52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Grandius #40995 Multi nem veszi figyelembe a modokat! -
Bazsio #40994 Azért mert nincs kompatibilissaá téve a multihoz!!
-
itya #40993 Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a multi modban miért kapcsol ki minden modot?És mindig offline. -
Bazsio #40992 Na jó reggelt!
Kisérem a kolégát
Eső elkapott Csehek fele
Dévid Kollégával pihensz és ott hagyod??

Punky
-
Szép képek :) -
Dévid112 #40990 Pár kép a mai utamról :)
Punky, Bazsio, Mandoki szép gépek!
-
Ben66 #40989 köszi,a patch gond elhárítva, de most meg a játékban nem tudom mozgatni az egeret. Már mindent kipróbáltam,de sehogy sem akar működni. Szerintetek mi lehet az oka? -
Estét! :)
Szép gépek/képek! :)
-
sztanko15 #40986 Az mitől lehet hogy a Steam nem frissíti automatikusan a játékot?
A játék most 1.9.22-es.
Steam-en vásárolt. Automatikus frissítések be vannak kapcsolva! -
A mentett játék a saját gépünkön van, bármikor vissza tudod tölteni. Még most is egy automatikus mentést meg kéne nézned a nap korábbi időpontjáról. Sima ügy, menet közben a mentés erősen ajánlott.
Sok a gyökér, de már jóval kevesebb
Sok a junior játékos, tőlük nem várhatjuk el, hogy jól megy, jól dönt, ügyes stb stb
sok a gyorshajtó, aki aztán jajj de tudja 120-szal is venni a kanyart meg letolja a tötymörgő embereket
Menteni kell a játékot és visszatölteni, ha gond van. Nekem jóideje semmi gond -
Bazsio #40984 Sziasztok!
Szeretett foglalkozás megkezdése
Irány Osztrava
Mandoki
-
Moosey24 #40983 Sziasztok.
Remélem tudtok segíteni. Ma vettem egy Logitech driving force gt-t és azt szeretném megkérdezni hogy melyik a legjobb beállítás hozzá vagy ti hogy használjátok ? -
Tücsök2008 #40982 Sziasztok.
Kipróbáltam a multiját, most kegyetlen felidegesített. Valami nyomrék k*cs*g belém hajtott mikor az autópályáról fordultam lefele, átlökött a korláton és ott ragadtam. Gondoltam majd kimentem magam és onnan folytatom, hát kimentettem magam majd az összes ott állt és én a földben pattogtam.
13 milla volt a teherautóm szerelése, majd véletlen a fuvart mondtam le nem újra "kimenekítettem magam" nos és így összességében 2 szereléssel és 2 "kimentéssel" meg a fuvar lemondásával buktam 65 milliót és most -45 millám van.
Sok b*zi miért nem tud normálisan játszani?
Valahogy nem lehet saját szerót csinálni?
Üdv.: Tücsi. -
peta19901010 #40981 Helló
Baromi jól néz ki ez a pót (szerintem). Ha nem privát tudnál küldeni hozzá egy linket, mert a fekete Petemmel is meg szeretném nézni, hogy milyen (mert hogy a sorozatban is azzal tolják/tolták).
Válaszodat és a linket előre is köszönöm. -
Köszi, neked is! Pofás az mfcargo-s szerelvény! :) -
Köszi!
-
Mandoki72 #40978 Szép napot. 
Dévid112, ronso, Isti1, Norby646, Bazsio, Punky, Dawe,

Vidéki élet
Tekerj haver, még 50 méter és ott a kocsma
-
BhityHD #40977 Jelenleg ez a legújabb patch, ennek működnie kell. -
Ben66 #40976 A Going East dlc-vel volt az 1.5.2-es patch,elvileg akkor onnan is kezdhetem? Mert az fent van. -
Tikudvar #40975 valami 4.12-től is el tudod kezdeni újrapatchelni ha arról van szó, régen én is ezt tettem. -
Ben66 #40974 Sziasztok.
Letöltöttem az 1.9.2.2-t,de amikor kiválasztom a profilt,kifagy a játék.Most az 1.0-tól újra kell patchelnem,vagy ki tudom törölni valahogy az 1.9.2.2-t? -
Dévid112 #40973 Tegnapi nap itt ért véget :)
-
Mára ennyi... -
-
Nincs mit,jól néz ki a szerelvény :)
Norby:Nagyon élethű képek,grat ;) -
Bazsio #40969 Így már szebb!! 
-
Ha még egyszer berakod valamelyik topikba ezt a videót,ami nem az adott topik témájához tartozik,akkor mehetsz pihire! -
Roonyy #40967 https://www.youtube.com/watch?v=OPpzXvRET08 -
Sikerült végül Photoshoppal illetve egy hozzá letöltött nvidia kiegészítővel. Köszi!
-
-
Bazsio #40964 Ja akkor nem szólok semmit!
chilios De ha már elcseszte akkor... -
BhityHD #40963 Oké, oké, csak gondoltam kiteszem ide, mert már van hozzá interrior.
-
Az a konfigurációs fájl amiről te beszélsz, nem pedig a log.
Egyébként meg nem kell semmit törölgetni, Safe modba kell indítani a játékot és az reseteli a configot.
lásd:
Ez után már simán indíthatod a játékot "Safe mode" nélkül. -
Ricsike95 #40961 Sziasztok. Daf-hoz keresek már rég óta reál interior-t. Ha tud esetleg valaki ilyet, és belinkelné nekem, azt nagyon meg köszönném. A lényeg az a műszeregység lenne, az tetszik nekem nagyon, de egyszerűen nem találok. Köszönöm szépen előre is! -
Bazsio #40960 Misuka akkor nem!
Bhity én ezt hamarább észrevettem!
Tutuhawer, szerintem Zorba érti nem??De mégegszer a Log fálj a játék grafikai beállításainak a konfigurációja tehát a a JELLEMZŐJE ami egy jegyzetfáljba van LEIRVA eddig érted???No te ha azt kitörlöd akkor a játék az alap beállítást fogja használni tehát LOW-on fog menni!!De azt te tudod még állítani !!Olyan mintha te elmennél vásárolni és a bevásárlási listád a szomszédé volna és te azt nem akarod megvenni így azt elveted vagy visszaadod és csinálsz magadnak egy újat ennyi!Nem mit nem lehet érteni!! -
Minek hozzá zmodi ? :D
Kell hozzá egy DXTBmp vagy 1 PS meg egy paint aztán annyi,ne bonyolítsuk már azt amit nem kell ;D -
BhityHD #40958 Egy ígéretes mod...
-
ezt bemásoltam a google fordítóba és jobb lett, ami nem semmi, de úgy se értem. Írd le magyarul is légyszi
-
Bazsio #40956 Én is így már beleszólok a log fálj a játék grafikai beállítása egy configurációja ami egy jeggyzet tömbbe van létrehozva de ha te ezt törlöd akkor már a GPU a videókártya nem azt fogja használni hanem a az új beállítást amit ő legenerál és persze nem fog akadozni. -
Köszönöm a gyors választ, kihámozom a lényeget ebből máris.
ismerem Stewen67 modját, de még nem használtam, de amire rámutatsz, mint grafikai beállítások, textúra mérete már megkérdeztem, és igazából minimálisan fogok tudni javítani, azt tudom.
Az a gond, hogy szar a gépem, de a tükrök látótávolságát, részletességét felnyomom, és máris szétbarmolom a játékomat :)
A beállításokat trükközöm - megint - , az OK, igazából a hozzászólásodat kellett értelmezni meg a log fájlt kicsit magyarázni, most már sokkal jobban képben vagyok, köszi