52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
istenem -.-"
nem értem hogy ez miért akkora baj ._.
nem lehet valaki ekkora szemét,hogy ilyenért jelentsen
bocs de ez engem fel idegelt -
Stefan28 #51006 Na multiból az ilyeneket ki dobnám örök ban. Őszintén mi a f.....k dupla pót menny fel svédbe és hajrá szerencséd hogy nem találkoztunk mert akkor már rég jelentve lettél volna. -
Bukephalos #51005 Szerintem érdeklődj azon a forumon ahonnan letöltötted. Még akár magyarul is írhatsz, biztos tudnak segíteni. -
van egy program,aminek az a neve,hogy Tedit
na azzal a programmal lehet ilyeneket csinálni,ha nem gond be linkelem ide...
itt letölthető:
scs forum
egyébként nem akartam modolni,úgy értem inkább ehhez volt kedvem
ez a hátsó pótkocsi egyébként 3 tengelyes és nem 2 és a lényeg az,hogy úgy akarom valahogy megoldani,hogy ne lógjon bele a hátsó pótba illetve le a földre csak nem tudom hogy csináljam
mondjuk azt tudom hogy valamit át kell irni valamire
kérdés mit...?
Utoljára szerkesztette: ets2mpHUN0519, 2018.01.21. 13:39:52 -
Bukephalos #51003 Egyrészt nem teljesen viláágos, milyen pogrammal monyákoltál bele a játékba, másrészt egyáltalán miért kellett, hiszen a dupla pótok teljesen jól működnek a játékban, még kismillió modot is le tudsz hozzá tölteni . . . -
skacok
valaki tudna nekem segiteni?
egy programmal meg tudtam oldani azt,hogy ezt a hátsó pótkocsit tudjam húzni,nos valahogy nem úgy sikerült megoldani,ahogy kéne mert a hátsó része a pótnak le lóg a földig majdnem és az amúgy sérüléseket okoz,menni nem lehet vele
nos hogy oldjam meg,hogy azt is tudjam rendesen húzni? elég zavaró...
itt egy kép róla:
-
Trucker01 #51001 Na! Kényszerítés után beállítottam a rendes felbontást, és már működik! :D :) -
Trucker01 #51000 Viszont, ha a kompantibilitásnál beállítom, hogy rákényszerítse a 640x480-at akkor jó... -
Trucker01 #50999 A legújabb patch sem oldotta meg... :/ -
Trucker01 #50998 Feltelepítettem az origi cd-n lévő verzióm. Sosem produkált még ilyet, lehet zavarja az új konfig! :D ;)
Utoljára szerkesztette: Trucker01, 2018.01.20. 18:12:12 -
Trucker01 #50997 Legfrissebb geforce experience van fent.
Hogy megelőzzem az egyéb kérdéseket is:
i7-6700HQ 2.6ghz
geforce gtx 960m 1gb
8g ram
Fallout 4 fut full grafikán, tehát egyéb ilyen konfiggondok is kilőve... ;) -
5.1.2?
Jó verziót használsz?
1.30 a mostani :D -
Reszelő, esetleg egy erősebb szemüveg. Viccet félretéve: drájverfrissítéssel próbálkoztál már? -
Trucker01 #50994 Sziasztok!
Nemrég kezdtem újra játszani a gémmel... (5.1.2)
Mi van akkor, ha teljesen recés a kezdőanimáció és a menű is???
Olvashatatatlan minden... Hogy lehet ezt orvosolni?
Előre köszönöm a segítségeteket! :)
-
Jó ez a ProMods, de sűrű helyeken nálam csúnyán hazavágja az fps-t. -
angmar64 #50992 Köszi, eléggé kezdő vagyok, ezért nagyon meglepett. -
petidavid #50991 Rudi mindenhol ott van XD -
angmar64 #50990 Nahát mit (kit) találtam! Dijon környékén mentem el mellette.
[/URL][/IMG]
-
petidavid #50989 Köszönöm a gyors választ! :)
Megpróbálom ahogy leírtad :) -
Axtros #50988 mennyire járható út, hogy pendrive-val másolgatom a profilt
Elvileg működik. Próbáld ki azon a gépeden, amin most a profilod van. Felmásolod a pendrive-ra a profilhoz tartozó állományokat és könyvtárakat, majd a HDD-ről letörlöd. Elindítód így a játékot, készítesz egy másik profilt. Éppen csak belépsz a játékba, hogy felépítse a háttérben teljes profil könyvtárstruktúrát, majd kilépsz. Aztán simán visszamásolod a pendrive-ról a korábban lementett profilodat a játékba. Ha elindítod a játékot, és látja a pendriveról visszamásolt profilodat a program, be is tudja tölteni, majd el is indul vele a jűték, akkor biztosan fog működni a profilod ide-oda hurcolászása pendrive-on. De ez nem ETS2-hez köthető dolog, hanem sima állomány másolgatás. :) -
petidavid #50987 Sziasztok! Bocs az offért, következő lenne a kérdésem, problémám: 2 év kihagyás után újra játszani kezdtem az ETS2-vel, asztali gépen frissítettem 1.30, régi profilom is megy rajta problémamentesen. Másik gépen is szeretném használni a játékot, a két gép fizikailag 260 km-re van egymástól (hogy tiszta legyen, miért nem jó ugyanazon a gépen játszani : )) ) Addig tiszta, hogy a gépre menti a profilt, szerintetek mennyire járható út, hogy pendrive-val másolgatom a profilt? (Steam van, WorldTrucks van). Vagy milyen más megoldást tudnátok javasolni?
