52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Monster076
    Tökéletes, köszi!
  • RaKmaTakaTa
    A beállításokban lehet gombot hozzárendelni: "beltéri kamera közelítése". (Vagy F4 párszor és az ülésbeállításnál változtasd meg a látószöget)
  • Monster076
    Régebben valaki írta itt, hogyan lehet a műszerfalra zoom-olni, de nem találom. Tudna ebben valaki segíteni, mert tv-n játszom és olyan távolságból semmit nem látni belőle.
  • Axtros
    Mielőtt a játékban használnád, elöször a Windows-ban kell feltelepíteni. Ha komolyabb a cucc, akkor ennek is van driver-ja, és saját alkalmazása, amiben konfigurálni kell. Ha egy pendrive-ot USB-n keresztül használsz, akkor első csatalakozáskor az is installálódik a rendszerben, csak mivel erre a Windows fel van készülve, és tartalmazza a leggyakorabban használt driver-eket, ezért a telepítést automatikusan elvégzi, másodpercek alatt. Ez egy kormány esetében is pontosan így van. Kell hozzá driver telepítés, és ha ott minden rendben van, akkor látja csak a játék, vagy program, ahol az eszközt használni akarod.
  • ets2mpHUN0519
    Sziasztok!
    Nem olyan rég megrendeltem egy kormányt meg pedál hozzzátartozojával, és az lenne a gond hogy az ets-ben probáltam beállítani pedállal de a pedál valamiért nem akar érzékelni itt mi lehet a gond? vagy miként állítsam be az etsben hogy müködjön a pedál érzékenységét és menjen a kamionom? aki tud ebben segíteni megköszönném akár képekben is elfogadom
  • Bowie
    Azért nem tudsz multizni mert, single playerben 2ó-t vezetned kell, / ha alt-tabolsz azt nem számolja /
    Az Ats-re is igaz ugyanez!
  • aZsandar
    Kipróbáltam egy másik fiókkal, amiben szintén van regisztrált ET2, de ugyan az:
    We were unable to find Euro Truck Simulator 2 or American Truck Simulator on your account, please ensure your profile is set to public and that you have played the game at least 2 hours
  • aZsandar
    Köszi!

Sajnos nem megy. A játék fent, a steam nyilvános, de az oldal még sem látja... :-(
  • SimaSuna #51119
    Nincs.
  • RoboKutya78
    Itt le van írva hogy tudsz csatizni a szerverhez
  • RoboKutya78
    Egy újabb kezdő kérdés.
    Van e arra esély hogy a saját fuvarosaimmal fussak össze fuvarteljesítés közben?
  • aZsandar
    Bocsánat, lehet, hogy banális a kérdés, de hogyan lehet multizni?

A másik hasonló: mi a retarder és miért jó, hogy erősíthető?

A sebesség függvényében nő-e realisztikusan az átlagfogyasztás?

A stabilitást befolyásolja-e, hogy felhúzom kis súlynál a segédkerekeket?

Köszönöm előre is!
  • Mandoki72
    Szép napot
    Azt meg tudná valaki mondani nekem, hogyha steamen frissíteni akarom a játékot 1.30 ra, akkor az a béta kód amit kér honnan kell lennie?
    Ezekért a pillanatokért is imádjuk a kamionozást

• aZsandar
    276 van jelenleg. Csak olyan fura, hogy akkor minek ennyi garázs, minek ennyi kamion? Jelenleg 70/325/276.
    Persze, nincs jelentősége, mert milliárdok állnak itt, de már csak a teljesség kedvéért... No mind1.

Köszönöm, csak azt hittem, ez változott a 2016-os kommentek óta.

Már csak arra kell rájönnöm, hogy lehet multizni... :-D
  • SimaSuna #51113
    1. semmi értelme a 200+ alkalmazottnak.
    2. a CPU-ud terheli minden alkalmazott, így szintén felesleges.

3. az SCS maximalizálta 252 alkalmazottnál...nincs több.
  • aZsandar
    Sziasztok!

Szembesültetek már olyan problémával, hogy 50+ garázsnál elfogynak a sofőrök? Mert nálam most éppen ez a helyzet. Egy-két alap modom van csak, Hella fényszórók, meg Volvo kiegészítők (összesen 5), tehát nem erre gyanakszom. De a játékban eltelt 1 hete nem tudok felvenni új embert, mert üres a munkaközvetítő. Mi lehet a gond (kerestem új munkaerő közvetítőket, ámde nem oldotta meg a problémát).

