52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Penge88
    Tegnap Birminghamba menet volt nagy dugó Angliában, kamionos69-el mentünk, átértünk a komppal, aztán még a kétsávoson valaki percelhetett. Én nekem már át kellet mennem a másik sávba mert nem bírtam megállni kollega mögött. Álltunk ott egy jó 5-6 percet, mire kitisztult, szépen megindult. 1-2 tolakodón kívül mindenki kultúráltan kivárta a sorát. :)
  • lenhoffer
    Tsm mapnak mikor lesz új. Frisitese segítséget előre. Is köszönöm

• tomi161996
    Helló tud valaki egy olyan módot ahol pirossal van bekeretezve (1) ott festés legyen mit ennél a skinnél (2) ?
    1

2
  • Bowie
    Tegnap esti eszmecsere a kollégával.

Ma reggeli dugó,érdekes hogy Angliában ilyennel még nem találkoztam.
  • fbalfonso
    Ha jól tévedek, belekódolja a játék a serial-t a mentésbe, ergo az eredeti játékkal nem fogod tudni használni a warezos mentésedet.
  • Bowie
    Hali.Unokaöcsém is warezossal játszott,amíg nem kapta meg tőlem a Steames játékot.
    Felrakta elkezdett egy új profilt,elmentette majd kicserélte a warezos mentéssel és működik neki.
    De nem árt ha újat kezdesz,biztos bug és egyéb nyalákság mentes lesz a játékod.
    Am. múltiban mindegy milyen profilt használsz,én az 55-ös szintű profilomat használom ott.
  • tutuhawer #39635
    az új profil a tuti. Igazából mit ér a régi profil? Nem mindegy, itt is vezetni kell, hitelből is ugyanolyan érzés, csak vezetni kell, kész. Sokkal jobb az új profil, amiben nincs trükközés, ki tudja, hátha kiszúrják. Kezdj újat.
  • XxXcsabi1987XxX
    illetve most az a helyzet,hogy warezos game-el nyomtam legalábbis eddig :) elnézést kérek a warezos téma miatt csak azért hoztam fel,mert elkezdtem néhány profilt na már most ha eredetiben meg lesz a játék,akkor majd "esetleg" tudom a profiljaimat ugyan úgy folytatni? netán újat kell kezdjek? mivel eredeti játékkal folytatnám tovább KÖSZÖNÖM előre is a válaszokat...
  • XxXcsabi1987XxX
    én ma innen veszem meg:
    Going East!

remélem a vétel után le is tölthető...
    vagy gondolom automatikusan a vétel után már le fog töltődni illetve a kulcs is ami hozzá tartozik,valaki azt tanácsolta onnan szerezzem be
  • tutuhawer #39632
    én is cd galaxisból rendeltem, kicsit vicces, hogy vettem 2 cd-t és soha ki sem bontottam :)
  • XxXcsabi1987XxX
    :/
  • XxXcsabi1987XxX
    most akarok gyorsan regelni Steam-en erre az oldal be se töltődik
  • XxXcsabi1987XxX
    amúgy van egy oldal,ahol meg tudom venni (elvileg utána le is tudom tölteni) nos a kérdés az,hogy Steamen tudom aktíválni? attól függetlenül,hogy melyik oldalon akarom megvenni
  • Hungarykum
    Most néztem, hogy a Steamen 9000Ft a Gold változat.
    Szerintem érdemesebb DVD-s változatot venni.
    Ahogy nézem a Gold változat mindenhol 5000 Ft, szóval mindegy hol veszed.
    Én CD Galaxis oldaláról szoktam rendelni Pick Pack Point-ra, így csak 500 Ft a kiszállítás.
    Ha megjött, akkor jön egy SMS és csak el kell menni érte.
  • tutuhawer #39627
    megveszed a boltban, és szinte kész is vagy. Csak vennéd már meg... :D Szóval amint a kezedben a kulcs, sínen vagy. A steamen beírod, már megy is a letöltés, minden OK, és a fórumban is minden OK lesz. Ha megveszed, máris nyomok neked egy zöld gombot
  • Hungarykum
    Az lenne az érdekes, ha nem tudnád
  • XxXcsabi1987XxX
    ha Steam-en vásárolom meg,akkor utána onnan le is tudom tölteni?
  • Hungarykum
    Ahol a legolcsóbb. CD Galaxis, 576 Kbyte, Steamen esetleg Tesco vagy más hasonló boltban.
  • XxXcsabi1987XxX
    skacok
    gyorsan tudtok segíteni? hol érdemes megvenni az ETS2 Going East játékot? ez most NAGYON FONTOS
    KÖSZÖNÖM előre is a válaszokat
  • Dévid112
    Sziasztok!
    Rég jártam erre, rég raktam képet...Most hoztam a tarsolyomban egyet! :)
    Spanyolban veretünk francia fele!

