52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • sipi80
  • sipi80
    Köszönöm, azonnal dobom a képet :D
  • Hungarykum
    A data.hu-ra hiába töltesz fel képeket, mert az csak egy fájlmegosztó nem képmegosztó.
    Másrészt a link sem jó, amit kiraktál.

Én ide szoktam feltölteni a képeket: Képkezelő
    Feltöltés után ad 5-6db linket. (attól függ hova akarod kitenni)
    Ide az első link kell (közvetlen link). Ezt másolod, majd itt a fórumba a szövegdoboz alatt ott van, hogy "Kép beszúrása".
    Oda bemásolod a linket és megfog jelenni a kép.
  • AttilaRO
    sziasztok,az utolso TSM mapnal 5.x kell uj jatekot kezdeni ?Koszonom
  • sipi80
    http://data.hu/get/7235469/volvo.jpg
  • sipi80
    Hello. Ez az alvázmod meg van valakinek, nincs olyan magasan a hátsósárvédö mint az eredeti modelnek a játékban. Köszönöm a válaszokat.

http://data.hu/get/7235469/volvo.jpg[/IMG]
  • zorba3333
    Nézd meg ezt a módot:
    Tuning pack 2.4
    Bemutatóvideó:
    Tuning pack V2.4 Demo

Ebben a kiegészítőben a rengeteg dekorlámpa, és dísz mellett megtalálod a következő kiegészítőket is:
    T.I.R tábla
    Transports Internationaux Routiers
    ADR tábla
    Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route)
    Zöld alapon fehér "G" jelzés (Max 80db zajkibocsájtással közlekedő jármű)
    Zöld alapon fehér "L" jelzés (Zajszegény autó. Ausztriában éjszaka is közlekedhet)
    Zöld alapon fehér "S" jelzés (Csak Ausztriában érvényes! Környezetbarát járművet jelöli.)
    Zöld alapon fehér "U" jelzés (Csak Ausztriában érvényes! Zaj, és környezetbarát járművet jelöli.)

Még nem volt időm próbálgatni, csak leszedtem, és belekukkantottam a fájlokba.
    Ez a verzió az eredeti 1.5.2 alá készített 1.8.2.3 alatt futó konverziója, így ha megvan az előző verzió, akkor túl sok újat nem fog adni.

Amennyiben használsz egyéb olyan módot, ami hozzátesz, vagy megjelenésében módosít olyan dekorlámpát, vagy díszt, amit ez a mód is tartalmaz, akkor célszerű az összeakadás elkerülése érdekében a teszt idejére inaktívvá tenni azokat.

Mivel ez csak egy 1.8.2.3-ra optimalizált átirat, így nagy valószínűséggel az új Scania Streamline vontató esetében a díszlámpák többsége nem fog rendesen működni, kivéve azokat, melyek pozíciói az előző "R" szériás járműveken is azonosak.

Ugyanez igaz a légkürtre is.

A táblák viszont nagyon valószínű, hogy problémamentesek lesznek, hiszen az előző verzióban is gond nélkül működtek.

(A magam részéről úgy fogom megoldani az esetleges működésbeli problémát, hogy egyszerűen kigyomlálom ezt a sok "karácsonyfa alkatrészt" és csak a kiegészítő világítást, táblákat, és a jelzéseket hagyom meg.)
  • LeWyTy
    Ha új játékot indítasz és kiválasztod a magyar modult akkor is?
  • fpurman
    Sziasztok az mitől lehet hogy amint kijelölőm a Magyar könyvtárat betöltésnél mindjárt lefagy a gép.
    Ha nem rakok pipát a magyar könyvtárhoz akkor tökéletesen fut a játék.
    Ez a verzió van fent
    HUNGARY MAP 0.9 FIXED
  • LeWyTy
    És ... "hamburger van?"
  • Fokker
    Fapuma. izé... Üvegtigris. Pont ott, ahol a valóságban: a Garancsi-tónál

• Gruudge
    Jó estét :) nekem igy néznek ki a nyergeseim:) jó utat mindenkinek:)

• kisfüsi
    Estét! Mindenkinek
  • Kamionos Dévid
    Nked is szép estét, itt van egy ugyan nem pont olyan de állatszállító! Remélem jó lesz:
    http://modsplanet.net/animals-trailer/
    AttilaRO
    Punky
    Martin bátyó:remélem jó lesz!
    És szívesen!
  • martin bátyó
    Szép estét valaki be tudna linkelni egy állatszállító trailert valami ilyesmit
    Segítséget előre is köszönöm

AttilaRO
    Punky
  • AttilaRO
    szep estet !

• hotwheels
    Rendben, köszi! :)
  • gordon 24
    hmm.... :-) de abban nem áll el a kocsitól? Én úgy emlékszem..
  • Szabi #34437
    fesd rá :D
  • Misuka963
    Maradjon így :)
  • gordon 24
    Egyszerűen sehol nem találok olyan módot ami a kamzi elejére rak úgy táblákat (pl TIR) hogy ne kelljen ilyen szarokat (fém rácsok meg stb) feltenni rá. Hanem csak simán a kasztnira tegye.

Régebben volt ilyen, de az új Volvonál az sem mükszik.

