52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Rollerboy94 #38876 Nagyon lecsó a online mod komolyan 10 perc még csatlakozik és crash
pöpec
-
szotyi12 #38875 Valaki nem tudja miért áll le nekem játék közbe a steam működése? -
ja , vágom, itt az aláírásomban -
I73770K #38873 Felvesszük egymást steam-en és tudunk beszélni fuvar közben ha van kedved. -
Hogy érted, hogy adjak egy steam nevet? -
I73770K #38871 Egészségedre! :)
Ha adsz egy steam nevet,akkor igen ott is lehet beszélni csoportba! -
kösz az infót, engem is ki-kidobott. Be-bedobtam pár sört helyette.
Egyéb: a steam hogyan működik, lehet létrehozni magunknak saját csoportot, ahol lehet pofázni egymással? Mert az nem semmi lenne, hogy a kormány mellett ott a telefon, belépek a steambe és lehet olvasni-írni stb, pont úgy néz ki, mint a kamionban a pult.
KÉP: https://flic.kr/p/ntzL5c -
I73770K #38869 Nekem most elindult és stabil. aki jönne közbe skype-ra írjon pm-be. -
Már van szeró de nem stabil, illetve szinte egyből crash-el a játék. Szerintem hamarosan újraindul rendesen a szeró és lehet tovább hajtani a gépeket. :) -
facen még azt is tudják mikor ve....ted ki utoljára baze -
Király vagy, már be......rok rajtad vazeeee :-)de igazad van. -
Deviome #38865 De jó, hogy a Faszbúk nélkül elpusztúlna ez a retek világ. Oda kell közzétenni. Mert havonta 1x nézem meg.
Van esetleg a hivatalos oldalon is ilyen üzenőfal? Vagy valami. :) -
Bocsi, nem kimondottan Deviome-nek ment, inkább úgy általánosságban mindenkinek, aki nem olvasta (ahogy én sem eddig). -
"We are working on server update - if server will be offline sorry for that." 1 órája írták fészbúkon. Hát várunk akkor... :) -
Deviome #38862 Erre már én is gondoltam. Meg szerintem sokan mások is. :) -
Nálam az istenért sem akar csatlakozni de a haveromnál se. Jó lenne vmi server stat oldal hogy tudjuk mivan. -
Deviome #38860 Igen. Ezt szedtem le én is. :) Akkor sikerült eltalálnom. Köszönöm a segítséged. Meg mindenkinek!
De ez az én formám. Offline a szeró. -.-" -
Innen kell letölteni, a steam-es zöld cuccra kattintva. Nem mindig enged be rögtön, lehet fullon van a szerver, olyankor folyamatosan próbál újracsatlakozni. -
Deviome #38858 Köszönöm a segítséged. :D Én úgy furikáztam az ürességben mint az állat. xDD
Egy gyökér kérdés. Hogy kell letölteni? Mert olyan jó, hogy 3279569123 ablakon kell hozzáférni. :S Belépek a ets2mp.com oldalra. Ott rányomok a ETS2MP - alpha... - ra ( legelső :D ) És mikor leszedi csak instalálom és kész?
Valami történt, mert bent vagyok a játékban. Jobb felsőben írja, hogy Offline. Viszont bal alsóban már próbál újracsatlakozni, de nem sikerül neki fellépni. De újrapróbál mindig. Ez normális? Hagyjam hagy próbálkozzon vagy valami nem oke? :)
-
macledoynak igaza van új exe-t kell letölteni és akkor menni fog mert ugyan is ha nem akkor pl a jobb felső sarokban sem fog megjelenni semmi és a bal alsó sarokban pedig különböző hibákat fog kiírni
-
-
Kapcsoljátok ki a modokat, és nézzétek meg az ets2mp.com-on nincs-e újabb multis verzió. Tegnap éjfél után haverral nyomtuk, leállt a játék és utána nem tudtunk csatlakozni. Merthogy közben egy újabb verzió került a szerverre. Az authentication error meg valszeg a bekapcsolva maradt modok miatt van. Ki kell kapcsolni őket.
Deviome: akkor vagy fent a szerón ha a jobb felső sarokban zölddel írja, hogy online EU1. -
Deviome #38854 Beenged most már a játék, de gyanús valami. :D
Hamar beenged. A másik pedig, hogy alul pirossal kiírja, hogy conected EU1. Aztán a következőben, hgoy nem tudott csatlakozni. Bal alsóba írja piros szöveggel. A másik, hogy nálam nem működik a Tab meg az y sem.
Most nem tudom mi van. Viszont bal felsőben kiírja, hogy alpha MP-ben vagyok. Nem értem. -
Scania20 #38853 Sziasztok,
Tudnátok nekem segíteni? Töltöttem le egy volvo waberers tandem modot:
http://ets2.lt/en/page/2/?s=waberers
Ezt bemásoltam, aktiváltam de az a kérdésem, hogy a kamionra hogy kell feltenni a tandemet???? -
szotyi12 #38852 Nem tudja valaki miért áll le fél óránként az ets 2 működése? :( -
Deviome #38851 Értelmezési gondok vannak látom.
Mondom telepítettem CD-ről, de a retek steam ezt képtelen érzékelni és ezért nem dobja fel a peccselés lehetőségét.
Ergo Lekellet törölnöm az egészet. Most leszedni Steam-ről. Ami kúrva jó, mert CD-ről az egész ( kieggel ) telepítés volt kb 5 perc. Most vagy 15 perc mire leszedi erről a szarról. Ami 20 megás nettel enyhén vicc kategória. ( 2.5 megával jönnek a cuccok Blizzardtól ) Mert ennyi idő alatt letudok szedni majdnem 2 db 4 gigás DVD filmet. Szóval igen is a Steam a hibás. Meg szerintem szar is. :D De ebbe ne menyünk bele. -
nekem 2 perc volt
-
steamről töltöttem le, letöltöttem a multit, feltelepítettem, és csatlakoztam...
nem a steam a hibás :)
-
Deviome #38848 Pont most zsörtölődöm. Inkább anyázok. Én CD-ről telepítettem és ez a hulladék steam nem képes ezt lereagálni és feldobni automatice a nagyobb patch lehetőségét. -.-"
Most letöröltem mindent és steamről telepítem. Remélem tényleg 40 perc lesz a telepítés, mert akkor lehet írok a steam-nek egy levelet. -
steam-en keresztül ha letöltöd automatikusan a legújjab patch jön le -
Deviome #38846 Nállam nem megy, mert kéri az 1.9.24 s valami peccset!!!
De ilyen nem is létezik. A steamhez meg nem értek és nem tudom, hogyan kell frisíteni, hogy megkapja. :S -
nekem megy
connecting error EU1 -
landwir #38844 De nálam ezt dobja ki mikor próbál csatlakozni
Connection refused authentication error -
mert lehet hogy a sok béna nem bír beállni :D és tele van az egész multi kezdőkkel -
landwir #38842 Nálam is ez a gond van hogy nem csatlakozik
-
szintén 

-
szotyi12 #38840 Üdv
Vajo
Valaki nem tudja hogy miért nem tudok kapcsolódni multiba a szerverre?
-

-
Hungarykum #38838 #38774 -
Scania20 #38837 Sziasztok,
valaki leírná, hogy akkor most ez a multiplayer mod jó vagy nem, és ha jó akkor légszíves egy linket küldjön már el nekem.
Köszi : )