52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
3 új kamion készül, szerintem már egybe fogják kiadni őket: új DAF, Renault T és a Mercedes-Benz Actros MP4. Valami nagyobb patchben jön remélhetőleg. Viszont ha együtt adják ki, akkor lehet még pár hónap, nem szokták elkapkodni. Ha viszont külön, akkor a DAF már időszerű lenne, de még semmi hír. -
Tikudvar #40112 Nézd meg kinek írtam választ.
Amúgy már jöhetne az új DAF.
Egyébként észrevettétek hogy a DAFnak elég messze van a nyerge a fülkétől, és ezért a pótkicsi is.
A MAN pedig szélesebb mint a pótkocsik.
-
Tikudvar #40111 Egy multi van, az. -
-
XxXcsabi1987XxX #40109 mármint melyik multiŰ?
-
Tikudvar #40108 Nyugodtan le lehet tölteni, indul a multi. -
XxXcsabi1987XxX #40107 a játák le frissült 1.10.1.7-re? -
Robin22 #40106 Hello. Mi található az új frissítésben, lehet tudni? Mekkora méretről van szó? Én még nem engedélyeztem a letöltést, mert félek, hogy ismét nem fog tőle működni a Multi része.. Információt pedig még nem adtak róla, hogy most mit lehet vele kezdeni...
Kellemes estét... -
landwir #40105 Sziasztok meg jött az új frissítés és
azóta nem tudom használni az egeret valaki járt így? -
jött új játékfrissítés, elméletileg új DLC-nek készíti elő a játékot.. remélem lesz magyar zászlós festés is.. :D -
Bal0924 #40103 Eleve késéssel kezdem. Hétfőre kellett volna elvinni a fuvart, de már eleve péntek volt..
-
Bal0924 #40102 Elvittem a kezdő fuvart és azt mondta hogy késtem 100óra alatt vittem el.... :S
Pedig nem. határidőn belül vittem el. -
Én a gálya szerveren vagyok munkahelyen :) -
Bal0924 #40100 Ti melyik szereven vagytok? EU1-en vagyok. -
Y -
Bal0924 #40098 Köszi
Hogyan lehet társalogni más kamion sofőrökkel? -
Lehet, hogy lassan ki kellene rakni a fejlécbe a multi linkjét is :D
itt a multi -
Bal0924 #40096 Van multi a játékból?
Honnan lehet megszerezni? -
Igaz! Meg kell venned a játékot 
-
óránként 1100ft..+áfa.
hol hallottad ezt a hülyeséget? :)
-
itya #40093 Sziasztok azt halottam hogy a multi fizetős.Ez igaz?
-
A hivatalos oldalra, azaz az alpha.ets2mp.com oldalra lépek, felül a fórum, status, download, vágom én, és én mindig onnan töltöm, töltöttem. Simán klikkelek a letöltésre, beléptet a steam profilommal, kapom az emailt, megerősítem, hogy Budapestről/Szegedről és Pécsről játszom, és belép, download. A steam profilom meg továbbra is privát, csak a belépett tagok láthatják.
Valamiért nálam így OK és működött mindig. -
A 3.-ik kép nagyon szép ;) -
Bazsio #40090 Jó estét!
Viszem vissza majdnem oda, Debrecenbe
Pihenés után
Majd folytatom
Punky, Mandoki
-
karradan #40089 megvan ;) -
karradan #40088 Hol van az?:D -
Azt írtad, hogy a multit akarod letölteni. Ha dobozos verziód van regisztráld be steamen. Játékok, termékkulcs aktiválása. Beírod a serialt és letöltöd a játékot. -
karradan #40086 Azt akarom megcsinálni :D -
Steames? -
karradan #40084 Minden nyilvános... ésmég igy se... (eredeti az ets2) -
Persze hogy megy, de a multis fájlokat a hivatalos oldalról csak akkor tudod letölteni, ha le tudják csekkolni, hogy megvan neked az ETS2. Ahhoz viszont látniuk kell a profilodat. Persze biztos le lehet tölteni máshonnan is, pl. a fácsebúkon lévő linkről is talán. -
Nekem a /common mappában van a játék, gondolom, így elérhető, nyilvános. A profilom viszont sosem volt teljesen nyilvános, csak a Steambe belépett tagok láthatják. Így is hibátlanul megy a játék, sose állítgattam. Nem tudom, miért megy, csak... megy :D -
Azt hogy nem publikus a steam profilod, csak az látja akinek engedélyezted. Tedd publikussá. Profil szerkesztése, adatvédelmi adatok, profil állapota. Ott válaszd a nyilvánost. -
koppi2 #40080 Nekem ugyan ez a problémám :/ nekem is ugyan ezt írja ki nem birok le tölteni :// -
BhityHD #40079 Sziasztok!
Feltettem a ProMods-ot, viszont most a Forint nem elérhető, és Magyarország déli, illetve keleti országhatára is hiányzik? Ilyen esetben mi a teendő? Kérlek titeket, segítsetek!
-
karradan #40078 Sziasztok 3 napja probálok streamon letölteni a multit de nem megy ezt írja : Cannot find Euro Truck Simulator 2 in your Steam library. Is your Steam account private? If yes change it status to public and try again.
Ez mit jelentene?XD -
Tikudvar #40077 Ilyenre gondolok: https://farm6.staticflickr.com/5460/13939214449_01f695c504_o.jpg -
Tikudvar #40076 Hali,szoktam nálatok látni ilyen régi huncargós, (vagy másik magyar cég) fűzős ponyvás pótokat.
Olyab nektek honnan van?
Vagy ti csináljátok? -
Német - Cseh határon pihenő az új póttal. Este irány Prága aztán vissza pedig Angolba :)
-
Fdm019 #40074 Nekem is ugyanaz a problémám. Kiírja, hogy csatlakozik és várjak, de alatta ez van: Cannot initialize connection! Utána eltűnik, nem próbál csatlakozni, offline-ban marad. A legfrissebb verzió van fent amiben azt írják, hogy csatlakozik a szerverekhez. Nekem mégsem. Tudtok segíteni?