Tudtok ilyet?
  • hotwheels
  • Kamionos Dévid
    Szia!
    Én mindenhonnan szedek le módokat, de ajánlok párat:- www.modsplanet.net
    -ets2.lt
    -ets2-mods.com
    -www.simgamemod.com
    Innen szoktam módokat letöltetni!
    Egyedi festést pedig programmal tudsz megcsinálni, vagy az oldalra kiírod hogy valaki nem vállal skinezést? Aki elvállalta annak küldesz privát üzenetben hogy milyen festést akarsz és megcsinálja neked!(Nálam így szokott lenni)
    Mód berakás: A módokat letöltheted scs fájlba, vagy rar fájlba! Az scs fájlt bele teszed a mod mappába és a játék kezdése előtt ott van hogy szerkesztés arra rámész és ott kipipálod azokat a módokat amelyik kellenek neked!
    De ha amit letöltöttél és rar fájlba van azt ki kell csomagolni WINRAR-ral vagy Total Commander-rel, akkor kicsomagolója scs fájlba vagy tömörített mappába, ha van hozzá utasítás hogy pipáld ki a zip-et(tömörített) akkor nem kell megnyitnod hanem bepipálni a zip fájlt és akkor a módok bent lesznek a játékba ha bepipálod őket!
    Remélem segíthettem Neked!
  • Hungarykum
    Ha valamelyik tél módban van is módosítva a fizika, azt kilehet szedni belőle, ha nincs jelszóval védve.
    Ez nincs jelszóval védve, így kilehet belőle szedni a fizikát, ha értesz hozzá.
    Ha nem:
    Kibontod valahova, bemész a "def/vehicle" mappába kitörlöd a "phisycs.sii" fájlt.
    A módban lévő 6 mappát kijelölöd, majd becsomagolod "raktár (store)" móddal ".zip" formátumba.
    Tömörítés után a ".zip" kiterjesztést átnevezed ".scs"-re és mehet a "mod" mappába.

Tél mod v2
  • Scania20
    Valaki meg tudná adni a legújab TSM-map linkjét?

Köszi ;)
  • Fokker
    biztos ismeritek már páran:

• BigdaweM12
    hello mindenki! tudom már millióan kérték de nem voltam fórumközelben mostanában.. tud valaki küldeni egy olyan TÉL MOD-ot amiben nem kapar a gép csak havasok az utak? aki tud annak megköszönném ha elküldené privátban :)
  • Hungarykum
    MAN, Mercedes, IVECO, SCANIA, VOLVO, DAF, Reanault
  • kcsbubi
    Tipikus magyar új gazdag. Járdán megáll. Biztos még roki kártyája is van.

Irány a szerviz telep.

• mzsolti21
    TSM-en egyre több a hiba

• kecsa kamionos
    Helo!
    Valaki el tudja mondani nekem a magyar mapon lévő kamionkereskedőket?!
    Előre is Köszönném! :D
  • SimaSuna #34424
    látom nem érted :D

- ok
    - ok
    - nyilván nem a mod miatt kérdezem, de ne csak dinnyét áruljanak :D
    - igen nem próbáltam ki, valakinek el kell látni az ügyfélszolgálatot :D
    - nem arra gondoltam, hogy -20uró a csajoknak, csak mint a diszpécser vagy ki, lehetne pl csajok az útszélén...
    - majd keresek hétfőn :D
    - nem, nem a térkép hibája, csak én pl ennek örülnék, ha lenne :D

vágod? :D
  • fpurman
    Én ma az egyik Svájci autó pályán jártam úgy ,hogy lezárás volt szépen átmentem a másik sávba majd egyszer csak szemben jöttek az autók. Direkt 20-30km/h töszmörögtem,hogy megnézzem hol tudok visszamenni a saját sávomba de sehol nem volt ilyen lehetőség.
  • vajo
    Viszont neked is!
  • Krisz1117
    :D Nekem ilyen előzős probléma még nem volt...

Meg most még eszembe jutott egy, hogy néha a szalagkorlát, vagy betonfal, vagy akármi, ami van, nagyon közel van az úttesthez. Basszus, bárhol jártam úgy emlékszek, hogy legalább egy 20-40 cm van az úttest széle és a korlát között, de itt az utak döntő többségében ott van rögtön az út szélén, így gyakorlatilag "szorongok", amikor előzök egy lassabb kamiont, főleg ha oversize-os, mert alig férek el mellette, mert nem tudok odébb menni, mert egyszerűen nincs hely..
  • Szabi #34420

- kátyú van bőven, bár egyik se szándékos :D
    - útépítés sok van
    - a játékban nyárvége-ősz eleje van, most tényleg az a bajod, hogy egy mód miatt hülyén néz ki egy másik mód? hát ne használd azt a módot... :DD- ismét csak azt látom, hogy ki se próbáltad a térképet.. :D
    - írtam hogy van bőven.. de ha kipróbáltad volna a térképet...
    - a játékban nincs ilyen lehetőség, max fizetőkapu, programozzuk és modellezük le neked gyorsan ? :DD
    - én még nem találtam (bár nem is kerestem), de állítólag vannak :D
    - értem, a térkép hibája, hogy nincs zoci feliratos épület amiről most hallunk először :)
  • Misuka963
    Bejött az élet :D

Mandoki: Viszont
  • Krisz1117
    Valaki használ tandemes modot?
    Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy ez hogy is van pontosan.

Képeken, stb, úgy látom, hogy a kamionom "átalakul" egy teherautóvá, amin választhatok skint, illetve, hogy ponyvás, tartály, stb legyen, és a pótok, amiket viszek A-ból B-be, azok úgymond összemennek? :D

Szóval, aki ilyennel játszik, vagy kipróbálta, vagy simán vannak róla információi, legyen kedves ossza meg velem :)
  • Rollerboy94
    Már nem tudtam dönteni mit vegyek szinte mindenem volt már így hát gondoltam egyet és beruháztam egy Inport kamionra szerintem elég jól néz ki

• Mandoki72
    Mivel ünnepek alatt nem leszek fórumközelben ezért békés, Boldog karácsonyt
    minden forumozónak,és köszönet frank007 nek az áldozatos munkáért.
    valamint vajonak a fórum gazdájának.