52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • LeWyTy
    De ez megint fake?
  • xmute
    Ez a videó meg tökéletesen megmutatja micsoda káosz alakul(na) ki, ha beszabadulnának a tömegek multiplayerre!!!

Pfff...

• xmute
  • Carl Davies
    Egyszerre voltatok fent multin?
  • jutiput
    Szia!
    Az előző verziójú Magyar térképeken nem működött semmilyen busz és utas mod sem sajnos, mert én úgy is szerettem volna használni. Azt hogy most a feljavított verzíóban működnek e ezek a buszos dolgok nem tudom, egy próbát mindenesetre megér! Üdv.
  • Dévid112
    Na, ez az.
  • Bazsio
    Az olyan messze van, mint a galaxis közepében található fekete lyuk tölűnk!
  • NagyiBMX
    Megérdemelt pihenés, borszállítás közben :D
  • XxXcsabi1987XxX
    bakker
    ti a game-t ,multiban nyomjátok? xd
    azt hogy? o.O
    lehet ki próbálom én is :D
    tök jó buli lehet csak segítsetek hogy multizzak xd
  • Tom Polsky
    Bent van még valaki a multiban? Meglesném én is, én a bp-i szervízudvarban parkolok. :D
  • Toby0501
    Az, 3-an voltunk egy helyen és sehol nem lehetett látni senkit.
  • Toby0501
    Sikerült elindítani, de fogalmam sincs, hogy most ez multi-e vagy csak ki van kapcsolva az AI.
    Ha még valakinek összejön, írhatna és akkor Budapesten megkereshetnénk egymást.
  • Isti1
  • kis kindertojás
    Estét!

• Toby0501
    Hát sokadik próbálkozásra sikerült letölteni valamit, de indításnál azt írja, hogy nem találja a játék indítófájlját.
  • Hungarykum
    Azért, mert süt a Nap
  • Szabi #38620
    mindjárt kiderül :)
  • Dévid112
    http://alpha.ets2mp.com/
    ....Szerintem átverés....
  • Rodman6
    Buszok már vannak az 1.9.xx hez, az utas mod működne a Hungary map-nál?
  • XxXcsabi1987XxX
    nálam a csillagok miért nem látszanak? valaki segítene? KÖSZÖNÖM
  • Bazsio
    Sziasztok!

Pihenek már nem tudom hol

Gurulás tovább

Isti,Mándoki
  • Tirdi
    Hogyan tudnék belenyúlni a MAN modellébe? Konkrétan egy elemet akarok kiszedni a modellből.
  • pokmike997

• XxXcsabi1987XxX
    KÖSZÖNÖM majd akkor kipróbálom :))
  • Szabi #38612
    igen
  • XxXcsabi1987XxX
    nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy a hungary map kompatibilis az 1.9.24.1-es patch alá? elvileg amúgy ez a legújabb patch... KÖSZÖNÖM előre is a válaszokat

• Mandoki72
    Szép napot és jó utat mindenkinek.

Most pedig megeszem a valódi desszertemet mielőtt Dégre érek.

• szotyi12
    Üdv milyen módot használtok hogy az AI-k tuningoltak meg különböző skinek vannak rajtuk?
  • Carl Davies
    Köszi a válaszokat, most már tudom a saját skinem is használni :D
  • N3suten
    na ez meg sem fordult a fejemben ...
  • sure
    A körforgalmakkal az a baj szerintem, hogy az AI jobbkézszabály szerint megy be, hiába van Elsőbbségadás kötelező! tábla a behajtásnál, míg ugyanezt nem adja meg a játékos felé (de egymás felé se nagyon, ezért a sok baleset). Nem sikerült megfigyelnem, hogy az eredeti játékban is így van-e (tehát hogy ez a magyar map bugja, vagy a játéké), de a magyar körforgalmak nagy része amúgy is sokkal kisebb, mint az alapjátékban, és az AI nagyon gyorsan érkezik be.
  • peti178
    Mielőtt a profilodba belépsz lent van egy szerkesztés opció és megkeresed a módot amit beraktál majd teszel elé egy pipát.
  • N3suten
    az hogy nem önálló a csomag ...
    tegyél elé egy "z" betűt a névben pl. : Daf_retro_by_senki.scs -t írd át > zDaf_retro_by_senki.scs -re
    és ,ha így sem működik ,akkor keress másik festést ...
  • Carl Davies
    Szedtem le Daf-hoz skint, betettem a mod mappába, de a játékban nem jelenik meg, mi lehet a gond?
  • N3suten

magyar.zip és a körforgalomjai ,MAN TGS teszt

• Isti1
    81-es főút, Pótkerék Csárda

• N3suten
    ránézésre ,valódi ...
  • Gábor55
    Köszi srácok!

Xaxoimi:
  • ronso
    Vagy letöltesz egy unlock modot
  • jutiput
    Szia!
    Amikor már lehetőséged van a kereskedésekben vásárolni, akkor már simán tudsz buszt is venni magadnak, ha a letöltött buszod megjelenik a megfelelő kereskedőnél. Az online vásárláshoz , legalább öt gépjárművel kell rendelkezni, ahhoz viszont nagyobb garázs is kell. Tehát inkább pénz függő, hogy meg tudd venni az áhított buszodat, amihez, létezik utas mod is, amivel úgymond utasokat szállíthatsz szintén pénzért, mintha pótkocsit vinnél. De szerintem még a legújabb patch.hez nem készítettek ilyen modot! Talán még buszt sem, a legutóbbi 1.8-as patch-hez vannak buszok és utas mod. Ezt onnan tudom, hogy nekem is voltak ilyen buszos dolgaim, de a legujabb 1.9.22-es frissítés miatt elveszítettem ezeket! Remélem, hogy tudtam segíteni!
    Üdv.