52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bence19990412
    Üdv mindenkinek! Van pár ötletem a kamionhoz, de nem tudom eldönteni, melyik legyen. Szeretném, ha segítenétek. Itt vannak a linkek:
    Daf E6 1
    Daf E6 2
    Daf E6 3
    Daf E6 4
    Daf E6 5
    Utoljára szerkesztette: Bence19990412, 2014.11.16. 16:33:44
  • urfika
    Szép napot mindenkinek!
  • urfika

Sziasztok
  • 94Patrik94
  • kamionos dzsó
  • hotwheels

Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.11.16. 14:04:54
  • Wabidriver
    Szép napot mindenkinek! :)
    Jó gépek/képek
    Indulás Angliába:
  • Bazsio
    Kösz ezt akartam meg tudni.
  • Nesuten
  • Nesuten
  • Axtros
    Skandináv DLC-t dobozos formátumban meglehet venni?

Én úgy tudom, hogy lesz dobozos verziója is, illetve olyan is, ahol az eredeti játék össze lesz állítva a két térkép DLC-vel.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.11.16. 12:22:22
  • Eric07
    Sziasztok!Érdeklődnék hogy a Vajo féle R3D ultimate megjelenik-e még és ha igen mikor?
  • maujuri #44084
    Skandináv DLC??? Még időpont sincs a megjelenésre.
  • Bazsio
    Az új DAF és nem DAFF 1.14-ben van jelen.
    Skandináv DLC-t dobozos formátumban meglehet venni?
  • XxXcsabi1987XxX
    melyik pecsben van az új DAFF?
  • Axtros
    Pontosan ez a blogbejegyzés szól róla, augusztusban. Ez a Merci szerintem már a jövő év zenéje, már ha az új DAF bejelentése és megjelenése közötti időt vesszük alapul.
    Inkább az az érdekes, hogy anno az új Volvot nem reklámozták annyira, mint a DAF-ot, az valahogyan szépen csendben megjelent az egyik update-ben. E körül az új DAF körül kicsit nagy volt a felhajtás.
    De ne legyünk telhetetlenek, örüljünk most a DAF-nak és a hamarosan megjelenő Skandináv DLC-nek! :)
  • SimaSuna #44080
    hmmm..na keresek rá valakivel megoldást :)

Köszi!
  • Axtros
    Most nagyon matt, semmi tükröződés nincs rajta..

Igen, érdekes, hogy ez nagyon sok barkácsolt modnál megtalálható. Csak textúrázva vannak az objektumok/járművek, de nincsenek materiálozva. Azaz nincs rajtuk anyagjellemző. Ez sok esetben nagyon kiüt a játéktérben. Szerintem ezt is a szerkesztőben kell megoldani, ahol a textúrázást.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.11.16. 00:09:23
  • Axtros
    Nekem csak az a fura az egész patchben, hogy elvileg az új Actrosnak kellett volna már benne lennie, mint új kamion. Azt már sokkal régebben bejelentették, hogy csinálják, mint ezt a daf-ot.

Ebben tévedsz! Az euro 6-os DAF már réges-régen be volt jelentve, az új Merciről csak - körülbelül - két hónapja lett egy blog bejegyzés posztolva.
  • regelek5
    Szia! Nagyon köszi a leírást, kipróbáltam és működik. Nagyon tetszik a "barangolás". :o)
  • PetiM44
    Ugyanúgy a Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappába, mintha nem Steames lenne a játék.
  • Puhos
    Hali!

