52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
De ez megint fake? -
xmute #38635 Ez a videó meg tökéletesen megmutatja micsoda káosz alakul(na) ki, ha beszabadulnának a tömegek multiplayerre!!!
Pfff...

-
xmute #38634 -
Carl Davies #38633 Egyszerre voltatok fent multin? -
Szia!
Az előző verziójú Magyar térképeken nem működött semmilyen busz és utas mod sem sajnos, mert én úgy is szerettem volna használni. Azt hogy most a feljavított verzíóban működnek e ezek a buszos dolgok nem tudom, egy próbát mindenesetre megér! Üdv.
-
Dévid112 #38631 Na, ez az. -
Bazsio #38630 Az olyan messze van, mint a galaxis közepében található fekete lyuk tölűnk!
-
Megérdemelt pihenés, borszállítás közben :D
-
XxXcsabi1987XxX #38628 bakker
ti a game-t ,multiban nyomjátok? xd
azt hogy? o.O
lehet ki próbálom én is :D
tök jó buli lehet csak segítsetek hogy multizzak xd -
Tom Polsky #38627 Bent van még valaki a multiban? Meglesném én is, én a bp-i szervízudvarban parkolok. :D -
Az, 3-an voltunk egy helyen és sehol nem lehetett látni senkit.
-
Sikerült elindítani, de fogalmam sincs, hogy most ez multi-e vagy csak ki van kapcsolva az AI. 
Ha még valakinek összejön, írhatna és akkor Budapesten megkereshetnénk egymást. -
-
Estét!
-
Hát sokadik próbálkozásra sikerült letölteni valamit, de indításnál azt írja, hogy nem találja a játék indítófájlját. -
Hungarykum #38621 Azért, mert süt a Nap
-
mindjárt kiderül :) -
Dévid112 #38619 http://alpha.ets2mp.com/
....Szerintem átverés.... -
Rodman6 #38618 Buszok már vannak az 1.9.xx hez, az utas mod működne a Hungary map-nál? -
XxXcsabi1987XxX #38617 nálam a csillagok miért nem látszanak? valaki segítene? KÖSZÖNÖM -
Bazsio #38616 Sziasztok!
Pihenek már nem tudom hol
Gurulás tovább
Isti,Mándoki

-
Hogyan tudnék belenyúlni a MAN modellébe? Konkrétan egy elemet akarok kiszedni a modellből. -
pokmike997 #38614
-
XxXcsabi1987XxX #38613 KÖSZÖNÖM majd akkor kipróbálom :)) -
igen -
XxXcsabi1987XxX #38611 nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy a hungary map kompatibilis az 1.9.24.1-es patch alá? elvileg amúgy ez a legújabb patch... KÖSZÖNÖM előre is a válaszokat
-
Mandoki72 #38610 Szép napot és jó utat mindenkinek. 
Most pedig megeszem a valódi desszertemet mielőtt Dégre érek.
-
szotyi12 #38609 Üdv
milyen módot használtok hogy az AI-k tuningoltak meg különböző skinek vannak rajtuk?
-
Carl Davies #38608 Köszi a válaszokat, most már tudom a saját skinem is használni :D -
na ez meg sem fordult a fejemben ... -
A körforgalmakkal az a baj szerintem, hogy az AI jobbkézszabály szerint megy be, hiába van Elsőbbségadás kötelező! tábla a behajtásnál, míg ugyanezt nem adja meg a játékos felé (de egymás felé se nagyon, ezért a sok baleset). Nem sikerült megfigyelnem, hogy az eredeti játékban is így van-e (tehát hogy ez a magyar map bugja, vagy a játéké), de a magyar körforgalmak nagy része amúgy is sokkal kisebb, mint az alapjátékban, és az AI nagyon gyorsan érkezik be. -
peti178 #38605 Mielőtt a profilodba belépsz lent van egy szerkesztés opció és megkeresed a módot amit beraktál majd teszel elé egy pipát.
-
az hogy nem önálló a csomag ...
tegyél elé egy "z" betűt a névben pl. : Daf_retro_by_senki.scs -t írd át > zDaf_retro_by_senki.scs -re
és ,ha így sem működik ,akkor keress másik festést ...
-
Carl Davies #38603 Szedtem le Daf-hoz skint, betettem a mod mappába, de a játékban nem jelenik meg, mi lehet a gond? -
magyar.zip és a körforgalomjai ,MAN TGS teszt
-
81-es főút, Pótkerék Csárda 
-
ránézésre ,valódi ...
-
Gábor55 #38599 Köszi srácok! 
Xaxoimi:
-
Vagy letöltesz egy unlock modot -
Szia!
Amikor már lehetőséged van a kereskedésekben vásárolni, akkor már simán tudsz buszt is venni magadnak, ha a letöltött buszod megjelenik a megfelelő kereskedőnél. Az online vásárláshoz , legalább öt gépjárművel kell rendelkezni, ahhoz viszont nagyobb garázs is kell. Tehát inkább pénz függő, hogy meg tudd venni az áhított buszodat, amihez, létezik utas mod is, amivel úgymond utasokat szállíthatsz szintén pénzért, mintha pótkocsit vinnél. De szerintem még a legújabb patch.hez nem készítettek ilyen modot! Talán még buszt sem, a legutóbbi 1.8-as patch-hez vannak buszok és utas mod. Ezt onnan tudom, hogy nekem is voltak ilyen buszos dolgaim, de a legujabb 1.9.22-es frissítés miatt elveszítettem ezeket! Remélem, hogy tudtam segíteni!
Üdv.