Köszönöm! -
discrete #50986 Sziasztok!
Map editorba valaki tudna segíteni?
Minden frankó (nem virágbolti verzió)
Úgy csináltam ahogy olvastam, de nem megy.
Kép itt..........
Az oldalon ne lepődjetek meg :) Az enyém.
Utoljára szerkesztette: discrete, 2018.01.16. 18:14:49 -
skacok
el akartam inditani a multiplayert erre ez fogadott:
ilyenkor mi a teendő?? tudja valaki? -
Koszonom a valaszokat es a tippeket!
Az 50Eurot en is nagyon sokallom, annyiert vadiuj komplett jatekokat vesztegetnek. Esetleg elfogadhato lenne, ha valaki tenyleg egyedi kamiont akar es konkretan leadja az ugyes keszitonek a rendelest egy altala ahitott tipusra kiegeszitokkel, festessel. De akkor az alkoto csakis neki adja el, masnak olyan ne lehessen. Bar lehet hogy igy csinaljak, nem tudom.
-
Jelenleg sajnos az a helyzet amit írtál.
Viszont azt tudni kell, hogy az ilyen megvásárolt cuccokból túlsok nem fog visszaköszönni a csoportban ahol esetleg vagy.
Van nagyon sok free tartalom...Ohaha, MadSter, RJL, Kelsa, davidzoli, Savoyard, Viper2 és a többiek, akik külön külön kamionra szakosodtak.
Ezek mind mind ingyenes tartalmakat gyártanak. Viszont a másik oldal pedig maga a felhasználó...
Napjában többször jönnek olyan értesítések, hogy így szar a mod, úgy szar a mod, be se tölt...stb....
Aztán amikor kivesézed a dolgot és látod, hogy szó szerint tele van hányva minden szarral a mod mappa és épp ezért nem működik neki semmi...
Majd még ő van felháborodva, hogy az 1.23-as frissítéssel nem kompatibilis az 1.30-as mod...
A readme / olvass el fájl átböngészése olyan nehézséget okoz, a google translate használatát már nem is említem....
Nyilván a fizetős modok azért olyanok amilyenek. Egy réteg felé biztosít egyéniséget.
Az árak nem a magyar viszonylathoz van kialakítva, hanem az európai színvonalhoz.
Valamint szintén igazad van, hogy aki megtanult a zmod / blender használatát az előnyben van.
Viszont foglalkozott vele, szabadidejében...elkérheti érte az árát. Te sem dolgoznál otthon ingyen. -
ezeket az árakat az szülte, hogy egy pár ember, akinek volt érzéke és egy rakat türelme megtanulta a zmodot.
Ezzel élnek vissza és maguknak piacot teremtenek.
Ez igazából vegyes érzelmeket kelt, ugyanis hatalmas pacsi, hogy meg tudták tanulni a másik meg az árak miatt hatalmas sajnálat, hogy így "kihasználják" azokat, akiknek nincs hozzá érzéke-türelme. A legnagyobb probléma, hogy tanítani senki sem szeret nagyon, a "tudás hatalom" elve miatt.
Sajnos ez a mai helyzet!
Ha egy kicsit személyeskedni lehet, visszasírom amikor DANYR csinálta a wabis volvo-t ingyen és közzé tette, hogy amint használják és látja, hogy van keletje, akkor csinál többet! Megszámlálhatatlan km-t tettem bele és nagyon sajnálom, hogy visszaéltek ezzel a moddal!
Én személy szerint szívesen tanulnék, de jönnek a válaszok, hogy "ott a youtube tutorial"...
Amikor bejött a Wabard, akkor megcsináltam...Manapság a skint mindenhol visszalátom ets2.lt és hasonló oldalakon. Igaz a megkérdezésem nélkül került mindenhova, de istenem...biztos hozott örömöt olyan embereknek, akik nem tudnak skinezni, de szerették volna a kamion oldalán látni...
@Aborg : Érdemes megnézni a Vad&k féle Daf-ot, Madster féle MAN-t, Dávidzoli féle MPIV-t, Eugene féle Volvo, RJL féle Scania. De jó újításokat csinál Schumi is és Fred "restaurálja" az RJL féle Scania-t (pl : https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=35 itt vagy ets2.lt oldalon, pótokat ugyszintén https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=36 vagy ets2.lt)
Térpéként én személy szerint a Promods-t tudom ajánlani, a magyar mapként pedig a Frank-félét.
Remélem tudtam segíteni! :)
-
Ezt meg lehet vásárolni, 50Euró értékben.
