52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hungarykum
    A játékban ezeket a zavaró vagy idegesítő hangokat ki lehet kapcsolni.
    "Zajcsíkok" néven a beállításokban megtalálható.
    Kikapcsolással csak a turbó és a retarder marad hallható a többi nem vagyis olyan lesz, mint a korábbi verzióban.
  • NagyiBMX
    Megtaláltam énis a Turult :)
  • Skypack
  • gordon 24
    :-) Kiru! Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!

Akkor nagy hülyeséget nem csinálok.. :-)
  • mardal
    Kipróbáltam manuális váltóval is,de előjön ugyanez a hang.
    csinálok majd egy videót,kiváncsi lennék hogy ez valóban a játékban van benne vagy nálam van valami gond mert nekem nagyon elüt a játékmenettől de aztán lehet én tévedek.
  • rozsola79
    Csak ezt ismerem nem sok jót hallani róla
  • hencsei
    sziasztok. valaki nem hallot valamit a daf euro 6 rol?
  • Fokker
    ha már szóba került a váltás, nekem sajna csak szekv.váltóm van, 730-as Scaniaval/750-es Volvóval:
    üresen 4-6-8-10-12
    25 tonnáig 3-6-8-10-11-12
    40 tonnáig 3-6-8-9-10-11-12
    40 tonna felett 2-4-6-8-9-10-11-12
    mindez sík terepen.
  • Hunter of Deer
    engem ez a hang pl az uj Volvonal nagyon idegesit, ha 90 fole megyek es meg gyorsulok allandoan ezt a hangot adja :/ eloszor azt hittem vami figyelmezteto hang hogy tul gyorsan megyek :D szerencsere Scanianal bentvan a v8 hang igy ott nem hallani :D
  • Fokker
    igazán jó ár/érték arányú kormány a Logitech Driving Force GT.
  • rozsola79
    Még egy tél mod
  • rozsola79
    Természetesen. Manuális váltó esetében csak a 90-és limitáror és a fordulatszámleszabályozó lép életbe.
    Korábban egy 10 tonnás " Mancival " jártam. Érdekes volt mert 90-nél a turbó hangja olyan volt mintha hol sípolna hol nem. Valóságos ritmusa volt. A Manci fordulatszáma 2500 -nál volt leszabályozva , ha elértem akkor lassan visszaállt a kíván 2500-as értékre. Az automata váltós " Dafi " szinte ugyanúgy muzsikál mint a játékban. Nekem a játék ezen " tudása " nagyon tetszik.
  • mardal
    Köszi a választ.
    De akkor ez egy patch után érkezhetett mert elég régóta játszok vele és ez az elején még nem volt.
    Erre akkor gondolom semmi megoldás sincs csak ha manuális váltóval játszanék.
  • ronso

• rozsola79
    Kedves Mardal.
    Ez csak az automatikus fordulatszám és sebbeségi fokozat beállítása miatt van. Szinte minden automataváltósnál hasonlót tapasztalni.
  • ronso

• mardal
    Sziasztok
    Kaptam már itt több segítséget és ezt köszönöm is.
    olyan problémám volna játék közben hogy ha lassítok vagy egy adott tempoval haladok a normális hang eltűnik és egy fura brümmögő hang jelenik meg és ezzel párhuzamosan 90km/h-nál szinte teljesen megszűnik a hang a fülkében.
    Ilyennel találkozott már valaki?
  • Hungarykum
    Ha a javítás fent van, akkor felteszed a Going East DLC-t. Ha kész, akkor tedd fel megint az 1.8.2.5-ös javítást.
  • Kamionos Ben
    Szevasztok! Segitenétek hogyan kell az 1.8.2.5 verzióhoz a Going East!-t felrakni? Válaszotokat előre is köszi
  • tomi0113
    [center]

• Misuka963
    Nagyon karaj ;)
  • Bazsio
    Valaki nem skinezne vagy mutatná meg, hogy kell mert ott felől a felső lámpák alatt az üres részre a két ködlámpa fölött oda kellene felirni, hogy
    Topline kicsit olyan dőlt stilusba kellene felírni.
    Előre is köszönöm.

Bocs a dupláért.
  • Bazsio
    Láttam az elsőt letöltöttem már fent van csak addig nem aktiválom amíg nem rakom le a fuvart mert ha nem akkor elveszi.
    De holmap biztos kiprobálom és akkor meglátjuk ha az első nem akkor második és úgy......
  • hotwheels
  • tomi161996
    van ott több is :)
  • Bazsio
    Kössz kiprobálom és küldök visszajelzést.
  • tomi161996
    Tessék :)
    ösz mod
  • Bazsio
    Tudnátok adni egy ősz modot mert nagyáboól Európába nincs hó az utakon és lehet, hogy van egy kicsi de valaki nem tud egy olyan ősz modot
  • Ördögpalanta62
    Boldog Ú Évet mindenkinek

Mivel sok kielégítő választ kaptam a kérdésem ezért fel tenném meg1x.
    Hol tudom állítani a fényezésta potkocsikon és a traktoron,hogy ne matt legyen,hanem olyan legyen mint a valóságos fényezés
  • AXmen

• BhityHD
    Pach -eld fel 1.8.2.5-re.
  • Petyaarc
    Szerintem jól csinálod, én is így váltogatok, sőt ráérsz csak 8 felett felezgetni, persze ez függ a körülményektől. A való életben is hasonlóan váltunk, nem kell minden sebességet végigrakni, és 2-3 vagy 4. indulunk üresen, rakottan csak kettőből. Persze függ a vontatótól, a rakománytól, az útviszonytól...
  • Bazsio
    Én itt láttam valahol az oldalon valaki használ olyat ha havazik akkor csúszik és minden baja van.
  • max10076
    Valami jó téli modot tud valaki amiben élethű a vezetés?Csúszik a kamion és kapar ha elindulok ilyenre gondolok.
  • Misuka963
    Nincs mit kolléga ;)
  • Sofőr26
    Már látom hova kell. Köszönöm kollégák.
  • Misuka963
    Pontosan :)
  • Sofőr26
    Igen,az. Tehát akkor új mappát sem kell készítenem csak bedobom a "közösbe"
  • Sofőr26
    Oh köszi.Sok hálám értem.
  • maujuri #35060
    Tehát Dokumentumok/ Euro Truck Simulator 2 mappába közvetlen.

A fájl neve gondolom ez: live_streams.sii