52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gepesz89
    sziasztok valaki tudja hogy a magyar mapon hol van volvo kereskedés?
  • Mandoki72
    Szép napot mindenkinek. (1.7.0 verzióval)
    Néhány kép az új térképről.Amiért köszönet frank007 nek
    Nemsokára eljön ez az idő is,de kárpótoljon az, hogy a haver mehívott egy kávéra.
    De hogy a dinnye is déli gyümölcs lett, azt nem tudtam

• maujuri #34213
    Én is 6000 ért vettem anno, de használom a mapot 1.8.2.5 patchel.
    Semmi probléma, én kérek elnézést, nem támadni akartalak.
  • max10076
    Ok bocsi a kirohanásomért de nem szeretem a csalókat mert ha nem tud megvenni egy ilyen játékot amit szeret akkor ne akarjon játszani.
    Megpróbálom avval is amit írtál hátha avval megy.Egy próbát megér!
    Még egyszer bocsi!
  • max10076
    Még hozzá teszem azt is hogy én 27 £-ért vettem anno nem 3000Ft-ért!
  • maujuri #34210
    Elnézést, nem rágalmazni akartam, de miért is nem használod az 1.8.2.5 patchet? Frank mapja megy azzal
  • max10076
    Tudom hogy melyiknél tartunk amúgy ez elsőkként rendeltem meg mert ez a játék megér ennyit!!!!!!!!!!!
    Én a magyar mappot akarom használni és ahhoz az 1.4.8 kell!!!
    Olvass előtte mielőtt rágalmazol!!!
  • maujuri #34208
    1.4.8 patch??
    Gondolom nem eredeti a játék. Mivel már 1.8.2.5 nél tart.
    Szerintem 3000 forintot megér hogy működjön.
  • max10076
    Ez sem jött be mivel ha módosítom a mod mappát nem akarja látni és csinál egy sajátot megint amiben ugye nincs benne a magyar map.Biztos csak nálam van a hiba és én bénázok ennyit mivel másnál megy de hogy ennyire ne akarjon elindulni...
    1.Letöröltem a játékot.
    2.Kitöröltem minden mappát ami hozzá tartozott.
    3.Feltelepítettem a játékot,beírtam az aktiválókódot.
    4.Felraktam az 1.4.8 pach-ot.
    5.Csináltam egy profilt amin elvittem 1 árút a megadott helyre és ezt mentettem majd kiléptem a játékból.
    6.Elindítottam a játékot,csináltam egy új profilt itt bejelöltem mindent ami a magyar map alkalmazásához kell.
    7.Elindul a betöltés Frank007 betöltőképernyőjével.
    8.Kiírja a lent írt dolgokat.
    Semmilyen mod nincs bent csak ez az egy.
    Megüt a guta már hogy nem indul.
    Le a kalappal, nagyon jó lett a map.
  • zorba3333
    A profilodhoz tartozó config fájl miatt van a hiba.

Javaslom a következőképp indítsd a térképet.
    Készíts egy új mod mappát, a jelenlegit nevezd át valamire (pl: mod_oroginal).
    Teljesen mindegy mire, a lényeg, hogy a játék ne tudja az eredeti elérési útvonalon olvasni az gyári mod mappát.

Az új mod mappába másold be a térképet, majd indítsd el a játékot.
    Ügyelj rá, hogy egyéb kiegészítőket első körben ne aktiválj a térképpel.
    Készíts egy teljesen új profilt, illetve csináld végig a hungary.mbd kiválasztása + mód engedélyezése protokollt.
    Ezt követően működnie kell a játéknak.

• Krisz1117
  • max10076
    Igen.Mindent beállítottam ahogy kell mert a régi magyar mapp volt fent nekem valamikor.Sőt nincs bent más mód szóval nem is akadhat össze semmivel.Ezt írja ki:

"Probléma a játékállás betöltésekor!
    Nem sikerült betölteni a játékállást.A fenti információ alapján megpróbálhatod kideríteni ennek okát,de megpróbálkozhatsz egy másik játékállás betöltésével is.

A problémát a következő esetek okozhatják:
    1. A mentés nem kompatibilis a jelenleg telepített modokkal.
    2. A betölteni kívánt játékállás letiltott vagy eltávolított módokról tartalmaz információt.
    3.Egy gyenge minőségű mod tönkretette a kiválasztott játékállást.
    4.A mentés során vagy röviddel azután lefagyott a számítógép ami tönkretette a mentést."

Szóval feltelepítettem a játékot a gépre.
    Elkezdtem játszani csináltam egy mentést és csináltam egy másik profilt amin már bekapcsoltam a magyar mappot és átállítottam a másik dolgot is. Utána elindítom a profillal a játékot már a magyar betöltő csík töltődik nem a szokásos.Utána jelenik meg ez a szöveg.
  • Varga Lacee
    borulás
  • Varga Lacee
    Ne siesstetek, mert úgy jártok mint én :(

• kisfüsi
    Estét! :)
  • Misuka963
    Jó képek,és úgy látom már nagyon ígényes lett a map.
    Nagy gratuláció frank-nek ;)
  • Krisz1117
    Magyar map berakása ott van az "olvass el!!!.txt"-ben, elolvasod, és megcsinálod amiket kell, és menni fog.

Kérdés; megtaláltam az új Volvo kamiont a játékban a kereskedőnél, de az új Mercedes, stb kamionokat nem találom egyik kereskedésben sem. A Volvo-t például egy kiskereskedésben találtam meg, lehet, hogy a többi új kamion is csak a kicsikben van meg?