Köszönöm előre is!
  • SimaSuna #51111
    Nincs.
  • RoboKutya78
    Srácok egy kérdés
    Fénykép módban van e olyan lehetőség hogy a kamerát behúzzam a vezető fülkébe és onnan fotózhassak?
  • macleody
    Akkor esetleg próbáld meg steamet offline módban indítani, ets2 profilt törölni a dokumentumokból. Lehet az elmentett profillal van baja és felhőből frissíti a steam.
  • LeWyTy
    Már mindent letöröltem... azokat is. Sehogy sem működik.
    El nem tudom képzelni mi gondja lehet.
  • macleody
    Töröld ki a dokumentumok\eurotrucksim2 mappából a cache-t meg a config.cfg-t és úgy próbáld meg.
  • LeWyTy
    Igazából már nem is számít ha a frissen telepített játék se működik.... mi lehet a gondja?
    Ezt látom.
  • SimaSuna #51105
    Ahol a mod mappád van. crash.log.txt
  • LeWyTy
    Már a játékot is újraraktam mostmár el sem indul csak kék képernyő...... wtf?
  • LeWyTy
    Meg tudom nézni valahogyan hogy melyik mod miatt omlik össze a játék?
    Szerk: Mit tudok csinálni ha se moddal se mod nélkül nem indul el?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.05.04. 11:51:15
  • ets2mpHUN0519
    és megint megcsináltam :DD
  • Mandoki72
    Az 500 pacis Volvora
  • ets2mpHUN0519
    azt te hogy érted?
  • Mandoki72
    Üdv minden kamionosnak.
    Én azt mondom ha van nálad egy 500-as, akkor az már valahogy kisegít.

• ets2mpHUN0519
    természetesen a pótkocsi skinre gondolok mielőtt valaki félreértené...
  • ets2mpHUN0519
    skacok valaki segitene nekem? azt megköszönném
    milyen méretarány lenne a legmegfelelőbb? hogy tökéletes legyen
    amit beállitottam,az 1024x512 de az sajna nem jó
    valaki segitsen nekem ebben,előre is köszönöm
  • ets2mpHUN0519
    meghoztam főnök a delfineket! mi lesz velük? hogyan tovább? csak nem fel lesznek dolgozva?:o
  • ets2mpHUN0519
    mostani szállítmányom :D
  • ets2mpHUN0519
    páran kiváncsiak vagyunk rá :D
  • kejfeljancsi
    gyerekek ne már, tényleg az a francos vissza nézés a fontos? Engem jobban érdekel miért egy halom trágya a küldetés.
  • ets2mpHUN0519
    egyet értek veled az király lenne azt én is sokszor vissza nézném de hát kéne írni az SCS-nek... akkor talán esélyes a visszajátszás :)
  • Aborg
    Erdekes hogy kivettek a visszajatszas lehetoseget, a Scania Truck Driving Simulator jatekukban meg benne volt. Gondolom azert vettek ki mert nem valami szep latvany lehetett ha valaki roncsderbit akart jatszani (ehhez nincs meg a kello fizika.) De legalabb a telepek udvarain lehetne ipari kamera szemszogu visszajatszas, szivesen visszaneznem a tolatgatasomat.
  • kejfeljancsi
    hát gyerekek le a kalappal a SCS előtt, megint alkottak egy elérhetetlen küldetés sorozatot. eddig 10-ből 1 fuvart sikerült leadni teljesíteni, a svédes utakból, vagy azért nem mert nincs alternatíva és a kompokon egyszerűen nem enged át, vagy nem lehet leadni, mindkét esetbe deszinkronizáció. marhára örülök.
  • kejfeljancsi
    Sziasztok, egy kérdés, nálatok se lehet bejelentkezni a profilotokba? Kiírja türelem a bejelentkezés folyamatba oszt se kép se hang tovább. De új profilt meg csinálna.
  • TopGun
    Sziasztok! Van egy kerdesem, remelem tud valaki segiteni? A "mélyágyas hosszabbítható gépszállító pótkocsi" fuvart az extra szallitmanyokkal melyik varosban lehet felvenni? Fent van a Heavy Cargo Pack DLC, de nem talalok ilyen fuvart.