52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Norby646
  • AttilaRO
    szep estet,szep gepek tolem is
    45 pihi
    rakodas es 9 oras pihi
  • Mandoki72
    Szép estét mindenkinek.

Norby646, Punky, Rollerboy94, Bazsio, Maujuri,

Mannal nyomtam.

Hű maradok a frank007 térképéhez,mert a legjobb és,közel vannak a települések, és hamar
    meg lehet fordulni egy fuvarból (15-45 perc), ugyanis csak ennyi időm jut a játékra.

Reméljük hamarosan nyomhatjuk a legújabb verzión is.
  • mzsolti21
    És tényleg a driver volt a ludas, fura hogy egy zsír új gépen ez van
    Köszönöm mindenkinek a segítséget!

• maujuri #37912
    [IMG][/IMG]
  • zorba3333
    A ProMod szintén egy térkép.
    Az alaptérképet egészíti ki Francia, és Skandináv területek bővítésével.
    Ennek a videónak az elején bemutatja a demót készítő azokat a területeket, amelyeket a térkép tartalmaz.
    ProMod 1.5 (1.8.2.5 játékverzióhoz)

Arra figyelj, hogy 1.8.2.5 játékfrissítéshez az 1.5 verziójú ProMod kiegészítőt használd, mert az 1.6 már az 1.9.22 frissítéshez készült.
  • Bazsio
    Jó napot!
    Zsolti Töltsél le egy drivert a videókártyádhoz nekem is ez volt a Minecraftal
    Befejezem a fuvart

Pihenek Liege-be

Vonatra gurulok

Ezután go haza Budapestre
  • XxXcsabi1987XxX
    néztem a videót,csak az a kis gondom h nem igen vágom az angolt,csak úgy ahogy... ezért kérdem tőled ha nem gond
  • XxXcsabi1987XxX
    zorba3333
    köszönöm szépen nagyon a kérdésemre a válaszod :) akkor a Frank féle mappa mellé nem teszek be még egy mapot (úgy gondolom azzal csak elrontanám az egészet) és kezdhetnék mindent elölről viszont az a "ProMod" mire való? erre még kaphatnék választ? amúgy a Frank féle magyar map állati pont olyan mint a videón amit láttam tetszik remélem valamikor még tovább fejleszti,GRATULÁLOK neki a maphoz nem semmi munkát végzett vele :) tetszik
  • sure
    Az, hogy a Windows update-en nincs frissebb generic AMD VGA driver, nem jelenti azt, hogy az AMD oldalán sincs...
    Hasonló esetekben sokkal okosabb tanácsot nem lehet adni első körben, mint a VGA driver lepucolása és nulláról újratelepítése, ha 100% biztos, hogy nem valami mod kever be (márpedig a pótkocsi-torzulásos screenshotból a #37891-ben egyből erre gondolnék)

#37891-ben a 2-es és 3-as képek lehetnének akár a map hibái is.
  • ronso
    Köszönöm megnézem..
  • Stewen1967
    Próbáld 720p-ben

http://www.game-debate.com/hardware/?gid=1299&graphics=Radeon%20HD%208870M
  • mzsolti21
    A képek már nem a brutállal készültek.
  • mzsolti21
    2 hetes a gép, szerintem nem a géppel van a baj, lehet inkább a map?
  • Stewen1967
    Elég fura szinekkel megy nálad a Brutál. Legközelebb a grafikai beállításoknál a színjavítást kapcsold ki.
  • Norby646
    Nálam a megastore 2.2 megy minden gond nélkül az 1.9.22-es patch-el.
  • barni1122
    Amennyiben nem mod okozza a problémát, elég valószínű, hogy a videókártyádnak a driver-ét kellene felfrissíteni, az szokta ezeket a hibákat okozni.
  • ronso
    Üdv
    Az uj patch hez van már müködö mega store??Nálam a 1.9 es van de nem nagyon látnám,hogy müködne egy két ledet ad be,de semmi fülke alakitás ledsor
  • Szabi #37898
    nincs az ETS2-ben tandem, se patch-el, se patch nélkül :D
  • YoGabN
    Sziasztok! Az eredeti, ( Steamről letöltött) patch nélküli ETS2-ben is van tandemes teherautó?
  • mzsolti21
    A brutal environment HD bent volt de kivettem a pipát mellőle és még mindig ilyen.
  • mzsolti21
    Ja, máshol nincs ilyen, minden játék meg frankón.
  • Rollerboy94
    Nekem akkor volt ilyesmi mikor a 2 grafikai mod nem tetszett egymásnak
  • mzsolti21
    Zsír új laptopom van csak nem haldoklik
  • Szabi #37892
    első tippre haldoklik a videokártyád, más játékokba nem csinál ilyet ?
  • mzsolti21
    Sziasztok!
    Nem tudjátok mitől lehet ilyen a játékom?
    Legújabb patch és legújabb TSM map. Grafikán állítgattam de nem változott semmi...