Teljesen jól illeszkedik, megvehető a Scania kereskedésben.
Mivel kereskedésben tudod megvenni őket, így igen, márka kínálathoz fog kerülni.
Kamaz is van kereskedésben, de az valamilyen más kamiont helyettesít.
A leírásában általában benne is van, hogy melyik kereskedésben érhető el.. -
Szep munka. Ezek a kulonbozo forrasokbol beszerezheto kamionok hogy illeszkednek a jatek rendszerebe? A kamionokat amiket mar alapbol tartalmazott a jatek meg lehet venni a kamionkereskedesekben (a jatekban megkeresett penzert).
Ezek az utolag berakott kamionok hozzakerulnek a marka-kinalathoz?
Es ha olyan markaju a kamion amilyen nem szerepelt eredetileg a jatekban ? Peldaul Kamaz kereskedes nincs. -
Koszi. Szerintem is boven eleg lesz a T150-es kormany. Letezik meg T300-as es T500-as verzio is, de azok tobblettudasa ehhez a jatekhoz szerintem folosleges. Ezen az osszehasonlito videon ugy latom hogy az aron kivul foleg a force-feedback motorok sebessege kulonbozik (a T500-hoz csak bottal mernek hozzanyulni, el ne torje a kezem :) Ha letezne force nelkuli verzio, talan azt valasztanam. -
Legyen valami csőrös kamion is...
-
angmar64 #50977 Egyetértek! Nekem is nagyon bejött a KAMAZ. -
JohnBart #50976 Üdv népek! Lebeszéltem a ProMods-os arcokkal (ScuL-lal és Nicoval), hogy indítsanak egy magyar fórumszekciót a ProMods oldalán, mert kb. minden közép-európai nyelvnek volt ott saját fóruma a szlovéntől a románig, minket kivéve. A hétvégén a fórumszekció el is készült, én pedig fel is töltöttem pár általános, a modhoz kötődő leírással és segédlettel. A jövőben igyekszem a lényegesebb, moddal és ProMods-addonokkal kapcsolatos infókat összemazsolázni az ottani oldal egészéről, és ott rendszeresen közzétenni majd őket, szóval ha van kedvetek, látogassatok majd el oda néha. :) -
Mindenképp olyat, amelyik min. 900 fokban forog.
A Thrustmaster T150 jó lehet, ha a büdzséd megengedi, én egy Logitech Driving Force GT-t használok már évek óta - elégedetten. -
Helló!
Kérdéseid sorrendjében a válaszok:
Jelenlegi állás? 1.30-as verzió. :-) Sok DLC, a legtöbbet érdemes is megvenni (ha nem szeretnél sokat költeni, várj egy steam akciót, sok pénzt lehet megfogni ilyenkor).
Nagyjából végtelen számú mod, ezekből van pár ami ajánlott, pl. ProMods térképcsomag, néhány szebb pót, hang csomagok. A legtöbb vontatónak készült átdolgozott, részletgazdagabb változata (RJL Scania, MADster féle MAN-ok, stb.).
Modok: https://ets2.lt/en/ - innen lényegében minden elérhető. Van magyar térkép is, a linkelt oldalról ezt is eléred. Illetve még érdemes esetleg az SCS fórumját is átolvasgatni, a leginkább igényes modokról van 1-1 topic: https://forum.scssoft.com/viewforum.php?f=31&sid=c0e744827cff78f2a07849e58d23ef28
Skinekhez szerintem nézz meg egy erről szóló videót youtube-ról, gyorsabban átlátod, mintha itt leírná bárki.
Remélem segítettem! :-)
-
mumus70 #50973 Magam is hasonló technikával nyomulok. :D Többet érnek 100 "Next Gen" műanyag Scaniánál! :D
-
Udv! Melyik kormanyt ajanlanatok kimondottan ehhez a jatekhoz? Mivel a valtokar es a kuplungpedal nem szempont (mert azt megoldom hazilag egy atbuheralt Joystick meg az Xpadder progi segitsegevel) szerintem eleg lenne ketpedalos kormanyszett is. Fontos hogy a kormanyon jo sokat lehessen tekerni.
Kicsit korulneztem, igy hirtelen ezt talaltam: Thrustmaster T150 (azt irja beallithato a forgatas 270 ° es 1080 ° kozott.) -
angmar64 #50971 Új szerzemény
-
Sziasztok Kedves régi és új játékosok!
Marha rég jártam itt...
Lenne kedves valaki és írna pár szót a játék jelenlegi állásáról? MOD-ok? Programok stb? Még ETS-ben eléggé otthon voltam, nem a nulláról kellene elmagyarázni! :D
Köszönöm előre is!
Ui.: A cél, NO multi. Offline, home game! MO-térkép készült a játékhoz? Kamion skinek ugyan úgy elérhetőek mint anno? Azok változtatása mivel lehetséges? Köszönöm! :)
-
Puhos #50969 Fakanalat
, szélturbina lapátot Dániába.
-
mumus70 #50968 Egy bazi nagy mikrofont szállítasz egy Nascar pályán? 

[/URL][/IMG]