52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
és ez remélhetőleg így is marad :) -
Sehogy, semmilyen mod nem megy a szerveren. -
Szia. kipróbáltam a multit, de a saját skinemet nem tudom engedélyezni a gameban. Hogy lehet elfogadtatni a festésemet?
-
Bowie #38913 Én vagyok,nemzeti színű Nan-al
-
landwir #38912 Sziasztok valaki van most multiplayerben? -
megy privibe -
helló van valami mód hogy az utakon több autó és kamion legyen ? -
zorba3333 #38909 Hamisítatlan hazai hangulat :D

-
retoucher #38908 Hungary Map 0.9.21
-
Dévid112 #38907 Ez nagyon jó lett! Le a kalappal!!!!! 

-
BhityHD #38906 Két dolgot szeretnék:
1. Valaki nem tudná feltenni a Logitech Driving Force GT beállításait? Nagyon köszi előre is.
2. Vajo.... Ez valami zseniális! Várom már nagyon. -
vajo #38905 R3D Ultimate hivatalos trailer. Youtube a feldolgozás során rontott a minőségen és ezen sajnos nem tudok változtatni. Előre is elnézést érte.
-
Köszi! Utána kerestem a modoknak, és az egyik mellett volt egy javasolt, és kiderült pont ugyanaz van a videóban a srácnak. Akinek még kellhet esetleg ilyen tábla, led kiegészítő. -
Nem rossz kis Merci ,
Egy nem túl csicsás Volvo
-
Hiány
Truck Shop 8.01
Megastore 2.2 fix
és egyéb oka lehet -
Valaki tudna segíteni? Ezt a modot szeretném berakni, ami sikerül is, de amikor különböző lámpákat, addonokat szeretnék rászerelni, mondjuk az elől található elemekre, akkor nekem negyedannyi addon van a bal oldali menüben mint a videóban a srácnak. Érdekes viszont, hogy egy csomó cucc ott van, amik az ő modja miatt vannak ott. Csak éppen azok nincsenek amiket én szeretnék felrakni.
Amit szeretnék az egy TIR vagy G vagy L felirat előre (A videóban 3:15-nél jár ott a srác). Lehetséges, hogy azért nem látom a maradék dolgot, mert nem vagyok még level 20-as? Mert a kiegészítőknél még van egy pár ami le van lakatolva, és csak level 20 után érhető el. Köszönöm!
-
Én újra rámentem a hivatalos letöltési procedúrára, nem mások által belinkelt installerrel telepítettem a mai javítást. A sok hsz-ből láttam, hogy délután szar volt, de kora este lehetett menni, mentünk is ketten, korrekten el lehet férni, a lagg nem volt vészes. Küzdenek a sok játékossal, ami még csak nem is sok, 3000 fő az elég kevés, látjul, hogy lenne még ,aki belépne szívesen. Alakul, folyamatosan próbálni kell bejönni -
Deviome #38899 Sajnos nem nagyon. Nincsen semmi oldal ami jelezné a szerver állapotát. Amúgy nekem nem vészes. Megyek és vagy jön valaki vagy nem. :D Elég jó megoldásnak tűnik. Legalább nem kell kibe lépegetni. Megszűnik a szeró, de észre sem veszed. Szerintem ez király. -
Na mentem ma egy Multit fél óráig működött majd lehalt az szeró ...
nálam a modok nem működnek ...
a kifagyásokat az okozza hogy sok fel le csatlakozás van így a gyengébb gépek feladják és ekkor jön a gebasz -
Rollerboy94 #38897 Ma üzemelt egy jó órát stabilan de megint leállt a szerver, két kollégával össze is futottam Poznan-ba -
AttilaRO #38896 vegul van egy jo verzio a mp hez ? -
Tehát akkor addig nem is tudok játszani senkivel :( És azt lehet tudni hogy mikor indul újra :) -
Deviome #38894 Offline az azt jelenti, hogy a szerver le van kapcsolva. :) Szokj hozzá alfa verzióban. Amúgy vagy másfél órát bírta. Nyomtuk mint állat. :)
-
helló valaki tudna segíteni hogy feltettem a multit és jobb felső sarokba azt írja ki nagy piros betűkkel hogy offline ebbe valaki tudna segíteni hogy, hogy kell bejelentkezni hogy lássak másokat is ? -
Elvileg ez az aktuális verzió: ets2mp -
Deviome #38891 Szerintem elértük a 3000 fős szerver kapacitást. :D Az adminok ott örültek. :D
-
pokmike997 #38890
-
Robin22 #38889 Hello.
Nektek jelenleg működik a multi? 2 napja próbálok bejutni, de nem tudok. Tegnap egész nap full volt az EU1, most pedig folyamatosan újracsatlakozik, valamint más verziót kér.... De persze ahonnan letölthető lenne " ha van újabb verzió, nem jön be, pontosabban 504-es hibakód..... -
Deviome #38888 Nagyon király!! :)
Lehet, hogy összefutunk majd. :) Amúgy nagyon jó móka nézni ahogy a többiek tolatgatnak meg próbálnak parkolni. :D -
igen, még mindig ma este a terv, aztán majd kiderül.. :D -
Na most crashelt a game, -
Pelsodriver #38885 Legkésőbb ma délutánra ígérte Frank a Hungary Map javításának kiadását. Valaki tud róla? -
Sziasztok nem tud valaki nekem csinálni egy festés VOLVO fh16 2012-re 1.7.1 alá,vagy el mondaná,hogy mit csináljak,hogy sikerüljön meg jeleníteni. Az omsihoz meg rengeteget tudok,ez valahogy nem megy:( -
tokike97 #38883 Üdv mindenkinek valaki nagyon kérem küldjön már egy jó oldalt ahol realistikus modok vannnak..Elöre is köszönöm.:))))) -
Jaja, jópofa :)
Haverral
Kis tolakodás
-
Rollerboy94 #38881 ha kiforrja magát akkor tényleg jó lesz -
94Patrik94 #38880 Bocsi a sok kepert 
-
Deviome #38879 Hmm.... Amúgy a Steam működése áll le. Nem pedig az ETS2 dob ki. Mondom én, hogy retek ez. Engem ki be dobál. Szerencse, hogy a loggin kb fél sec. :D Mindig visszalépek. :P
Mentsetek sűrűn!
Amúgy kibebaszott királyság!!! Ez ha kiforja magát... pfúúú! Amúgy én már most is happy vagyok, hogy látok másokat és rámdudálnak én meg vissza. Már ez az alpha is iszonyat szórakozás. :) -
Mandoki72 #38878 Szép estét 
Ezek az AI -ek még mindig pocsékul közlekednek a körforgalomba hiába 1.9.2 patch.
Úgyhogy óvatosan kell bánni a szerelvénnyel.
-
Valamit mókolnak a szerón ki is volt írva fél órája kb.