52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • laca95
    megoldás http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/Euro-Truck-Simulator-2-PC-Szimul%C3%A1ci%C3%B3-PC,103952,504539,932924.html?langId=-19
  • SkiiZoOfReEn
    Nem eredeti, pendrive-on kaptam egy 1.1.1-es verziót, azt felhúztam 1.6.0-ra, aztán 1.8.2.5-re
  • SkiiZoOfReEn
    1 GB DDR5 ATI Radeon HD5670 SAPHIRE
  • Bazsio
    Mindegy este felé még beszélünk addig privátban vesd pappira a géped adatait!
  • Szabi #37078
    eredeti a játékod ?
  • Bazsio
    A videó kártyád milyen?
  • SkiiZoOfReEn
    minden bevan kapcsolva, de bírja a gép, mert elég izmos. amióta felfrissítettem 1.8.2.5-re, ilyen ratyi :S
  • Bazsio
    Úgy is de maga fűsürüsége meg ilyenek!HDM..vagy mi be van kapcsolva?
  • SkiiZoOfReEn
    1440x900. próbáltam már mindent, de semmi haszna nem volt
  • Bazsio
    Az azért van szerintem mert....milyen felbontáson játszasz?
  • SkiiZoOfReEn
    nem, letöltöttem, az ets2.it oldalról
  • Bazsio
    Valami informatikai baj lehet!
    Te csináltad?
  • SkiiZoOfReEn
    az egyik az volna, hogy miért mosódik el a skin és a rendszám a kamionjaimon?
  • Bazsio
    Nyomassad a kérdést!
  • SkiiZoOfReEn
    Sziasztok :) új tag vagyok :) remélem hamar sikerül beilleszkednem a közösségbe :) gáz lenne, ha egyből 2 kérdéssel traktálnálak benneteket? :S
  • Mandoki72
    Szép napot mindenkinek.

punky, Mexx, Bazsio, Botto0604, xaxoimi ,Gábor55, smog15,

No comment.

• hotwheels
    Misu, Norby köszi! :)

Mexx -
  • MexxHUN
    Szép Napot :)
    Pihenő :)

Szép Gépek/Képek :)
  • Norby646
    Szép képek, szokás szerint! :)
  • Misuka963
    Szép még mindig :)
  • hotwheels

Szép képek/gépek! :)
  • fs9pilot
    Azt értem hogy elindulnak, és mennek is. :) Szép is lenne ha nem lenne offline mód rajta. :DD
  • smog15
    Nem megy még nekem ez bocsi :D

• smog15
    Ilyen jó átlagfogyasztásom még nem volt 22.5L, Lublin-Düsseldorf közt, azt hiszem 8t áruval

Utána megálltam pihenni

Ez meg még Debrecen-Lublin között van, katonai cuccok vannak kiállítva egymás után

• Szabi #37058
    nem, mindenkinél haldoklik kora délután óta, de attól a játékok még tökéletesen elindulnak és mennek is
  • Bal0924
    Igen ez a hátránya ha azon keresztül megy a játék.. :S (nálam is)
    Mikor Just Cause 2-vel játszottam, nem tudtam 1x mert nem működöt a Steam. Mikor éppen volt rá időm azzal játszani.
  • fs9pilot
    Csak nálam kaki a steam, vagy másnál is? Ledobál, nem kapcsolódik újra, stb.
  • Szabi #37055
  • Bazsio
    Szép esté!!
    Hosszú...hosszú fuvar ez hé!De az ilyeneket szeretem!
    Parizs-Lodz

Párizsban már pihhenni kell

Németben valahol reggelibe

Ezt is kiszámitottam de rendesen!

Lengyelországban megyek a következő pihenőhöz

Szép képek és Botto Kösz és
  • MexxHUN
    Szép Estét :)
    Anglia :)

Szép Gépek/Képek :)
  • BhityHD
  • botto0604
    Estét!

Németországban valahol Nürnberg közelében. Nemsokára szakad az eső.

devid13, Szabi, smog15, xaxoimi Szép gépek!
  • AttilaRO
    meg jelent az utolso patch ?
  • fs9pilot
    Akkor már bukott az 1.9.8 -as végleges patch jóslat. :DDDD
  • Szabi #37048
    1.9.10s :DD
  • SimaSuna #37047
    jól mondod, de amíg a játék 3.000ft és nem képesek megvenni, így kár a kiegészítőkről is beszélni.

Bár őszintén heróton van a sok sok ugyan olyan kamion + pici módosítások kombójából.
    Sehol semmi "egyedi"...Sisu, Zil, Mack...oké, EU játék, meg tényleg, csak nincs értelme 66féle Volvo-t / Scaniát kiadni, amiben minden ugyan olyan, csak egy függönnyel vagy egy ablaktörlőlapáttal lett több..
    ETS2.lt-n 100-ra jönnek a gagyi, igénytelen pótok..nincs olyan amire ÉN magamnak azt mondanám, hogy adok érte 1 eurót, vagy 1 $-t, vagy 1000ft-ot. Ha csak 1eurót vagy 1 $-t fizetne mindenki a moddernek..másképpen állnának a dolgok..
  • zorba3333
    Nem szokásom első körben senkiről rosszindulatot feltételezni, de a szóban forgó oldalon egyre több a visszaélés.
    Gomba módjára szaporodnak a "lopott" modellek, az engedély nélküli konverziók, valamint az SCS engedélye nélküli, védett fájlokból kinyert -információk- alapján készült módosítások.
    (pl.: virtuális szervermotor integráció a multi érdekében.)

Ennek előbb - utóbb az lesz a vége, hogy szépen lassan besokallnak majd azok az igényes modderek, akik nyilván nem szeretnék, hogy a jó minőségben elkészített modelljeik különböző "Z" osztályos, sokszor hibásan működő, rosszul bekonvertált, pontatlanul szerkesztett kiegészítők elemeiként végezzék.

Egyszerűen nem értem, hogy milyen érdek, vagy szemléletmód vezérelheti az ilyen suttyó férgeket, akik azon élvezkednek, hogy indokolatlanul megpróbálnak másokat lejáratni. Ráadásul még anyagi előnye sem származhat belőle, hiszen egy free kiegészítőről beszélünk!
    (Most néztem, szerencsére törölték az oldalról, így nem okoz majd további félreértéseket.)

Ahelyett, hogy minél több szerkesztéssel, saját festés készítéssel, módok kompatibilitásáról szóló összeállításokkal, verzióinformációkkal, beállítási trükkök, tippek megosztásával, stb népszerűsítenék az új játékosok felé a programot, és ezáltal építenék a közösséget, egyesek inkább mindent megtesznek azért, hogy lejárassák azokat, akik szabadidejükből, ráadásul ingyen valamit szeretnének tenni a játék iránt érdeklődőkért. Hihetetlen....
  • Misuka963
    Nagyon szépek ;) A TGX-nek van egy kis Magnitos beütése :)
  • xaxoimi
    Jó reggelt!
    A jelen:
    És a múlt:
    Frankók a képek!
  • smog15
    Utolsó kép nem sikerült bocsi