52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • lorci
    Tessék :)
  • Kamionos Dévid
    Jó napot neked is! Kaphatnák a pótkocsiról egy linket?
    Előre is köszi!
  • kisfüsi
    Jó napot! Ilyen se volt még hogy nem kellett ki szállnom, jött 2 fickó és kiponyvázták :)
  • kcsbubi
    Szia. Én ezt az oldalt ajánlom. Nagyon barátságos árak vannak.
    Euro Truck Simulator 2
  • Rollerboy94
    Téli vezetés (mondtam lehet 80 90 menni benne)

• vajo
  • barni1122
    Én ezt találtam neked és a videó címéből úgy jött le, hogy működik 1.8-al .
  • Szabi #34048
  • Tommyka21
    Hali!
    Ja, én is onnan rendeltem.
    De a szállításért nem kell fizetni. 4900 Ft felett Pick Pakk Pontba ingyenes .
  • Varga Lacee
    Asszem itt a legolcsóbb, plusz még 500 pénzért a "szádba" hozzák :)

http://cdgalaxis.hu/PC/20913/euro-truck-simulator-2-gold.html
  • Rollerboy94
    Olyan gondom lenne Volvo Fh 16 (2013) keresek modot amivel kicsit jobban személyre lehetne szabni eddig 1 DB találtam de az sincs 1.8.2 kibékülve a Kamion belseje tiszta piros lesz

• Axtros
    Pontosan melyik típusok vannak liszenszelve?
  • Szabi #34043
    elég ezt a topikot, vagy ezt az oldalt nézegetni :)
  • koj
    Sziasztok! Van olyan mod, amivel drágábbá lehet tenni a fuvarokat?
  • Krisz1117
    Nagyon köszönöm a segítséget :D

Igen, remélem, hogy a karácsony közeledtével lesz majd valami akció, leárazás, akkor a következő 1-2 héten folyamatosan nézegetem az árakat, aztán megveszem, ha leárazzák.

Köszi még egyszer :)
  • Szabi #34040
    Szia,
    beregisztrálsz Steam-be, kosárba teszed a játékot, bankkártyával, paypallal és még vagy tucat egyéb fizetőeszközzel fizethetsz, utána a steam profiloddal bejelentkezve a kliens programba, letöltheted bármelyik eddig megjelent kiadott és béta játékverziót, ha simán az alap letölthető verzión hagyod, akkor automatikusan megkapod a legújabb kiadott friss verziót, ha béta frissítésre váltod, akkor automatikusan megkapod a legújabb béta verziókat

elméletileg 8nap múlva beindul a Steam téli akció és akár -75%os áron veheted majd meg a játékot és a dlc-ket
  • Fokker
    így készül a Streamline:

Scania találkozó:
  • Krisz1117
    Sziasztok!

Hosszú idő után végre elhatároztam magam, és tervezem a játék megvásárlását steam-en.
    Valaki ebben tudna segíteni (PM-ben, vagy akár itt), hogy ez pontosan hogy működik?

Elsősorban a fizetési rész érdekelne, de ha valaki nagyon ráér, megköszönném, ha írna egy bővebb tájékoztatót, a vásárlás, letöltés, telepítés, játék futtatása részekről is, hogy miben tér el mondjuk egy hagyományos letöltéstől, stb.

Illetve még az is érdekelne, hogyha most megveszem, akkor az milyen verziószámú lesz? Már bent lesz az összes új patch, vagy alapból egy régebbi verzió lesz, és azt kell majd lépésről lépésre felpatchelni az újabb kiadásokkal?

