52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Bence19990412 #44096 Üdv mindenkinek! Van pár ötletem a kamionhoz, de nem tudom eldönteni, melyik legyen. Szeretném, ha segítenétek. Itt vannak a linkek:
Daf E6 1
Daf E6 2
Daf E6 3
Daf E6 4
Daf E6 5
Utoljára szerkesztette: Bence19990412, 2014.11.16. 16:33:44 -
Szép napot mindenkinek! -
Sziasztok -
94Patrik94 #44093 -
kamionos dzsó #44092
-
Utoljára szerkesztette: hotwheels, 2014.11.16. 14:04:54 -
Szép napot mindenkinek! :)
Jó gépek/képek
Indulás Angliába:
-
Bazsio #44089 Kösz ezt akartam meg tudni. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Axtros #44086 Skandináv DLC-t dobozos formátumban meglehet venni?
Én úgy tudom, hogy lesz dobozos verziója is, illetve olyan is, ahol az eredeti játék össze lesz állítva a két térkép DLC-vel.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.11.16. 12:22:22 -
Eric07 #44085 Sziasztok!Érdeklődnék hogy a Vajo féle R3D ultimate megjelenik-e még és ha igen mikor? -
Skandináv DLC??? Még időpont sincs a megjelenésre.
-
Bazsio #44083 Az új DAF és nem DAFF 1.14-ben van jelen.
Skandináv DLC-t dobozos formátumban meglehet venni? -
XxXcsabi1987XxX #44082 melyik pecsben van az új DAFF? -
Axtros #44081 Pontosan ez a blogbejegyzés szól róla, augusztusban. Ez a Merci szerintem már a jövő év zenéje, már ha az új DAF bejelentése és megjelenése közötti időt vesszük alapul.
Inkább az az érdekes, hogy anno az új Volvot nem reklámozták annyira, mint a DAF-ot, az valahogyan szépen csendben megjelent az egyik update-ben. E körül az új DAF körül kicsit nagy volt a felhajtás.
De ne legyünk telhetetlenek, örüljünk most a DAF-nak és a hamarosan megjelenő Skandináv DLC-nek! :) -
hmmm..na keresek rá valakivel megoldást :)
Köszi! -
Axtros #44079 Most nagyon matt, semmi tükröződés nincs rajta..
Igen, érdekes, hogy ez nagyon sok barkácsolt modnál megtalálható. Csak textúrázva vannak az objektumok/járművek, de nincsenek materiálozva. Azaz nincs rajtuk anyagjellemző. Ez sok esetben nagyon kiüt a játéktérben. Szerintem ezt is a szerkesztőben kell megoldani, ahol a textúrázást.
Utoljára szerkesztette: Axtros, 2014.11.16. 00:09:23 -
Axtros #44078 Nekem csak az a fura az egész patchben, hogy elvileg az új Actrosnak kellett volna már benne lennie, mint új kamion. Azt már sokkal régebben bejelentették, hogy csinálják, mint ezt a daf-ot.
Ebben tévedsz! Az euro 6-os DAF már réges-régen be volt jelentve, az új Merciről csak - körülbelül - két hónapja lett egy blog bejegyzés posztolva. -
regelek5 #44077 Szia! Nagyon köszi a leírást, kipróbáltam és működik. Nagyon tetszik a "barangolás". :o) -
PetiM44 #44076 Ugyanúgy a Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappába, mintha nem Steames lenne a játék. -
Puhos #44075 Hali!
Bocsi ha már volt, de steam-es verziónál hova kell bemásolni a a mod-ot? -
jocking #44074 Nekem csak az a fura az egész patchben, hogy elvileg az új Actrosnak kellett volna már benne lennie, mint új kamion. Azt már sokkal régebben bejelentették, hogy csinálják, mint ezt a daf-ot. -
a trélert hogyan tudom PS-ben "fényesíteni?