Szép gépek/képek srácok!
  • kamionos dzsó
    Heló!
    Meg kéne venni a játékot és nem kéregetni másoktól termékkulcsokat!
  • Patagonia
    miért kér széria számot amikor akarok regisztrálni a játékra? :O irtam be párat de nem fogad el egyett sem! mit tegyek? valaki pm vagy ide irja le! meg köszönném :! :) :D
  • Mandoki72
    Szép estét.

Punky, 94Patrik94,

AudiQuattro:köszi, rég dobtál képet.

Csak pihenek, és hallgatom a madarak csicsergését.

• Patagonia
    szia örülnék ha kapnék választ a privát üzenetemre! :D
  • hotwheels

Patrik -
  • vajo
    Az új töréshangok is jöhetnének lassan... :D
  • Sordoran
    Köszi szépen. A DAF-ról tudok, a Renault meglepi. Merciből az MP4-et vizsgálták, viszont direkt rákérdeztem a "forrásomnál" hogy MP4-es kerül-e be következő patchben és azt mondta, hogy a jövőben igen, de nem biztos, hogy már a következőben. Végülis az MP3 majdnem teljesen készen benne van már, csak emblémákat kell cserélni szinte, ha meg az engedély rá, és akkor jöhet az is következő patchben. 2.0-ás patchhez passzolna amúgy 3 új kamion, de majd meglátjuk mi lesz belőle.
  • Szabi #39614
    az SCS hivatalos twitter oldalára került ki márciusban egy poszt amihez ezt a képet csatolták

ugyanaznap tették ki ezt a képet is, és írták hozzá hogy körbefotózták és rögzítették a hangokat hozzá :)

viszont még márciusban körbefotózták ezt is és rögzítették a hangokat is hozzá

a DAF-ot meg Novemberben fotózták körbe és rögzítették a hangokat, szóval elméletileg először az fog majd megjelenni

• 94Patrik94
    Amig muszakin van a MAN, a Mercimel hajnali indulas

• Sordoran
    Üdv! Van olyan oldal ahol meg lehet nézni mi lesz a következő patchben? Kaptam egy olyan információt, hogy hamarosan hivatalosan is benne lesz az ETS2-ben a Mercedes, és erről kéne valami infó. Állítólag még csak az MP3-as, és a jövőben jöhet majd az MP4, de így is örülök neki, mert multiban azért jó lenne rendes mercivel menni.
  • Ubi52 #39611
    Hali! Nekem is ilyen kormányom van, de nálam nem jelentkezik ilyen probléma.
  • 94Patrik94
  • 94Patrik94
    Megy muszakira
  • holecsko10
    Üdv!
    Találkozott valaki olyan jellegű hibával ha írok valamit a chat ablakba akkor a kormányotok force speedbackje
    megkergül?
    G25-öm van és minden egyes chatbe írás után annyira be keményedik a fsb mint ha szervo nélküli ladát akarnék vezetni.
    Csak akkor tudom visszaállítani a megfelelő fsb-re ha többször bemegyek a chet ablakba és esc-t nyomok kb. 4x 5 x eljátszom mire visszakapom a puhára beállított kormányomat.

Előre is köszönöm a válaszotokat.
  • AudiQuattro
  • hotwheels
  • XxXcsabi1987XxX
    ráadásul email se jön róla
  • vajo
    Majd akkor kérdezgessél ha megvetted eredetibe. Addig irány az off topik és törlöm a hozzászólásaidat.
  • botto0604
    CD-s a játékod vagy steam-en vetted?
  • Ubi52 #39600
    Köszi szépen!! :)