52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
ha nem steam-es a játékod, beírod steambe a kódot és máris steames a játékod.. úgy a legújabb frissítéseket is mindig hamarabb megkapod ;) -
Sziasztok!
Lisszabon-Drezda 2892 Km
Végre Szászországban! Innen már egy ugrás a lerakó!
További szép estét mindenkinek! -
Ha nem steames a játékom, és megveszem, szerinted tudom egyesíteni őket? Elvileg gfc-be teszi, van hozzá programom, kicsomagolom, beteszem az ets 2 mappába, megy?
Így nem merem megvenni. Pedig ennyiért nagyon megérné.. -
steam-en 1500ft a játék, 750 ft a dlc és 147ft a festés csomag :) -
kristóf497 #33691 Jó estét! 

-
kisfüsi #33690 Estét! Múltkor lehet rosszul olvastam, de nem a héten adta ki Frank007 a magyar mappot? (ha jól tudom bővítve, javítva) Köszi! :) -
szgabe #33689 Bocs a dupláért.
Itt kapunk infót róla, hogy honnan tudjuk leszedni,ha kész? -
szgabe #33688 köszi!
-
;)
-
Balu96 #33686 Bocs , Segítségeteket kérném, Grafon mit vegyek fel ,hogy az út szélén lévő bóják foszforeszkáljanak? -
Balu96 #33685 truck kills woman -
sewy21 #33684 nem maradtál le semmiről...teszteltük a mapot...:)...az utolsó utáni simítások zajlanak a térképen...lesz sok meglepetés benne... 

-
-
szgabe #33682 Helló! Úgy látszik nem figyeltem eléggé. Ez már egy újabb változata a Frankie féle térképnek? Mert a 0.8.5-ös verzióban még nem volt kész a velencei-tó.
Lécci áruld el honnan tudom letölteni! -
sewy21 #33681 Üdvözletem...ismét hoztam két képet, remélem ma elsőre is sikerülni fog... 

a főnök magyaráz Fehérváron a Csóri uti telepen...
Iveco-s kollégával kávéra összefutottunk a Pákozdi pihenőben, kv után go tovább...
-
-
Hungarykum #33679 Steam-en most 3000Ft Going East DLC-vel együtt.
CD Galaxis-nál ugyanez 5000Ft -
madarsziszi #33678 köszi az infót -
Mek kel veni az eredeti lyátékott -
madarsziszi #33676 sziasztok ha a vontató rozzsaszinü lessz mit kell tenni -
sewy21 #33675 hali! a 7es és M7es közötti partrész...régi NDK-s szabadstrand...
...képet még nem tudok felrakni sajnos
-
Mandoki72 #33674 Néhány pesti kép.
-
Mandoki72 #33673 Hali. Hangulatos képek. Ez melyik része a tópartnak tudsz felrakni egy kistérképes képet is? -
sewy21 #33672 ha-ha-ha...:D...nem jó linkkel szúrtam be a képet...pardon...:D...na mégegyszer...
szóval...Velencei-tó partja, naplemente, romantika, stb...
remélem most jó lesz, a másikat vmelyik admin legyen szíves törölni, dánkebitte...

-
Itt van tőlem is egy kis videó :)
-
Tetszik a kontraszt a képeken :)) -
?
-
sewy21 #33668 szép estét/délutánt!, kinek mi... 
hoztam két képet...az első hol máshol készülhetett volna, mint a naplementében, a Velencei-tó partján...
a második pedig a Transintertop telephelye Környén...
-
-
Szép Délutánt:)
Pár kép tőlem is:
Vajo,Punky,tomi0113,kamionos dzso,gordon 24 -
-
vajo #33665 -
vajo #33664
-
placido #33663 köszönöm a válszt -
zorba3333 #33662 Kezdjük az elején....
"a másik után kicsit üresnek találom"
Pontosan melyik verzió után találod üresnek?
Az 1.3.1 már erősen elavult verziója a játéknak. Azóta több grafikai motort is érintő változás történt a játékban, így javaslom legalább az 1.4.2, vagy 1.4.8 használatát.
"Az 1.7.0 asszem ez a megnevezése meghasználat közben folyton leál."
Az, hogy 1.7.0 alatt leáll a program az sok mindentől lehet.
Amennyiben eredeti a játékod, akkor leginkább a különböző módok összeakadásából eredően történik ilyesmi a játék során.
Javaslom nézd meg, hogy milyen hibát / hibákat ír a logfájl, és azokat korrigáld.
"A EAST GOING meg hibás mert menet közben elvész a potkocsi és a rakomány"
Az általad írt Going East DLC nem hibás! Azért tűnik el a pótkocsid, mert nem eredeti játékkal játszol. Ez egy kis "kedvesség" a fejlesztők részéről azok számára, akik nem vásárolták meg a játékot.
A nem eredeti játék használatából kifolyólag a következő "hibák" megjelenésére is számíthatsz:
- Random módon rózsaszínre váltó vontató
- Félpótkocsi talajba süllyedése
- Vontató menet közben leáll, mintha motorgondja volna
- Mentések elvesztése
- Sorozatos összeomlás, még akkor is, ha nincs módok miatti összeakadás
- Hangproblémák
- Online rádióadások sűrűn megszakadnak, vagy el sem indulnak
"gyanakszom a 32 bites winre"
Semmi köze sincs a jelenlegi problémáidhoz -
Tommyka21 #33661 Ved meg a játékot és nem vész el a pótkocsi 

.
-
placido #33660 sziasztok. valaki adjon már tanácsot mejik verziót használjam? a sima 1.3.1 verzió megy de a másik után kicsit üresnek találom. Az 1.7.0 asszem ez a megnevezése meghasználat közben folyton leál. A EAST GOING meg hibás mert menet közben elvész a potkocsi és a rakomány. nem tudom minek tudható ez be de gyanakszom a 32 bites winre -
BigdaweM12 #33659 kösz de a játékhoz kéne :D -
Aha
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
BigdaweM12 #33657 16 sebességes váltót tudna linkelni valaki? -