52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Sordoran
    3 új kamion készül, szerintem már egybe fogják kiadni őket: új DAF, Renault T és a Mercedes-Benz Actros MP4. Valami nagyobb patchben jön remélhetőleg. Viszont ha együtt adják ki, akkor lehet még pár hónap, nem szokták elkapkodni. Ha viszont külön, akkor a DAF már időszerű lenne, de még semmi hír.
  • Tikudvar
    Nézd meg kinek írtam választ.
    Amúgy már jöhetne az új DAF.
    Egyébként észrevettétek hogy a DAFnak elég messze van a nyerge a fülkétől, és ezért a pótkicsi is.
    A MAN pedig szélesebb mint a pótkocsik.
  • Tikudvar
    Egy multi van, az.
  • Szabi #40110

• XxXcsabi1987XxX
    mármint melyik multiŰ?
  • Tikudvar
    Nyugodtan le lehet tölteni, indul a multi.
  • XxXcsabi1987XxX
    a játák le frissült 1.10.1.7-re?
  • Robin22
    Hello. Mi található az új frissítésben, lehet tudni? Mekkora méretről van szó? Én még nem engedélyeztem a letöltést, mert félek, hogy ismét nem fog tőle működni a Multi része.. Információt pedig még nem adtak róla, hogy most mit lehet vele kezdeni...

Kellemes estét...
  • landwir
    Sziasztok meg jött az új frissítés és
    azóta nem tudom használni az egeret valaki járt így?
  • Szabi #40104
    jött új játékfrissítés, elméletileg új DLC-nek készíti elő a játékot.. remélem lesz magyar zászlós festés is.. :D
  • Bal0924
    Eleve késéssel kezdem. Hétfőre kellett volna elvinni a fuvart, de már eleve péntek volt..
  • Bal0924
    Elvittem a kezdő fuvart és azt mondta hogy késtem 100óra alatt vittem el.... :S
    Pedig nem. határidőn belül vittem el.
  • kigyi
    Én a gálya szerveren vagyok munkahelyen :)
  • Bal0924
    Ti melyik szereven vagytok? EU1-en vagyok.
  • kigyi
    Y
  • Bal0924
    Köszi
    Hogyan lehet társalogni más kamion sofőrökkel?
  • kigyi
    Lehet, hogy lassan ki kellene rakni a fejlécbe a multi linkjét is :D

itt a multi
  • Bal0924
    Van multi a játékból?
    Honnan lehet megszerezni?
  • Gilb3rto
    Igaz! Meg kell venned a játékot
  • SimaSuna #40094
    óránként 1100ft..+áfa.

hol hallottad ezt a hülyeséget? :)
  • itya
    Sziasztok azt halottam hogy a multi fizetős.Ez igaz?
  • tutuhawer #40092
    A hivatalos oldalra, azaz az alpha.ets2mp.com oldalra lépek, felül a fórum, status, download, vágom én, és én mindig onnan töltöm, töltöttem. Simán klikkelek a letöltésre, beléptet a steam profilommal, kapom az emailt, megerősítem, hogy Budapestről/Szegedről és Pécsről játszom, és belép, download. A steam profilom meg továbbra is privát, csak a belépett tagok láthatják.
    Valamiért nálam így OK és működött mindig.
  • Misuka963
    A 3.-ik kép nagyon szép ;)
  • Bazsio
    Jó estét!

Viszem vissza majdnem oda, Debrecenbe

Pihenés után

Majd folytatom

Punky, Mandoki
  • karradan
    megvan ;)
  • karradan
    Hol van az?:D
  • macleody
    Azt írtad, hogy a multit akarod letölteni. Ha dobozos verziód van regisztráld be steamen. Játékok, termékkulcs aktiválása. Beírod a serialt és letöltöd a játékot.
  • karradan
    Azt akarom megcsinálni :D
  • macleody
    Steames?
  • karradan
    Minden nyilvános... ésmég igy se... (eredeti az ets2)
  • macleody
    Persze hogy megy, de a multis fájlokat a hivatalos oldalról csak akkor tudod letölteni, ha le tudják csekkolni, hogy megvan neked az ETS2. Ahhoz viszont látniuk kell a profilodat. Persze biztos le lehet tölteni máshonnan is, pl. a fácsebúkon lévő linkről is talán.
  • tutuhawer #40082
    Nekem a /common mappában van a játék, gondolom, így elérhető, nyilvános. A profilom viszont sosem volt teljesen nyilvános, csak a Steambe belépett tagok láthatják. Így is hibátlanul megy a játék, sose állítgattam. Nem tudom, miért megy, csak... megy :D
  • macleody
    Azt hogy nem publikus a steam profilod, csak az látja akinek engedélyezted. Tedd publikussá. Profil szerkesztése, adatvédelmi adatok, profil állapota. Ott válaszd a nyilvánost.
  • koppi2
    Nekem ugyan ez a problémám :/ nekem is ugyan ezt írja ki nem birok le tölteni ://
  • BhityHD
    Sziasztok!

Feltettem a ProMods-ot, viszont most a Forint nem elérhető, és Magyarország déli, illetve keleti országhatára is hiányzik? Ilyen esetben mi a teendő? Kérlek titeket, segítsetek!
  • karradan
    Sziasztok 3 napja probálok streamon letölteni a multit de nem megy ezt írja : Cannot find Euro Truck Simulator 2 in your Steam library. Is your Steam account private? If yes change it status to public and try again.

Ez mit jelentene?XD
  • Tikudvar
    Ilyenre gondolok: https://farm6.staticflickr.com/5460/13939214449_01f695c504_o.jpg
  • Tikudvar
    Hali,szoktam nálatok látni ilyen régi huncargós, (vagy másik magyar cég) fűzős ponyvás pótokat.
    Olyab nektek honnan van?
    Vagy ti csináljátok?
  • dawenine25
    Német - Cseh határon pihenő az új póttal. Este irány Prága aztán vissza pedig Angolba :)

• Fdm019
    Nekem is ugyanaz a problémám. Kiírja, hogy csatlakozik és várjak, de alatta ez van: Cannot initialize connection! Utána eltűnik, nem próbál csatlakozni, offline-ban marad. A legfrissebb verzió van fent amiben azt írják, hogy csatlakozik a szerverekhez. Nekem mégsem. Tudtok segíteni?