Köszönöm a segítséget
  • Szabi #34037
    azt nem tudom, de a frank féle térképen bent lesz :D
  • tomcsa4
    De jópofa ez a kis italozó. Alapból benne van?
  • Rollerboy94
    Jó eredeti mapra nem kell hozzá TSM
  • Szabi #34034

• szavulyzsolt
    Szia. Az a wintermod, amit Rollerboy94-nek ajánltál, az csak a TSM térképhez jó, vagy fel lehet tenni az eredeti mod nélküli játékhoz is (1.7.1-es frissítésem van jelenleg).
    Köszi
  • Suba1993
    Vedd meg eredetibe a játékot, mert ezt a hiba nagyrészt csak a "kalóz" verziókra jellemző, ha jól tudom, bár nem tudom, hogy a tiéd eredeti-e, de feltételezem, hogy igen, de ha még is csak eredeti, akkor valami, mod probléma lehet.
  • Suba1993
    Nem hinném, hogy a daf 1200 Km-t menne el 1200 literrel. Sokat jártam a játékba Daffal és mindig kb 3600-3700 Km-t tudtam elmenni egy teli tankkal
  • Axtros
    Ha egy autópálya úgy lefagy, hogy tükörjég lesz rajta és úgy csúszik mint a winter módban, akkor a valóságban egy rollert sem engednek rá fel, nemhogy egy kamiont. Az autópályákat mindenhol takarítják, sózzák és homokozzák, ha pedig ez nem elég, akkor lezárják.
  • Axtros
    Az új Volvo üzemanyag konfigurációja eléggé érdekes. 4x2-es felépítésben teli tankkal 1398 litert lehet bele tankolni, ez a maximum, ami 5628 kilométerre elég a számítógépe szerint. Összehasonlítás képen egy DAF-ba 4x2-es felépítésben 1200 litert lehet bele tankolni, ami 1200 km-re elég. Az összes többi típus is eltérő adatokkal ugyan, de arányaiban a DAF-hoz hasonlít.

Ez azért érdekes, mert így egy új Volvo-val megjárom az Európa-Afrika (TSM map) chartert oda vissza úgy, hogy csak a 30-40 euró centes literenkénti arab gázolajért kell fizetnem, azaz Európában nem is kell a kb. 1.30-1.60 eurós/liter árfolyamon adott gázolajat tankolnom.
  • AudiQuattro
    Új DLC 580 forint..

• angelmax
    Sziasztok, egy kis segítség kellene, játék közben a kamion ( mindegy milyen típus ) átváltozik rózsaszínűre, hiába festetem át újra és újra előjön ez a hiba.
  • AttilaRO
    szep gepek,egy jo teli modot valaki ?Koszonom

• hotwheels
  • devid13
    valaki tud kamion szerkeszteni?
  • fagy53
    Axtros-szal kell, hogy egyetértsek, a hosszabb távú fuvarok hidd el, hogy izgalmasabbak lesznek, megszívtam én is egy párszor....de kezdetben szórakoztató és egyáltalán nem unalmas ez a mod!
  • Rollerboy94
    Hát nekem sikerül benne autópályán (bár jóval több idő kell hogy felgyorsuljon) 85 90 km/h bár abba egyet értek hogy a pálya nem szokott ilyen havas lenni de a az is le tud fagyni és az eredmény ugyan az szóval nekem bejött csak rá kell szokni egy kicsit
  • Axtros
    Vedd meg eredetiben és akkor nem lesznek problémáid!
  • Axtros
    Azért ez a winter mod egy idő után eléggé "idegesítő" tud lenni. Az, hogy az alsóbb rendű utak havasak, csúsznak és lassan lehet rajtuk csak közlekedni még rendben van, de az, hogy az autópályákon is ugyan ez a helyzet, az már illúzió romboló. Az autópályákat és a városokban azért - általában - szokták takarítani a havat.
    Ebben a módban csak egy kis ideig élvezet a csúszás és az ennek megfelelő vezetési technika kidolgozása (bár ez tényleg jól szimulálja a program), de rendesen fuvarozni nem igazán lehet, mivel az autópályákon sem lehet menni átlagban 50-60 km/h-nál többet. Így meg a nagyobb pénzt hozó sürgős fuvarok elvesznek.
    Az meg vicces, hogy az alagutakban tökig ér a hó!
  • becike22
    Hali! Miért van az,hogy akár mit bemásolok lefagy/ Camion,pótkocsi.... egyéb kiegészitök/ akár folytattom vagy elöröl kezdem,ha meg egy másik map-ot másolok be nincs az a kod amivel elindulna a játék. Mit csinálok rosszul????????????????,
  • kamionos dzsó
  • ronso

• hotwheels
    köszi! :)

Tommyka21 - Fő a változatosság! :D