Most nagyon matt, semmi tükröződés nincs rajta.. -
Tikudvar #44072 Ja, és melyik billenyűvel lehet megnyitni a chatet mp-ben
-
nyúlfi #44071 sziasztok ki van adva a 1.14-s frissítés akkor csak a merci logo meg egy no levels kéne vagy küldeni vagy linkelni előre is kösz -
Tikudvar #44070 Nálatok is a multiba mindenhol szellemzóna van? -
bazsikaj #44069 Sziasztok.Valaki iranyitja a gepet egerrel?Ha igen,tudnatok hozza valami jo beallitast kuldeni?Mondjuk hogy n legyen erzekeny meg ilyenek.. -
Kicsit Skineztem az új DAF-omat.
-
na azt én sem tudom megcsinálni. Szerintem hibás. Én többször mentem sürgős fuvart hiba nélkül akár 1500-2000 km eset, de azt még nem oldotta fel. -
smog15 #44066 Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy a steam-es teljesítmények közül az Épp időben!-t nem tudom megcsinálni most is levittem egy 730km-s sürgős fuvart sebesség limiterrel több mint 30 perccel előtte ott voltam és mégse oldja fel a teljesítményt lehet, hogy büntetés nélkül kellene megcsinálni? Mert most legutóbb belém jött oldalról egy kocsi az autópályán amikor a középső sávban voltam -.- -
Szia,
C:\Users\juzerneved\Documents\Euro Truck Simulator 2\config.cfg
Ebben a fájlban keresd meg az uset g_developer "0" sort, és a nullát írd át 1-re. Mentsd le a változtatást, majd a játékban a 0 gombbal tudsz szabad kamera módba kapcsolni, a numerikus billentyűkkel tudod a kamerát mozgatni. -
Routeres #44064 Üdv néktek!
Egy konkrét modot keresek, remélem tudtok segíteni. Korábban megvolt, de totál véletlenül a lomtár áldozata lett, és azóta nem Volvo a Volvo... :)
Az FH16-hoz adott hozzá pár új dolgot, pl.:
- kétféle Ocean Race festés (fehéres és sötét kék)
- fehér felnik, rajta Pirelli (vagy GoodYear?) papucsok
- többféle kabin és légterelő
- többféle szélvédő alatti és feletti logó
- új hangok
Hirtelen ennyire emlékszem.
Van két képem is róla, hátha többet segít.
Köszike. -
Köszi,akkor ez a baj..én is mappástol másoltam.Mindjárt tesztelem. -
Valószínűleg rosszul csináltál valamit. Én is először belefutottam abba a hibába, hogy a mappákkal együtt másoltam be a plugins mappába, de csak a fájlokat kell bemásolni. Illetve ki kell kapcsolni a játékban az FFB-t, aztán működik rendesen. -
Kipróbáltam,semmi különbséget nem tapasztaltam...de lehet én rontottam el valamit. -
regelek5 #44060 Sziasztok! Videókon láttam, hogy van egy olyan kameranézet, amivel szabadon lehet mászkálni a pályán, kamiont messzebbről megnézni meg ilyenek. Sajnos akármit nyomok, csak a fix kamerák vannak nálam. Ezt valamilyen mod csinálja? Ha igen, tudja valaki a nevét? Nekem nagyon tetszene. -
Stewen1967 #44059 Brutálos jellegzetesség.
sokfelé fehér, van ahol nem is világít de a felhajtók környékén mindenhol piros.
Olaszba aszem zöldre varázsoltam a változatosság kedvéért kishazánk felé és szlovákia fele sárga.
És persze a TSM map-on is müködik mindenhol. -
Nincs kormányom ,viszont billentyűzettel plugin nélkül is hasonlóan működik ....
-
Szia meg tudod mondani ,hogy nálam mitől poros a szalagkorlát fényvisszaverője ?
Vagy ez országtól függ ,hogy éppen melyikben utazól?