Bocsi ha már volt, de steam-es verziónál hova kell bemásolni a a mod-ot?
  • jocking
    Nekem csak az a fura az egész patchben, hogy elvileg az új Actrosnak kellett volna már benne lennie, mint új kamion. Azt már sokkal régebben bejelentették, hogy csinálják, mint ezt a daf-ot.
  • SimaSuna #44073
    a trélert hogyan tudom PS-ben "fényesíteni?
    Most nagyon matt, semmi tükröződés nincs rajta..
  • Tikudvar
    Ja, és melyik billenyűvel lehet megnyitni a chatet mp-ben
  • nyúlfi
    sziasztok ki van adva a 1.14-s frissítés akkor csak a merci logo meg egy no levels kéne vagy küldeni vagy linkelni előre is kösz
  • Tikudvar
    Nálatok is a multiba mindenhol szellemzóna van?
  • bazsikaj
    Sziasztok.Valaki iranyitja a gepet egerrel?Ha igen,tudnatok hozza valami jo beallitast kuldeni?Mondjuk hogy n legyen erzekeny meg ilyenek..
  • gomze
    Kicsit Skineztem az új DAF-omat.

• maujuri #44067
    na azt én sem tudom megcsinálni. Szerintem hibás. Én többször mentem sürgős fuvart hiba nélkül akár 1500-2000 km eset, de azt még nem oldotta fel.
  • smog15
    Sziasztok!

Nekem olyan problémám van, hogy a steam-es teljesítmények közül az Épp időben!-t nem tudom megcsinálni most is levittem egy 730km-s sürgős fuvart sebesség limiterrel több mint 30 perccel előtte ott voltam és mégse oldja fel a teljesítményt lehet, hogy büntetés nélkül kellene megcsinálni? Mert most legutóbb belém jött oldalról egy kocsi az autópályán amikor a középső sávban voltam -.-
  • sure
    Szia,

C:\Users\juzerneved\Documents\Euro Truck Simulator 2\config.cfg

Ebben a fájlban keresd meg az uset g_developer "0" sort, és a nullát írd át 1-re. Mentsd le a változtatást, majd a játékban a 0 gombbal tudsz szabad kamera módba kapcsolni, a numerikus billentyűkkel tudod a kamerát mozgatni.
  • Routeres
    Üdv néktek!

Egy konkrét modot keresek, remélem tudtok segíteni. Korábban megvolt, de totál véletlenül a lomtár áldozata lett, és azóta nem Volvo a Volvo... :)
    Az FH16-hoz adott hozzá pár új dolgot, pl.:
    - kétféle Ocean Race festés (fehéres és sötét kék)
    - fehér felnik, rajta Pirelli (vagy GoodYear?) papucsok
    - többféle kabin és légterelő
    - többféle szélvédő alatti és feletti logó
    - új hangok

Hirtelen ennyire emlékszem.
    Van két képem is róla, hátha többet segít.

Köszike.
  • Frequency
    Köszi,akkor ez a baj..én is mappástol másoltam.Mindjárt tesztelem.
  • Toby0501
    Valószínűleg rosszul csináltál valamit. Én is először belefutottam abba a hibába, hogy a mappákkal együtt másoltam be a plugins mappába, de csak a fájlokat kell bemásolni. Illetve ki kell kapcsolni a játékban az FFB-t, aztán működik rendesen.
  • Frequency
    Kipróbáltam,semmi különbséget nem tapasztaltam...de lehet én rontottam el valamit.
  • regelek5
    Sziasztok! Videókon láttam, hogy van egy olyan kameranézet, amivel szabadon lehet mászkálni a pályán, kamiont messzebbről megnézni meg ilyenek. Sajnos akármit nyomok, csak a fix kamerák vannak nálam. Ezt valamilyen mod csinálja? Ha igen, tudja valaki a nevét? Nekem nagyon tetszene.
  • Stewen1967
    Brutálos jellegzetesség.
    sokfelé fehér, van ahol nem is világít de a felhajtók környékén mindenhol piros.
    Olaszba aszem zöldre varázsoltam a változatosság kedvéért kishazánk felé és szlovákia fele sárga.
    És persze a TSM map-on is müködik mindenhol.
  • Nesuten
    Nincs kormányom ,viszont billentyűzettel plugin nélkül is hasonlóan működik ....
  • Nesuten
    Szia meg tudod mondani ,hogy nálam mitől poros a szalagkorlát fényvisszaverője ?
    Vagy ez országtól függ ,hogy éppen melyikben utazól?