52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
én még byalistok-ban vagyok...
hamarosan végzek melóba, és utánna lemegyek pestre :) -
rissard #38995 mert még odáig le kell mennünk -
rissard #38994 Igen, de inkább 8 óra fele. -
Budapest, Renault kereskedő?
Este 7-8? -
rissard #38992 Este fele konkrét időpontott délután megbeszéljük -
rissard #38991 Ha jól emlékszem Lengyelországban hagytunk abba,de Budapesten csinálhatnánk gyülekezőt. -
mikor, hol, honnan, hová? :)
TS? -
rissard #38989 Sziasztok este valaki convoyban jönne velünk ? -
furgelab #38988 Sziasztok,
tegnap felraktam a multit, ki is próbáltam volna ,de nem tudtam mivel az oktató végignyomása után nem jelenít meg semmi fuvarajánlatot, ez mitől lehet?
Eredeti játék+going east. -
Szia! Tetszik! mikor lehet tolteni ezt a mapot? pont az also ket kep kornyeken lakom. -
Reméljük lesz egy "félpót-ra" való. 
... Kipróbálnám a pro mods map-ot de valahogy nem sikeül. Ha valaki leírná privibe megköszönném! -
Csak jó sok frissitést adjanak ki,életembe nem vettem egy eredeti játékot sem,de most a multi,meg a patchek miatt megrendeltem énis. -
Még sok idő,én jobban örülnék már az mp3 licensznek.. -
Vajon MP IV is most jön? -
plusz új festések is :)
most hogy van multi ahol csak gyári tartalom van, ismét előtérbe kerül hogy sok gyári tartalom jöjjön :D
de a lényegesebb része az 1.0 és az új DAF amit már nagyon várok :) -
Nagyon ütős! Várom!
-
Jön a metál festés:)
-
#38979 Hát, reméltem hogy olyan lesz a mod színvilága mint amit a thumbnail mutat. :D Ez az agyonszaturált izé valahogy nem az én világom. -
A mai kis javítást Szabi hozzászólásából töltöttem le, beléptem, pár perc után csatlakozott, és 2 órán át mentem online, rendben volt ,fasza volt. Párat videóztam is, holnap reggel 6-ig dolgozom, aztán majd megnézem otthon, milyenek lettek a videók, töltök is fel párat az offline játékosoknak, hogy kis lelkesedést kapjon mindenki. Sokat kell szarozni most, hát friss a cucc, persze, de erőltetni kell néha, mert nekem sokkal jobban tetszik, mint a gépi ellenféllel játszani. Jó látni magyar sofőrt, 3-4 sráccal találkoztam is. -
szotyi12 #38977 Persze :) -
Eredeti a játék? -
Na közben nekem is sikerült, nyomtam is egy másfél órát, királyság! :D Ismerős nevet még nem láttam, 1-2 user volt, aki ész nélkül ment. -

-
szotyi12 #38973 Üdv :) valaki nem tudja miért áll le folyton a steam? 
-
az is lehet hogy nem szabad semmilyen mod aktiválva ... -
nekem 2-3 perc után általában sikerül, viszont a javítás tényleg sokat javított, végre tudok normálisan szállítani, jól számolja az időt és a fuvart is letudom végre szállítani :) -
akár fél órákat is várhattok ,hogy csatlakozzon a szerverhez ... -
Peti haverommal:
Némi módosítás után fuvarral, Nürnberg felé:
A tábláján más játékosok nevét láttam, gondolom kicsit bugos még.
-
nekem se sikerült még de már jó lenne :( :D -
Hali. Na sikerült elvileg beüzemelnem a multiplayer-t, leszedtem a legújabb release-t, igaz, végig Offline volt, és nem sikerült 10 percen keresztül csatlakozni. Közbe az idő nem telt, az normális? Illetve, a lámpák sem váltottak, az összes piros volt. És ez hogy van, hogy az ember vezet, aztán egyszer csak sikerül belépni és Online van? Bocsi, lehet már elhangzottak ezek a kérdések, csak már ki vagyok éhezve, hogy a ma este még tudjak menni online, mert holnaptól két hétig nem vagyok, aztán csak jó volna előtte.
Egyébként, most sikerült valakinek csatlakozni? -
Könnyű Fokozat #38966 Nekem semmi sem történik innen sem :(
-
Csók a család :D -
a hivatalos fb oldalról linkeltem a hivatalos linket :D -
"Do not reupload file. This one mirror is the only true, virus-free. Binaries are now hashed so any re-upload can be tracked and your account can be blocked!"
Nem tudom mennyire igaz. -
Multiplayer 0.1.0.2 Alpha letöltés -
csak jó kérdésre kaphatsz jó választ. Micsoda közhely, és micsoda egyszerű igazság.
Kb az jut eszembe, amikor az Üvegtigrisben a Róka nyitja ki a büfét, mert a többi be van zárva.
A:MI ez a multiplayer?
Mire jó ez a Multiplayer?
Multiplayer az nem single player?
Hogyan megy a multiplayer?
B: A.......!!!!!
-
I73770K #38960 Köszi szépen! -
rissard #38959 új verzio -
rissard #38958 http://uploaded.net/file/lj7o2a6z
-
Tom Polsky #38957 Nektek nem zavaró a többi kamion kürtjének hangereje? Mert a szívbaj jön rám, amikor megyek a pályán és egyszercsak bezendül a hangfal tőle. :D