52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-

-
AttilaRO #37915 szep estet,szep gepek tolem is
45 pihi
rakodas es 9 oras pihi
-
Mandoki72 #37914 Szép estét mindenkinek. 
Norby646, Punky, Rollerboy94, Bazsio, Maujuri,

Mannal nyomtam.
Hű maradok a frank007 térképéhez,mert a legjobb és,közel vannak a települések, és hamar
meg lehet fordulni egy fuvarból (15-45 perc), ugyanis csak ennyi időm jut a játékra.
Reméljük hamarosan nyomhatjuk a legújabb verzión is.
-
mzsolti21 #37913 És tényleg a driver volt a ludas, fura hogy egy zsír új gépen ez van 
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
[IMG] [/IMG]
-
zorba3333 #37911 A ProMod szintén egy térkép.
Az alaptérképet egészíti ki Francia, és Skandináv területek bővítésével.
Ennek a videónak az elején bemutatja a demót készítő azokat a területeket, amelyeket a térkép tartalmaz.
ProMod 1.5 (1.8.2.5 játékverzióhoz)
Arra figyelj, hogy 1.8.2.5 játékfrissítéshez az 1.5 verziójú ProMod kiegészítőt használd, mert az 1.6 már az 1.9.22 frissítéshez készült. -
Bazsio #37910 Jó napot!
Zsolti Töltsél le egy drivert a videókártyádhoz nekem is ez volt a Minecraftal
Befejezem a fuvart
Pihenek Liege-be
Vonatra gurulok
Ezután go haza Budapestre
-
XxXcsabi1987XxX #37909 néztem a videót,csak az a kis gondom h nem igen vágom az angolt,csak úgy ahogy... ezért kérdem tőled ha nem gond -
XxXcsabi1987XxX #37908 zorba3333
köszönöm szépen nagyon a kérdésemre a válaszod :) akkor a Frank féle mappa mellé nem teszek be még egy mapot (úgy gondolom azzal csak elrontanám az egészet) és kezdhetnék mindent elölről viszont az a "ProMod" mire való? erre még kaphatnék választ? amúgy a Frank féle magyar map állati pont olyan mint a videón amit láttam tetszik remélem valamikor még tovább fejleszti,GRATULÁLOK neki a maphoz nem semmi munkát végzett vele :) tetszik -
Az, hogy a Windows update-en nincs frissebb generic AMD VGA driver, nem jelenti azt, hogy az AMD oldalán sincs...
Hasonló esetekben sokkal okosabb tanácsot nem lehet adni első körben, mint a VGA driver lepucolása és nulláról újratelepítése, ha 100% biztos, hogy nem valami mod kever be (márpedig a pótkocsi-torzulásos screenshotból a #37891-ben egyből erre gondolnék)
#37891-ben a 2-es és 3-as képek lehetnének akár a map hibái is. -
Köszönöm megnézem.. -
Stewen1967 #37905 Próbáld 720p-ben
http://www.game-debate.com/hardware/?gid=1299&graphics=Radeon%20HD%208870M -
mzsolti21 #37904 A képek már nem a brutállal készültek. -
mzsolti21 #37903 2 hetes a gép, szerintem nem a géppel van a baj, lehet inkább a map?
-
Stewen1967 #37902 Elég fura szinekkel megy nálad a Brutál. Legközelebb a grafikai beállításoknál a színjavítást kapcsold ki. -
Nálam a megastore 2.2 megy minden gond nélkül az 1.9.22-es patch-el. -
barni1122 #37900 Amennyiben nem mod okozza a problémát, elég valószínű, hogy a videókártyádnak a driver-ét kellene felfrissíteni, az szokta ezeket a hibákat okozni. -
Üdv
Az uj patch hez van már müködö mega store??Nálam a 1.9 es van de nem nagyon látnám,hogy müködne egy két ledet ad be,de semmi fülke alakitás ledsor -
nincs az ETS2-ben tandem, se patch-el, se patch nélkül :D -
Sziasztok! Az eredeti, ( Steamről letöltött) patch nélküli ETS2-ben is van tandemes teherautó? -
mzsolti21 #37896 A brutal environment HD bent volt de kivettem a pipát mellőle és még mindig ilyen. -
mzsolti21 #37895 Ja, máshol nincs ilyen, minden játék meg frankón. -
Rollerboy94 #37894 Nekem akkor volt ilyesmi mikor a 2 grafikai mod nem tetszett egymásnak -
mzsolti21 #37893 Zsír új laptopom van csak nem haldoklik
-
első tippre haldoklik a videokártyád, más játékokba nem csinál ilyet ? -
mzsolti21 #37891 Sziasztok!
