskedők
-
Vadgalamb #33344 Köszönöm ezt a részletes tájékoztatót, nekem még hasznos volt.
:D
Alacsony légnyomás hiba üzenettel elég gyakran leáll a kamionom, néha a fuvar közepén, a zöld lámpa előtt. Idegesítő, hogy ilyenkor üres + padlógáz kombót kell csinálnom, hogy menni tudjak, pedig mindig javítom a gépemet.
Ezt hogyan lehet megszüntetni?
Más: Volvo kereskedőt merre találok?
Köszi. -
BPO 478 #33343 -
BPO 478 #33342
Sziasztok kérdezném hogy lenne egy olyan ember aki belekezdene egy Iveco turbostarba????
-
Nagyon szép haver
-
videoton #33340 Sziasztok! A Gyári ETS 2-vel gyönyörűen fut a magyar map,és sok helyre be enged pl: Budapestre! Már csak a forgalmat,meg a gyalogosokat kellene beállitani! -
kamionos dzsó #33339 Azért ilyen mert egy elég gyenge gépem van. -
Az oldalról letöltöd, beteszed a mód mappába, a profilodban aktiválod. :) http://ets2.lt/en -
breki123 #33337 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni honnan tudok letölteni tuning packot? Válaszokat előre is köszönöm! -
AttilaRO #33336 szep gepek sracok