52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SimaSuna #38996
    én még byalistok-ban vagyok...
    hamarosan végzek melóba, és utánna lemegyek pestre :)
  • rissard
    mert még odáig le kell mennünk
  • rissard
    Igen, de inkább 8 óra fele.
  • SimaSuna #38993
    Budapest, Renault kereskedő?
    Este 7-8?
  • rissard
    Este fele konkrét időpontott délután megbeszéljük
  • rissard
    Ha jól emlékszem Lengyelországban hagytunk abba,de Budapesten csinálhatnánk gyülekezőt.
  • SimaSuna #38990
    mikor, hol, honnan, hová? :)
    TS?
  • rissard
    Sziasztok este valaki convoyban jönne velünk ?
  • furgelab
    Sziasztok,
    tegnap felraktam a multit, ki is próbáltam volna ,de nem tudtam mivel az oktató végignyomása után nem jelenít meg semmi fuvarajánlatot, ez mitől lehet?
    Eredeti játék+going east.
  • TopGun
    Szia! Tetszik! mikor lehet tolteni ezt a mapot? pont az also ket kep kornyeken lakom.
  • norbee46
    Reméljük lesz egy "félpót-ra" való.

... Kipróbálnám a pro mods map-ot de valahogy nem sikeül. Ha valaki leírná privibe megköszönném!
  • AudiQuattro
    Csak jó sok frissitést adjanak ki,életembe nem vettem egy eredeti játékot sem,de most a multi,meg a patchek miatt megrendeltem énis.
  • AudiQuattro
    Még sok idő,én jobban örülnék már az mp3 licensznek..
  • norbee46
    Vajon MP IV is most jön?
  • Szabi #38982
    plusz új festések is :)

most hogy van multi ahol csak gyári tartalom van, ismét előtérbe kerül hogy sok gyári tartalom jöjjön :D

de a lényegesebb része az 1.0 és az új DAF amit már nagyon várok :)
  • norbee46
    Nagyon ütős! Várom!
  • AudiQuattro
    Jön a metál festés:)

Hát, reméltem hogy olyan lesz a mod színvilága mint amit a thumbnail mutat. :D Ez az agyonszaturált izé valahogy nem az én világom.
  • tutuhawer #38978
    A mai kis javítást Szabi hozzászólásából töltöttem le, beléptem, pár perc után csatlakozott, és 2 órán át mentem online, rendben volt ,fasza volt. Párat videóztam is, holnap reggel 6-ig dolgozom, aztán majd megnézem otthon, milyenek lettek a videók, töltök is fel párat az offline játékosoknak, hogy kis lelkesedést kapjon mindenki. Sokat kell szarozni most, hát friss a cucc, persze, de erőltetni kell néha, mert nekem sokkal jobban tetszik, mint a gépi ellenféllel játszani. Jó látni magyar sofőrt, 3-4 sráccal találkoztam is.
  • szotyi12
    Persze :)
  • AudiQuattro
    Eredeti a játék?
  • Penge88
    Na közben nekem is sikerült, nyomtam is egy másfél órát, királyság! :D Ismerős nevet még nem láttam, 1-2 user volt, aki ész nélkül ment.
  • Misuka963
  • szotyi12
    Üdv :) valaki nem tudja miért áll le folyton a steam?
  • N3suten
    az is lehet hogy nem szabad semmilyen mod aktiválva ...
  • Szabi #38971
    nekem 2-3 perc után általában sikerül, viszont a javítás tényleg sokat javított, végre tudok normálisan szállítani, jól számolja az időt és a fuvart is letudom végre szállítani :)
  • N3suten
    akár fél órákat is várhattok ,hogy csatlakozzon a szerverhez ...
  • Norby646
    Peti haverommal:

Némi módosítás után fuvarral, Nürnberg felé:

A tábláján más játékosok nevét láttam, gondolom kicsit bugos még.

• tomi161996
    nekem se sikerült még de már jó lenne :( :D
  • Penge88
    Hali. Na sikerült elvileg beüzemelnem a multiplayer-t, leszedtem a legújabb release-t, igaz, végig Offline volt, és nem sikerült 10 percen keresztül csatlakozni. Közbe az idő nem telt, az normális? Illetve, a lámpák sem váltottak, az összes piros volt. És ez hogy van, hogy az ember vezet, aztán egyszer csak sikerül belépni és Online van? Bocsi, lehet már elhangzottak ezek a kérdések, csak már ki vagyok éhezve, hogy a ma este még tudjak menni online, mert holnaptól két hétig nem vagyok, aztán csak jó volna előtte.

Egyébként, most sikerült valakinek csatlakozni?
  • Könnyű Fokozat
    Nekem semmi sem történik innen sem :(
  • macleody
    Csók a család :D
  • Szabi #38964
    a hivatalos fb oldalról linkeltem a hivatalos linket :D
  • macleody
    "Do not reupload file. This one mirror is the only true, virus-free. Binaries are now hashed so any re-upload can be tracked and your account can be blocked!"

Nem tudom mennyire igaz.
  • Szabi #38962
    Multiplayer 0.1.0.2 Alpha letöltés
  • tutuhawer #38961
    csak jó kérdésre kaphatsz jó választ. Micsoda közhely, és micsoda egyszerű igazság.

Kb az jut eszembe, amikor az Üvegtigrisben a Róka nyitja ki a büfét, mert a többi be van zárva.
    A:MI ez a multiplayer?
    Mire jó ez a Multiplayer?
    Multiplayer az nem single player?
    Hogyan megy a multiplayer?
    B: A.......!!!!!
  • I73770K
    Köszi szépen!
  • rissard
    új verzio
  • rissard
    http://uploaded.net/file/lj7o2a6z
  • Tom Polsky
    Nektek nem zavaró a többi kamion kürtjének hangereje? Mert a szívbaj jön rám, amikor megyek a pályán és egyszercsak bezendül a hangfal tőle. :D