Nem tudjátok mitől lehet ilyen a játékom?
Legújabb patch és legújabb TSM map. Grafikán állítgattam de nem változott semmi...
-
Rollerboy94 #37890 Hoztam pár képet én is
Ilyen volt
Ilyen lett
-
zorba3333 #37889 Frank mapja önálló kiegészítő, ebből adódóan nem működik együtt párhuzamosan más térképekkel.
Amennyiben a gyárihoz képest kibővített térképen szeretnél játszani akkor az 1.8.2.5 játékfrissítéssel a következő mapot ajánlom:
TSM 4.5.6.1 (Ez az utolsó verzió 1.8.2.5 alá. Ami ettől frissebb, az már csak 1.9.22 alatt fut.)
Itt éred el:
TSM 4.6.1 (1.8.2.5 frissítéssel működik)
Ez a verzió párhuzamosan fut a gyári alaptérképpel jelentősen kibővítve azt, illetve együttműködik az SCS által kiadott DLC-vel is.
Érdemes még kipróbálni a ProMod névre hallgató mapot is, mert szintén egy stabilan futó, hibáktól menetes kiegészítő.
Ebből 1.8.2.5 alá az 1.5 verziót javaslom.
Itt találsz róla egy bemutatóvideót, valamint a leírásban megtalálod az elérhetőségét, továbbá a térképhez ajánlott módokat, illetve azok letöltési helyeit.
ProMod 1.5 bemutatóvideó + elérhetőségek
Ezt a kiegészítőt célszerű TSM nélkül, az alaptérkép + DLC mellé feltéve használni, de többen írták a fórumon, hogy náluk futottak együtt. Le kell tesztelni!
A map fórumját itt éred el:
ProMod fórum + letöltési lehetőségek
Szintén érdemes kipróbálni az EU map V1.2.3 utolsó 1.8.2.5 alá fejlesztett kiadását.
Itt éred el:
EU Map V1.2.3
Bemutatóvideó a pályáról:
EU Map V1.2.3 demo
Fontos: Az térkép 1.3, illetve 1.4 kiadása már csak 1.9x frissítések mellett fut problémamentesen!
Szintén együttműködik a DLC-vel.
Én az alaptérkép + DLC kombóval használtam, és tökéletesen működik. Jelenleg 1.9.22 alatt az 1.4 van fent hasonló környezetben mint az előbb említett, és az is tökéletesen teszi a dolgát.
-
Vajon térképbővítést mikor ad ki az SCS?
-
TSM 4.7 -
cxaxoxc #37886
Ez melyik map?
-
XxXcsabi1987XxX #37885 skacok valaki tudna nekem is segíteni? a gondom néhány sorral lejjebb olvasható...köszönöm a segítséget előre is -
Köszönöm!
-
Jah lemaradt hogy a második linkben lévő kép csalókás, mert az a mod csak apróbb dolgokon módosít mint pl a köd, az éjszaka kezdete/vége stb. Tehát az az út textúra illetve fű stb más a herbst modban. -
Köszi! :) Elvileg herbst mod v4 illetve EZ de utóbbit nem nagyon érzékelem... :D Ki kéne törölni a herbst mod def mappájából azokat az sii fájlokat amelyek benne vannak a GJ55 Environment mod 1.1-ben, csak még nem foglalkoztam vele. :) -
Jaja,az kijött már?A trélerét láttam régen brutálisan tetszett.:) -
tudom én hogy jó munkához idő kell, de azért ez a tempó durva.. :D
a The Crew-ba is fél év egy autó, de ott a motorblokba mozognak a hengerek és forog a féltengely is :) -
Milyen móddal lett ilyen a fű és a környezet? Nagyon király!
-
Punky, köszi, :) jók a képeid! 
Misuka:
-
Grafika javítást lehet tudni mikor jön ki?
45 pihi
rakodas es 9 oras pihi