(Kicsit logikátlan, de a Mercedes nagykereskedésbe nem találtam meg az új Mercedes kamiont.)
  • sure
    Frank és a többiek: Nagyon hangulatos, igényes lett a map, gratulálok! (legalábbis am ennyi egy darab Mór-Észak Pest fuvar alapján látszik)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha már a Szoborpark mellett vezetett utam, nem hagyhattam ki a fotózkodást. Szerencsére nyitva hagyták a hátsó kaput, és be tudtam lógni :P

https://lh5.googleusercontent.com/-7IOQ0UmF7Yc/UqyzPkWaSeI/AAAAAAAAAgc/1COL3c1c33Q/s1280/ets2_szoborpark05.png

Megfontoljuk az üzenetet!

Lágymányosi híd, budai panoromával
    https://lh4.googleusercontent.com/-MmAhJJX524U/UqyzQrLlR8I/AAAAAAAAAgo/29gDUiVi1ZM/s800/ets2_szoborpark07.png

Könyves Kálmán körút - Kőbányai út kereszteződés
    https://lh6.googleusercontent.com/-3lRzUOs7_tM/UqyzQ3q6baI/AAAAAAAAAgs/j586hEGqSPE/s1280/ets2_szoborpark08.png

Ugyanez goole maps street view-n

Köszi szépen!
  • sure
    #34169 -ben a link még műxik, onnan szedtem le én is.
    Restacarról én se kaptam visszajelzést, majd ígérem, elintítok onnan in egy letöltést a statisztikájuk kedvéért, a következő update-et meg onnan szedem majd már (ha lesz - remélem lesz...)
    Nagyon örülök hogy csak restacarról lehet leszedni a magyar mapot, órák óta várok nem aktiválta senki az accountomat. Valaki tudna dobni egy normális linket?
  • szgabe
    Szerintem nem megy 1.4.8-cal, mert nekem 1.7.1.-en tökéletesen műxik. A régebbi ment a régi verzióval, viszont nem ment az újjal.
  • Big Driver56
    Ja megvan csak nem is figyeltem! :D
  • Big Driver56
    Detto! Am hogy kell átállítani a játékmodult hungary.mbd-re ?
  • Hungarykum
    Megtudom csinálni csak nincs fent most a PS, de elküldheted és meggyógyítom :D
  • max10076
    Nem tudom mi a baj.Kitöröltem mindent.Teljesen újra telepítettem a játékot megcsináltam az első fuvart hogy legyen mentés utána a "mod" mappába beraktam csak a magyar zip file-t.Elindítom a játékot megint csinálok egy új profilt ahol bejelölöm a magyar zip file-t és átállítom a másik dolgot (nem jut az eszembe bocsi) elindítom és a betöltő rész már a magyar de amikor indítom megint azt írja ki hogy nem kompatibilis a játékkal a mod.Pedig 1.4.8 van fent és a magyar map is 1.4.8-at kér.Mi lehet még a gond mert mér ki vagyok.Egész nap ezt próbálom összehozni.
  • tomi0113
    Értem, az a legnagyobb baj, hogy a PS-het nem értek, amúgy a fülke teteje is fekete, nem tudnál nekem benne segíteni?:)
    Meghálálnám!:)
  • Hungarykum
    A szemöldök a kamion alapszínét használja, ezért. Külön meg nem festhető.
    Ha 2 színű festést használsz, akkor olyan színű lesz, amelyik részhez be van téve a szemöldök.
    A te esetedben a szemöldök a lökhárítóhoz, a sárvédőhöz és gondolom az aláfutásgátlóhoz van téve és csak a kabinnak van más színe.

A javítás PS-el megoldható. Meg kell nyitni a skint és a szemöldököt át kell színezni a kabin színére.
  • Big Driver56
    Oké! Köszi!
  • SirCaesar
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem linkelni olyan trailer packot, amelyeken valódi cégek festései vannak és kompatibilisek bármelyik mappal és 1.4.12-re is jó? Segítségeteket előre is köszönöm!
  • barni1122
    Neked ment az ezelőtti, bocsi a dupláért.
  • barni1122
    1.4-től felfelé az összes verzióval megy, amennyiben a magyar map előző verziójával játszottál, akkor csak ki kell cserélni a magyar.zip-et és a def.zip-et törölni, ha nem akkor új profil, magyar.zip kipipál és játékmodul átállítása hungary.mbd-re.
  • tomi0113
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy miért nem lehet lefesteni a szemöldökét?
  • botto0604
    Azt a hibát hogy lehet orvosolni Magyar Map-nál hogy nem jelennek meg a fuvarok? Először megjelentek de aztán elkezdtek fogyni. Most meg már nincsenek.
  • maujuri #34180
    a dokumentumokban a teljes euro truck... mappát másolt át máshova hogy ha minden kötél szakad meglegyen. Majd a dokumentumoknál lévőt töröld ki. Mindent. mikor újraindítod a játékot létrehozza megint a fájlokat. majd másold be a mod mappába a magyar térképet, és most próbáld. Ne feledd!! Elején csinálj biztonsági mentést mielőtt törölnéd a dokuból.
  • AudiQuattro
    Észrevettem egy hibát s streamline festés rossz helyen van az elején,a napellenző kitakarja.

• max10076
    Bajban vagyok!Felraktam a Hungary map 0.9-es mappot újból keztem a játékot de azt írja hogy "nem kompatibilis az utolsó mentéshez".Nincs is utolsó mentés???Mit csináljak?pls help!
  • kukubenko66
    Szia.

Nevezd át a TSM-Map_4_X_map.scs fájlt úgy, hogy írj elé 8-10 db z betűt, ez a módszer általában beválik.
    Így nézzen ki: zzzzzzzzzzTSM-Map_4_X_map.scs
  • Big Driver56
    Sziasztok! Melyik verzióval megy az magyar map? A régit ki kell törölni?