• Rollerboy94
    Hoztam pár képet én is
    Ilyen volt

Ilyen lett

• zorba3333
    Frank mapja önálló kiegészítő, ebből adódóan nem működik együtt párhuzamosan más térképekkel.
    Amennyiben a gyárihoz képest kibővített térképen szeretnél játszani akkor az 1.8.2.5 játékfrissítéssel a következő mapot ajánlom:

TSM 4.5.6.1 (Ez az utolsó verzió 1.8.2.5 alá. Ami ettől frissebb, az már csak 1.9.22 alatt fut.)
    Itt éred el:
    TSM 4.6.1 (1.8.2.5 frissítéssel működik)
    Ez a verzió párhuzamosan fut a gyári alaptérképpel jelentősen kibővítve azt, illetve együttműködik az SCS által kiadott DLC-vel is.

Érdemes még kipróbálni a ProMod névre hallgató mapot is, mert szintén egy stabilan futó, hibáktól menetes kiegészítő.
    Ebből 1.8.2.5 alá az 1.5 verziót javaslom.
    Itt találsz róla egy bemutatóvideót, valamint a leírásban megtalálod az elérhetőségét, továbbá a térképhez ajánlott módokat, illetve azok letöltési helyeit.
    ProMod 1.5 bemutatóvideó + elérhetőségek

Ezt a kiegészítőt célszerű TSM nélkül, az alaptérkép + DLC mellé feltéve használni, de többen írták a fórumon, hogy náluk futottak együtt. Le kell tesztelni!
    A map fórumját itt éred el:
    ProMod fórum + letöltési lehetőségek

Szintén érdemes kipróbálni az EU map V1.2.3 utolsó 1.8.2.5 alá fejlesztett kiadását.
    Itt éred el:
    EU Map V1.2.3
    Bemutatóvideó a pályáról:
    EU Map V1.2.3 demo

Fontos: Az térkép 1.3, illetve 1.4 kiadása már csak 1.9x frissítések mellett fut problémamentesen!
    Szintén együttműködik a DLC-vel.
    Én az alaptérkép + DLC kombóval használtam, és tökéletesen működik. Jelenleg 1.9.22 alatt az 1.4 van fent hasonló környezetben mint az előbb említett, és az is tökéletesen teszi a dolgát.
  • maujuri #37888
    Vajon térképbővítést mikor ad ki az SCS?
  • norbee46
    TSM 4.7
  • cxaxoxc
    Ez melyik map?
  • XxXcsabi1987XxX
    skacok valaki tudna nekem is segíteni? a gondom néhány sorral lejjebb olvasható...köszönöm a segítséget előre is
  • NagyiBMX
    Köszönöm!
  • Norby646
    Jah lemaradt hogy a második linkben lévő kép csalókás, mert az a mod csak apróbb dolgokon módosít mint pl a köd, az éjszaka kezdete/vége stb. Tehát az az út textúra illetve fű stb más a herbst modban.
  • Norby646
    Köszi! :) Elvileg herbst mod v4 illetve EZ de utóbbit nem nagyon érzékelem... :D Ki kéne törölni a herbst mod def mappájából azokat az sii fájlokat amelyek benne vannak a GJ55 Environment mod 1.1-ben, csak még nem foglalkoztam vele. :)
  • AudiQuattro
    Jaja,az kijött már?A trélerét láttam régen brutálisan tetszett.:)
  • Szabi #37880
    tudom én hogy jó munkához idő kell, de azért ez a tempó durva.. :D

a The Crew-ba is fél év egy autó, de ott a motorblokba mozognak a hengerek és forog a féltengely is :)
  • NagyiBMX
    Milyen móddal lett ilyen a fű és a környezet? Nagyon király!
  • Norby646
    Punky, köszi, :) jók a képeid!

Misuka:
  • AudiQuattro
    Grafika javítást lehet tudni mikor jön ki?